eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
🆕 عرضه نسخه جدید اندروید 🔹ضمن تبریک سال نو و میلاد باسعادت مولی‌الموحدین، امیرالمومنین امام علی(ع) با شماره ورژن 3.1.14 به کاربران عزیز تقدیم می‌شود 🔸در طلیعه‌ی در این نسخه به شرح زیر ارائه شده است: ✳️ قابلیت‌های کلی: 1⃣ امکان تغییر تم و انتخاب حالت شب 2⃣ امکان ساخت تم اختصاصی و اشتراک‌گذاری آن 3⃣ امکان سنجاق کردن گفتگوها در صفحه 4⃣ امکان مسدود کردن تبلیغات پاپ آپ 5⃣ امکان حذف دو طرفه پیام بصورت انتخابی 6⃣ امکان رفتن به اولین پیام در گفتگوی شخصی،‌ گروه و کانال 7⃣ بروزشدن بسته ایموجی‌ها و ارائه ایموجی‌های جدید 8⃣ ارائه قابلیت fly (نمایش لینک‌های وب بصورت باز شو) 9⃣ محاسبه آمار مصرف داده به تفکیک نوع محتوا و شیوه اتصال 🔟 نمایش تعداد پیام‌های نخوانده روی لوگو 1⃣1⃣ ارتقای عملکرد ویرایشگر تصویر 2⃣1⃣ امکان حذف پیام در حالت آفلاین 3⃣1⃣ امکان غیرفعال کردن همگام‌سازی مخاطبین هنگام ورود به حساب 4⃣1⃣ امکان قفل کلیدهای میکروفون و پیام ویدئویی هنگام ضبط 5⃣1⃣ امکان پخش و بازبینی پیام صوتی یا تصویری ضبط شده قبل از ارسال 6⃣1⃣ بررسی و اطلاع رسانی بروزرسانی درون برنامه •┈••✾••┈• 🔍 قابلیت‌های جستجو: 7⃣1⃣ امکان جابجایی آسان بین جستجوی عادی و سراسری 8⃣1⃣ تفکیک نتایج جستجو بر اساس نوع محتوا (متن، عکس، فیلم) 9⃣1⃣ نمایش نتایج جستجو بر اساس پست یا کانال •┈••✾••┈• 🎥 قابلیت‌های ویدئو: 0⃣2⃣ امکان نمایش ویدئوها در پنجره شناور با دو سایز 1⃣2⃣ امکان پخش ویدئو همزمان با سایر فعالیت‌ها در ایتا یا خارج از برنامه 2⃣2⃣ امکان ارسال پیام ویدئویی (ویدئو سلفی یا دایره‌ای) 3⃣2⃣ انتخاب کیفیت و میزان فشرده سازی فیلم هنگام ارسال 4⃣2⃣ امکان ویرایش و برش فیلم قبل از ارسال 5⃣2⃣ امکان پخش ادامه‌ی ویدئو با مشاهده‌ی ناتمام •┈••✾••┈• 👥 قابلیت‌های سوپرگروه‌ها: 🔹امکان مدیریت کلی گروه و محدود کردن فعالیت اعضا نسبت به: 6⃣2⃣ ارسال پیام فورواردی 7⃣2⃣ ارسال پیام حاوی لینک 8⃣2⃣ ارسال رسانه 9⃣2⃣ ارسال استیکر و گیف 0⃣3⃣ امکان بستن گروه برای مدت زمان مشخص 1⃣3⃣ تعیین دسترسی‌های متنوع برای مدیران گروه 2⃣3⃣ امکان تعیین سطح اختیارات برای تک تک اعضا در گروه 3⃣3⃣ امکان تعیین زمان برای محدودیت یک یا چند عضو یا کل گروه •┈••✾••┈• 📢 قابلیت‌های کانال‌ها: 4⃣3⃣ امکان سنجاق کردن پیام در کانال 5⃣3⃣ بازگشت به موقعیت آخرین مشاهده در کانال 🔸 تعیین دسترسی‌های متنوع برای مدیران کانال: 6⃣3⃣ افزودن عضو جدید 7⃣3⃣ حذف پست سایر مدیران 8⃣3⃣ ویرایش پست سایر مدیران 9⃣3⃣ انتخاب مدیران جدید و تعیین سطح دسترسی آن‌ها 0⃣4⃣ تغییر اطلاعات کانال •┈••✾••┈• 🔹این نسخه هم‌اکنون در اپلیکیشن مایکت منتشر شده و در سایر فروشگاه‌های اندرویدی هم در نوبت انتشار قرار دارد همچنین می‌توانید این نسخه را از وبسایت رسمی ایتا به نشانی زیر دریافت نمائید: http://www.eitaa.org/dl •┈••✾••┈• 🔰کانال رسمی اطلاع‌رسانی ایتا: https://eitaa.com/eitaa
❌تمام خواص خوب بوقلمون در صورتی درست است كه گوشت بوقلمون در شرایط طبیعی و ارگانیک پرورش یافته باشد و مانند گوشت مرغ به صورت صنعتی تولید نشود.❌ 👈 گوشت بوقلمون از ویتامین A بهره می برد و در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش موثری را ایفا میکند.پیشنهاد میشود که سالمندان و کودکان در فصل زمستان گوشت بوقلمون مصرف نمایند. 📣در صورتی که نمی خواهید دچار بیماریهای سرطان سینه، پروستات، بیماری MS، آرتروز، افسردگی و اعصاب شوید و ضمنا اسید اوریک، اوره و چربی خونتان بالا نرود، گوشت بوقلمون مصرف کنید. 