eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#سالاد_سیب_زمینی_با_ماست ✏️مواد لازم: 🔸سیب زمینی اسلامبولی=نیم کیلو 🔸نخود سبز پخته یا کنسرو آن=یک پیمانه 🔸شبت خرد شده=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری 🔸روغن زیتون=۲/۱ پیمانه 🔸ماست کیسه ای آب گرفته=یک پیمانه 🔸خیار شور=۱۵۰ گرم 🔸نمک و فلفل=به مقدار کافی 🚩در صورتیکه ماست شیرین باشد سرکه یا آبلیمو=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری ♨️طرز تهیه: 🔹سیب زمینی را می پزیم و ریز خرد می کنیم، بعد ماست و روغن زیتون و سرکه یا آبلیمو و نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و شبت خرد شده را در مایه می ریزیم و بهم می زنیم، بعد سیب زمینی خرد شده و نخود و خیار شور خرد شده را داخل مایه می نمائیم و خوب مخلوط می کنیم، بعد سالاد را در ظرف می ریزیم و روی آن را با قاشق صاف می کنیم و کمی ماست کیسه ای روی سالاد می مالیم. @ashpazzkhooneh
#هوای_تمیز ✅چگونه در خانه هوای تمیز داشته باشیم چگونه در خانه هوای تمیز داشته باشیم هوای آلوده داخل خانه می‌تواند موجب بدتر شدن بیماری آسم و آلرژی شود. انجمن ریه برای تمیز نگه داشتن هوای خانه به این نکات اشاره می‌کند: 🔸افراد خانه را ملزم کنید که در خانه سیگار نکشند. 🔸 همیشه هوای خانه را از نظر وجود گازهای شیمیایی بررسی کنید. 🔸 توجه کنید که میزان رطوبت هوای خانه کمتر از ۵۰ درصد باشد. می‌توانید برای این کار از یک کاهنده رطوبت استفاده کنید البته اگر رطوبت خانه شما خیلی بالا است. 🔸 برای پیشگیری از تجمع کپک در خانه مطمئن شوید که هیچ رطوبت یا ترشحی از لوله‌های آب پشت کابینت‌های چوبی وجود ندارد. 🔸 برای رفع بوهای اضافی از شمع یا اسپری زیاد استفاده نکنید. 🔸از مصرف محصولاتی که حاوی موادشیمیایی سمی هستند خودداری کنید. @ashpazzkhooneh
🍵🌶🌽🍗 سوپ قارچ و مرغ مواد لازم برای۴ نفر: قارچ ۳۰۰ گرم بال مرغ و گردن مرغ ۳۰۰ گرم پیاز سرخ شده نصف قاشق غذا خوری هویج ۲ عدد نخود فرنگی ۵۰ گرم فلفل دلمه ای خرد شده ۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری آرد گندم ۳ قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم شیر ۱ لیوان خامه ۳ قاشق غذا خوری پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا قارچ ها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را هم با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه 3 یا 4 قاشق غذاخوری شود . سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید. بعد استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. سپس قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید. 🍵این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخود فرنگی و فلفل سبز را نیز حذف نمائید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسیار کمی نیز حاضر می شود. @ashpazzkhooneh
#کیک_شیری: مواد لازم برای۸ نفر: آرد : ۳ پیمانه شکر: 1/5 پیمانه بیکینگ پودر : ۳ قاشق چای خوری پودرکاکائو(اختیاری):۱ قاشق چایخوری شیر : ۲ پیمانه تخم مرغ : ۴ عدد کره :۲/۳ پیمانه وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری پودر نارگیل (اختیاری) :به مقدارلازم طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی کاملا می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس کره را افزوده و هم می‌زنیم. شیر را داغ کرده و آن را کم‌کم اضافه و با همزن می‌زنیم تا مواد یکدست شود. بعد آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده، به مواد اضافه می‌کنیم و در صورت دلخواه پودر کاکائو را به آرد اضافه می‌کنیم. سپس مواد را در قالب