eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین انار مناسب شب یلدا @ashpazzkhooneh
#پیتزا_چینی_تند موادلازم: گشنیز (تازه و خرد شده): ۱ قاشق سوپ خوری پیاز قرمز (خرد شده):۱/۳ فنجان پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده):۲ فنجان نان پیتزا (آماده):۱ بسته سس سویا:۱ قاشق چای خوری پوره فلفل قرمز:۱ قاشق سوپ خوری سس گوجه فرنگی (بدون نمک):۲۲۰ گرم ریشه زنجبیل (ریز خرد شده):۱ قاشق چای خوری مرغ:۳۰۰ گرم روغن گیاهی(تند یا ساده): ۱ قاشق سوپ خوری نخود فرنگی: ۱/۲ فنجان طرز تهیه: فر را با دمای ۳۷۵ درجه ی فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید. تابه ی ۲۵ سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید. مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی نباشد هم بزنید و سرخ کنید. حرارت را روی متوسط بگذارید. سس گوجه فرنگی، پوره ی فلفل قرمز و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید. ۲ قاشق از مخلوط مرغ را روی نان پیتزا و به فاصله ی ۱ سانتی متری از لبه ی نان بمالید. روی آن را با بپوشانید. پنیر را روی پیتزا بپاشید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پیتزا داغ و پنیر آب شود بپزید. روی آن گشنیز بپاشید. @ashpazzkhooneh
#شیرینی_لگیمات ✏️مواد لازم برای۸ نفر 🔸مایه خمیر (مخمر) ۱ قاشق چای خوری 🔸نشاسته ۲ قاشق غذا خوری 🔸روغن مایع ۱ پیمانه 🔸تخم مرغ ۱ عدد 🔸شیره خرما ۱ پیمانه 🔸آب ۲ پیمانه 🔸آرد گندم ۲ پیمانه ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود 🔹بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته ودر جای نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد 🔹پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم میزنیم وهمراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید 🔹خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه)ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود 🔹سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم . 🔹شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری این کار را انجام دهید. 🔸سایر نکات 🔹این شیرینی چون از شیره خرما درست می شود در واقع یک نوع شیرینی سالم می باشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری ،پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد. @ashpazzkhooneh
✅ حلوای لبو به سبک هندی مواد لازم برای 4 نفر: لبوی خام رنده شده: 3 پیمانه شیر: 2 پیمانه روغن: 3 قاشق غذاخوری پودر هل: مقدار دلخواه بادام زمینی: 5- 4 عدد پسته (اختیاری): 5- 4 عدد ✅ طرز تهیه: درون قابلمه‌ای، لبوهای خام رنده شده را به مدت 4- 3 دقیقه، حرارت داده سپس شیر را به ظرف اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. مخلوط فوق را تا حدی که غلیظ شود روی شعله متوسط حرارت داده،‌ سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روغن را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که لبه‌های مخلوط کمی از ظرف جدا شود به سرخ کرده ادامه دهید. مخلوط را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و روی آن را با آجیل‌های تفت داده شده در روغن،‌ تزیین کنید. دسر آماده شده را به صورت گرم یا سرد میل کنید. @ashpazzkhooneh