📣65 درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه و 35 درصد آن تیره و در ناحیه ران‌ها قرار دارد. هریک از این گوشت‌ها از نظر طعم و مزه باهم متفاوتند. گوشت سینه و بال‌ها سفید و لذیذ و از نظر مزه شبیه گوشت گوساله است و گوشت قرمز آن که اغلب در ران‌ها یافت می‌شود، بسیار نرم و طعمی شبیه گوشت پرندگان وحشی یا شکاری را دارد. 📣گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است. کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، میتوانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند. 📣گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه‌ای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی‌دهد و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از ویتامین‌های A، B1، B3، B6، B12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار می‌رود. 📣بوقلمون‌ها به دلیل پاهای فعال در ناحیه ران‌ها دارای رگ‌های خونی بسیاری هستند. این رگ‌ها حاوی هموگلوبین‌های حاوی آهن هستند که اکسیژن را به ماهیچه‌ها می‌رسانند. بنابراین هرچه رنگ ماهیچه ران‌ تیره‌تر باشد مصرف آن برای کسانی که کمبود آهن دارند مفیدتر است.(البته در صورتی که کلسترول و فشارخون بالا نداشته باشید.) ✅اثرات مفید گوشت بوقلمون (طبیعی و ارگانیک) بر سلامتی بدن جلوگیری از سرطان ♦️سرشار از پروتئین ♦️تقویت سیستم ایمنی ♦️بهبود کم خوابی ♦️پیشگیری از پوکی استخوان ♦️افزایش هورمون تستوسترون ♦️ایجاد آرامش و مقابله با افسردگی ♦️جلوگیری از پیری زودرس ✅ نکات مهم در مصرف بوقلمون : اگر می‌خواهید غذای سالمی را با بوقلمون بپزید، توصیه می‌شود توصیه می‌شود بوقلمون را به صورت بخارپز یا كبابی مصرف كنید. این شیوه طبخ بهتر از سرخ كردن است. قسمت تیره گوشت بوقلمون چربی بیشتری نسبت به قسمت گوشت سفید آن دارد، بنابراین بهتر است افراد دارای فشار خون و چربی بالا از قسمت گوشت سینه آن استفاده کنند. گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است که بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی بهتر است با احتیاط بیشتر از آن استفاده کنند. گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف کنند. در مجموع به خانم‌ها توصیه می‌كنیم در برنامه روزانه‌شان گوشت‌ها را داشته باشند و آقایان هم سه یا چهار بار در هفته گوشت بخورند. @ashpazzkhooneh
#سینه_مرغ_باسس_پیازچه مواد لازم برای۴ نفر : آب پرتقال : نصف پیمانه سینه‌ مرغ با پوست ۲ عدد پیاز کوچک ۱ عدد کره ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری سیر ۲ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا یک تابه با اندازه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید و زمانی‌که تابه داغ شد، کره و روغن زیتون را اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی سینه‌های مرغ را که با نمک و فلفل مزه‌دار شده‌اند، از طرف پوستشان در تابه قرار دهید. بعد حدود 10 دقیقه تا زمانی‌که این سمت از مرغ‌ها به خوبی سرخ شدند صبر نمایید، سپس مرغ‌ها را برگردانید تا سمت دیگر آنها نیز حدوداً 8 دقیقه سرخ و طلایی شود. پس از پخت مرغ‌ها را در بشقاب قرار دهید . پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز کنید پیاز و به تابه داغ اضافه کنید و برای دقایقی آنها را در روغن سرخ نمایید تا قهوه‌ای (کاراملی رنگ) شوند. حالا آب پرتقال را اضافه کنید و تا زمانی‌که غلظت پیدا کند به آن زمان بدهید. سپس سینه‌های مرغ را برش دهید و از سس آماده شده روی آنها بریزید. @ashpazzkhooneh
