eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#سینه_مرغ_باسس_پیازچه مواد لازم برای۴ نفر : آب پرتقال : نصف پیمانه سینه‌ مرغ با پوست ۲ عدد پیاز کوچک ۱ عدد کره ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری سیر ۲ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا یک تابه با اندازه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید و زمانی‌که تابه داغ شد، کره و روغن زیتون را اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی سینه‌های مرغ را که با نمک و فلفل مزه‌دار شده‌اند، از طرف پوستشان در تابه قرار دهید. بعد حدود 10 دقیقه تا زمانی‌که این سمت از مرغ‌ها به خوبی سرخ شدند صبر نمایید، سپس مرغ‌ها را برگردانید تا سمت دیگر آنها نیز حدوداً 8 دقیقه سرخ و طلایی شود. پس از پخت مرغ‌ها را در بشقاب قرار دهید . پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز کنید پیاز و به تابه داغ اضافه کنید و برای دقایقی آنها را در روغن سرخ نمایید تا قهوه‌ای (کاراملی رنگ) شوند. حالا آب پرتقال را اضافه کنید و تا زمانی‌که غلظت پیدا کند به آن زمان بدهید. سپس سینه‌های مرغ را برش دهید و از سس آماده شده روی آنها بریزید. @ashpazzkhooneh
#سس_مخصوص_لازانیا مواد اولیه : برای 12 نفر آرد سفید 4قاشق غذاخوری كره 100گرم شیر پرچرب : 4لیوان نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم سبزی معطر :به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود. سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند. بعد كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود. بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد. وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم. ✅ نكات: ♦️در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مخلوط آرد و كره اضافه كنید. ♦️توجه داشته باشید كه این سس مخصوص استفاده در لا به لای لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود. ♦️بهتر است برای تهیه این سس از انواع كره طعم دار كه طرز تهیه آن در سوران موجود است استفاده شود. @ashpazzkhooneh
#آشپزی چوب دارچین یا پودر آن را در آب بریزید و بگذارید روی شعله ملایم اجاق گاز تا کم کم به جوش آید. عطر دارچین بوی حاصل از سرخ کردنی و حتی سوختگی را از بین خواهد برد. @ashpazzkhooneh
#ترفند_خانه‌داری میدونید بهترین ظرف برای پختن غذا کدوم ظرفه ؟ با استفاده از راهنمای تصویری بالا خیلی راحت بفهمید بهترین ظرف کدومه. @ashpazzkhooneh
#رول_ژامبون_و_مرغ😋 سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم"که میشه همون پنیر پیتزا"..پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم😆 به ترتیب توی آرد،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه.. میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم.. نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه.. 🎀 @ashpazzkhooneh 🎀
#کیک_توت_فرنگی 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 مواد لازم 150 گرم ارد کیک 150 گرم شکر 15 گرم بکینگ پودر ۵ عدد تخم مرغ بزرگ رنگ خوراکی زرد و سیاه خامه قنادی طرز تهیه🎂 اول تخم مرغ ها را در یک ظرف میشکنیم و بهش شکر رو اضافه میکنیم و تا ۱۵ دقیقه با همزن برقی دور تند میزنیم تا کاملا کرمی و کشدار میشه. بعد بهش ارد کیک و بکینگ پودرو که از قبل مخلوط کردیم با الک کم کم اضافه میکنی و با دور ارام همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم. مواد که اماده شد داخل ظرف کیکی که ازقبل ته ظرف کاغذ روغنی گذاشته و دیواره ظرفو چرب کردیم، میریزیم. بعد داخل فری که از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه میزاریم تا ۲۵ دقیقه بپزه البته باید بهش سر زد چون دمای فر ها باهم فرق میکنن. حالا میرسیم به خامه که از خامه قنادی فرم گرفته استفاده میکنیم،، همچنین شما میتونید به دو قسمت تقسیم کرده و به یکش رنگ زرد و دیگری رنگ سیاه اضافه کنید و خوب با همزن بزنید. بعد یک شربت آب قند غلیظ درست میکنیم و با فرچه لایه طبقاتي کیک میمالیم بعد روش خامه میمالیم و بعد تکه های موز و توت فرنگی رو میزاریم روش و به همین شکل ادامه میدیم و بعد دور کیک رو خامه میزنیم و به هر شکلی که مورد نظر دارین تزيین میکنیم @ashpazzkhooneh
