6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_لبوی
مواد لازم :
لبو ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ پیمانه
آب ۴ پیمانه
انار ۱ عدد بزرگ
عسل یا شکر ۳ ق غ
طرزتهیه:
ابتدا لبو را پوست کنده و با آب میپزیم.
زیر گاز متوسط رو به بالا. بعد از پخت لبو را خلالی خورد میکنیم.
سس: نیم لیتر آب لبو + ۱ پیمانه سرکه سفید+ ۳ قاشق غذاخوری عسل میکس میکنیم.
درون ظرفتون انار و لبو را لایه لایه روی هم کیریزیم و در نهایت سستونو بهش اضافه کنید. دقت کنید تا روی موادتون بیاد.
نکته: این ترشی ۲۰ روز بیشتر نمیتوانید استفاده کنید.
نکته: برای سرد شدن ۵-۶ ساعت توی محیط اشپزخانه با درب باز و ۲۴ ساعت با درب بسته در یخچال.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_اسفناج🍲
مواد لازم:
اسفناج تازه خورد شده ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلو
هویج ۲ عدد نگینی خورد شده
برنج ۲/۳ پیمانه
ماست ۱/۵ لیوان
در صورت شیرین بودن ماست آب ۱ عدد لیموی تازه
نمک، فلفل سیاه
آرد ۲ ق غ خ
عصاره مرغ و یا آب جوش( ترجیحا عصاره مرغ باشه بهتره)
طرز تهیه:
توی یه قابلمه متوسط هویجای خورد شده و اسفناج خورد شده رو اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و روش آب مرغ رو میریزیم( من چون آب مرغم کم بود یکمم آب جوش ریختم) میذاریم نیم ساعتی بپزه.
حالا توی یه کاسه ماستمونو به همراه آب لیمو و آرد خوب مخلوط میکنیم.
حالا تو این مرحله برنجمونو که شستیم به آش اضافه میکنیم بعلاوه ماستی که آماده کردیم و اونو خوب هم میزنیم تا ماست توی آشمون باز بشه.
دیگه میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه دیگه بپزه و آشمون خوب جا بیفته.
نوش جان
.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزی_اصل😍😋
۱۵۰گرم گوشت تازه گوسفندی
۷۰ گرم دنبه
یک عدد پیاز خرد شده
۱۲۰گرم نخود و لوبیا
یک حله سیر - ۲عدد گردو
ادویه : زردچوبه - نمک- فلفل -دارچین-گرد لیمو
نصف گوجه فرنگی
در آخر حتما باید آب سرد اضافه کنید
روی حرارت میزاریم تا بپره
رب گوجه فرنگی رو با ادویه مخصوص تفت میدیم به دیزی مون اضافه می کنیم میزاریم تا قشنگ جا بیوفته
.
.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
15.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورانی_لوبیاسبز غذای سنتی ارومیه😋😍
پیشنهاد میدم در اولین فرصت این غذای سنتی و گیاهی رو امتحان کنید🙏❤️
🍽لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
🍽لپه ۱ پیمانه
🍽برنج ۱ پیمانه
🍽پیاز ۱ عدد
🍽نمک،زردچوبه، فلفل سیاه، برگ بو
🍽ماست+سیر
🍽پیاز داغ
🍽نعنا خشک
✅️این غذای سنتی با سیر ماست و پیاز داغ سرو میشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ترکیب برنده👌
#بیندی_کوفته
مواد لازم:
مواد کوفته:
500 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز کوچک رنده شده
1 حبه سیر
1/2 فلفل کاپیا خیلی ریز خرد شده
1 مشت جعفری ریز خرد شده
1/4 لیوان آرد سوخاری
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پول بیبر
مواد بیندی:
3 عدد بادمجان متوسط
2 قاشق کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
پنیر رنده شده
.
.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیپفرانکفورتر✨
1 عدد خیار کوچک
100 گرم فتا
250 گرم ماست پرچرب
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری عسل
پوست لیمو
آب 1/2 لیمو
نمک
فلفل سیاه
پول بیبر
رویه: جعفری، فلفل چیلی، روغن زیتون
.
.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#موجور_پنیری_ترکیه
مواد لازم :
1 عدد کدوی متوسط
1 عدد هویج متوسط
2 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل قرمز کاپیا (فلفل ترکیه ای)
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پر آرد (اگر کم بود بیشتر بریزید)
1 قاشق چای خوری نمک
پودر فلفل قرمز ، فلفل سیاه
پنیر پیتزا برای وسط موجور (بدون پنیر هم میشه پخت)
پیازچه و جعفری هم میتونید اضافه کنید
با زیاد کردن مقدار مواد میتوانید تعداد بیشتری درست کنید.
کدو را رنده کنید و آب کدو را بگیرید. هویج را رنده کنید. تمام مواد بجز پنیر پیتزا را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید. از مواد اندازه 1 قاشق سوپ خوری داخل ماهیتابه بریزید روی آن پنیر پیتزا بذارید و دوباره 1 قاشق سوپ خوری از مواد بریزید و روی پنیر پیتزا را بپوشانید. پشت و رو سرخ کنید و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❤️🦋🌻
من خودمو برای کسی تغییر نمیدم؛
🌼
اما خودمو بهتر میکنم
برای کسی که با ارزشه...
سلام صبحتون بخیـــــــــــــــر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
4.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_خوشمزه_با_چیپس
موادلازم؛
تخم مرغ
چیپس
فلفل دلمه ایی
پیاز
سس گوجه فرنگی
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلم_ترشی_لبو خوشمزههه😍
کلم ۲ کیلوگرم
هویج دو عدد
لبو یک عدد
۲ عدد سیر
۱ لیتر آب
۱۵۰ گرم شکر
۲ و نیم ق غ نمک
۲ عدد برگ بو
۵ الی ۶ عدد فلفل سیاه
۱۵۰ گرم سرکه ۹ درصد
کلم خورد شده رو درون شیشه تمیز بریزید.
بعد ، هویج را رنده کنید ، لبو رو هم خورد کنید.
کلم .... هویج ... لبو... کلم و سیر بریزید و به همین ترتیب لایه به لایه ادامه بدین (دوستداران تندی می توانند فلفل تند هم اضافه کنند. )در قابلمه ای سرکه و اب بریزید نمک و شکر و فلفل و برگ بو رو بهش اضافه کنید چند جوش که خورد خاموش کنید و بریزید تو شیشه.
با یک درب آن را بپوشانید ، سه روز بعد ، کلم ترشی آمادست😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