#رولت_رنگینک_خرما مواد لازم برای۲۰ نفر: خرما ۱ بسته آرد سفید ۱ لیوان کره ۲۰۰ گرم پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری پودر کاکائو تیره ۲ قاشق چای خوری گردو به مقدار لازم طرز تهیه: ابتداهسته خرما و پوست آن را بگیرید بعد یک لیوان آرد سفید را روی حرارت تفت دهید تا رنگ نسکافه ای پیدا کند(حواستون باشه نسوزه) سپس کره رو بهش اضافه کنید و باز هم بزنید تا جایی که خامی آرد گرفته بشه بعد کمی هل آسیاب شده هم درصورت تمایل اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. بعد از خاموش کردن حرارت مواد تفت داده شده و خرماهارو باهم خوب مخلوط و له کنید تا یک دست بشه و پودردارچین وکاکائو هم اضافه کنید و خوب ورز بدید. سپس کف یه سینی پلاستیک قراربدین و موادرو پهن کنید وسط گردو خردشده ریخته رول کنید بزارید یخچال تا ببنده اگه عجله دارید۱۰ دقیقه بزارید فریزر و براحتی برش بدید .. @ashpazzkhooneh
#خوراك_سبزيجات 🔸پيازتفت بديدنمك،فلفل،زردچوبه،پاپريكا،پوره گوجه رواضافه كنيدتفت بديد١ سيب زمينى،هويج،لوبيا سبز رواضافه كنيد.١/٢ليوان ابجوش،١/٢ليوان ابغوره بريزيدوبگذاريد بپزد @ashpazzkhooneh
مواد لازم برای۴ نفر: جوجه با پوست ۱ عدد رب انار ملس ۱/۳ پیمانه رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل و کمی ادویه به مقدار لازم روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم پیاز ۲ عدد آبغوره به مقدار لازم نعنا و گشنیز خرد شده : نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدامرغ درسته و شکم خالی رو تمیز بشویین و بعد حدود دو ساعت در کمی آب نمک بذارین خیس بخوره . بعد کاملا آبکشی کنین . سپس کمی روغن و چند قاشق رب انار و رب گوجه فرنگی رو با کمی نمک و ادویه و آبغوره توی یک پیاله کوچک بریزین و با یک قلم موی نرم مخصوص آشپزی به تمام پوست مرغ از جمله بالها و کنار و گوشه های اون بمالین . حالا داخل شکم رو هم کمی از این مخلوط چرب کنین و بعد یک پیاز رو پوست کنده و همراه با گوجه فرنگی قاچ کرده داخل شکم اون بذارین .( از سیزیجات معطری که خرد شده ؛حدود دو قاشق داخل شکمش جا بدین . بعد مقداری از روغن سرخ کردنی در قابمله ای بزرگ و نچسب و گود بریزین،که روغن به اطراف ترشح نکنه و بعدکه داغ شد مرغ رو که خوب رب و روغن مالی شده -توی روغن داغ بذارین . سپس درب قابلمه رو بذارین و با شعله نسبتا زیاد سرخ کنین . یکطرف که سرخ شد ...شعله رو کم کنین و کمی صبر کنین تا روغن ترشح نکنه به اطراف و بعد طرف دیگر رو برگردونین . همه طرف مرغ که خوب سرخ شد؛ شعله رو خاموش کنین و کمی صبر کنین ( در اینصورت پوست مرغ به کف ظرف نمی چسبه ) و مرغ رو از توی اون در بیارین و چند قاشق از روغن رو نگهدارین و باقی روغن اضافی رو دور بریزین . بعدمرغ رو توی یک قابلمه دیگه بذارین و از اون چند قاشق روغن توش بریزین و باقی رب انار و آبغوره و رب گوجه رو باهم مخلوط کنین و نمک و فلفل و تندی اون رو اندازه کنین و روی مرغ بریزین و یک چهارم پیمانه آب اضافه کنین . شماحالا اگه سبزی معطر هم آماده کردین دو سه قاشق هم توی این قابلمه اضافه کنین و بذارین با شعله ملایم بیشتراز یکساعت بپزه . هرچه مرغ کوچکتر و به عبارتی جوجه تر باشه هم خوشمزه تره و هم زود میپزه . وقتی جوجه پخته شد توی ظرف مناسب بکشین و تزیین کنین و سس مخصوص رو هم توی سس خوری بریزین که هرکسی برای خودش روی غذاش بریزه ... اگه هم دوست داشتین میتونین با پلو سرو کنید @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
