لقمه های شکلات تلخ
✏️مواد لازم
🔸روغن به مقدار لازم
🔸جو دو سر پخته شده ۱ پیمانه
🔸شکلات تلخ (تکه ای) ۳/۴ پیمانه
🔸کره ۱/۴ پیمانه
🔸ویفر شکلاتی خرد شده ۱ پیمانه
🔸پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
🔸نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
🔸شورتنینگ ۱ قاشق چای خوری
🔸پودر قند ۱ پیمانه
🔸پنیر خامه ای کمچرب ۲ قاشق غذا خوری
🔸شیر (کم چرب) ۱ قاشق غذا خوری
🔸عصاره نعنا فلفلی ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸رنگ غذا ۱ قطره
♨️طرز تهیه
🔹کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل روغن بزنید و کنار بگذارید.
🔹برای تهیه لقمهها، در مخلوطکن جوها را بریزید و فقط خرد کنید (نباید له شوند). در یک قابلمه کوچک، ¼ پیمانه شکلات و کره را با یکدیکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. سپس جوها را اضافه کنید. ویفرهای شکلاتی را خرد و اضافه کنید.
🔹در آخر پودر کاکائو و نمک را بریزید. مواد را روی سینی آماده شده بریزید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
🔹در قابلمه، نصف پیمانه شکلات باقی مانده و شورتنینگ را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نرم شوند. سپس آن را کنار بگذارید.
🔹در یک کاسه متوسط، پودر شکر، پنیر خامهای، شیر، عصاره نعنافلفلی، وانیل و رنگ غذا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی موادی که در یخچال خنک شدهاند بریزید. شکلات آب شده را نیز روی همه آنها بریزید.
🔹مواد را یک ساعت در یخچال خنک کنید و در آخر به 24 عدد تکه شکلات تقسیم کنید.
🔸سایر نکات
🔸این تکههای شکلات هوسانگیز طعم نعنافلفلی دارند و با خوردنشان دهانتان تازه و خنک میشود.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
حجم:
690.3K
#كوفته_سيب_زمينی_مغزدار
🔺مواد لازم:
تخم مرغ: هفت عدد
سيب زمينی متوسط: چهار تا پنج عدد
پياز: یک عدد
فلفل كاپی: یک عدد
روغن زيتون: یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری
آرد و آرد سوخاری: به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روغن سرخ كردنی: به ميزان لازم
🔺طرز تهیه
شش عدد از تخم مرغ ها را آبپز کرده، پوست گرفته و كنار می گذاريم. سيب زمينی ها را آبپز كرده و اجازه می دهيم تا خنك شوند، سپس آنها را رنده می كنيم.
پياز و فلفل کاپی را به صورت خيلی ريز خرد کرده و به سيب زمينی های رنده شده، همراه نمك و فلفل اضافه می كنيم. روغن زيتون، جعفری و تخم مرغ دیگر را اضافه كرده و با دست مواد را با هم مخلوط می نماييم. كمي آرد به آن اضافه کرده تا مواد قوام و چسبندگي لازم را پيدا كند. از مواد به اندازه يك نارنگی درشت برداشته، با دست آن را باز كرده، يك عدد تخم مرغ آبپز وسط آن قرار داده و با دست آن را بسته و فرم می دهيم.
توپ های آماده را درون آرد سوخاری غلطانده و در روغن فراوان سرخ می کنیم.
@ashpazzkhooneh
🍥شیرینی پرتقالی
✏️مواد رویه
🔸پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
🔸آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
🔸شکر: 2 قاشق
✏️مواد لازم :
🔸شکر ۲ پیمانه
🔸پنیر خامه ای ۴۳۰ گرم
🔸بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
🔸نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
🔸کره ۱۲۰ گرم
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸آرد 2.5 پیمانه
🔸آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
🔸آب پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
🔸ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید.در ظرف مناسبی آرد،بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.
🔸کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.3دقیقه مخلوط را با دور تند بزنید تا شکر کمی حل شود.تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
🔸آبلیمو،آب پرتقال،پنیر خامه ای و اسانس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. مواد خشک را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.اسانس پرتقال را نیز در انتها به مواد اضافه کنید.
