eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
در روزی که میخواهید یک فعالیت ورزشی شدید انجام بدهید چربی یا پروتئین زیاد مصرف نکنید چون به کلیه و کبد شما فشار زیادی وارد میشود و هضم این مواد هم سخت تر از کربوهیدرات است @ashpazzkhooneh
🔶عوارض گودی کمر را بشناسید 💎 کوتاهی قد 💎 برآمدگی شکم 💎 کاهش میزان تحمل پذیری 💎 ایجاد زمینه درد 💎 فشار به ریشه های عصبی @ashpazzkhooneh
5 فایده مهم دوچرخه سواری! 🚴 قلب را قوی نگه می‌دارد 🚴♀ روحیه‌تان را بهتر می‌کند 🚴 روند کاهش وزن را افزایش می‌دهد 🚴♀ تقویت سیستم ایمنی 🚴استرس را کاهش می‌دهد @ashpazzkhooneh
2.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طعم_خوش_آشپزی مخروط های مرغ😋😍 روغن زیتون،سیر،پیاز @ashpazzkhooneh
یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان آبسرد اماده کردم.قالبم رو کمی چرب کردم.۴یا ۵ق غ از ژله آلوورا رو کف قالبم ریختم گذاشتمش یخچال(فریزر بزارین بهتر و سریعتره)تا نیم بند شد حالا برشهای توت فرنگی رو روی ژله چیدم.دوباره با قاشق از ژله حدودا ۷،۸ق برداشتم روی توت فرنگیا ریختم.گذاشتمش فریزر تا دوباره سفت بشه (نه خیلی سفت) .بعد از فریزر درآوردم و بقیه ژله رو با قاشق آروم آروم داخل قالب ریختم و گذاشتمش یخچال تا ببنده.در این زمان یک بسته ژله انگور رو با یک لیوان ابجوش و نصف لیوان شیر مخلوط کردم وقتی کاملاااااا خنک شد روی لایه قبلی ریختم و دوباره گذاشتمش یخچال تا آماده بشه . برای ژله های لایه لایه حتمااااا لایه بعدی که میریزید کاملا خنک بشه وگرنه لایه قبلی رو ذوب میکنه. سینی عقبی کرم کارامل: : پودرشو اماده خریدم فقط با دو لیوان شیر مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم یک دقیقه جوشید بعدم داخل قالب اول سس کارامل ریختم و مایع داغ رو روی سس ریختم .داخل یخچال بمدت یکساعت قرار دادم.جنس قالبم سیلیکونی بود.اما کرم کارامل رو با هررررر ظرف و هر جنسی میشه درست کرد نیازی به چرب کردن قالب نیست خودش خیلی سریع و راحت از قالب جدا میشه @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی #ژله_ویترینی_و_کرم_کارامل @ashpazzkhooneh
مواد لازم برای 3 یا 4 نفر برگ مو 500 گرم گوشت چرخ کرده 200گرم روغن به مقدار لازم پیاز 1عددبزرگ آب نصف پیمانه سبزی دلمه: (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،ریحان) برنج ابکش شده1پیمانه نمک مقداری ادویه دلخواه (من فلفل و زیره زدم) لپه آبپزنصف پیمانه طرز تهیه : روغن رو داخل ظرف ریختم پیازرا کمی تفت دادم بعد گوشت را اضافه کرده وبا پیاز تفت دادم بعد سبزی دلمه نمک و فلفل را مخلوطش کردم یه تفت کوچیک دادم ادویه ها رو اضافه کردم و در آخر لپه و برنج رو اضافه کردم خوب مخلوط کردم در ظرف رو گذاشتم و به مدت 5 دقیقه روی شعله ی خیلی ملایم.قرارردادم بعد خاموش کردم.داخل یه قابلمه آب رو جوش آوردم یه کم نمک و روغن ریختم بعد برگ های دلمه روکه شسته بودم و دُم برگ هاشو گرفته بودم داخلش ریختم و گذاشتم 3_4دقیقه جوش بخوره تا نرم بشه و راحت تر پیچیده بشه بعد مخلوط فوق را در برگهای مو پیچیدم و درقابلمه روی هم چیدم نصف فنجان اب اضافه کردم یک بشقاب چینی روی دلمه ها گذاشتم تا مانع از باز شدن برگ ها بشه در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا دم بکشد 15 دقیقه ی اخر چاشنی غذا را اضافه کنید من از شربت سکنجبین استفاده کردم 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
#دلمه_برگ_مو 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhoonsh
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 #خوراك_لوبيا_ومرغ @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 #خوراك_لوبيا_ومرغ @ashpazzkhooneh
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 موادلازم📝 لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد خرد شده نمک.فلفل .زرد چوبه. کمی رب چند تا گوجه گیلاسی طرز تهیه📝 پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید. @ashpazzkhooneh
حلیم مرغ😜
آشپزخونه
حلیم مرغ😜
یک لیوان بلغور گندم رو بعد تمییز کردن وشستن داخل قابلمه بریزید وهفت تاهشت لیوان آب بریزید تا بپزه نصف یک عدد مرغ رو با پیاز وبرگ بو ونمک بزارید تا کاملا بپزه.وقتی پخت استخونش روجدا کنید وبا گوشت کوب بکوبید.اب مرغتون رو دور نریزیدوقتی بلغور تون کاملا پخت بزارید خنک بشه بعد داخل مخلوط کن بریزید ومیکس کنید اینجوری حلیم یک دست وصافی خواهید داشت وقتی میکس شد داخل قابلمه بریزید ومرغ کوبیده ومقداری آب مرغ روداخلش ریخته وروی شعله ملایم برارید تا مزه ها بخوردش بره اگه کم نمک باشه مقداری نمک بزنید.اگر حلیم تون بعد از یکی دوساعت کمی سفت شد به هیچ عنوان آب نریزید چون اصافه کردن آب مجددباعث میشه آدم معده درد بگیره وترش کنه میتونید از شیر استفاده کنید طعم خیلی خوبی به حلیم میده.درنهایت درظرف سرو بکشید وکمی روغن روش بدید وبا دارچین تزیین کنید. نکته اگر خواستید با گوشت ویا ماهیچه بپزید به همین روش عمل کنید نوش جان😋😋 @ashpazzkhooneh