مواد لازم: آرد 3 لیوان خمیر مایه 3 قاشق چایخوری تخم مرغ  1 عدد شیرولرم 1 لیوان روغن مایع 6 قاشق غذاخوری نمک  1  قاشق چایخوری شکر 4 قاشق چایخوری خرما پوست کنده به مقدار لازم کنجد یا سیاه دانه به مقدار دلخواه طرز تهیه: ابتدا خمیر مايه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک وروغن رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. خمیر مایه آماده شده رو با چند قاشق از آرد مخلوط میکنیم وبه مایع تخم مرغ اضافه میکنیم. آردو کم کم میریزم ورز میدیم حدود ده دقیقه تا خمیر لطیفی بدست بیاد.آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه باورز دادن خمیرو عمل بیاورید خیلی آردنزنید سفت میشه.بعد ظرفی رو چرب کنید خمیرو انتقال بدین با روکش در جای گرم قرار بدین تا حجمش دو برابر بشه. زمان به عمل اومدن خمیر بسته به  جای گرم داره ممکنه در جای گرم به مدت نیم ساعت تا یه ساعت به عمل بیاد. بعد از اینکه خمیرمون به عمل اومد اون رو به هر شکلی که دوست داشتیم شکل میدیم و بعد داخلش رو را با خرما کاملا پر کرده و دوباره 15 دقیقه استراحت داده و با زرده و زعفرون و کمی شیر رومال زده و روی آن کنجد یا سیاه دانه پاشیده و در فر با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت و بعد به مدت 5 دقیقه گریل رو روشن کرده و روی کار رو گریل میکنیم @ashpazzkhooneh
#کروکت_گوشت مواد لازم برای۴ نفر : گوشت چرخ کرده بدون چربی ۳۰۰ گرم برنج آبکش شده ۱/۲ پیمانه پیاز رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۳ عدد سس سفید ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم آرد سفید ۱ پیمانه آرد سوخاری ۱ پیمانه ادویه به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید و مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید. بعد به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید. و ابتدا در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید. حالا در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در آن سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود. در انتها کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید. @ashpazzkhooneh
#حلواارده مواد لازم برای۲ نفر : کنجد بو داده ۲ قاشق سوپ خوری شیره انگور یا شیره خرما به مقدار لازم پودر نارگیل به مقدار لازم گردو (پودر شده) به مقدار لازم پسته (پودر و خلال) به مقدار لازم کنجد ۱ فنجان طرز تهیه : ابتدا کنجد خام را داخل آسیاب برقی آسیاب کنید و بعد آن را در یک کاسه بزرگ تر ریخته و با شهد میوه مخلوط کنید . اگر مخلوط بدست آمده سفت شده باشد آن را با کمی شیر رقیق تر کنید . حالا در ظرفی مناسب مقداری از مواد را ریخته و روی آن پودر نارگیل،مغز پسته،مغز گردو و کنجد بوداده بریزید و دوباره تا انتها ادامه دهید و روی لایه آخر تنها خلال پسته و بادام قرار دهید. بعد مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید و2 ساعت اجازه دهید تا آماده شوند. 🔴حتما پودر پسته و گردو و بادام را خودتان تهیه کنید و گردو و پسته آن را از شب قبل داخل گلاب،شکر و آب بخوابانید تا خوشمزه تر شوند. 🔴اگر دوست دارید از عسل به جای شیره استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