🔸روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مقداری از خمیر را روی آن قرار دهید(هر اسکوپ حدود 2قاشق غذاخوری).
🔸حال سینی را داخل فر گرم شده قرار داده و 15تا20دقیقه اجازه دهید شیرینی بپزد.
♨️طرز تهیه رویه:
🔹شکر،آبلیمو و پوست پرتقال را مخلوط کرده با همزن مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شوند.مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پودر قند کاملا آب شود.
🔹بعد از آماده شدن شیرینی ها مقداری از رویه را اضافه کرده و بعد از سرد شدن سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
حجم:
188.6K
طرزتهیه #ترشی_انار_و_لبو :
ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را بگیرید و رنده درشت کنید، بعد به اندازه یک و نیم لیوان انار قرمز دون شده را با آن مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید، آب لبوی پخته را هم داخل آن بریزید، در آخر روی آن سرکه بریزید تا روی مواد را بگیرد و بعد دو یا سه قاشق شکر و نوک قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و درب آن را ببندید.
می توانید بجای شکر لابه لای آن نبات بگذارید. این ترشی بمب آنتی اکسیدان است، از آن غافل نشوید، ترشی بعد یک هفته آماده است، حتما جای آن سرد و خنک باشد. می توانید بجای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
#پودینگ_نان_کروسان
مواد لازم برای۱۰ نفر :
کشمش ۱ پیمانه
نان کروسان (کیک ساده همچون پچپچ) ۶ عدد
عصاره وانیل 1/5 قاشق چای خوری
شکر : 1/5 پیمانه
شیر (کم چرب) : ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ : ۸ عدد
تخم مرغ درشت : ۳ عدد
طرز تهیه :
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
بعد در یک کاسه متوسط، تخممرغ، زرده تخممرغ، شیر، شکر و
وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. کاستارد به دست آمده را کنار بگذارید.
حالا کیکهای ساده را از وسط دونیم کنید. کروسانها را کف
یک تابه مستطیل پیرکس بچینید، کشمشها را روی آنها بریزید،
کاستارد را بریزید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه کیکها خمیر شوند.
آنها را به نرمی به کف ظرف فشار دهید.
سپس این ظرف را داخل ظرف بزرگتری که مملو از آبجوش است
قرار دهید. روی آن را با آلومینیوم بپوشانید و چند سوراخ روی فویل
ایجاد کنید تا بخار خارج شود.
حالا ظرف را 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پودینگ پف کند و
کاستارد سفت شود.
درانتها از فر خارج کرده و گرم سرو کنید
♦️کرواسان نوعی نان و شیرینی هلالی شکل است که با آرد، خمیرمایه و کره تهیه میشود و خمیر آن با بهکارگیری کره، بصورت خمیر هزار لا آماده میگردد♦️
@ashpazzkhooneh
🔴 غذای ملل 🔴
#پیتزای_چینی_تند
مواد لازم برای۱۲ نفر
گشنیز (تازه و خرد شده) ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز قرمز (خرد شده) ۱/۳ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) ۲ فنجان
نان پیتزا (آماده) ۱ بسته
سس سویا ۱ قاشق چای خوری
پوره فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری
سس گوجه فرنگی (بدون نمک) ۲۲۰ گرم
ریشه زنجبیل (ریز خرد شده) ۱ قاشق چای خوری
مرغ ۳۰۰ گرم
روغن گیاهی(تند یا ساده) ۱ قاشق سوپ خوری
نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
طرز تهیه:
♦️فر را با دمای 375 درجه ی فارنهایت
(190 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
♦️تابه ی 25 سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید.
♦️مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید.
♦️به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی
نباشد هم بزنید و سرخ کنید. حرارت را روی متوسط بگذارید.
♦️سس گوجه فرنگی، پوره ی فلفل قرمز و سس سویا
را اضافه کنید و هم بزنید.
♦️ 2 قاشق از مخلوط مرغ را روی نان پیتزا و به
♦️فاصله ی 1 سانتی متری از لبه ی نان بمالید.