که کف آن را کاغذ روغنی پهن کرده‌ایم، می‌ریزیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه در پنجره وسط قرار می‌دهیم. ✅نکات: اگر دوست دارید به جای کره از روغن مایع استفاده کنید. بهتر است زرده و سفیده جدا شوند و سفیده را کمی بیشتر بزنید و بعد با سایر مواد مخلوط کنید. این کیک با خامه زده شده و موز بسیار خوشمزه میشود. حتما فر را از 20 دقیقه قبل گرم کنید. بهتر است برای این کیک از قالب شماره 26 استفاده نمایید. بهتر است روی کیک را با خامه زده شده پوشانده و روی آن پودر نارگیل بپاشید تا کیک بسیار خوشمزه تری داشته باشید. 😋 @ashpazzkhooneh
🍹🍸🍨🍧 دسر پاناکوتا سه رنگ😋 مواد لازم شیر 4لیوان شکر12 قاشق غذاخوری آب سرد برای ژلاتین نیم لیتر خامه صبحانه 200گرم وانیل کمی برای قسمت سفید پودر قهوه فوری 1پاکت پودرکاکائو 2قاشق غذاخوری ژلاتین 4قاشق غذاخوری طرز تهیه ابتدا شیر و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل بشه. شیر بهتره نجوشه و فقط داغ بشه. بعد ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و بن ماریش میکنیم تا شفاف بشه. بعد خامه رو بهش اضافه و ژلاتین هم میریزیم و خوب قاطی میکنیم. حالا مواد رو سه قسمت میکنیم به یکی وانیل به یکی پودر قهوه فوری و به یکی کاکائو میزنیم. سپس قالب رو چرب میکنیم و لایه اول رو میریزیم داخل یخچال میزاریم تا نیم بند بشه.بعد لایه بعدی وبه همین ترتیب.سه لایه رو میریزیم بعد هم 7 تا 8ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره @ashpazzkhooneh❤️❤️❤️
#کرم_بروله مواد لازم: خامه: 450 میلی لیتر شیر پرچرب: 100 میلی لیتر وانیل شکری: نصف قاشق چایخوری زردۀ تخم مرغ: 5 عدد بزرگ شکر قهوه‌ای: 50 گرم ( به اضافۀ مقداری بیشتر برای تزئین) طرز تهیه: فر را روی درجۀ 180-160 درجۀ سانتی گراد قرار دهید. قالب‌های 125 میلی لیتری را در یک قالب کیک بزرگ قرار دهید. شیر و خامه را در یک ماهیتابۀ متوسط بریزید. وانیل را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید. زرده‌ها و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا اندکی پف کند.، سپس ماهیتابۀ خامه و شیر را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد، به محض دیدن حباب زیر ماهیتابه را خاموش کنید. خامۀ داغ را در زرده‌ها ریخته، هم بزنید، سپس مخلوط را داخل یک الک ریخته تا مواد یکدست شوند. کف روی مواد را با یک قاشق بزرگ بگیرید و مواد را هم بزنید. آب داغ را داخل قالب‌ بزرگ بریزید تا 1.5 سانت از قالب‌ها را بگیرد. مواد را داخل قالب ها ریخته تا پر شوند. سپس روی قالب بزرگ را با ورق شیرینی پزی بپوشانید و ورق را سوراخ کنید. به مدت 30 تا 35 دقیقه بگذارید در فر بپزد. قالب‌ها را از فر درآورده، مدتی در دمای محیط و پس از آن در یخچال بگذارید. در هنگام سرو کردن اندکی شکر قهوه‌ای روی کرم بروله‌ها بریزید. اندکی آب روی کرم‌ها اسپری کنید و با استفاده از فندک آشپرخانه روی کرم‌هایتان را کاراملی کنید. 👩🍳 @ashpazzkhooneh
اشتباهات ما در هنگام پختن مرغ تصور همه ما اینه که مرغ راحت ترین غذاییه که میتونیم برای راحت کردن خودمون درست کنیم. مرغ ها داخل قابلمه، کمی آب و یه کمی هم پیاز و ادویه. اما درست کردن مرغ اینقدرها هم که فکر می کنید راحت و ساده نیست بلکه فنون خاص خودش رو داره و یکسری اشتباهات که خیلی ها مرتکب میشن. ✅هنگام خرید مرغ باید کنارش ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید. البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ رو هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید. 1) در آب نمک نخواباندن گوشت همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید. 2) پختن مرغ از طرف غلط برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود. 3) سرخ نکردن پوست مرغ می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود. 4) دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد. 5) بلافاصله خوردن مرغ آماده همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود. 🍀 @ashpazzkhooneh
