شیرموز هندی با ریحان
مواد لازم برای۸ نفر:
شیر ۲ پیمانه
ماست ۲ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
یخ ۲ پیمانه
برگ ریحان تازه ۱/۳ پیمانه
موز رسیده ۴ عدد
پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری
برگ ریحان (تازه) برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماست، شیر، یخ، شکر، موز، پودر دارچین و برگهای ریحان را در مخلوط کن بریزید.
و اگر مخلوط کن شما کوچک است در دو مرحله و در هر مرحله 4 لیوان از این مخلوط را آماده کنید
لیوانهای نوشیدنی را با برگهای ریحان تازه تزئین و سرو کنید.
🆔 @ashpazzkhooneh
خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی😋
خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی یکی از بهترین پیشنهادات برای یک شام سبک و مقوی و مناسب برای افطار است و همچنین آنرا می توانید به عنوان یک غذای اصلی برای میهمانان تان بگذارید. این خوراک خیلی راحت تهیه می شود و تنها نکته در تهیه آن این است که وقتی سبزیجات را یکی یکی سرخ می کنید حتما توی صافی بریزید که روغن اضافی آنها گرفته شود، زیرا در غیر این صورت غذای خیلی چربی خواهید داشت.
مواد لازم :
سینه مرغ پخته شده نصف سینه
لوبیا سبز 300 گرم
بادمجان نیم کیلو
پیاز متوسط 2 عدد
هویج 1 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
ماست سفت شیرین 1 پیمانه
سس مایونز 2 قاشق
گردو نصف پیمانه
طرز تهیه :
همه سبزیجات را خلالی خرد کنید و مرغ را هم به شکل سبزیجات خرد کنید.
لوبیاها را بپزید.
پیازها را داخل روغن سرخ کنید.
و لوبیاها را هم داخل روغن تفت بدهید.
روی بادمجان ها نمک پاشیده و بگذارید 1 ساعت بماند تا تلخی آن از بین برود. با این روش روغن کمتری هم جذب خواهد کرد. سپس روی آن آب گرفته و داخل روغن سرخ کنید.
هویج را سرخ کنید و زمانی که نرم شده، فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت دهید.
بعد مرغ را اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید.
سپس باقیمانده سبزیجات را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
بعدخوراک را در ظرف مورد نظر بریزید.
ماست و سس مایونز را مخلوط و روی خوراک بریزید.
گردو را هم کمی خرد کنید و روی خوراک را با گردو ها تزیین کنید.
نوش جان
🆔 @ashpazzkhooneh
🍮🍪🌰🍯🍫🍦
#دسر_کارملی_شکلاتی
مواد لازم:
شیر 4 لیوان
بیسکویت پتی بور 1 بسته( ترجیحا کاکائویی)
شکر 6 قاشق غذاخوری
نوتلا یا هر نوع شکلات صبحانه 3 قاشق غذاخوری
کاسترد 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
خامه صبحانه 1 بسته
پودر کارامل 2 بسته
پودر قند 1 قاشق مرباخوری
طرزتهیه:
ابتدا بیسکویت ها رو کاملا پودر میکنیم میزاریم کنار و بعد
کره و شیر و یک بسته کارامل و کاسترد و شکر و پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت و شکلات صبحانه نوتلا رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا جوش بییاد و سپس بیسکویت های پودر شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وسریع حرارت رو خاموش میکنیم( نباید زیادی غلیظ بشه ) و میزاریم کمی از حرارت بیفته و سپس به بوسیله گوشتکوب برقی یا مخلوط کن مواد رو کاملا صاف و یکدست میکنیم و میریزیم داخل ظرف سرو و سطحشو صاف میکنیم و به دلخواه کمی پودر گردو روش میریزیم و میزاریم یخچال به مدت تقریبا دو ساعت تا خودشو بگیره ودر اخر یک بسته پودرکارامل و خامه صبحانه و پودر قند با هم مخلوط کرده و با همزن خوب هم میزنیم تا حجمش زیاد و کمی سبک و پفکی بشه اما فرم نگیره
ودر آخرخامه کارامل روی مواد شکلاتی میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و به دلخواه با پسته و نوتلا تزیین میکنیم و باز میزاریم یخچال تا کاملا خودشو بگیره و جا بیفته
نوش جان
🌭🍟 @ashpazzkhooneh
#حلوازرده
🔴 حلوای سنتی همدان 🔴
مواد لازم برای۵ نفر:
روغن آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
گلاب و زعفران به مقدار لازم
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ (زرده) ۱۰ عدد
طرز تهیه:
ابتدا زرده تخممرغها را جدا كرده و آنها را با چنگال هم بزنید تا یكدست شوند.
سپس شكر را اضافه كرده و آنقدر با دست یا هم زن با تخممرغها بزنید تا مایهای كاملاً صاف و یكدست به وجود آید.
حالا نشاسته را به مواد اضافه كنید و بعد از كمی هم زدن، گلاب و زعفران را به مخلوط بیفزایید.
سپس مواد را كاملاً با هم تركیب كنید تا یك دست باشند. حالا آنها را در قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
روی حرارت باید مواد را همچنان هم بزنید تا ته نگیرند. پخت حلوا زرده را تا وقتی كه رد قاشق روی مواد بماند، ادامه دهید. بعد از پخت آن را از روی حرارت برداشته و با پودر پسته و نارگیل تزئین كنید.
✅ نکات
حلوازرده یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولاً در ماه رمضان بر سر سفره افطار دیده میشود. حلوازرده سوغات شهر همدان هم به شمار میآید.
این حلوا شباهت زیادی به شله زرد دارد اما مواد اولیه آن كاملا متفاوت است.
حلوازرده کمی سفتتر از فرنی است و هنگام قاشق زدن اندکی هم مانند حلیم کش میآید.
این دسر باید سرد سرو شود. با سفیدههای باقیمانده از پخت این دسر میتوانید یا شیرینی پفكی گردویی تهیه كنید یا مثل همدانیها انگشت پیچ درست كنید
👇👇👇
@ashpazzkhooneh
#حلیم_بوقلمون
😋خوشمزه و مقوی و مناسب سفرهٔ افطار😋
مواد لازم برای۶ نفر:
گوشت بوقلمون ۱ کیلوگرم
نخود (پوست گرفته) ۲۰۰ گرم
گندم ۶۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
شکر به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا گوشت بوقلون و نخود را جدا گانه بپزید و پس از پخته شد گوشت آن را ریش ریش كنید و كنار بگذارید .نخود ها را بكوبید .
بعد در ظرفی مناسب گندم ها را با مقداری نمك و اب قرار دهید تا به جوش آید و كمی بپزد سپس آن را داخل مخلوط كن بریزید یا از صافی رد كنید تا گلوله های موجود در آن از بین برود.
سپس آن را به نخود اضافه كنید و گوشت ها را داخل آن اضافه كنید و روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید تا كشدار شود .
حالا در ظرفی جداگانه روغن یا كره را آب كنید و دارچین را به آن اضافه كنید و در صورت تمایل با شكر به روی غذا اضافه كنید.
✅ نکات
در صورتی كه مواد را داخل مخلوط كن نریزید باید آن را مداوم هم بزنید تا گلوله نشود.
اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كردید به اندازه لازم صاف نشده اند دوباره انها را داخل مخلوط كن بریزید تا یكدست و صاف شوند.
سعی كنید حتما از شعله پخش كن استفاده كنید تا غذای شما ته نگیرد.
حلیم خوشمزه حلیمی است كه خوب بپزد پس تا حد ممكن به آن زمان دهید.
نخود را حتما از شب قبل خیس كنید و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید این كار را بكنید نخود را دو بار بجوشانید و آب آن را عوض كنید.حلیم بوقلون حلیم بسیار خوشمزه ای است و برخلاف حلیم های آماده بوقلون مواد متفاوتی از حلیم گندم دارد.این حلیم علاوه بر گوشت و گندم نخود هم دارد كه علاوه بر مقوی بودن به خوشمزه شدن غذا هم كمك زیادی میكند.
👇
@ashpazzkhooneh
#آش_جو
😋آشی خوشمزه و مقوی برای افطار 😋
مواد لازم برای۱۰ نفر:
جو ۲,۱/۲ پیمانه
نخود و لوبیا چیتی ۱,۱/۲ پیمانه
پیاز سرخ شده ۲ عدد
سیر ۲ حبه
سبزی آش ۱ کیلوگرم
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
نعنا داغ ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا جو را از شش ساعت قبل بخیسانید. جو خیس خورده را در قابلمه بریزد و همراه آب روی حرارت قرار دهید تا جوها کاملا بپزند.
حبوبات را جداگانه بپزید.
