#غذای #سنتی
🌹قاتق گوشت🌹
مواد لازم :
گوشت لخم : نیم کیلو
نخود خام :200 گرم
برنج خام :200گرم
پیاز :1عدد
زردچوبه و نمک: به مقدار لازم
🌼قاتق گوشت غذای پر زحمتی است ولی اگر این زحمت را متحمل بشوید ، غذای لذیذ و خوشمزه ای تهیه میکنید که به زحمتش میارزد🌼.
گوشت لخم را در هاون با نخود خام ، پیاز، زردچوبه ، نمک و یک پیمانه کوچک برنج ریخته و خوب میکوبیم تا نرم شود .
سپس این مخلوط را در درون ظرفی میریزیم و کمی ترخون خشک به آن اضافه میکنیم و چنگ میزنیم تا مواد ما بخوبی قاطی شود.
بعد دو پیمانه برنج خام به مخلوط چنگ زده اضافه کرده و دوباره چنگ میزنیم تا مخلوط ما حسابی قاطی شود.
سپس مخلوط خود را مانند شامی آماده و در روغن سرخ میکنیم.
( البته برای اینکه شکل سنتی خود را حفظ کنند ، باید مانند چنگ مال آنها را آماده کنیم ).
پس از سرخ کردن2 تا 3 عدد سیب زمینی را قطعه قطعه کرده و داخل روغن سرخ میکنیم و کمی رب گوجه و زردچوبه و یک تا دو عدد لیمو خشک نیز به آن اضافه میکنیم و در ظرفی همه آنها را ریخته و آب به آن افزوده و روی اجاق میگذاریم تا قاتق گوشت ما آماده شود.
در انتها در ظرف مورد نظر و همراه با ترشی سرو میکنیم.
@ashpazzkhooneh
🍀ترشی گوجه فرنگی مشهدی🍀
مواد لازم:
گل کلم : 3 لیوان خرد کرده
هویج : 2 لیوان خرد کرده
کرفس : 2 لیوان خرد کرده
سیر : 5 تا 6 حبه
گوجه فرنگی: 2 تا 3کیلو
فلفل سبز تند: 5 تا 6 عدد
سرکه سفید : نصف لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه(یا کمتر بستگی به ذائقه هر فرد دارد)
نمک و زرد چوبه : 1 قاشق غذاخوری به ازای هر یک کیلو
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را در قطعات بزرگ خرد می کنیم و در یک ظرف پلاستیکی میریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و با دست خوب آنها را چنگ می زنیم و حدود 15 ساعت اجازه می دهیم به همان حالت در یک جای خنک بماند.
بعد از اینکه گوجه ها ساعت ها در نمک ماندند از صافی رد می کنیم و روی حرارت می جوشانیم تا اندازه ای که آب آن کمی تبخیر شود و یک مایع نیمه غلیظ به دست آید. (نگذارید آب گوجه ها زیاد کشیده شود).
سپس مواد دیگر ترشی را هم خوب خرد می کنیم و بعد از شستن داخل یک سبد می ریزیم تا به خوبی آب آنها جدا شود.
بعد مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر( همان ظرفی که گوجه در آن روی حرارت بود ) ریخته و آب گوجه و مواد را تا حدی که کمی جوش بزنند روی حرارت می گذاریم و سپس با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و سرکه تا حدی که زیاد شل نشود مخلوط می کنیم.
سپس مواد ترشی سرد شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب آن را خوب می بندیم و بعد از 2 الی 3 هفته که جا افتاد قابل استفاده است.
نکات:
🌺 دقت کنید که مواد کاملا خشک شوند، زیرا اگر کاملا خشک نشوند، ترشی شما کپک خواهد زد.
🌺 بعد از اینکه مواد را در ظرف ریختید ، درب ظرف ها را تا دو سه روز نگذارید چون این ترشی دو سه روز میجوشه و سرریز میشه، وقتی جوشش ترشی تمام شد در ظرف ها را محکم ببندید تا هوا داخلش نرود.
🌺میزان غلظت آب گوجه با طعم ترشی رابطه مستقیم دارد. اگر خیلی آب گوجه را غلیظ بکنید ترشی کپک میزند و اگر هم زیاد شل باشد طعم ترشی چندان جالب نمیشود و ترشی مزه آب می دهد.
نوش جان
@ashpazzkhooneh
🌺🌺کتلت مرغ و پیازچه 🌺🌺
مواد لازم:
مرغ چرخکرده 500 گرم
پیازچه 10 عدد
سیب زمینی 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
سویا سس 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری
روغن سرخ کردنی 6 قاشق غذا خوری
طرز تهیه : کتلت مرغ و پیازچه
در ابتدا سیب زمینی ها را به مدت 20 دقیقه می پزیم و می گذاریم کمی خنک شود.
سپس پیازچه، سیب زمینی و فلفل دلمه را بصورت نگینی خرد می کنیم.
