eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترفند_آشپزی نگه داشتن سیب زمینی تر و تازه 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 کانال آشپزخونه @ashpazzkhooneh
🍓🍓شربت توت فرنگی مواد لازم : ::توت فرنگي يك كيلو شكر 300 گرم ::آبليمو دو قاشق سوپخوري ::كمي وانيل (در صورت تمايل ) ::يخ و آب 🍓🍓طرز تهيه شربت توت فرنگی: دم توت فرنگیها را بگيريد و بشوييد . بعدشكر رو لا بلاي توت فرنگیها بپاشيد ... نيازي به افزودن آب نيست . و يكشب اجازه دهيد در يخچال بماند و آب بياندازد . سپس توت فرنگیها رو از داخل ظرف با يك كفگير در بيارين و باقي شكر رو داخل اين آبي كه داخل ظرف جمع شده بريزين و بذارين بجوشه و به قوام بياد . ميتونين توت فرنگیها رو در نيارين و همون موقع بذارين بجوشه . ولي اينطوري رنگ مربا تون مثل روش اول خيلي روشن نميشه ! و به خوشرنگي روش اول نخواهد بود . چون شما شهد رو كاملا قوام ميارين و حالا ديگه توت فرنگیها رو اضافه ميكنين و هرچقدر دوست دارين ميجوشانين . و چون مدت كمي لازمه و شربت قبلا كاملا قوام اومده . آب اضافه نكنيد . همان آبي كه داخل ظرف شده كافيه . مربا و شربت توت فرنگی خودش عطر خوبي داره و نياز به هيچگونه افزودني نيست . ولي اگه ميخواين اسانسي مثل وانيل اضافه كنين بايد اواخر پخت باشه . مرتب كف ها رو جمع كنين . مراقب باشين سر نره . پس از اينكه قوام اومد ( يك قاشق از شربت رو با قاشق بردارين و توي يك بشقاب بذارين سرد بشه .. اگه از قاشق سرازير نشد ...قوام اومده ...حالا توت فرنگیها رو داخل قابمله بريزين و بذارين توت فرنگیها بپزن . همين كه توت فرنگیها كمي نرم شدن ...كافيه اگه زياد بپزن مربا رنگش تيره ميشه و توت فرنگیها له ميشن در انتها آبليمو رو اضافه كنين . مربا رو جدا كنين و شربت رو صاف كنين . هنگام تهيه شربت توت فرنگی مقدار كمي داخل ليوان بريزين و با آب و يخ مخلوط كنين. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 کانال آشپز خونه @ashpazzkhooneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎برای درمان فوری دل پیچه: ✔️پوست یک سیب را کامل بکنید آن را رنده کرده وصبر کنید رنگش قهوه‌ای شود. مصرف این سیب مثل آب روی آتش عمل می‌کند و باعث می‌شود از شر دل‌پیچه خلاص شوید. @ashpazzkhooneh 🌹❤🌹
😍 1397/2/4🌸🌸 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری) 🍀 :دو عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری) ☕️میان وعده :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری)
26.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸امروز در آهنگ صبح شعـرے باید گفت🌸 🌸 پر از طلوع قصہ اے باید گفت پُر از هیجان🌸 🌸 و ترانہ باید خواند پُر از پرواز سلام صبحتان پُراز احساس🌸 روزتون بخیر و نیکی😍 💖 @ashpazzkhooneh 💖
#پیام_سلامتی 🌱زیتون را در برنامه غذایی روزانه بگذارید: 👈 پیشگیری از سرطان 👈سلامت استخوان 👈سلامت قلب 👈خاصیت آنتی‌اکسیدانی 👈سرشار از آهن ،ویتامین E، مس و کلسیم @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
با ریحان وگوجه فرنگی ✏️مواد لازم 🔸ریحان (خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری 🔸آرد به مقدار لازم 🔸خمیر پیتزا ۱ عدد 🔸گوجه فرنگی (کوچک) ۳ عدد 🔸پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) ۱۷۰ گرم 🔸نمک و فلفل به مقدار لازم ♨️طرز تهیه 🔹قبل از شروع پخت پیتزا طبقه پایین فر را آماده کرده و فر را با درجه حرارت 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید. 🔹گوجه فرنگی را نازک حلقه کرده، کنار بگذارید. روی سطح پوشیده از آرد، خمیر را با وردنه بکشید و به شکل دایره ای به شعاع 25 سانتی دربیاورید و با دستتان سطح آن را صاف کنید (خمیر را بیش از نیاز ورز ندهید، اگر حالت چسبندگی به خود گرفت، با پاشیدن کمی آرد آن را می توانید از آن حالت دربیاورید) روی سینی فر کمی آرد بپاشید و با دقت خمیر را روی آن انتقال دهید. 🔹سینی را یک یا دو بار تکان دهید و اگر خمیر به سینی چسبیده بود، بلند کرده و کمی آرد زیر آن بپاشید. اگر خمیر تغییر شکل داد آن را دوباره شکل دهید. ریحان و پنیر را روی خمیر پخش کنید و گوجه ها را روی پنیر بچینید و نمک و فلفل را روی آن بریزید. 🔹پیتزا را به مدت 10 الی 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ترد و برشته شود و بعد از آماده شده، برش زده و سرو کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا @ashpazzkhooneh
#نکات_ریز_خانه_داری #سبزیحات میخوای #خیارها مدت بیشتری تازه بمونه ؟ آنها را نشسته داخل پلاستیک در بسته گذاشته و سپس داخل یخچال نگهداری کنید 🍜🌿🍜🌿 کانال آشپزخونه @ashpazzkhooneh
-سوخاری میگو سوخاری🍤🍤🍤 اول میگوهارو شستم بعد با ابلیمو.نمک.فلفل مزه دارش کردم و۱ ساعت داخل یخچال گذاشتم. بعده ۱ساعت داخل یه ظرفی یه تخم مرغ وظرف دیگری ارد وظرف دیگری پودرسوخاری گذاشتم. میگوهارو داخل ارد زدم بعد داخل تخم مرغ بعد داخل پودرسوخاری غلطوندم ودر روغن سرخ کردم. نوش جاااان🍤 🍜🌿🍜🌿🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا @ashpazzkhooneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا