eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
@ashpazzkhooneh
مواد لازم: آرد:۲.۵ پیمانه کره:۱۵۰ گرم پودر شکر:۱/۴ پیمانه تخم مرغ:۳ عدد وانیل:۱/۴ قاشق چای خوری جوش شیرین:۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر:۱/۲ قاشق چای خوری روغن:۱ قاشق چای خوری کنجد خام سفید:۱/۲ پیمانه پودر شکر:۲ پیمانه گردو خردشده:۱ پیمانه پودر نارگیل:۱/۲ پیمانه پودر بادام:۱/۲ پیمانه عسل:به مقدار لازم روغن مایع:۱ قاشق سوپ خوری شکلات تخته ای آب شده:۵۰۰ گرم عرق بیدمشک ،بهارنارنج و گلاب(مجموعا):۱/۴ پیمانه طرز تهیه: پودر شكر و كره را با همزن برقی بزنید. وانيل، جوش شيرين و بيكينگ پودر را هم به مواد اضافه كرده و مخلوط كنيد.تخم‌مرغ‌ها را با فاصله يك دقيقه به مواد اضافه كرده و با همزن هم بزنيد.آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا خميری نرم به دست بيايد. روی ظرف را بپوشانيد و خمير را به مدت ۲۰ دقيقه استراحت دهيد. برای آماده كردن قالب، پس از چرب كردن، آن را به مدت ۱۰ دقيقه روی شعله بگيريد تا قالب گرم شود. مقداری از خمير را داخل قالب بگذاريد. قالب را ببنديد طوری كه دو كفه قالب روی خمير آمده و آن را فشرده كند. حالا اضافه‌های خمير را از اطراف قالب جدا كنيد.قالب را روی شعله متوسط اجاق گاز بگيريد و چند بار پشت و رو كنيد تا هر دو طرف قالب حرارت ببيند و خمير بپزد، سپس قالب را باز كرده و دوكفه شيرينی كه به شكل دو نيمه پوست گردو است را خارج كنيد. دور شيرينی ها را با چاقو صاف و يكدست كنيد. گردو، كنجد و بادام را به صورت درشت آسياب كنيد و با پودر نارگيل در كاسه‌ای بريزيد.عرقيات را اضافه كنيد تا به شكل خميری درآيند.يك نيمه نان را برداشته و به اندازه يك گردو از خمير داخل آن بگذاريد. به لبه‌های يك نيمه ديگر نان، كمی عسل بماليد و دو نيمه نان را به هم بچسبانيد تا شيرينی به شكل گردو شود. نان‌های روسی را به همين ترتيب آماده كرده و با عسل به شكل يك گردوی درسته درآوريد. شكلات آب شده را با روغن مايع مخلوط کنیدو نان گردويی ها را در آن بزنيد تا همه جای آنها به شكلات آغشته شود، سپس آنها را مدتی در يخچال بگذاريد تا شكلات سفت شود. هر گردوی روسی شكلاتی را در كپسول كاغذی گذاشته و در ظرف مورد نظر بچينيد. @ashpazzkhooneh
#بیسکوییت_لیدی_فینگر ✏️مواد لازم: 🔸تخم مرغ ۴ عدد 🔸شکر ۱۳۵ گرم 🔸آرد ۱۱۰ گرم 🔸بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری 🔸پودر قند برای تزیین به مقدار لازم ♨️طرز تهیه: 🔹فر را از قبل روی دمای 205 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. دو ظرف مناسبِ فر در ابعاد 30 در 45 را با کاغذ‌ شیرینی‌پزی می‌پوشانیم. 🔹برای ریختن خمیر و فرم دادن خمیر، دهانه قیف مخصوص (قیف معمولاً از جنس متقالِ چرب بوده و خمیر را داخل آن می‌ریزند. سر آن فلزی است و می‌تواند جمع یا باز شود. 🔹با فشار دادن کیسه پر شده، خمیر به ابعادی که مورد نیاز می‌باشد از سر قیف بیرون می‌آید.) را از قبل به قطر 1.5 سانتیمتر تنظیم می‌کنیم. 🔹زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا می‌کنیم. سفیده‌ها را درون یک کاسه ریخته و آن را با درجه‌تند همزن می‌زنیم تا سفید و نرم شود. 🔹به آرامی 2 قاشق شکر را می‌ریزیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا اینکه سفت و براق شود. 🔹در کاسه بزرگی زرده را با باقیمانده شکر می‌زنیم. آن‌قدر می‌زنیم که غلیظ شود و کمی رنگ خود را از دست بدهد 🔹آرد و بیکینگ پودر را روی یک کاغذ روغنی الک می‌کنیم. نصف سفیده تخم‌مرغ را داخل مخلوط زرده تخم‌مرغ می‌ریزیم. 🔹آرد و سپس باقیمانده سفیده تخم مرغ را نیز به مخلوطمان اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. 🔹حال مخلوط حاصل‌شده را داخل‌قیف ریخته و با فشار‌دادن قیف به اندازه مورد نظرمان ماده خام بیسکوییت‌ها را روی سینی فر، شکل می‌دهیم. سینی‌ها را داخل فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم تا برای 10 دقیقه بپزد. @ashpazzkhooneh