و بعد مرغ چرخ کرده را با سبزیجات و سس سویا و تخم مرغ و فلفل مخلوط کرده وکاملاً آنها را ورز می دهیم تا حالت چسبندگی بگیرند.
در ادامه مواد کتلت را بصورت گرد و یا بیضی درست کرده و داخل روغن سرخ می کنیم و به همراه سبزی خوردن و نان آنرا سرو می کنیم.
نکته:
🌲به هیچ عنوان سبزیجات را رنده نکنید زیرا نگینی خرد کردن آنها زیبایی خاصی به کتلت مرغ و پیازچه می دهد.
@ashpazzkhooneh
ساندویچ لازانیا
مواد لازم برای 6 نفر:
نان ساندویچ : 6 عدد
گوشت چرخ کرده: 450 گرم
سس اسپاگتی: 1 فنجان
پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا: 1 فنجان
پنیر پارمسان: 1/4 فنجان (رنده شده)
پنیر چدار رنده شده :1 فنجان.
پنیر موزارلا رنده شده :1 فنجان
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
بعد وسط نان ها را برش دهید و مقداری از خمیر داخل آنها را خالی کنید.
نان ها را روی سینی چرب نشده فر قرار دهید.
سپس در یک قابلمه بزرگ، گوشت را به مدت 6 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا برشته شود.
بعد سس اسپاگتی، پودر سیر و ادویه ایتالیایی را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
در این زمان، در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و یک دوم فنجان از پنیر چدار و موزارلا را با یکدیگر مخلوط کنید.
بعد با قاشق از مخلوط گوشت درون نان ها بریزید و روی آنها با قاشق از مخلوط پنیر ریکوتا بریزید و روی سینی را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد روی آنها باقیمانده پنیر چدار و موزارلا را پخش کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود و سرو نمایید.
@ashpazzkhooneh
🌺🌺کباب دنده در فر با سس باربکیوی تند و شیرین🌺🌺
طرز تهیه:
در ابتدا فر را با دمای 275 درجه فارنهایت (135 درجه سانتی گراد)گرم کنید.
و سپس دنده ها را به شکلی که طرف گوشت دار آن رو به پایین باشد روی یک تخته قرار دهید، پوسته ای که دنده را می پوشاند را پیدا کنیدوازاستخوان ها جدا کنید.
بعد دو طرف دنده ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس داخل ظرف پیرکس بزرگ(مرغ خوری)بچینید.
شاید لازم باشد دنده ها را نصف کنید تا درظرف جا بشوند.
بعد روی پیرکس را با دو ورقه فویل آلومینیومی بپوشانید.
و بعدتا زمانی که گوشت به راحتی از استخوان جدا شود در فر قرار دهید.(بسته به مرغوبیت گوشت بین 3تا4 ساعت).
حالا توری فر را روی طبقه بالای آن قرار دهید.
حرارت را زیاد کنید و دنده ها را 3 تا 4 دقیقه و تا زمانی که سس باربکیو شروع به کاراملی شدن کند.
سپس دنده ها را از فر بیرون بیاورید، فویل آلومینیومی را کنار بگذارید و دو طرف دنده ها را با مقدار زیادی سس باربکیوکه آماده کردید بپوشانید.
در فر کباب کنید،سپس سرو کنید.
طرز تهیه سس باربکیوی تند و شیرین:
ابتدا روغن را دریک روغن دان متوسط با شعله متوسط داغ کنید.
بعد پیازها را اضافه و سرخ کنید .تا نیمه شفاف شوند.
سپس زیره را اضافه کنیدوهم بزنید.
بعد سس کچاپ، سس تند، شکر قهوه ای و سرکه سیب را اضافه کنید.هم بزنید تا مخلوط شوند.
سپس با نمک مزه دار کنید و 2 دقیقه بپزید.
@ashpazzkhooneh
#غذای #ملل
🌹خوراک مرغ فرانسوی با سس پرتقال🌹
مواد لازم:
مرغ: 2 کیلو گرم
آب پرتقال: حدود 4 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده:به مقدار 1 عدد پرتقال
پوست لیمو ترش رنده شده : نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت:یک قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه: آب نصفِ عدد لیمو ترش
محلول زعفران:به میزان لازم
روغن مایع:به میزان لازم
نمک:به میزان لازم
شکر:به میزان لازم
کنجد تفت داده شده:به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغِ از مفاصل برش زده شده و شسته و خشک شده را با روغن مایع تفت دهید .
سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و رنده پوست لیمو ترش و نمک را اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد.
وقتی که پخت و در اواخرطبخ نشاسته ذرت را در کمی آب سرد حل نموده و با آب لیمو ترش اضافه نمائید تا با سس داخل ظرف مخلوط شده و پس از یکی دو جوش کمی غلیظ شود.
و باز در اواخرطبخ محلول زعفران و شکر را به میزانی اضافه نمائید تا خوش رنگ شده و شیرینی مناسبی را داشته باشد.
در انتها با خلال شیرین شده پوست مرکبات یا کنجد تفت داده شده تزیین نموده و سپس سرو نمایید.
