#چالش_لاغری_پاییزه🍂
🌼 #دوم_مهر
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+20 گرم پنیر+1عدد گردو+چای+1حبه قند(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + یک کفگیر لوبیاپلو+یک کاسه ماست کم چرب( 350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+2کف دست نان لواش(200کالری)
❣بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
#کیک_انگلیسی
مواد لازم✍
تخم مرغ:3عدد
شکر:نصف لیوان
آرد: 150گرم وانیل:1/2 قاشق چایخوری
شیر:1/3 لیوان
بکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری
کاکایو: 1 قاشق مرباخوری
کره یا روغن جامد: 100G
کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادامک :1/2 لیوان
رنده پوست پرتقال یا اسانس :به سلیقه
طرز تهیه✍
زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید . وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید. 3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید( با لیسک) . بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید . ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم . نصف مایه را داخل قالب می ریزیم . یکی دو قاشق از مایه را کاکایو اضافه می کنیم . روی مایه ساده مایع کاکائویی رو میریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادوم بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش میپاشیم (کشمشی که خیسوندیم و در پارچه خشک کردیم و در آرد غلطوندیم و بعدالکش کردیم که سنگین نشه که بره ته کیک ) پخت 1 ساعت ، درجه 180
@Lezat_ashpazi
#قيمه_با_گوشت_چرخ_كرده
✍٥تا پياز بزرگ رو خورد كرده و بهش نمك و زردچوبه ميزنيم داخل روغن سرخ ميكنيم تا طلايي بشه ، طلايي كه شد يك كيلو گوشت چرخ كرده رو بهش اضافه ميكنيم تا قشنگ سرخ بشه(با پياز قشنگ سرخش ميكنيم)سرخ كه شد نيم كيلو لپه رو كه از شب قبل خيس داديم بهش اضافه ميكنيم،تفت ميديمش بعد ٥الي٦ قاشق غذاخوري سرپر رب گوجه بهش ميزنيم،ادويه كاري و پودر دارچين رو به دلخواه بهش اضافه ميكنيم و سرخ ميكنيم،سرخ كه شد مواد رو همه رو ميريزيم داخل ديگ و تا بيشتر از نصف ديگ آب ولرم بهش اضافه ميكنيم،ميزاريم بپزه،تا لپه ها خوب بپزن و مغز پخت بشن،زمان زيادي نياز داره تا خوب جا بيوفته و گوشت به خورش لعاب بده. سرآخر كمي آبليمو هم زدم ، از ليمو عماني استفاده نكردم چون ما دوس نداريم شما دوس داشتين ميتونين استفاده كنين.
به نظر من گوشت چرخ شده لعاب خيلي بيشتري به خورش ميده☺️
اين مقدار موادي كه گفتم خيلي زياده و چون امروز همين اندازه درست كردم بهتون گفتم شما طبق تعداد و مقداري كه ميخواين كم و زيادش كنين😊
من سر آخر كه خورش كامل آماده شد سيب زميني خلالي به داخل خورش هم اضافه ميكنم كه اين كار كامــــلا سليقه اي هست😌 شما دوس داشتين نريزين
@Lezat_ashpazi