رولت_جعفري
مواد لازم
گوشت چرخکرده 150 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
جعفری 1 پیمانه
زرشک به مقدار لازم
تخم مرغ 6 عدد 2عددآبپز 4عدد خام
پیاز 2عدد متوسط
آرد 2قاشق غذاخوری
سیر 1عددخلالی
نمک فلفل زغفران کاری
ابتدا پیاز رو سرخ کرده گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت میدیم فلفل دلمه ای سیر به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بش اضافه میکنیم روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز توی موادگوشتی رنده میکنیم.
برای رول جعفری ابتدا 2قاشق آرد را با 1قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4عددتخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم یک عدد پیاز هم توش رنده میکنیم باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میذاریم داغ بشه مواد رول توش میریزیم در تابه رو میذاریم اجازه میدیم خودش رو بگیره سرخ بشه بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.
#رولت_جعفري
🍕@ashpazzkhooneh🍕
هدایت شده از قاصدک
🌸مدرسه علمیه شهید مدرس(ره)، از دانش آموزان پسر مقاطع تحصیلی هشتم و نهم، متقاضی ورود به حوزه علمیه، می پذیرد.
🌸مزایا:
- قرآن محوری
- بهره مندی از اساتید مجرب
- اردوهای علمی-زیارتی
- برنامه های ورزشی-تفریحی
- خوابگاه جهت طلاب
پیش ثبت نام: https://formafzar.com/form/6h9n3
ارتباط با ما: https://eitaa.com/H_M_Amuzesh
کانال اطلاع رسانی مدرسه شهید مدرس(ره) https://eitaa.com/M_E_Modares
نشانی:
قم، حد فاصل حرم و جمکران، بلوار پیامبر اعظم، مقابل عمود ۸۶
ساندویچ پیتزایی غولپیکر
آرد ۴۱۰ گرم
تخم مرغ کامل ۵۵ گرم
کره ۶۰ گرم
آب ۱۸۰ گرم
نمک ۸ گرم
مخمر ۸ گرم
شکر ۳۰ گرم
رومال
زرده زعفران کمی شکر
خامه
تمام مواد خشک را با هم ترکیب کنید تخم مرغ و کره را اضافه کنید دو سوم از آب را بریزید تا زمانی که هیچ آرد خشکی کف ظرف باقی نماند نیاز به اب دارید
شروع به ورز دادن بکنید تا خمیر یکدست و لطیف داشته باشید حدوداً یک ساعت داخل محیط استراحت دهید به ۲ تا چونه مساوی یا ۴ چونه کوچک تقسیم کنید حدوداً ۱۰ دقیقه استراحت میانی دهید خمیر را باز کنید مواد گوشتی و پنیر را داخل خمیر قرار دهید فرم بدید و حدود ۵۰ الی یک ساعت داخل محیط استراحت نهایی دهید رومال زده در فر از قبل گرم شده برقی با دمای ۲۰۰ درجه و گازی با دمای ۲۲۰ درجه به مدت زمان پخت نیم الی ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که روی نان طلایی و ترد شود پخت کنید
🌹با دو قسمت کردن این خمیر دو ساندویچ غول پیکر پیتزایی دارید
🌹اگر این خمیر را به دو قسمت تقسیم کردید استراحتها و پخت طولانیتر از زمانی میشود که خمیر را به چهار قسمت تقسیم کرده باشید
🌹اگر مواد پنیری زیاد بریزید یا مواد گوشتی چرب باشد بعد پخت کمی پفش میخوابد
زهراو یاسمن
🍕@ashpazzkhooneh🍕
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کافیه یکبار این کیک رو درست کنی تا
عاشق عطر و بافتش بشی😋
مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
وانیل ۱ ق چ
گردو ½ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چ
شکلات چیپسی ½ پیمانه
ماست غلیظ ½ پیمانه
روغن مایع ¾ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
🍕@ashpazzkhooneh🍕
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فاهیتا مکزیکی 🌯•
رو دستش نیست حتما امتحانش کنید🥰
سینه مرغ
ادویه مکزیکی
نمک
روغن زیتون
پیاز
فلفل دلمه
🍕@ashpazzkhooneh🍕
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• مزه لوبیا سبز🫛 •
~ 💚مواد لازم :
لوبیا سبز نیم کیلو
پیاز ۱ دونه درشت
سیر ۲ ۳ حبه
رب انار
کره ۵۰ گرم
سویا سس ۲ قاشق ( قابل حذف)
ادویه: ( نمک، فلفل، زردچوبه)
🍕@ashpazzkhooneh🍕
🍃 پيامبر خـدا صلىاللهعليهوآله
الصَّدَقةُ تَدفَعُ البَلاءَ، و هِي أنجَحُ دَواءٍ، و تَدفَعُ القَضاءَ و قد اُبرِمَ إبراماً.