نوش جان
@ashpazzkhooneh
Eitaa-3.1.14.apk
حجم:
14.57M
.
به مناسبت ولادت با سعادت امام علی علیه السلام #ایتا_بروز_شد
@jaarchi
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
🆕 عرضه نسخه جدید اندروید
🔹ضمن تبریک سال نو و میلاد باسعادت مولیالموحدین، امیرالمومنین امام علی(ع) #نسخه_جدید_ایتا با شماره ورژن 3.1.14 به کاربران عزیز تقدیم میشود
🔸در طلیعهی #گام_دوم_انقلاب در این نسخه #چهل_قابلیت_جدید به شرح زیر ارائه شده است:
✳️ قابلیتهای کلی:
1⃣ امکان تغییر تم و انتخاب حالت شب
2⃣ امکان ساخت تم اختصاصی و اشتراکگذاری آن
3⃣ امکان سنجاق کردن گفتگوها در صفحه
4⃣ امکان مسدود کردن تبلیغات پاپ آپ
5⃣ امکان حذف دو طرفه پیام بصورت انتخابی
6⃣ امکان رفتن به اولین پیام در گفتگوی شخصی، گروه و کانال
7⃣ بروزشدن بسته ایموجیها و ارائه ایموجیهای جدید
8⃣ ارائه قابلیت fly (نمایش لینکهای وب بصورت باز شو)
9⃣ محاسبه آمار مصرف داده به تفکیک نوع محتوا و شیوه اتصال
🔟 نمایش تعداد پیامهای نخوانده روی لوگو
1⃣1⃣ ارتقای عملکرد ویرایشگر تصویر
2⃣1⃣ امکان حذف پیام در حالت آفلاین
3⃣1⃣ امکان غیرفعال کردن همگامسازی مخاطبین هنگام ورود به حساب
4⃣1⃣ امکان قفل کلیدهای میکروفون و پیام ویدئویی هنگام ضبط
5⃣1⃣ امکان پخش و بازبینی پیام صوتی یا تصویری ضبط شده قبل از ارسال
6⃣1⃣ بررسی و اطلاع رسانی بروزرسانی درون برنامه
•┈••✾••┈•
🔍 قابلیتهای جستجو:
7⃣1⃣ امکان جابجایی آسان بین جستجوی عادی و سراسری
8⃣1⃣ تفکیک نتایج جستجو بر اساس نوع محتوا (متن، عکس، فیلم)
9⃣1⃣ نمایش نتایج جستجو بر اساس پست یا کانال
•┈••✾••┈•
🎥 قابلیتهای ویدئو:
0⃣2⃣ امکان نمایش ویدئوها در پنجره شناور با دو سایز
1⃣2⃣ امکان پخش ویدئو همزمان با سایر فعالیتها در ایتا یا خارج از برنامه
2⃣2⃣ امکان ارسال پیام ویدئویی (ویدئو سلفی یا دایرهای)
3⃣2⃣ انتخاب کیفیت و میزان فشرده سازی فیلم هنگام ارسال
4⃣2⃣ امکان ویرایش و برش فیلم قبل از ارسال
5⃣2⃣ امکان پخش ادامهی ویدئو با مشاهدهی ناتمام
•┈••✾••┈•
👥 قابلیتهای سوپرگروهها:
🔹امکان مدیریت کلی گروه و محدود کردن فعالیت اعضا نسبت به:
6⃣2⃣ ارسال پیام فورواردی
7⃣2⃣ ارسال پیام حاوی لینک
8⃣2⃣ ارسال رسانه
9⃣2⃣ ارسال استیکر و گیف
0⃣3⃣ امکان بستن گروه برای مدت زمان مشخص
1⃣3⃣ تعیین دسترسیهای متنوع برای مدیران گروه
2⃣3⃣ امکان تعیین سطح اختیارات برای تک تک اعضا در گروه
3⃣3⃣ امکان تعیین زمان برای محدودیت یک یا چند عضو یا کل گروه
•┈••✾••┈•
📢 قابلیتهای کانالها:
4⃣3⃣ امکان سنجاق کردن پیام در کانال
5⃣3⃣ بازگشت به موقعیت آخرین مشاهده در کانال
🔸 تعیین دسترسیهای متنوع برای مدیران کانال:
6⃣3⃣ افزودن عضو جدید
7⃣3⃣ حذف پست سایر مدیران
8⃣3⃣ ویرایش پست سایر مدیران
9⃣3⃣ انتخاب مدیران جدید و تعیین سطح دسترسی آنها
0⃣4⃣ تغییر اطلاعات کانال
•┈••✾••┈•
🔹این نسخه هماکنون در اپلیکیشن مایکت منتشر شده و در سایر فروشگاههای اندرویدی هم در نوبت انتشار قرار دارد
همچنین میتوانید این نسخه را از وبسایت رسمی ایتا به نشانی زیر دریافت نمائید:
http://www.eitaa.org/dl
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa