#طعم_خوش_آشپزی
#پلو_مخلوط_گوشت
مواد لازم
▫️گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم
▫️پیاز یک عدد درشت رنده شده
▫️پودر مغز نان باگد یک سوم پ
▫️نمک و فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه به میزان لازم
▫️سیب زمینی دو عدد درشت خلال ریز و نازک
▫️هویج دو عدد درشت رنده درشت
▫️خلال پسته برای تزیین
▫️زرشک تفت خورده و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه🍛
گوشت و پیاز و نمک و ادویه و پودر نان را مخلوط کرده و خوب ورز میدیم قلقلی ریز میکنیم و داخل یخچال یکساعت استراحت میدیم
سیب زمینی و هویج را سرخ میکنین
زرشک را تفت داده
گوشت را کم داخل کمی روغن با حرارت ملایم تفت داده تا کاملا پخته و سرخ شود
پلو دم کشیده را داخل دیس ریخته و روشو با مواد تزیین میکنیم
از مخلوط گوشت سینه و ران مرغ چرخ شده جای گوشت قرمز میتوانید استفاده کنید.
💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی
#پودینگ_موز_و_گردو
مواد لازم
▪️نشاسته ذرت : 1 پیمانه
▪️شیر : 7 پیمانه
▪️شکر : 1 پیمانه
▪️گلاب : 1 دوم پیمانه
▪️موز کاملا رسیده رنده شده : 2 عدد
▪️وانیل : 1 دوم قاشق چایخوری
▪️گردوی خرد شده :1 دوم پیمانه
طرز تهیه🍨
نشاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و شیر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم
روی حرارت ملایم میزاریم تا آروم آروم هم بپزه و هم به غلظتی مثه فرنی برسه (تقریبا 15 دقیقه)
زمانی که آرد پخت و حجیم شد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم (حرارت رو از قبل کمتر میکنیم تا غلظتش از بین نره)
حالا زمان اضافه کردن موز رنده شده و گردوی نگینی شده رسیده
بعد از اینکه کامل و بصورت یکنواخت همه جا پخش شدن ظرف رو از حرارت برمیداریم و پودینگ رو داخل ظرفای سرو میریزیم.
💕 @ashpazzkhooneh
#خمیر_مایه
مزاياى استفاده از #خمير مايه در #نان
ور آمدن خمير و افزايش حجم نان به خاطر توليد CO2
جذب آهن تا ٥ برابردر بدن به دليل هدروايز اسيد فيتيك موجود در سبوس
استحكام بافت خمير به دليل توليد اسيداستيك بهبود طعم و آروماى نان به دليل توليد اسيد لاكتيك
تأخير در بيات شدن نان
مايه خمير منبعى غنى از ويتامين هاى گروه B مايه خمير منبع بسيارى از عناصر معدنى و غير معدنى مورد نياز بدن مانند سديم،پتاسيم،كلسيم،آهن،روى و...
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
@ashpazzkhooneh