صدقه، بلا را دفع مىكند و مؤثرترين داروست؛ صدقه، قضاى حتمى را دفع مىكند.
🌷
📚 بحار الأنوار، ج۹۶، ص۱۳۷
#حدیث
🍕@ashpazzkhooneh🍕
4.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این همون سسِ پرکاربردِ که دنبالِ آموزشش بودی 🥰
برای #تزیین_کیک که نباید از شکلات بنماری شده استفاده کرد!
باید سس شکلاتی استفاده کنی که کاملا روونِ
برای درست کردن سس شکلاتی نیاز داریم به ترکیب برابر خامه و شکلات؛
۵۰ گرم شکلات سکه ای
۵۰گرم خامه صبحانه
روغن مایع ۱ ق غ
اگر خواستی سس رنگی درست کنی از شکلات سکه ای سفید استفاده کن و برای رنگی کردنش رنگ پودری.
✅️روغن مایع باید سرخ کردنی باشه
✅️من شکلات کارات استفاده کردم
✅️خامه صبحانه رو نمیشه با خامه قنادی جایگزین کرد
✅️اگر سس اضافه اومد بذارید تو ظرف در دار و یک ماه داخل یخچال میمونه و هر وقت نياز داشتید کمی بنماری ش کنید. خیلی کم در حدی که روون شه چون اگر زیاد گرما ببينه به روغن ميفته
🍕@ashpazzkhooneh🍕
4.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آردسوخاری نارنجی
بخش اول
نان باگت، پفک، زرچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه و پودر سیر
#آردسوخاری_نارنجی
🍕@ashpazzkhooneh🍕
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا نارگیلی زعفرونی
بخش اول
مواد لازم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل جرب آسیاب شده ۱۲۰ گرم
کره ۱۶۰ گرم همدمای محیط
گلاب ۲۵ گرم
زعفران دم شده غلیظ ۲ ق غ
طرز تهیه
همه چیز در فیلم توضیح داده شده
#نکات 👇
قالب به چرب شدن نیاز نداره
حلوا در یخچال و در ظرف در بسته تا ۲ هفته ماندگاری داره
حتما در یخچال و ظرف در بسته باشه
به دلیل اینکه شکلات نداره در دمای اتاق زود نرم مبشه پس از سرو دوباره در یخچال قرار بدین
۱۵ تا بیست دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید
پودر نارگیل حتما حتما آسیاب بشه
آرد قبل و بعد تفت الک بشه
حلوا تا گرمه منسجمه و در قالب فشرده کنید
خونه های قالب رو خوب فشره کنید تا حلواهاتون یکدست و مرتب در بیاد.
اگر بین قالب پر کردن حس کردین حلوا خنک شده و اذیتتون میکنه تابه رو کمی گرمکنید حرارت فقط در حدی باشه که تابه گرم بشه ، حلوا دوباره نرم میشه ، کلا باید سرعت عمل داشته باشید
🍕@ashpazzkhooneh🍕
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم حلوا نارگیلی زعفرونی
🍕@ashpazzkhooneh🍕