کدوی کبابی این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید. مواد لازم برای 4 نفر 4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچ‌های درشت خورد شده باشد. 1 پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقه‌های نازک در آمده باشد. 1 قاشق سوپ‌خوری پوست رنده شدۀ لیمو 1/4 لیوان آب لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری برگ‌های تازه و کوچک نعنا طرز تهیه دمای فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ‌های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید. @ashpazzkhooneh
#تمیزکردن_قاشق_چوبی 🔮ماهیانه قاشق های چوبی آشپزخانه را تمیز کنید برای تميز كردنشون, بزارينشون توی مخلوط آب و سركه و به مدت ده دقيقه بجوشونيدشون.... @ashpazzkhooneh
تزیین هندوانه به شکل بوسه 🍉 مواد اولیه : هندوانه 1 عدد (گرد) توت فرنگی مقداری 1- هندوانه را زیر آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید. 2- روی یک تخته هندوانه را از پهلو قرار دهید و 1 سانتی متر از انتهای آن را برش دهید و مواظب باشید که قسمت سفید رنگ پوست را رد نکنید. به این شکل پایه هندوانه صاف می ایستد. 3- با یک ماژیک یک خط کنگره دار واسط هندوانه بکشید. 4- با یک چاقو دور خط را برش دهید سپس دو نصفه را از هم جدا کنید. با استفاده از اسکوپ گوشت آن قسمتی که پایه ی کار خواهد بود را خالی کنید. 5- قسمت بالایی هندوانه را نصف کنید و با استفاده از ماژیک روی یکی از نصفه ها یک لب بزرگ بکشید. با یک چاقو لب را برش دهید و در بیاورید. وقتی شکل کلی را به دست آوردید با احتیاط پوست را جدا کنید. با استفاده از چاقو شکل لب ها را کامل تر کنید. 6. یک چهارم هندوانه ی باقیمانده را به شکل تکه های ضخیم برش دهید و شکل قلب و حروف ایکس و اُ و شکل های دیگر از درون آن بیرون بیاورید. 7. لب ها را با استفاده از سیخ چوبی و خلال دندان روی پایه بچسبانید. 8. توت فرنگی ها را از طول به شکل تکه هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید و دم توت فرنگی را برای تزئین نگه دارید. یک برش توت فرنگی را با خلال دندان در مرکز هر کنگره بچسبانید. باقی برش های توت فرنگی را در سالاد میوه استفاده کنید. 9. هندوانه را که به شکل کاسه میوه در آمده است روی یک دیس قرار دهید و آن را با سالاد میوه پر کنید و با برش های میوه به شکل قلب و حروف ایکس و اُ و شکل های دیگر تزئین کنید. @ashpazzkhooneh
♦️ترحلوای شیرازی قالبی خوشمزه و مقوی و مجلسی و دسری مناسب برای سفره های افطاری مواد لازم : برای 4 تا 6 نفر نشاسته یک پیمانه آرد برنج یک دوم پیمانه شیر ۶ پیمانه آب ۴ پیمانه گلاب یک پیمانه شکر ۳ پیمانه زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم انواع مغز برای تزئین طرز تهیه : قبل از هر کاردقت داشته باشید که پیمانه ای را که انتخاب می کنید برای تمام موادتون باید یکسان باشه و تغییرش ندید. شما اگر مثلا لیوان استفاده می کنید باید تمام مواد را با همون لیوان اندازه بگیرید. ابتدا نشاسته را با آب مخلوط می کنیم تا حل بشه. آرد برنج را با شیر مخلوط می کنیم هر دو مخلوط را روی هم ریخته و از صافی رد می کنیم. بهتره که این حلوا تو ظرف تفلون یا چدن پخته بشه که به دیواره و کف نچسبه. حرارت مناسب برای تهیه این ترحلوا حرارت کم هست چون باید خامی آرد برنج کاملا گرفته بشه. یک وقت حرارت را زیاد نکنید به این خیال که زودتر غلیظ بشه اصلا به طعمی که باید نمی رسید اگر قرار بود که زود غلیظ بشه اینقدر شیر و آب بهش اضافه نمی شد. مخلوط نشاسته و