#ساندويچ_مرغ
این ساندويچ بايد حتما از سينه مرغ استفاده بشه ،سينه هاي مرغ را برشهاي نواري دادم شما ميتونين مكعبي كوچك هم خرد كنين بعد مرغها را با يكي دو ق غ روغن با حرارت بالا تفت بدين تا سريع آب مرغ كشيده و سرخ بشه بعد پوره دو سه حبه سير فلفل سياه و نمك بزنيد بعد پياز خلال شده و فلفل دلمه اي خلال شده اضافه كنيد سبزيجات نبايد زياد نرم بشه كمي تفت بخوره كافيه من از دو رنگ فلفل استفاده كردم ولي همون سبز تنها هم كفايت ميكنه
بعد ادويجات و حدود دو ق غ ماست،دو ق غ مايونز كه من كم چرب استفاده كردم و يك ق غ سس خردل اضافه كنيد و بزاريد مرغ با اين مواد تفت بخوره و در آخر كمي آب ليموي تازه و كمي سركه اضافه كنيد در حد يك ق غ كفايت ميكنه و كمي گشنيز يا جعفري خرد شده بعد حرارت را خاموش و گرم سرو ميكنيد واقعا خوشمزست امتحان كنيد.
ادويجات استفاده شده:ادويه كاري،زردچوبه،نمك،فلفل سياه ،پودر زيره و پودر تخم گشنيز
پودر پياز،دوستان اين رسپي هايي كه براتون ميزارم همشون امتحان شده هستن و بارها درست كردم.
@Lezat_ashpazi
#سالاد_كلم_با_سس_مخصوص
✍مواد لازم
كلم برگ سفيد پنج ليوان باريك نواري شده،كلم بنفش يك ليوان،هويج كبريتي خرد شده(يا درشت رنده شده) سه چهارم ليوان،گشنيز خرد شده يك چهارم ليوان،پيازحه ريز خرد شده سه عدد : همه مواد رو در كاسه مخلوط كنيد
مواد سس: مايونز يك سوم ليوان،ماست خامه اي يا نسبتا سفت(شيرين) دو تا سه ق غ،ترشي فلفل ريز خرد شده يك ق غ سر خالي،سركه ي ترشي فلفل يك ق غ سرخالي،آبليموي تازه يك ق غ سرخالي،رنده ي پوست ليمو نصف ق چ،پودر سير نصف ق مربا خوري،پودر پياز نصف ق مرباخوري،شكر يك ق غ،نمك به ميزان لازم: تمام مواد رو مخلوط و به سالاداضافه كنيد.يك ساعت داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه و بعد سِروكنيد.
@Lezat_ashpazi
#سالاد_بروکلی_و_سیب_بهمراه_سس_مخصوص
ترجمه شده از سایت انگلیسی👌
برای 6 نفر
2 عدد بروکلی (ساقش نه)خرد شده
1 هویج بزرگ رنده شده
1 سیب پوست کنده و ریز خرد شده
1/4 پیمانه پیاز قرمز، ریز خرد شده
1/2 پیمانه گردو خرد شده و تفت داده شده
1/2 پیمانه کشمش (اختیاری)
دانه های انار (اختیاری)
✍برای سس
1/2 پیمانه سس مایونز
1/2 پیمانه خامه ترش یا ماست
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
1/2 قاشق غذاخوری شکر (خودتون کم یا زیاد کنین)
نمک و فلفل سیاه
@Lezat_ashpazi
#كره_پسته
مواد لازم✍
مغز پسته تازه يك پيمانه، پودر قند چهار قاشق مرباخورى، وانيل شكرى هشت گرم، كره پنجاه گرم ( در صورت تمايل )، پودر پسته خشك هفتاد گرم.
پسته تازه را همراه با پودر قند، در دو نوبت آسياب كرده، كمى كه خرد شد مى كوبيم تا كاملاً له شده و روغن پسته خارج شود.پودر پسته خشك، وانيل و كره كه به دماى محيط رسيده را به مواد اضافه و مجدداً مى كوبيم تا يكدست شود. در ظرف درب بسته در يخچال نگهدارى مى كنيم. نوش جان.
_ كره پسته براى صبحانه، عصرانه و به عنوان كرم بين بيسكوييت استفاده مى شود.
@Lezat_ashpazi
#خورشت_مرغ_و_آلو
✍اول یک سر پیاز رو ریز کنید بعد خوب تفت بدید وبعد زردچوبه وادوبه ی مرغ رو بریزید وسپس مرغ رو اضافه کنید خوب تفت که دادید رب گوجه رو بریزید ووقتی خوش رنگ شد نمک وفلفل رو ریخته ودر اخر اب رو اضافه کنید وبزارید خوب پخته شود وابش کم بشه بیست دقیه اخر آلو ها رو بربزید وبزارید بپزه وبعد سرو کنید
@Lezat_ashpazi