سوال؟ چکارکنم ترشی کپک نزنه😲 ✅برای اینکه ترشی.کپک نزنه کافیه سرکه تا سر بطری جایی ک رو ترشی کامل بگیره بریزید @ashpazzkhooneh 🍎🍎
#كراكت_سيب_زمينى_سالمون سيب زميني دوعدد بزرگ تخم مرغ يك عدد شويد خشك يك قاشق غذاخوري(تازه سه قاشق) ماهي سالمون ١٠٠ گرم پنير فتا ٥٠ گرم نمك،فلفل سياه،پودر تخم گشنيز وپودر انبه خشك (دوعدد تخم مرغ ويك ليوان آرد سوخاري) سيب زميني ها رو ترجيحاً بافر،مايكروويو ويا هرروشي كه ميخواين بپزين،وقتي خنك شد بكوبينش،ماهي سالمون رو به هر روشي كه ميخواين بخارپز،سرخ ويا آبپز كنين(من كف تابه رو كمي چرب كردم،ماهي رو به سير رنده شده،كمي نمك،زردچوبه وفلفل سياه آغشته كردم و داخل تابه گذاشتم درب تابه رو بستم تا بخار پز وكمي سرخ بشه) تخم مرغ،ادويه جات،پنير،سيب زميني،شويد و ماهي روبا چنگال مخلوط كردم طوري كه خيلي له نشه وبعضي قسمتاش تكه اي باشه، بعد داخل آرد سوخاري،تخم مرغ ودوباره آرد سوخاري بغلطونيد و تو روغن غوطه ور سرخ كنين 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#پیام_سلامتی چراهرگزنبایدتوخورش کدونمک بریزیم? زیرانمک نه تنها خاصیتهای کدو را از بین میبردبلکه مصرف کدو بانمک موجب آلزایمر می شود! کدو سبز از ابتلا به بيماري ام‌.اس پيشگيري ميكند! @ashpazzkhooneh
#عدسی ✏️مواد لازم: 🔸عدس یک لیوان 🔸 سیب زمینی متوسط یک عدد 🔸 پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری 🔸 آرد یک قاشق غذاخوری 🔸تخم مرغ دو عدد 🔸 مرزه خشک یک قاشق غذاخوری 🔸 روغن سرخ کردنی دو قاشق غذاخوری 🔸 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ♨️طرز تهیه: 🔹عدس را می‌پزیم. بعد از پختن، آب آن را کنار گذاشته و عدس را می‌کوبیم تا کاملاً له شود. 🔹در ظرفی روغن را ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تفت می‌دهیم. 🔹سپس مرزه، نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و عدس کوبیده را به همراه آب عدس داخل آن می‌ریزیم. اگر آب عدس کم بود، یک لیوان آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. 🔹سیب‌زمینی را خرد کرده و داخل عدس می‌ریزیم و می‌گذاریم عدسی جا بیفتد. 🔹بعد از این که سیب زمینی‌ها پخت و عدسی غلیظ شد، دو عدد تخم مرغ را داخل آن می‌شکنیم. 🔹بعد از چند جوش که تخم مرغ‌ها سفت شدند، عدسی آماده است. 🔹عدسی را می‌توانید با آب لیمو و ترشی بخورید. 🚩نکته: اگر مرزه خشک در دسترس نداشتید، می‌توانید از شنبلیله خشک یا هر سبزی معطر دیگری هم استفاده کنید. @ashpazzkhooneh 🍎🍎
#کوکوی بادمجان ✏️مواد لازم: 🔸بادمجان: ۵ عدد 🔸تخم مرغ: ۴ عدد 🔸روغن: ۲۰۰ گرم 🔸نمک فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم ♨️طرز تهیه: 🔹بادمجانها را شسته، پوست کنده و کمی سرخ می‌کنیم. سپس آنها را خرد کرده و خوب له می‌کنیم. پس از آن تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را افزوده و خوب هم می‌زنیم. 🔹بعداز آنکه در ماهی تابه‌ای روغن را داغ کرده کلیه مواد فوق را یکجا داخل ماهیتابه خالی می‌نماییم. پس از مدتی کوتاه با اطمینان از اینکه یک طرف آن سرخ شده آن را آرام برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ می‌نماییم. 🔹در طول این مدت درب ماهی تابه را گذاشته تا مواد کاملاً مغز پخت گردد و بهتر است زیاد سرخ نشود. @ashpazzkhooneh 🍎🍎