#حلوازرده 🔴 حلوای سنتی همدان 🔴 مواد لازم برای۵ نفر: روغن آب کرده ۱ قاشق غذا خوری گلاب و زعفران به مقدار لازم نشاسته ۲ قاشق غذا خوری شکر ۱ لیوان تخم مرغ (زرده) ۱۰ عدد طرز تهیه: ابتدا زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده و آنها را با چنگال هم بزنید تا یكدست شوند. سپس شكر را اضافه كرده و آنقدر با دست یا هم زن با تخم‌مرغ‌ها بزنید تا مایه‌ای كاملاً صاف و یكدست به وجود آید. حالا نشاسته را به مواد اضافه كنید و بعد از كمی هم زدن، گلاب و زعفران را به مخلوط بیفزایید. سپس مواد را كاملاً با هم تركیب كنید تا یك دست باشند. حالا آنها را در قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. روی حرارت باید مواد را همچنان هم بزنید تا ته نگیرند. پخت حلوا زرده را تا وقتی كه رد قاشق روی مواد بماند، ادامه دهید. بعد از پخت آن را از روی حرارت برداشته و با پودر پسته و نارگیل تزئین كنید. ✅ نکات حلوازرده یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولاً در ماه رمضان بر سر سفره افطار دیده می‌شود. حلوازرده سوغات شهر همدان هم به شمار می‌آید. این حلوا شباهت زیادی به شله زرد دارد اما مواد اولیه آن كاملا متفاوت است. حلوازرده کمی سفت‌تر از فرنی است و هنگام قاشق زدن اندکی هم مانند حلیم کش می‌آید. این دسر باید سرد سرو شود. با سفیده‌های باقیمانده از پخت این دسر می‌توانید یا شیرینی پفكی گردویی تهیه كنید یا مثل همدانی‌ها انگشت پیچ درست كنید @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
(عراق) مواد لازم برای۴ نفر: سیب زمینی پخته شده (خرد شده) ۲ عدد گشنیز (خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری پودر زیره ۱ قاشق مربا خوری پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مربا خوری شنبلیله (خشک) ۱ قاشق غذا خوری نخود فرنگی (پخته) نصف لیوان رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق مربا خوری پودر کاری به مقدار لازم روغن به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم. مواد خمیر : آرد 1/5 لیوان نمک 1 قاشق چای خوری روغن 3 قاشق غذا خوری طرزتهیه مواد داخل سمبوسه: ابتدا در ظرفی مناسب روغن را داغ كرده و سپس به آن رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم حالا نخود فرنگی و سیب زمینی پخته شده را به آنها اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و سپس بقیه مواد را هم به ظرف اضافه كرده و آنها را خوب سرخ میكنیم. بعد از مخلوط شدن از روی حرارت برمی داریم و اجازه میدهیم خوب خنك شود. طرز تهیه خمیر: در ظرفی مناسب آرد، نمك و روغن را اضافه كرده و به میزان لازم آب اضافه میكنیم و آن قدر ورز میدهیم تا به دست نچسبد و خوب بگیرد. حالا خمیر را در نایلون می گذاریم تا 15 دقیقه استراحت كند. پس از این زمان، از خمیر كوفته هایی به اندازه گردو برداشته و با وردنه یا جسم مناسبی مثل جای نوشابه خانواده به صورت گرد باز می کنیم. حالا اگر دوست دارید بین همین خمیر مواد را گذاشته و لبه ها را روی هم می اوریم و با دست فشار میدهیم تا لبه ها كاملا بسته شود یا اینكه دایره را با چاقو نصف کرده و دو هلال میكنیم. بعد لبه صاف خمیر را تا زده و بوسیله آب به هم می چسبانیم تا به صورت یک قیف درآید. از مواد، داخل سمبوسه گذاشته و بالای خمیر را به صورت قطاب می پیچیم. پایین سنبوسه را هم یک پیچ می دهیم (برای زیبایی کار). سپس در روغن زیاد سرخ می کنیم و روی دستمال کاغذیِ آشپزخانه میگذاریم تا روغن زیادی آن گرفته شود. ✅ نکات سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی كشور بسیار متداول است البته ایرانی ها معمولا این غذا را با نان طبخ میكنند . میتوانید در سمبوسه خود از هر مواد دیگری كه دوست دارید نظیر سوسیس یا كالباس یا مرغ و ...استفاده كنید . اگر به خمیرتان بیشتر زمان استراحت بدهید پوك تر و خوشمزه تر میشود. میتوانید برای زیبایی بعد از پیچیدن سمبوسه ها به آنها زعفران آب كرده و كنجد بزنید و بعد سرخ كنید. @ashpazzkhooneh