eitaa logo
آشپزخونه
211.8هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#خورش_کنگر . برای تهیه خورش کنگر: پیازوتف میدم تا سبک وشیشه ای بشه بعدزردچوبه وفلفل سیاه اضافه میکنم عطرادویه ها که بلندشد گوشت رواضافه میکنم تا با پیازوادویه حسابی تف بخوره وآبش کشیده شه.مقدارکافی آب اضافه میکنم ومهلت میدم گوشت بپزه. وقتی دوسوم زمان پخت گوشت گذشت نعناع-جعفری سرخ شده بهمراه کنگرتف داده شده به خورش اضافه میکنم بهمراه نمک.واجازه میدم روی شعله ملایم خورش جابیفته. . برای چاشنی خوراکهاوخورشها سخت گیرنیستم .لیموی تازه یاآبغوره یاآب نارنج تازه هرکدوم توخونه باشه استفاده میکنم. . برای خورشهایی که نعناع جعفری داره مثل کرفس،کنگر،چاقاله بادام،گوجه سبزو...بهتره کمی هم سبزی قورمه سبزی سرخ شده اضافه کنیم تا خورش لعاب دارباشه. @ashpazzkhooneh
مواد لازم برای تهیه #خوراک_لوبیاچیتی_قارچ ۲۰۰گرم لوبیا چیتی خام ۱۵۰گرم قارچ پیاز بزرگ و خلالی خرد شده دو عدد رب گوجه فرنگی ۲ق غ 1 قاشق مربا خوری پودر گلپر در صورت تمایل نمک، فلفل سیاه و زرچوبه به مقدار لازم لوبیا چیتی رو از شب خیس میکنیم و برای اینکه نفخش بره بهتره دو الی سه بار آبش رو عوض کنیم. حالا لوبیا رو همراه 3 لیوان آب داخل قابلمه میریزیم، همین که جوش اومد آبشو میریزیم دور و دوباره روش آب جوش میریزیم، اینکارو انجام میدیم تا در نهایت رنگ خوراک ما تیره نشه، روی حرارت ملایم میذاریم تا لوبیا بپزه. قارچها رو اسلایس باریک خرد کرده و با مقداری کره روی حرارت بالا تفت میدیم، کمی آبلیمو در انتها با قارچ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید در ظرف دیگری پیاز داغ کنید، رب و ادویه ها رو بزنید و اجازه بدین رب از خامی در بیاد و رنگش باز بشه در نهایت، بعد از پخت کامل لوبیا، قارچ و پیاز داغ رو به محتویات ظرف اضافه کنید و بزارید خوراکتون خوب جا بیافته میتونید از آرد سیب زمینی برای غلظت خوراکتون استفاده کنید @ashpazzkhooneh
رنگینگ غذای سبک برای ماه رمضان مواد لازم (برای چهار نفر) : آرد گندم 500 گرم روغن 300 گرم خاکه قند 125 گرم خرمای سیاه نرم 500 گرم مغز گردو 125 گرم دارچین کوبیده نرم 1 قاشق سوپخوری هل کوبیده 1 قاشق مرباخوری پسته چرخ کرده 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه رنگینگ : روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. آرد را داخل آن می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم. مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود سپس آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود، آنگاه خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط می نمائیم. هسته های خرما را می گیریم و داخل هر یک خرما را یک تکه گردو می گذاریم. نیمی از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و خرماها را روی آن می چینیم. با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم. حال با کارد رنگینگ آماده شده را به شکل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم و در ظرف می چینیم. @ashpazzkhooneh
کدوی کبابی این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید. مواد لازم برای 4 نفر 4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچ‌های درشت خورد شده باشد. 1 پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقه‌های نازک در آمده باشد. 1 قاشق سوپ‌خوری پوست رنده شدۀ لیمو 1/4 لیوان آب لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری برگ‌های تازه و کوچک نعنا طرز تهیه دمای فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ‌های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید. @ashpazzkhooneh
#کیک_موزاییکی #کیک_یخچالی 😍 ✍ مواد لازم 200 میلی گرم خامه مایع نصف استکان کمی بیشتر شیر بسته بیسکوییت پتی بور 6 برش کیک 3 بسته 80 گرمی شکلات پسته ای با نزدیک 1 فنجان فندق یا پسته برای روی کیک شکلات شیری و پسته برای تزئین طرز تهیه ابتدا خامه و شیر را روی گاز گرم میکنیم 3 بسته شکلات را شکسته داخل خامه و شیر میریزیم و هم میزنیم تا شکلات در خامه حل شود بعد بیسکوییتها را با دست ریز خرد کرده و با فندق خرد شده درون بقیه مواد که از روی گاز برداشته ایم واز حرارت افتاده میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم بعد مواد آماده شده کیک را با سلفون یا در قالب سیلیکونی ریخته و رول میکنیم در فریزر میگذاریم به مدت 2تا3 ساعت کیک که خودش رو گرفت و خوب سرد شد برش زده و با شکلات و پسته تزیین می کنیم نوش جان @ashpazzkhooneh
