#چالش_لاغری_بهاره😍
#چهارشنبه 1397/2/12
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
#طعم_خوش_آشپزی
#كوفته_دال_عدس
مواد لازم
▪️عدس قرمز 1 ليوان
▪️بلغور ريز 1/3 ليوان
▪️پياز 1 عدد
▪️جعفري ساطوري شده نصف ليوان
▪️پيازچه خرد شده نصف ليوان
▪️رب گوجه فرنگي 1 ق غ
▪️نمك،فلفل قرمز بميزان لازم
▪️روغن مايع نصف ليوان
▪️آبليمو 4 ق غ
طرز تهیه🍘
ابتدا عدس قرمز را شسته داخل قابلمه ريخته با 1/5 ليوان اب و كمي نمك ميزاريم روي حرارت تا بجوش بياد بلغور رو هم شسته هنگامي ك مقداري از اب عدس باقي ماند بلغور را اضافه كرده در قابلمه را گزاشته تا بلغور با بخار عدس خوب نرم بشه و اگه بلغور نرم نشد كمي اب جوش اضافه كنيد باز بزاريد دم اين مخلوط نبابد اب داشته باشه
پياز رو نگيني خرد كرده و با روغن مايع خوب تفت داده و در اخر رب رو اضافه كرده خوب همزده حالا پياز سرخ شده را ب بلغور و دال عدس اضافه كرده همچنين نمك و فلفل قرمز و آبليمو تازه،جعفري و پيازچه خرد شده را با دست خوب ورز داده يا ميتونيد توي دست شكل داده يا هم مثل من توي قالب ريخته بعد از يك ساعت استراحت داخل يخچال توي ظرف برگردونيد
پ.ن. كوفته عدس بدون پخت مجددد بصورت سرد سرد سرو ميشه
همراه ابليمو تازه و كاهو سرو ميشه
💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی
#پلو_مخلوط_گوشت
مواد لازم
▫️گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم
▫️پیاز یک عدد درشت رنده شده
▫️پودر مغز نان باگد یک سوم پ
▫️نمک و فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه به میزان لازم
▫️سیب زمینی دو عدد درشت خلال ریز و نازک
▫️هویج دو عدد درشت رنده درشت
▫️خلال پسته برای تزیین
▫️زرشک تفت خورده و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه🍛
گوشت و پیاز و نمک و ادویه و پودر نان را مخلوط کرده و خوب ورز میدیم قلقلی ریز میکنیم و داخل یخچال یکساعت استراحت میدیم
سیب زمینی و هویج را سرخ میکنین
زرشک را تفت داده
گوشت را کم داخل کمی روغن با حرارت ملایم تفت داده تا کاملا پخته و سرخ شود
پلو دم کشیده را داخل دیس ریخته و روشو با مواد تزیین میکنیم
از مخلوط گوشت سینه و ران مرغ چرخ شده جای گوشت قرمز میتوانید استفاده کنید.
💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی
#پودینگ_موز_و_گردو
مواد لازم
▪️نشاسته ذرت : 1 پیمانه
▪️شیر : 7 پیمانه
▪️شکر : 1 پیمانه
▪️گلاب : 1 دوم پیمانه
▪️موز کاملا رسیده رنده شده : 2 عدد
▪️وانیل : 1 دوم قاشق چایخوری
▪️گردوی خرد شده :1 دوم پیمانه
طرز تهیه🍨
نشاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و شیر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم
روی حرارت ملایم میزاریم تا آروم آروم هم بپزه و هم به غلظتی مثه فرنی برسه (تقریبا 15 دقیقه)
زمانی که آرد پخت و حجیم شد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم (حرارت رو از قبل کمتر میکنیم تا غلظتش از بین نره)
حالا زمان اضافه کردن موز رنده شده و گردوی نگینی شده رسیده
بعد از اینکه کامل و بصورت یکنواخت همه جا پخش شدن ظرف رو از حرارت برمیداریم و پودینگ رو داخل ظرفای سرو میریزیم.
💕 @ashpazzkhooneh