#سوفله_فرانسوی مواد لازم برای۶ نفر: پنیر پیتزا 150 گرم تخم مرغ ۵ عدد شیر ۲ لیوان آرد ۵۰ گرم کره ۵۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: در ابتدای كار فر را روشن كنید تا برای پخت سوفله گرم شود.كره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب كنید. بعد آرد رابا مقداری نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شود.سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط میكنیم تا به اصطلاح جمع شود. سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم میزینم تا مواد مخلوط شوند.این كار را تا وقتی كه شیر جوش بیاید انجام میدهیم و بعد تابه را از روی حرارت برمیداریم. بعدتخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا میكنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط میكنیم.پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود. حالا سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط نمائید. سپس ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. سپس به صورت داغ سرو کنید. @ashpazzkhooneh
#غذای_محلی خورش ترشی گرما 😋 👈این غذا متعلق به شهر اردبیل است و نوعی خورش است که با پلو سرو می شود. مواد لازم برای۳ نفر: پیاز ۱ عدد گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم آلوچه (خورشتی) ۱۵ عدد لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه زعفران آب کرده (غلیظ) ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و روی حرارت قرار دهید و بعد از اینكه كمی سبك شد روغن ریخته و نیمه سرخ كنید سپس گوشت را در پیازداغ تفت دهید تا آب آن کشیده شود و رنگ گوشت برگردد، سپس 2 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود. بعد لوبیا را به همراه آلوچه اضافه کرده و خورش را بپزید تا جا بیفتد. در آخر محلول زعفران و نمك را اضافه کنید. 🔺حتما لوبیا را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و بعد بپزید. @ashpazzkhooneh
#کباب_بلغاری مواد لازم برای۸ نفر: راسته گوساله: ۸۰۰ گرم پیاز بزرگ : ۱ عدد فلفل دلمه ای : ۱ عدد روغن مایع : ۱/۴ پیمانه نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم طرز تهیه: راسته، پیاز و فلفل را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی‌، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید. بعد تکه‌های گوشت را با استیک‌کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. سپس گوشت را بسته و به سیخ بکشید. بعدگوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید. نکات: 🌺راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد کنید گوشت را قبلا حتما بیات کنید یک نکته مهم در انواع کباب چنجه‌ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می‌آید🌺 😋 @ashpazzkhooneh
#املت_فلفل_و_پياز ✏️مواد لازم 🔸فلفل دلمه اي رنگي 2 عدد 🔸پياز قرمز 2 عدد 🔸نخود فرنگي 200 گرم 🔸كلم بروكلي 200 گرم 🔸خامه تازه 100 گرم 🔸جعفري خرد شده 2 قاشق غذا خوري 🔸روغن زيتون 4 قاشق غذاخوري 🔸ادويه مخصوص 4/1 قاشق چايخوري 🔸نمك به ميزان لازم ♨️چگونگی تهیه 🔹ابتدا در ماهيتابه اي روغن زيتون را گرم مي كنيم با حرارت ملايم فلفل دلمه اي را همراه با پياز قرمز خلال كرده حدود 5 دقيقه تفت مي دهيم كه سبك و نرم شوند . نخود فرنگي و كلم بروكلي را كمي بخارپز كرده به مخلوط پياز و فلفل اضافه مي كنيم در آخر تركيب خامه ، نمك ، ادويه مخصوص و جعفري خرد شده اضافه مي كنيم كمي حرارت مي دهيم و بعد سرو مي كنيم . 🚩بجاي كلم بروكلي مي توانيد از سيب زميني يا هويج استفاده كنيد @ashpazzkhooneh