#غذای_رژیمی 🌔پن کیک سیب زمینی مغز دار(گیاهی)😋 مواد لازم برای۵ نفر: سیب زمینی ۵ عدد عدس :نصف لیوان پیاز (کوچک) ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱/۴ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا عدس را پاك كرده و بشویید و به همراه مقداری آب و نمك 2مرتبه جوشانده و آبش را خالی كنید و بار آخر آن را بپزید . بعد1عدد تخم مرغ را آبپز كرده و رنده بزنید .پیاز را نیز رنده زده و در روغن سرخ كنید و در انتها تخم مرغ آبپز را به آن اضافه كنید. حالاعدس پخته شده را نیز آبكش كرده و به مواد اضافه كنید و كمی تفت دهید ، و در انتها ادویه را اضافه كرده و شعله را خاموش كنید. درادامه سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب و نمك بپزید و بعد با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا كاملا پوره شود. بعد سیب زمینی های له شده را با 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید.سعی كنید آرد بیشتری مصرف نكنید تا خمیر شما لطیف تر باشد. حالا روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود . دراین مرحله تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید.تابه ای را چرب كرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پن کیک ها را به نوبت در آن سرخ كنید. 🌺 نکات ✅در صورت تمایل مقداری زرشك هم به مایه پن كیك اضافه كنید. @ashpazzkhooneh
مواد لازم برای۲ نفر : پودر ژله هر میوه ای ۲ قاشق غذا خوری آب جوش ۱/۳ پیمانه پوسته تخم مرغ ۲ عدد طرز تهیه : ابتدا با نوک یک کارد، سر تخم مرغ ها را ضربه بزنید تا بشکند سپس با نوک کارد به قطر یک سانت پوسته تخم مرغ را جدا کنید. تخم مرغ را به سمت پایین بگیرید و سعی کنید با تکان دادن تخم مرغ، زرده و سفیده تخم مرغ از آن خارج شود. داخل تخم مرغ را خوب بشوید و چند ساعت در آب و یک قطره مایع ظرفشویی قرار دهید. سپس دوباره تخم مرغ ها را خوب بشویید. بگذارید تا خشک شود. برای راحتی کار، تخم مرغهای خالی را در جا تخم مرغی یخچال قرارداده و قیفی را داخل سوراخ تخم مرغ بگذارید و یا با قاشق مربا خوری کم کم ژله را داخل تخم مرغها بریزید . بعد 2 قاشق غذاخوری پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه را با یک سوم پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. ژله باید غلیظ باشد تا به راحتی از پوسته جدا شود. با قاشق یا قیف و یا قاشق، ژله را به درون آن بریزید تا پر شود سپس در قسمت جای تخم مرغ در یخچال قراردهید تا تکان نخورد. پس از یک روز ژله سفت خواهد شد. سپس چند لحظه در آب ولرم قراردهید سپس به آرامی پوسته تخم مرغ را جدا کنید.. یک لایه نازک از پوست تخم مرغ به ژله چسبیده است آن را هم جدا کنید. شما می توانید ژله ها را لایه به لایه بریزید به این صورت که اول رنگ سبز را بریزید. در یخچال بگذارید سفت که شد رنگ قرمز را بریزید و دوباره در یخچال قراردهید و بعد رنگ دیگر تا جایی ادامه بدهید که تخم مرغ گنجایش آن را دارد. و یا از پاستیل استفاده کنید زمانی که داخل تخم مرغ ها را را پر کردید بگذارید داخل یخچال کمی که فرم گرفت یعنی به غلظت سفیده تخم مرغ که رسید پاستیل را به آرامی داخل تخم مرغ قراردهید. همچنین می توانید برای هر تخم مرغ از یک نوع پاستیل استفاده کنید و تخم مرغ شانسی آماده کنید. تکه های پاستیل دو رنگ را خرد کنید و داخل تخم مرغ را پر کنید. شما باتوجه به نوع سلیقه خود تخم مرغ های متنوع و زیبایی را می توانید آماده کنید. ✅ نکات تخم مرغ رو از ته اون سوارخ کنین .