#كوكو_عدس_كدو موادلازم: يك ليوان عدس پخته يك كدوى درشت رنده شده چند قاشق سبزى معطر( شنبلیله و جعفری هم اگه دوست داشتین اضافه کنین پنير پيتزا رنده شده نصف ليوان تخم مرغ چهار عدد ارد دو قاشق غذا خورى ادويه: نمك و فلفل و پودر زيره و پودر پاپريكا و پودر سير فلفل سبز چيلى درصورت تمایل ♨️طرزتهیه: همه مواد را با ادويه ها در ظرفى ريخته و بعد از اضافه كردن تخم مرغها حسابى به هم مى زنين. در ماهى تابه نچسب روغن بريزين و مايع كوكو را بلافاصله توش بريزين و سرخ كنين. 🔸نكته اگه میخواین کوکو خوشمزه تر بشه عدس ها را ميكس و يا له نكنید چون اینطوری اون ها هم توى كوكو سرخ میشن و مزه ته ديگ عدس پلو را پیدا میکنن @ashpazzkhooneh
#نخودپلوباگوشت مواد لازم برای۴ نفر: برنج ۳ پیمانه پیاز درشت ۱ عدد رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده نصف پیمانه نخود فرنگی نیم پز ۱۰۰ گرم گوشت گوسفندی قیمه ای خردشده ۵۰۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم دارچین و ادویه پلویی به مقدار لازم روغن مایع ، کره آب شده به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا برنج را بشویید و حدود یک ساعت خیس کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس تکه های گوشت، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت از قرمزی دربیاید. دو لیوان آب هم اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد. داخل قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. آبِ برنج خیس خورده را خالی کنید و سپس برنج را داخل آبِ در حال جوش بریزید. مقداری نمک هم بریزید. صبر کنید برنج چند قُل بزند. برنج را باید کمی زنده بردارید. اگر زیادی نرم شود شفته خواهد شد. حالا برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید. در این فاصله به گوشت که تقریبا آبش تمام شده است، نخود فرنگی، نمک، دارچین و کمی زعفران اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. حالا کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتان را قرار دهید، سپس یک لایه برنج داخل آن بریزید. بعد مقداری از مخلوط گوشت و نخود را بریزید و روی آن مقداری دارچین و ادویه پلویی بریزید. مواد را به همین شکل لایه لایه داخل قابلمه بریزید. در انتها زعفران دم کرده را همراه با مقداری روغن آب شده بریزید. بگذارید برنج به مدت 60-45 دقیقه دم بکشد. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
مواد لازم برای۸ نفر : آرد همه‌کاره سبوس‌دار 300 گرم شکر دانه‌ریز 1 قاشق غذا خوری نمک : 1قاشق چای خوری( سرخالی) بیکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری کره :نصف پیمانه کره گیاهی (یا روغن جامد) هم‌دمای محیط :نصف پیمانه آب یخ :5 تا6 قاشق غذا خوری طرز تهیه : ابتدا آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط ‌کنید. سپس مخلوط را 20 تا 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. حالا اگر غذاساز دارید مواد خشک و خنک را داخل آن ریخته و نیمی از کره و نیمی از روغن جامد ( یا کره گیاهی) را که باید بصورت مکعبی و در ابعاد 1 سانتیمتری خرد شده و هم‌دمای محیط باشد، اضافه ‌کنید و دستگاه را 5 ثانیه روشن کرده، بقیه کره و روغن جامد (یا کره گیاهی) را