آرد برنج و آب و شیر را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم باید توجه کنید که این ترحلوا باید مرتب به هم بخوره در غیر این صورت خیلی سریع آرد برنج و نشاسته ته قابلمه جمع میشن و حالت پختگی پیدا می کنند و می چسبند به هم پس مرتب باید به هم بخوره. وقتی که مخلوط ما مقداری غلظت پیدا کرد شکر و گلاب را بهش اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا وقتی که کاملا غلیظ بشه. غلظتش به این شکل هست: نه زیاد شل و نه زیاد سفت حد وسط دیدین سفیده تخم مرغ را که میزنین برای کیک بعد جای همزن روی سفیده میمونه اینجا هم وقتی جای قاشق شما تقریبا روی مواد موند دیگه حاضره حالا حلوا را از روی حرارت برمیداریم مواد را نصف می کنیم نصف سفید و به نصف بقیه زعفران کاملا غلیظ اضافه می کنیم که دیگه آب نندازه. ظرفی که برای ریختن ترحلوا استفاده میشه باید لبه دار باشه ظرف را با آب سرد خیس می کنیم. بعد مواد سفید را درون اون می ریزیم میتونیم مواد زرد را روی مواد سفید بریزیم یا در دو ظرف جدا ریخته بشه روش را میتونیم با پودر یا خلال پسته تزئین کنیم. میذاریم بیرون یخچال تا دماش را از دست بده بعد تو یخچال گذاشته بعد از چند ساعت قابل برش زدن هست. ابتدا با یک چاقو دور ترحلوا را از ظرف جدا می کنیم و برش می زنیم به راحتی برش میخوره و از ظرف میشه بیرون آورد. ✅ نکته: -اگر احیانا از این ترحلوا موقع هم زدن غافل شدید و مقداری مواد ته قابلمه جمع شد همه موادتون را در یک ظرف دیگه خالی کنید که همزن به ظرف تفلون یا چدنتون صدمه نزنه. بعد با همزن های فنری اون را بزنید تا تمام گلوله هائی که توی اون بوجود اومده باز بشه و دوباره مواد را به ظرف اصلی برگردونید. -به این مواد شیر یا آب اضافه نکنید چون دیگه نمیشه تضمین کرد که درست از آب در میاد یا نه. @ashpazzkhooneh
#غذای #ملل 🌹خوراک مرغ فرانسوی با سس پرتقال🌹 مواد لازم: مرغ: 2 کیلو گرم آب پرتقال: حدود 4 پیمانه پوست پرتقال رنده شده:به مقدار 1 عدد پرتقال پوست لیمو ترش رنده شده : نصف قاشق چایخوری نشاسته ذرت:یک قاشق سوپخوری آب لیمو ترش تازه: آب نصفِ عدد لیمو ترش محلول زعفران:به میزان لازم روغن مایع:به میزان لازم نمک:به میزان لازم شکر:به میزان لازم کنجد تفت داده شده:به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا مرغِ از مفاصل برش زده شده و شسته و خشک شده را با روغن مایع تفت دهید . سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و رنده پوست لیمو ترش و نمک را اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد. وقتی که پخت و در اواخرطبخ نشاسته ذرت را در کمی آب سرد حل نموده و با آب لیمو ترش اضافه نمائید تا با سس داخل ظرف مخلوط شده و پس از یکی دو جوش کمی غلیظ شود. و باز در اواخرطبخ محلول زعفران و شکر را به میزانی اضافه نمائید تا خوش رنگ شده و شیرینی مناسبی را داشته باشد. در انتها با خلال شیرین شده پوست مرکبات یا کنجد تفت داده شده تزیین نموده و سپس سرو نمایید. @ashpazzkhooneh