#سوپ_سیر عصاره مرغ ؛ ۳ بسته سیر ؛ ۱۰ حبه کره ؛ ۲۵ گرم پیاز ؛ ۱ عدد روغن ؛ ۱ قاشق سوپخوری آرد ؛ ۳ قاشق سوپخوری سرکه سیب ؛ ۱ قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ؛ ۲ عدد ابتدا پیاز و ۵ حبه سیر را رنده کرده و بقیه سیرها را ریز خرد میکنیم . کره و روغن را داخل قابلمه ای ریخته ، داغ کرده سپس پیاز رنده شده ، سیر رنده شده و سیر خردشده را اضافه کرده ، تفت داده تا نرم شوند . پس از اینکه سیر و پیاز تغییر رنگ پیدا کردند آرد را کم کم اضافه کرده و به مدت حدود ۲ دقیقه تفت میدهیم . سرکه ، عصاره مرغ ، نمک ، فلفل و مقداری آب اضافه کرده و به مدت حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده تا سوپ بجوشد . پس از اینکه سوپ آماده شد زرده های تخم مرغ را هم زده و به سوپ اضافه کرده ، هم زده تا سوپ یکدست شود . پس از مخلوط کردن حرارت را خاموش کرده تا سوپ نجوشد . سوپ را در ظرفی ریخته با تکه های نان ، پودر موسیر و سیر تزیین میکنیم . @ashpazzkhooneh
#حلیم_بادمجون مناسبترین گوشت برای این غذا گوشت گردن است. بهتره گوشت رو با چوب دارچین و برگ بو، خوب بپزید. عدس یا برنج یا هر دو رو در آب گوشت خوب بپزید. بادمجون ها رو از طول نصف کنید و یک ساعت در آب نمک خیس کنید و آبکشی کنید و باحرارت کم و دربسته بگذارید خوب سرخ بشه. ( به این صورت روغن زیادی جذب نمیکنه و خوب هم مغزپخت میشه. ) گوشت و عدس و بادمجون رو با گوشت کوب خوب بکوبید. گوشت کوب رو روی مواد بسابید تا خوب کشدار و رشته رشته بشن. . حلیم بادمجون باکیفیت باید کشدار باشه. . کمی پیاز داغ و نعناع داغ و سیر رنده شده و نمک و فلفل و پودر تخم گشنیز و کشک حل شده روش بریزید و خوب مخلوط کنید. . حلیم رو روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی جا بیفته و روغنش دربیاد. . در هنگام سرو با سیر داغ، نعناع داغ، پیاز داغ و کشک جوشیده تزیین کنید. . پ.ن: اگر کشک رو با آب گوشت رقیق کنید بهتره . من از عدس در ترکیب غذام استفاده کردم . @ashpazzkhooneh
مسقطی دورنگ👇👇 یک پیمانه نشاسته رو با سه پیمانه اب سرد مخلوط کردم بهش یک و یکچهارم لیوان شکر حل کردم بعد مایع رو نصف کردم ،اول نصفش گذاشتم رو شعله کم و بیست دقیقه مدام هم زدم وقتی ۲۰ دقیقه تموم شد بهش یک قاشق چ خوری سرخالی کره و یک ق گلاب اضافه کردم ،دم کنی گذاشتم و ربع ساعت گذاشتم دم بکشه و بوی خامی نشاسته گرفته بشه برای نصف بعدی هم همینکار کردم اما علاوه بر کره و گلاب ،زعفران بهش اضافه کردم @ashpazzkhooneh
راهنمای انتخاب مناسب آلبالو آلبالوهای شیرین قرمز: عمق رنگ خیلی مهم تر از یک سایه ی رنگی بر روی میوه است. همیشه آلبالوهایی را انتخاب کنید که عمق رنگی داشته باشند. اگر ساقه ی میوه دست نخورده روی آن قرار داشته باشد، رنگ سبز آن نشان دهنده ی تازگی میوه است. با این حال نبود ساقه روی آن به معنی کم کیفیت بودن میوه نیست. آلبالوهای قرمز باید محکم باشند. چین و چروک در نزدیکی ساقه به معنای این است که آلبالوها در دمای اتاق نگهداری شده اند و با وجود شیرین بودن ممکن است تازه نباشند. @ashpazzkhooneh
#_نوشیدنی_زنجبیل_و_لیمو مواد لازم زنجبیل تازه ٧۰ گرم (یک تکه ده سانتی) آب لیمو ۱ پیمانه (۴-٣ عدد) آب ۴ پیمانه شیره انگور یا عسل ۱/٣ پیمانه لیمو برای تزئین ۱ عدد ✍طرزتهیه: ۱. زنجبیل را پوست کرده و تکه تکه میکنیم. آب لیموها را گرفته و همراه با زنجبیل و کمی از آب در مخلوط کن کاملا مواد را ترکیب میکنیم. باقیمانده آب را نیز افزوده و مخلوط میکنیم. ٢. مایع به دست آمده را صاف میکنیم و شیره را به آن می افزاییم و همراه با یخ و برشی از لیمو سرو میکنیم.. @ashpazzkhooneh ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
animation.gif
126.2K
#كوكو_رشته_ای طرز تهیه: سیب زمینی ، رشته ای رنده شده 2.5 پیمانه تره فرنگی یا پیازچه 2 ساقه آرد 2 ق.س تخم مرغ ، زده شده 2 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم سيب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید.تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید، از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید. @ashpazzkhooneh
#طرز_تهیه_برگر_فرانسوی مواد لازم: آب پیاز: 50 گرم سس کچاپ: 50 گرم خردل: یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل: به میزان لازم سیر ساطوری شده: یک حبه راسته و فیله گوساله (چرخ کرده):500 گرم روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری نان همبرگر:4 عدد کاهو و گوجه فرنگی: به میزان لازم پنیر گودا: 4 ورق پیاز حلقه ای تفت داده: 1 عدد کوچک ریحان: یک دسته کوچک سیب زمینی سرخ کرده: به میزان لازم طرز تهیه برگر فرانسوی : آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود. حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید. سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید. @ashpazzkhooneh