#راز_لاغری_با_خاکشیر
مواد لازم✍
1⃣یک لیوان آب ولرم💧
2⃣2قاشق گلاب💧🌺💧
3⃣2قاشق خاکشیر
4⃣1قاشق آب لیموی تازه🍋
طرز تهیه✍
😋صبح ها ناشتا به مدت یک ماه مصرف کنید و تاثیر چربی سوزی آن را ببینید
👇👇👇
@Lezat_ashpazi
#کتلت_مراکشی_با_مغز_پنیر
✍مواد لازم
▪️سیب زمینی ۳عدد
▪️تخم مرغ ۲عدد
▪️سیر رنده شده ۲حبه
▪️ پودرزیره یک قاشق سوپخوری
▪️برگ گشنیزیاریحان خردشده ۱مشت
▪️نمک و فلفل سیاه پودر شده
▪️پنیر پیتزا ۱پیمانه
✍طرز تهیه
سیب زمینی ها رو بپزید تا مغز پخت بشه بعد رنده کنید تخم مرغ ها رو اضافه کنید یک عدد سفیده رو نگه دارید به همراه سبزی خرد شده و ادویه مواد رو به خوبی با هممخلوط کنید تا یکدست بشه گلوله هایی از خمیر جدا کرده وسط اون رو سوراخ کنید یک مقدار پنیر پیتزا قرار بدین و جمع کنید و کمی صاف کنید گلوله ها رو تو سفیده تخم مرغ بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید .
@Lezat_ashpazi
3.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش یک نوع سمبوسه با مرغ🍓
#گیف_آموزش_سمبوسه_با_مرغ😍
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 @Lezat_ashpazi 🎀
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش سینه مرغ شکم پر🍓
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
🎀 @Lezat_ashpazi
#مرغ_ناردونی
✍چند تا تیکه مرغ و گذاشتم تو قابلمه توش یکی دو لیوان آب ریختم پیاز خورده شده اضافه کردم کمی زردچوبه زدم گذاشتم نیمپز بشه بعد که نیمپز شد تو تابه کمی روغن ریختم به مرغا نمک زدم و خوب سرخش کردم و از تابه خارج کردم . یه پیاز و نگینی خورد کردم و سرخش کردم بعد دو قاشق رب انار اضافه کردم و تفت دادم و کمتر از یه قاشقم رب گوجه فرنگی اضافه کردم و یه لیوان و نیم آب اضافه کردم و همزدم و شعله رو زیاد کردم تا جوش بیاد بعد مرغا رو گذاشتم تو سس و در تابه رو بستم و شعله رو کم کردم تا مرغا بپزه و سس غلیظ بشه حدود یه ساعتی طول میکشه بعد این زمان دو تا انار و دون کنید و بریزید تو قابلمه و در قابلمه رو بردارید تا رنگ انار عوض نشه
@Lezat_ashpazi
691.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
#گیف_آموزش_شکلات_سفید_مغزدار
طرز تهیه: بیسکوییت ، پودر قند ، تافی ، شکلات سفید🍫🍫
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
🎀 @Lezat_ashpazi
#چلو_گوشت_مجلسی
موادلازم✍
گوشت گوسفندی یا گوساله
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زعفران، چوب دارچین، برگ بو به میزان لازم
آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
✍پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی کره تفت دهید.گوشت را به کمک قلممو به زعفران آغشته کنید و کمی فلفل روی سطح گوشت بپاشید.گوشت را به همراه پیاز کاراملی شده تفت دهید. به صورتی که کاملا سرخ شود..میزان مناسبی آب روی گوشت بریزید و چند عدد برگ بو و چوب دارچین در اطراف گوشت قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت 3 – 4 ساعت بپزد. در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمهای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید.در اواسط پخت میزان مناسبی نمک به آب گوشت اضافه کنید در اواخر پخت نیز مقداری زعفران برای ایجاد عطر و طعم و رنگ بهتر به گوشت اضافه نمایید.در نهایت زمانی که یک پیمانه آب در قابلمه باقی مانده بود و گوشت کاملا پخته شده بود برگ بو و چوب دارچین را خارج کرده و سس گوشت را صاف کنید و به همراه آب لیموترش تازه در کنار چلو زعفرانی سرو نمایید.
پینوشت : به این غذا معمولا رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنن ولی من چلوگوشت زعفرانی رو ترجیح میدم و رب اضافه نمیکنم .
@Lezat_ashpazi