روی آن را بابپوشانید، پنیر را روی پیتزا بپاشید
@ashpazzkhooneh
#غذای_محلی
🔵 غذای جنوبی 🔴
😋 چُباب 😋
مواد لازم برای۷ نفر:
پیاز ۱ عدد
تره ۲۰۰ گرم
گوشت (چرخکرده) ۲۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس چُباب :
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تمر هندی (آب کرده) ۴ لیوان
پیاز ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
فلفل و کاری به مقدار لازم
مواد داخل چُباب :
خلال بادام ۱/۲ لیوان
پیاز ۴ عدد
کشمش ۱ لیوان
گوشت (چرخکرده) ۳۰۰ گرم
نمک و کاری به مقدار لازم
طرز تهیه:
طرز تهیه خمیر چباب:
ابتدا برنج را با مقداری آب و نمك خیس كنید.تره و پیاز را ریز كرده و به همراه برنج خیس خورده و 200گرم گوشت چرخكرده مخلوط كرده و مواد را با هم چرخ می كنیم و زردچوبه، ادویه كاری و نمك را به آن اضافه می كنیم. سپس همه مواد را به خوبی ورز می دهیم.
طرز تهیه مواد داخل چباب:
4عدد پیاز را سرخ كرده و 300 گرم گوشت چرخكرده را به آن اضافه می كنیم. سپس ادویه، نمك و فلفل را افزوده و خلال بادام را هم شسته و اضافه می كنیم.
در آخر كشمش شسته شده را می ریزیم. همه مواد را با هم به آرامی تفت می دهیم. سپس بعد از آماده شدن می گذاریم سرد شود.
طرز تهیه چباب:
كمی از خمیر را برداشته و روی دست پهن می كنیم.
مقداری مواد میان خمیر اضافه كرده و آن را به صورت گلوله در می آوریم. برای اینكه گلوله ها به دستمان نچسبد كمی آب به دستمان می زنیم. گلوله ها را به همین ترتیب درست می كنیم تا ملات و خمیر تمام شود.
طرز تهیه سس چُباب:
۸- ابتدا 2عدد پیاز ریز شده را سرخ می كنیم و 4 لیوان آب تمرهندی را به آن اضافه می كنیم. چون آب تمرهندی شور است نیازی به نمك نیست. شكر را ریخته و ادویه كاری و فلفل قرمز را اضافه می كنیم.
زمانی كه سس را آماده كردیم روی حرارت گذاشته و به محض اینكه اولین جوش را زد گلوله ها را با احتیاط، طوری كه به هم نچسبد در سس می چینیم و سپس با حرارت بسیار ملایم 45 دقیقه می گذاریم جا بیفتد.
✅ نکات
♦️ این خوراك را در جنوب ایران به خصوص اقوام عرب در ماه رمضان مصرف می كنند.
♦️در صورت تمایل 2عدد زرده تخم مرغ به مواد خمیر بزنید تا احتمال باز شدنشان كمتر شود.
♦️اگر دوست دارید اول كوفته ها را سرخ كنید و بعد در سس قرار دهید.
♦️برای تهیه آب تمر هندی ابتدا آن را با مقداری آب جوش چند ساعت قرار دهید و بعد با استفاده از یك آبكش شروع به عصاره گیری كنید تا در نهایت گوشت تمر به خوبی از هسته جدا شود.
🔵 @ashpazzkhooneh
#سالادپاستای_یونانی
مواد اولیه : برای 6 نفر
پاستا 2 و نیم فنجان (خام، پنه یا روتینی)
پیاز قرمز حلقه شده :2/3 فنجان
گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده: 15 عدد
خیار چهار گوش خردشده :1 فنجان
زیتون حلقه شده :3/4 فنجان
فلفل سبز چهار گوش خردشده :3/4 فنجان
پنیر فتا خردشده: 1 فنجان
مواد سس:
سرکه قرمز : 1/3 فنجان
آب لیمو تازه :2 قاشق چایخوری
سیر ریز شده :1 و نیم قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک شده :2 قاشق چایخوری
روغن زیتون فوق بکر :نصف فنجان
طرزتهیه:
ابتدایک قابلمه آب و نمک را به جوش بیاورید . پاستا را در آن بپزید تا به درجه ی پخت مناسب برسد. پاستا را آبکش کنید و در یک کاسه ی بزرگ بریزید تا کمی خنک شود.
وقتی پاستا خنک می شود سس را درست کنید.
طرز تهیه سس:
در یک کاسه ی کوچک همه ی مواد سس به جز روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. زمانی که با همزن آنها را می زنید روغن زیتون را کم کم به سس اضافه کنید. سس را طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید.
پیاز قرمز، گوجه فرنگی، خیار، زیتون، فلفل سبز و پنیر فتا را در کاسهٔ پاستا بریزید.
سس را روی پاستا بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس در ظرف پاستا را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا خنک شود. موقعی که خواستید سالاد را سرو کنید دوباره آن را هم بزنید و سالاد را به صورت سرد یا در دمای اتاق میل نمایید.
@ashpazzkhooneh
#مافین_لیمو_و_نارگیل
مواد لازم:
شکر 1 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
روغن نارگیل 1/4 پیمانه
رنده پوست 1 عدد لیمو ترش
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
باترمیلک 1 پیمانه
آرد سفید 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در کاسه بزرگی کره را بریزید و بگذارید کمی نرم شود. سپس روغن نارگیل و شکر را به آن اضافه کنید و آن را با همزن بزنید تا مخلوط سبکی ایجاد شود.
رنده پوست لیمو، آبلیمو، تخم مرغ و باترمیلک را هم اضاقه کنید و فقط در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
در کاسه دیگری، آرد، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط و الک کنید. حال مواد خشک را به مواد تر ظرف قبلی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند اما بیش از حد هم نزنید. وجود کمی از گلوله های آرد در مخلوط طبیعی است و نیازی نیست آنها را از بین ببرید.
6 قالب مافین بزرگ را چرب کنید و حدود 3/4 از هر کدام را با مایه کیک پر کنید تا کیک شما جای پف کردن داشته باشد.
حدود 25 دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا مافین لیمو و نارگیل پخته شود. برای اطمینان از پخت یک خلال دندان در وسط آن فرو کنید. خلال باید تمیز اما مرطوب بیرون بیاید. اگر بیش از حد مافین را در فر بپزید کیک شما خشک میشود.
نکته: می توانید برای زیبایی بیشتر کمی رنده پوست نارگیل و شکر (و در صورت تمایل پودر نارگیل) را با هم مخلوط کنید و روی مایه مافین داخل قالب بپاشید.
@ashpazzkhooneh
#طرز_تهیه_تارت_گلابی
مواد لازم:
شکر 1 لیوان
کره 50 گرم
گلابی خرد شده به مقدار لازم
آرد 2 لیوان
ماست 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم شکر 1/2 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ برای تهیه خمیر تارت کره و 2 لیوان آرد را مخلوط کنید تا مانند خرده های نان شود. سپس تخم مرغ ، ماست ، 1/2 لیوان شکر ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
پس از اینکه مواد مخلوط شدند با انگشتان کمی ورز دهید ( تا حدی مواد را ورز دهید که مخلوط شوند ) ؛ خمیر را 15 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را باز کنید.
خمیر را پس از پهن کردن به اندازه قالب ببرید، ته قالب را خوب چرب کنید ، خمیر را ته قالب قرار دهید و پهن کنید. سپس خمیر را با انگشت به دیواره های قالب فشار دهید.
گلابی ها را روی خمیر بریزید و روی آن ها شکر بپاشید، 50 گرم کره را خرد کنید و روی گلابی ها بگذارید یا اینکه ذوب کنید و با برس روی گلابی ها بزنید . قالب را درون فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید ؛ پس از پخت اجازه دهید تارت خنک شود. سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : تارت را باید زمانی از فر خارج کنید که اطراف خمیر طلایی شده باشد ، چنانچه بالای تارت طلایی نشد میتوانید قسمت بالایی را روشن کنید و چند دقیقه حرارت دهید تا خمیر کاملا طلایی و برشته شود.
@ashpazzkhooneh