مایه ژله باید غلیظ تر از معمول باشه . اگه همیشه با یک پیمانه آب جوش و بعد یک پیمانه آب سرد تهیه میکنین باید برای این ژله آب سرد و آبجوش رو نصف بریزین . همچنین اگر داخل یک بشقاب کمی آب جوش بریزید و تخم مرغها را داخل آن قل بدید پوست تخم مرغ راحتتر جدا میشود. ژله تخم مرغی باید سفت باشد تا موقع جدا کردن پوسته تخم مرغ، پاره نشود. اگر جا تخم مرغی در دسترس نداشتید تخم مرغ ها را داخل یک استکان کوچک قراردهید. پس از ریختن ژله در پوسته تخم مرغ با یک دستمال مرطوب پوسته تخم مرغ را تمییز کنید تا چسبندگی نداشته باشد. زیرا موقع جدا کردن تخم مرغ از جا تخم مرغی ممکن است بچسبد و موقع جدا کردن تخم مرغ ها بشکنند. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
#دسربرفی مواد لازم برای۸ نفر: شیر ۱ لیتر آرد ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شکر ۱ لیوان کره ۱۲۵ گرم عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری پودر نارگیل به مقدار لازم کرم شانتی نصف بسته طرز تهیه : برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در مایه تابه روی حرارت متوسط قرار بدهید و هم بزنیند تا کره آب شود و کمی تفت بدهید تا آرد از خامی در بیاد. بعد یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدهید در حدود 10 تا 15 دقیقه تا قوام بیاد و کامل غلیظ شود. در آخر وانیل رو هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. حالا پودر کرم شانتی رو با 1 لیتر شیر سرد بزنید تا خامه ای شود... کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونید به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف رو بپوشوند و مواد دسر ازآن به ظرف نفوذ نکند. بعد نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنید و روی اون رو با کرم شانتی کاملا بپوشونید و بقیه مواد رو روش بریزید و با قاشق صاف کنید. سپس روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونید و بذارید تو یخچال برای 8 تا 9 ساعت بمونه. بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف خارج کنید تا لایه ها از هم جدا نشوند و با پودر پسته تزیین و سرو کنید. ✅ نکات میتوانید بجای کرم شانتی و 1 لیتر شیر از خامه فرم گرفته استفاده کنید. اگر از پودر کرم شانتی استفاده میکنید یک لیتر شیر نیاز میباشد. @ashpazzkhooneh
#آبنبات_پولکی_زعفرانی مواد لازم برای۱ نفر : شکر ۱ پیمانه آب نصف پیمانه سرکه ۱/۴ پیمانه زعفران (حل شده در آب جوش ) ۱ قاشق سوپ خوری طرز تهیه : شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود، مواد جوشیده ،غلیظ شده وقوام پیدا کند.( مواد را روی حرارت زیاد هم نزنید تا حالت کریستالی پیدا نکند. بعد زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است. بعد آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق مرباخوری روی سینی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.با یک کاردک به راحتی از ظرف جدا کنید 🔴 نکات آبنبات قیچی : از همین مایه بصورت نواری روی سینی چرب شده ریخته و زرشک یا دانه های هل یا پودر لیمو عمانی روی آن پاشیده لوله کرده و قیچی می کنید. فقط باید سریع باشید و قبل از سرد شدن مواد به آنها فرم دهید . اگر پولکی زیاد حرارت ببیند تیره و سوخته میشود ، و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود. اگر اولین بار است که آبنبات درست میکنید زعفران را حذف کنید تا بتوانید رنگ مایه را به خوبی تشخیص داده و قبل از تیره شدن از روی حرارت بردارید. @ashpazzkhooneh