eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
پیراشکی اسفناج با پنیر مواد لازم شیر نصف لیوان تخم مرغ یک ع زرد چوبه نوک ق چ بکینگ پودر دوق چ نمک یک ق چ پودر جوز هندی نوک ق چ ماست دوق غ روغن مایع دوق غ آرد گندم سه لیوان همه ی موادرو مخلوط کردم خمیر گیری شد خمیرو حدود نیم ساعت استراحت دادم مواد میانی روحیه سیر رنده کردم با کمی کره و نمک و زردچوبه تفت دادم نیم کیلو اسفناج بعد پاک کردن خرد کردم نه زیاد تیکه های درشت وارد سیر کردم اجازه بدین اسفناج کمی پخته شه و آب بندازه جمع شه نمک‌و فلفل و جوز هندی ریختم بزارید آبش کشیده شه بعد از خمیر چونه های اندازه گردو ورداشتم بادست یا وردنه پهن کردم کمی مواد میانی اسفناج یه کم پنیر خامه ای یا لاکیتیکی یه کم پنیر پیتزاهم داشتید بریزید از یک طرف خمیرروی طرف دیگه برش گردونید لبه ها رو بهم بچسبونید و بادست بپیچانید و بچینید داخل تابه تو روغن سرخش کنید میتونید توفرم با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدتت نیم ساعت درست کنید روشم‌میتونید رومال زرد ه و شیرو زعفرون‌بزنید میشه جایگزین اسفناج از نواد مایه ماکارونی با قارچ یا انواع سبزیجات استفاده کرد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌷ســـــلام ❄️صبح آدینه تون بخیر 🌷براتون آدینه ای پُر از نشاط ❄️شادی و خوشبختی آرزو میکنم 🌷امیدوارم امروز رو ❄️با سلامتی و دل خـوش 🌷همراه با خاطراتی زیبـا ❄️در کنار خانواده 🌷و عزیزان دلتون سپری کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه صبحونه مقوی وخیلی ساده ... نوش جون😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین روش نگهداری سیر به مدت طولانی👌 این شما و این هم حریره سیر🤗🧄 حریره سیر من یک کیلو سیر تازه خریدم و اول اونارو حبه حبه کردم بعد همه ی پوستاش و ازش جدا کردم و بعد هم شستم و خشک کردم و با آسیاب یا میکسر کاملا پوره ش کردم البته به همراه دو ق غ نمک و روغن زیتون بودار، تا حدی که سیرها کاملا پوره بشه به کمک روغن... ❌️روی حریره سیر هم حتما با روغن پوشونده بشه. خیلی اسونه فقط باید تمامی نکات گفته شده رعایت بشه تا یک حریره سیر با کیفیت عالی تا زمان تمام شدنش داشته باشید و همونطور که گفتم یک تا یک و نیم سال داخل یخچال قابل نگهداریه. ❌️نکات مهم: من یه شاخه رزماری گذاشتم تو شیشه تا معطر بشه،البته قابل حذفه. حتما ظرفی که حریره رو برای نگهداری ازش استفاده میکنید کاملا خشک و تمیز باشه.و دربش محکم بسته بشه.و ترجیحا شیشه ای باشه. بهتره از روغن کنجد یا روغن زیتون استفاده کنید اما اگر ندارید از روغن مایع افتابگردان استفاده کنید. ‌‌‎‎‎‎ موارد استفاده: هر غذا یا پیش غذایی که سیر بخواد میتونید از این خوشمزه استفاده کنید،عطر و طعم غذاهارو بینظیر میکنه و صد چندان. برای انواع پلوها،خورشتها،پیش غذاها میتونید ازش استفاده کنید. به نظر من هر کدبانوی باسلیقه ای حتما باید تو یخچال خونه ش حریره سیر داشته باشه. الان فصلشه،دست بکار شید و درست کنید.