#غذای #سنتی 🌹قاتق گوشت🌹 مواد لازم : گوشت لخم : نیم کیلو نخود خام :200 گرم برنج خام :200گرم پیاز :1عدد زردچوبه و نمک: به مقدار لازم 🌼قاتق گوشت غذای پر زحمتی است ولی اگر این زحمت را متحمل بشوید ، غذای لذیذ و خوشمزه ای تهیه می‌کنید که به زحمتش می‌ارزد🌼. گوشت لخم را در هاون با نخود خام ، پیاز، زردچوبه ، نمک و یک پیمانه کوچک برنج ریخته و خوب می‌کوبیم تا نرم شود . سپس این مخلوط را در درون ظرفی می‌ریزیم و کمی ترخون خشک به آن اضافه می‌کنیم و چنگ می‌زنیم تا مواد ما بخوبی قاطی شود. بعد دو پیمانه برنج خام به مخلوط چنگ زده اضافه کرده و دوباره چنگ می‌زنیم تا مخلوط ما حسابی قاطی شود. سپس مخلوط خود را مانند شامی آماده و در روغن سرخ می‌کنیم. ( البته برای اینکه شکل سنتی خود را حفظ کنند ، باید مانند چنگ مال آنها را آماده کنیم ). پس از سرخ کردن2 تا 3 عدد سیب زمینی را قطعه قطعه کرده و داخل روغن سرخ می‌کنیم و کمی رب گوجه و زردچوبه و یک تا دو عدد لیمو خشک نیز به آن اضافه می‌کنیم و در ظرفی همه آنها را ریخته و آب به آن افزوده و روی اجاق می‌گذاریم تا قاتق گوشت ما آماده شود. در انتها در ظرف مورد نظر و همراه با ترشی سرو میکنیم. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
مواد لازم برای۶ نفر: ظرف پخت پای به مقدار لازم روغن ۱/۴ پیمانه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری شکر ۲ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری ماست ۱ پیمانه آرد 2/5 پیمانه. مواد لازم برای خمیر: زرشک ۱ استکان جعفری خرد شده ۱ لیوان رب ۱ قاشق غذا خوری پیاز متوسط ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم مواد لازم برای داخل پیراشکی: طرز تهیه: میتوان از خمیر مایه فوری استفاده کرد و با آرد مخلوطش کرده . اگر خمیر مایه معمولی استفاده می کنید با یک چهارم لیوان آب ولرم و شکر بگذارید تا عمل بیاید. بعد همه مواد را مخلوط کنید و برای ده دقیقه خوب ورز دهید. اگر آب اضافه کرده اید احتمالا به آرد بیشتری نیاز خواهید داشت. رویه خمیر را با دست آغشته به روغن مایع چرب کنید و در کاسه گذاشته رویش پلاستیک بکشید و بگذارید در جای گرم برای دو ساعت بماند. حالا پیاز را نگینی خرد کنید و کمی تف دهید و سپس گوشت را روی آن بریزید و تف دهید و زردچوبه و فلفل و نمک را اضافه کرده بازهم چند دقیقه تف دهید و سپس رب را اضافه کنید. بعد نصف لیوان آب بریزید و درب ظرف را بگذارید تا برای یک ربع بجوشد و آبش کاملا کشیده شود. سپس جعفری و زرشک را اضافه کنید و اینقدر حرارت بدهید تا حجم جعفری کم شود. حالا زیر آنرا خاموش کنید. بعد خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و سپس در ظرف پای چهارگوش بیندازید و لبه های اضافه آنرا جدا کنید . کف خمیر را با چنگال از چندجا سوراخ کنید و در فر 180 درجه برای ده دقیقه بگذارید. حالا در این فاصله از اضافه خمیر چهار گردو جدا گرده بین دو دست به شکل طنابی به بلندی طول ظرف پای درست کنید. ظرف پای را بعد از ده دقیقه از فر در آورید و مایه گوشتی را کف آن پهن کرده رویش یک لایه پنیر پیتزا ( رنده یا ورقه مهم نیست) بدهید. اگر خواستید رژیمی تر باشد پنیر را حذف کنید. سپس چهار طناب خمیری را روی مایه گوشتی به فواصل مناسب بگذارید. از وسط ظرف دوتا از طنابها را دولا کرده و یک طناب خمیری کوتاه در عرض ظرف روی آن بیندازید.لبه ها را به خمیر زیری چفت کنید. حالا خمیر های دولا را صاف کرده و دوتای بعدی را دولا کنید و یک طناب دیگر روی مایه گوشتی در عرض ظرف بگذارید الی آخر تا به انتهای ظرف برسید. حالا از وسط ظرف به طرف دیگر باز همین کار را تکرار کنید و خمیر را مثل تار و پود پارچه ببافید. بعد روی خمیر را از مخلوط شیر و زرده تخم مرغ با برس بمالید و سیاه دانه یا کنجد بپاشید. و در فر به مدت نیم ساعت یا تا وقتی روی خمیر طلایی شود بگذارید. @ashpazzkhooneh