#مینی_کالزونه_اسفناج
✏️مواد لازم
🔸پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۳ قاشق غذا خوری
🔸پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
🔸فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
🔸خمیر پیراشکی آماده ۴۰۰ گرم
🔸پنیر خامه ای کم چرب ۱۱۰ گرم
🔸اسفناج خرد شده ۱۵۰ گرم
🔸تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
🔸آب ۱ قاشق غذا خوری
🔸روغن به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
🔹فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر دو ورق فویل بچینید، روی آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
🔹برای تهیه مواد میانی کالزونه، در یک کاسه متوسط، اسفناج، پنیر خامهای، دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، پیازچه و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.
🔹خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل باز کنید. با چاقوی تیز و ارهای، از آن 25 عدد مربع 7.5 سانتیمتری برش دهید. یک قاشق چایخوری سرخالی از مواد را در مرکز هر مربع قرار دهید.
🔹در یک کاسه کوچک، سفیده تخممرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. با قلممو از این مخلوط روی لبههای خمیرها بمالید. یک گوشه از مربع را روی گوشه دیگر آن قرار دهید تا شکل مثلث ایجاد شود.
🔹لبههای خمیر را با دست فشار دهید تا دولایه خمیر به هم بچسبند. با چنگال نیز میتوانید لبههای آن را شکل دهید.
۶- کالزونهها را درون سینی فر بچینید. با چنگال روی سطح آنها سوراخ ایجاد کنید و سپس از مخلوط سفیده تخممرغ روی آنها بمالید.
🔹یک قاشق چایخوری پنیر پارمسان باقیمانده را روی آنها بپاشید و سینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح کالزونهها به طور کامل طلایی شود. این غذا را باید گرم سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
#آیس_چاکلت
✏️مواد اولیه آیس چاکلت:
🚩شیر سرد نصف لیوان
🚩آب جوش نصف لیوان
🚩شکلات تخته ای (در طعم دلخواه) 300 گرم
🚩یخ (میتوان از چند اسکوپ بستنی بجای یخ استفاده کرد)
🚩عرق نعناع 1 قاشق غذاخوری
🚩برگ نعناع برای تزیین
♨️طرز تهیه آیس چاکلت:
🔹طرز تهیه شکلات سرد بدین صورت است که ابتدا لازم است که شکلات تخته ای را رنده بزنید تا به قطعات ریزتری خرد شود و سپس به همراه آب جوش و عرق نعناع در مخلوط کن بریزید تا ترکیب شده و یک مایع غلیظ شکلاتی ایجاد شود. در تهیه آیس چاکلت می توانید از شیر های طعم دار و یا شکلات های طعم دار و یا حتی مغز دار استفاده نمایید و این کاملا بستگی به سلیقه ی شما دارد .
🔸در مرحله ی بعد، شیر را به مواد بالا اضافه نمایید و کاملا مخلوط نمایید. یک لیوان مناسب انتخاب کرده و آیس چاکلت را در درون آن ریخته و هم چنین قطعات یخ را نیز بیفزایید و تزیین را نیز می توانید با استفاده از برگ نعناع انجام دهید .
@ashpazzkhooneh
طرزتهیه #ترشی_انار_و_لبو :
ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را بگیرید و رنده درشت کنید، بعد به اندازه یک و نیم لیوان انار قرمز دون شده را با آن مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید، آب لبوی پخته را هم داخل آن بریزید، در آخر روی آن سرکه بریزید تا روی مواد را بگیرد و بعد دو یا سه قاشق شکر و نوک قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و درب آن را ببندید.
می توانید بجای شکر لابه لای آن نبات بگذارید. این ترشی بمب آنتی اکسیدان است، از آن غافل نشوید، ترشی بعد یک هفته آماده است، حتما جای آن سرد و خنک باشد. می توانید بجای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
🍥شیرینی پرتقالی
✏️مواد رویه
🔸پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
🔸آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
🔸شکر: 2 قاشق
✏️مواد لازم :
🔸شکر ۲ پیمانه
🔸پنیر خامه ای ۴۳۰ گرم
🔸بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
🔸نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
🔸کره ۱۲۰ گرم
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸آرد 2.5 پیمانه
🔸آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
🔸آب پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
🔸ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید.در ظرف مناسبی آرد،بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.
🔸کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.3دقیقه مخلوط را با دور تند بزنید تا شکر کمی حل شود.تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
🔸آبلیمو،آب پرتقال،پنیر خامه ای و اسانس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. مواد خشک را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.اسانس پرتقال را نیز در انتها به مواد اضافه کنید.
🔸روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مقداری از خمیر را روی آن قرار دهید(هر اسکوپ حدود 2قاشق غذاخوری).
🔸حال سینی را داخل فر گرم شده قرار داده و 15تا20دقیقه اجازه دهید شیرینی بپزد.
♨️طرز تهیه رویه:
🔹شکر،آبلیمو و پوست پرتقال را مخلوط کرده با همزن مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شوند.مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پودر قند کاملا آب شود.
🔹بعد از آماده شدن شیرینی ها مقداری از رویه را اضافه کرده و بعد از سرد شدن سرو کنید.
@ashpazzkhooneh