،اینطوری تمام فصل سال سیر تازه تو خونتون دارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شیرازی پلو رو‌ براتون آماده کردم که مطمئنم عاشقش میشید😋🥘 شیرازی پلو برنج ۴پیمانه سینه‌ی مرغ یک عدد ابپز شده بادنجان دو عدد اب مرغ نصف لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار زرشک و خلال بادام و خلال پسته به مقدار لازم برای تزیین 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شما و اینم دستور رتتویی خوشمزه😊🥗 رتتویی نصف پیمانه شیر،یک قاشق چایخوری نمک،فلفل سیاه،اویشن و پاپریکا از هر کدام نصف ق چ خ با هم‌ ترکیب کنید و به سیب زمینی های حلقه شده اضافه کنید ،حلقه های سیب زمنب رو‌تو قالب پیتزایی که چرب کردید بچینید و روش فویل بکشید و داخل فر با حرارت۲۰۰درجه‌به مدت ۲۵ تا۳۰ دقیقه بذارید تا بپزه... بعد پخت سیب زمینی ها روش سس تند یا کچاب بمالید و یه لایه پنیر (من‌از تاپینگ پیتزا رامک استفاده کردم که خیلی تازه است و حالت کشیانی خیلی خوبی داره)بریزید و روش حلقه های ژامبون،قارچ،بادمجون و گوجه یا هر سبزیجاتی که دوست داشتید بریزید و کمی اویشن بپاشید و یکم دیگه پنیر روش بریزید و توی فر با حرارت ۲۰۰درجه بذارید به مدت ۱۵الی ۲۰دقیقه تا اماده بشه😊 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب فیله ترش گیلانی😍 مواد لازم : فیله مرغ گردو آسیاب شده پیاز ۲ عدد سیر ۱ حبه گلپر ۱ ق چ سس انار ۵ ق غ رب انار نصف لیوان روغن زیتون زعفران سبزی شمال : چوچاق ۱ ق چ خالواش ۱ ق چ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
19.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاراتور کدو هویج کدو ۱عدد هویج۱عدد ماست همزده۱پ سس مایونز۲ق غ خامه۱ق غ شوید خشک یا تازه ۱ق غ ذرت ۲ق غ گردو نمک و فلفل پاپریکا و پودر گوجه روغن زیتون 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ کازرونی😍😋 اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه وقتی پخت👇 مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیپس و ماست با صدا ببینید🔈 مواد لازم سیب زمینی ۵ عدد سرکه سفید نصف لیوان چند تکه یخ ماست کم چرب ۲ و نیم پیمانه سیر ۱ حبه ریحان چند برگ جعفری چند برگ روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری ادویه سیب زمینی 👇 نمک و فلفل سیاه و اویشن و پول بیبر و پاپریکا و پودر سیر (هر کدوم نصف قاشق چای خوری ) . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کوکو شیرین 🥯 😋 ▫️سیب زمینی متوسط ۲عدد ▫️تخم مرغ ۵عدد ▫️شکر ۱ق غ داخل مواد کوکو ▫️گلاب کمتر از نصف لیوان ▫️هل ۱ ق م ▫️کره ۱۰۰ گرم ▫️وانیل کمی ▫️زعفرون دم کرده کمی 🔸طرز تهیه شیره ▫️۲/۵ لیوان شکر ▫️۱ لیوان آب ▫️نصف لیوان کمتر گلاب ▫️زعفرون به مقدار لازم 🔸سیب زمینی ها رو پخته میکنیم ، بعد خوب میکوبیم و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس گلاب، زعفرون و هل و وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و با همزن ۵ دقیقه میزنیم . بعد داخل ماهی تابه( سایز ماهی تابه ۱۶در ۲۲ سانت) نچسب کره میریزیم و مواد رو میریزیم،در تابه رو ۵ دقیقه میزاریم تا رویه کوکو هم خودشو بگیره، با حرارت متوسط. بعد از پنج دقیقه در تابه رو بردارید و برش بزنید و از اون رو کنید تا طرف دیگه کوکو سرخ بشه . بعد شربت داغ رو در سه مرحله بهش اضافه کنید ، هر مرحله ۵ دقیقه طول میکشه ، ودر آخر برای تزیین روش من زرشک و خلال پسته و گردو رو در شیره سرد نیم ساعت گذاشتم بعد روی کوکو ریختم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