اضافه ‌کرده ودوباره به اندازه 5 شماره و سپس 5 ثانیه آن را روشن ‌کنید. در این مرحله باید مخلوطی از تکه‌های بزرگ و کوچک داشته باشید. مخلوط را داخل کاسه بزرگی بریزید. البته اگر دستگاه غذاساز ندارید؛ می‌توانید کره هم‌دمای محیط (سختی کره باید در حدی باشد که وقتی با انگشت روی آن فشار می‌دهید جای انگشت‌تان روی کره بماند) را با دست خرد کنید حواستان باشد کره نباید خیلی سفت باشد؛ پس حتما قبل از شروع کار بسته به دمای منزل 15 تا 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید. آرد را الک کنید (دقت داشته باشید که بعد از الک‌کردن، باید ½2 پیمانه آرد داشته باشید). سپس مخلوط آرد را در کاسه‌ای مناسب بریزید و کره هم‌دمای محیط و خردشده را به کاسه اضافه کنید و با نوک انگشتان کره و آرد را مخلوط کنید. درنهایت خمیر شما آنچه انتظارش را دارید نیست و شبیه خرده‌نان می‌باشد. در ادامه مراحل کار برای هر دو روش با دست و با غذاساز یکسان است. آب یخ را کم‌کم به مخلوط اضافه کرده و با کف دست ورز می‌دهیم تا خمیر بافت منسجم‌تری پیدا کند. حواستان باشد اگر خمیر را زیاد ورز دهید کراست پای شما سفت می‌شود. پس با حداقل ورز، کراستی ترد و سبک داشته باشید. فقط بقدری مواد را هم بزنید که آب باعث شود بافت خمیر منسجم شود. دقت داشته باشید که اگر خمیر فرم نگرفت نیاز به آب بیشتری داریم. ولی آب را با احتیاط و با قاشق اضافه کنید که خمیرتان شل نشود. مثلا هر بار یک قاشق چایخوری آب یخ را اضافه می‌کنیم و بعد از هر بار اضافه ‌کردن غلظت آن را بررسی می‌کنیم. اگر نیاز بود آب بیشتری به آن اضافه نماییم، اما به مقدار بسیار کم. بعد خمیر را بصورت 2 تا توپ درآورده و داخل کیسه فریزر به مدت نیم‌ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. سپس در مرحله نهایی تهیه و داخل قالب قرار دادن خمیر پای، ابتدا خمیر را به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا کمی نرم شود.دستها و سطح کار را با آرد آغشته کرده و می‌تکانیم تا تنها اثر آرد باقی بماند وگرنه آرد باعث خشک شدن خمیر می‌شود. خمیر را به صورت صفحه‌های 10 تا 12 سانتیمتری پهن می‌کنیم. آرام به آن ضربه می‌زنیم تا آرد اضافی آن بریزد. داخل قالب قرار داده و با دست خمیر را به سمت دیواره‌ها هل می‌دهیم تا با ضخامت یکنواخت (3 میلیمتر)، به دیواره‌های قالب برسد. باز هم قبل از قرار دادن کراست پای در فر، روی خمیر داخل قالب نایلون کشیده و به مدت نیم‌ساعت داخل یخچال استراحت می‌دهید @ashpazzkhooneh
#پلولیموزین 😋غذای فرانسوی😋 مواد لازم برای۷ نفر: مرغ ۱ کیلوگرم برنج ۵ پیمانه رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری هویج (رنده شده) ۳ عدد نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه کشمش پخته ۱ پیمانه پیاز ۲ عدد هل کوبیده ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن و کره به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مرغ را شسته و به تكه های مناسب تقسیم كنید و آنها را در مقداری كره ابتدا تفت داده و بعد با مقدار كمی آب بپزید.در ظرفی مناسب پیاز را سرخ كنید و رب گوجه فرنگی و همه ادویه را اضافه كرده و هویج را كمی تفت دهید و بعد از آن نخود فرنگی را اضافه كنید. كشمش ها را اول در ظرفی جدا با كره تفت دهید تا پف كنند و بعد به مواد اضافه كنید.برنج را به مرحله آبكشی رسانده و از مواد حاصل و مرغ به صورت لا به لا با برنج استفاده كنید به این صورت كه یك لایه برنج یك لایه مرغ و یك لایه مواد همراه پیاز را قرار دهید. ✅ نکات اگر دوست دارید برای این غذا ته دیگ مرغ یا نان قرار دهید. این غذا را میتوانید به صورت كته هم تهیه كنید. @ashpazzkhooneh