#خورش_سیب
مواد لازم🍲🍲
سیب بزرگ : 3 عدد
پیاز متوسط : 1 عدد
گوشت : 3 پیمانه
لپه : 2 پیمانه
آبلیمو : 1 قاشق مربا خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
🍎مراحل پخت
مرحله 1
پیاز را به همراه گوشت تفت می دهیم.
مرحله 2
سپس سیب خرد شده نگینی را اضافه می کنیم و می گذاریم با مواد تفت بخورد.
مرحله 3
سپس لپه را که از قبل خیس کرده ایم همراه با نمک و فلفل و زردچوبه به مواد اضافه می کنیم.
مرحله 4
در آخر آب و آبلیمو در آن می ریزیم و می گذاریم تا غذا با حرارت ملایم پخته شود و جا بیفتد .
مرحله 5
برای تزیین این غذا می توان از سیب زمینی خلال شده و جعفری و سیب های حلقه ای استفاده کرد.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
#کیک_هل_گلاب
مواد لازم
▫️تخم مرغ : ۳ عدد
▫️شکر : ۱ پیمانه
▫️آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️روغن مایع: نصف پیمانه
▫️شیر یا ماست: نصف پیمانه
▫️هل ساییده: ۱ ق سوپخوری
▫️گلاب : ۱ ق سوپخوری
▫️پکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه🍰
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.
سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه...
زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر ریخته تا کرمی و کشدار شود.
روغن،ماست یا شیر ،هل ،گلاب، نمک را اضافه
میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی داخل زرده ریخته و به آرامی بهصورت دورانی مخلوطمیکنیم.
آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب مورد نتظر که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنیانداختیم بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم
@ashpazzkhooneh
#چالش_لاغری_بهاره😍
#دوشنبه 1397/2/17🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری)
#اسلایس_گردویی
کره نرم ۱۲۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۴قاشق چای خوری
مواد رویه
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۳ قاشق چای خوری
کره ۱۰۰ گرم
عسل ۳ قاشق سوپخوری
گردو نگینی ۲۰۰ گرم
🍘طرز تهیه
قالب ۲۰×۳۰ سانتی متری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که کاغذ روغنی از دو دیواره قالب بلند تر باشد کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید در آخر ارد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مخلوط شود مواد را داخل قالب آماده شده پرس کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کمی دور خمیر کمی طلایی شود سپس از فر خارج کرده و خنک کنید
🍘برای اماده کردن مواد رویه
کره . شکر قهوه ای.خامه و عسل را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر و کره حل شده و به جوش آید سپس گردو خرد شده را اضافه کرده و از شعله برداشته و روی خمیر نیمه پخت شده ریخته و مجدداً داخل فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۲۵ دقیقه قرار دهید پس از خارج کردن از فر مواد رویه کمی نرم به نظر می رسد پس از خنک شدن برش بزنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh