3.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش یک نوع سمبوسه با مرغ🍓
#گیف_آموزش_سمبوسه_با_مرغ😍
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 @Lezat_ashpazi 🎀
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش سینه مرغ شکم پر🍓
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
🎀 @Lezat_ashpazi
#مرغ_ناردونی
✍چند تا تیکه مرغ و گذاشتم تو قابلمه توش یکی دو لیوان آب ریختم پیاز خورده شده اضافه کردم کمی زردچوبه زدم گذاشتم نیمپز بشه بعد که نیمپز شد تو تابه کمی روغن ریختم به مرغا نمک زدم و خوب سرخش کردم و از تابه خارج کردم . یه پیاز و نگینی خورد کردم و سرخش کردم بعد دو قاشق رب انار اضافه کردم و تفت دادم و کمتر از یه قاشقم رب گوجه فرنگی اضافه کردم و یه لیوان و نیم آب اضافه کردم و همزدم و شعله رو زیاد کردم تا جوش بیاد بعد مرغا رو گذاشتم تو سس و در تابه رو بستم و شعله رو کم کردم تا مرغا بپزه و سس غلیظ بشه حدود یه ساعتی طول میکشه بعد این زمان دو تا انار و دون کنید و بریزید تو قابلمه و در قابلمه رو بردارید تا رنگ انار عوض نشه
@Lezat_ashpazi
691.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
#گیف_آموزش_شکلات_سفید_مغزدار
طرز تهیه: بیسکوییت ، پودر قند ، تافی ، شکلات سفید🍫🍫
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
🎀 @Lezat_ashpazi
#چلو_گوشت_مجلسی
موادلازم✍
گوشت گوسفندی یا گوساله
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زعفران، چوب دارچین، برگ بو به میزان لازم
آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
✍پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی کره تفت دهید.گوشت را به کمک قلممو به زعفران آغشته کنید و کمی فلفل روی سطح گوشت بپاشید.گوشت را به همراه پیاز کاراملی شده تفت دهید. به صورتی که کاملا سرخ شود..میزان مناسبی آب روی گوشت بریزید و چند عدد برگ بو و چوب دارچین در اطراف گوشت قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت 3 – 4 ساعت بپزد. در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمهای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید.در اواسط پخت میزان مناسبی نمک به آب گوشت اضافه کنید در اواخر پخت نیز مقداری زعفران برای ایجاد عطر و طعم و رنگ بهتر به گوشت اضافه نمایید.در نهایت زمانی که یک پیمانه آب در قابلمه باقی مانده بود و گوشت کاملا پخته شده بود برگ بو و چوب دارچین را خارج کرده و سس گوشت را صاف کنید و به همراه آب لیموترش تازه در کنار چلو زعفرانی سرو نمایید.
پینوشت : به این غذا معمولا رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنن ولی من چلوگوشت زعفرانی رو ترجیح میدم و رب اضافه نمیکنم .
@Lezat_ashpazi
#چیز_کیک_ژاپنی
✍مواد لازم:تخم مرغ کامل1عدد.زرده تخم مرغ3عدد.وانیل مایع1/2ق چ.شیرعسلی50گرم.آرد50گرم.پنیرخامه ای100گرم.روغن مایع35گرم.سفیده تخم مرغ3عدد.پودر شکر45گرم.آبلیموی تازه1ق چ.رنده پوست نصف یک عدد
طرز تهیه✍
پنیرخامه ای را درون ظرفی روی بخار آب قرار دهید به هم بزنید تا نرم شده کنار گذاشته تا خنک شود.روغن را داغ کنید حرارت را خاموش کرده آرد را درون روغن بریزید و سریع به هم بزنید تا جمع شده و کنار گذاشته تا خنک شود.تخم مرغ و زرده تخم مرغ را باهمزن دستی در حد مخلوط شدن به هم بزنید وانیل و رنده پوست لیمو بریزید سپس شیرعسلی را اضافه کرده و مخلوط کنید.اکنون این مواد را با پنیر مخلوط کنید و سپس با آرد و روغنی که خنک شده تا کاملا یکدست شود.سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید کمی که پف کرد آبلیمو بریزید و پودر شکر را در سه مرحله به سفیده تخم مرغ که در حال هم زدن است اضافه کنید.همزدن را تا جایی ادامه دهید تا به مرحله استیف پیک برسد سپس طی سه مرحله درون مواد فولد کنید.یعنی خیلی آرام با حرکت دورانی به کمک لیسک مواد را با هم مخلوط کنید.کف و اطراف قالب 15سانت را چرب کرده و کاغذ قرار دهید.مواد را درون قالب بریزید.سپس درون یک ظرف یا سینی آب گرم ریخته قالب را درون آن قرار دهید حدود دو سه سانت داخل آب باشد کافی است و هر دو را درون فری که از قبل با حرارت 150 سانتی گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید و پس از آن حرارت فر را به 130 کاهش داده و به مدت 45 دقیقه دیگر اجازه دهید تا کیک کاملا پخته و روی آن طلایی شود.پس از آن برای 15 دقیقه با در نیمه باز و فر خاموش اجازه دهید تا کیک در فر بماند و سپس قالب را بیرون آورده و بعد از 5 دقیقه کیک را خارج کنید تا کاملا خنک شود.
@Lezat_ashpazi