پس از پخته شدن جو، سبزی آش خرد کرده و سیر را اضافه کنید.
وقتی نیمپز شد حبوبات، پیاز و نعنا داغ، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه و روی حرارن ملایم قرار دهید تا آش جا بیفتد. در صورت دلخواه میتوانید کشک را به آش اضافه کنید و آن را با آش مخلوط کنیم، یا هنگام سرو آش، کنار آن سرو کنید.
✅ نکات
جا افتادن آش جو بیش از 3 ساعت طول می کشد. پخته شدن جو را به این زمان اضافه کنید؛ به همین دلیل خیلی ها آش جو را از شب بار می گذارند
آش جو را می توانید با گوشت یا آب گوشت درست کنید.
🍟🍔🍕 @ashpazzkhooneh
#پیتزای_رولی
مواد لازم برای۳ نفر
خمیر جادویی ۵۰۰ گرم
مرغ پخته شده ریش ریش شده :
نیم کیلو
قارچ ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
فلفل دلمه ای ۲۰۰ گرم
سس کچاپ به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:
اول خمیر جادویی درست کنید بعد ازیک استراحت خمیر سطح کار روآرد پاشی کرده بعد خمیر را پهن کنید.
با وردنه خمیررو باز کنید بعد کناره های اضافه رو برش زده و سس کچاپ بزنید.
بعد روی خمیر پنیر پیتزا ریخته. مرغ ریش شده و قارچ و فلفل دلمه رو روی سطح خمیر بریزید کامل.
خمیر رو رول کنید از یک سمت. با فاصله دوسانت برش بزنیدو برش های رول را رو سینی فر که کاغذ روغنی انداختید گذاشته یک عدد تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید وروی رول پیتزا ها تخم مرغ بزنید با فرچه آشپزی.
فر رو از قبل گرم کنید سینی رو به مدت 20دقیقه با دمای 180درفر گذاشته بعد دوباره 10دقیقه بادمای160درجه بزارید تا کامل پخته بشه.
✅ نکات
میتونید از خمیر نونوایی هم استفاده کنید.
کاغذ روغنی درون سینی بندازید و چربش کنید.
تخم مرغ باعث میشه تا روی پیتزا طلایی بشه.
🍟🍔 @ashpazzkhooneh
#خرمای_مدرن
🔴خوشمزه مقوی برای افطار
مواد لازم برای۲۰ نفر
خرما ۱ کیلوگرم
ویفر موزی ۲ بسته
گردو پودرشده ۱ لیوان
پودر بادام ۱ لیوان
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ،پودر پسته،کنجد به مقدار لازم
شکلات تخه ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا هسته خرما را در آورده و با دست له میکنیم بعد ویفر موزی رو پودر کرده و به خرما اضافه میکنیم
بعد پودر گردو و بادام رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم... و بعد کره رو توی تابه ریخته و مواد خرمایی رو باهاش 5 دقیقه تفت میدهیم.
سپس از روی شعله برداشته و وانیل را بهش اضافه میکنیم،کمی که خنک شد،مقداری از مواد برداشته در دستمان به شکل استوانه کوچک در می آوریم و بعد به دلخواه در پودر نارگیل یا کنجد می غلطونیم،
بعد یک عدد پرک بادام روی سرش گذاشته برای شعله شمع...
بعد شکلات تخته ای رو به روش بن ماری روی بخار کتری آب میکنیم ،بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم تا کمی روانتر بشه،و سپس درون قیف ریخته،نوکشو سوراخ کرده و از زیر بادام شروع میکنیم به ریختن ...
خودش به صورت قطرات چکه میکنه میاد پایین، و بعد درون کپسول گذاشته و سرو کنید..
باچای بسیار لذیذ هستش.
نوش جان
✅ شما از هر طعم ویفری میتونید استفاده کنید.
🍟 @ashpazzkhooneh
#زیتون_پرورده
پای ثابت سفره های گیلانی
که به روش های خیلی مختلف درست میشه،شاید جای جای گیلان خوشمزه ترشو درست کنن و یا موادی ازش کم یا زیاد بشه.(مث رب انار ملس)
مواد لازم:
زیتون بدون هسته یک کیلو
سبزی معطر چوچاق یا نعناع یک ق غ
گردو خورد شده ۲۰۰ گرم
آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، گلپر به مقدار لازم
سیر سابیده شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
کافیه تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین و یک الی دو روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره.
❌رنگ صورتی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هست
@ashpazzkhooneh