هدایت شده از اخلاق و اعتدال (کانال علیرضا حسینی عارف)
در سوگ ۲۸ صفر - 1⃣
🕋 لا، مع الرفیق الأعلی/ روضهٔ ارتحال پيامبر اكرم(ص)
حضرت رسول اكرم(ص) هنگامی كه از حَجة الوداع بازگشت و دريافت كه رحلتش به سرای باقی نزديک شده است، پيوسته در ميان مردم خطبه میخواند و آنان را از فتنههای بعد از خود برحذر میداشت
آن حضرت اصحاب را وصيت میفرمود كه دست از سنت او برندارند، بدعت در دين الهی نكنند، و به عترت و اهل بيت وي متمسك شوند؛ و مكرر میفرمود: «ايها الناس! من از نزد شما میروم و شما در روز قيامت نزد حوض كوثر بر من وارد خواهيد شد و از شما سؤال خواهم كرد كه چه كرديد با دو وديعه گرانبها كه من در ميان شما باقی گذاشتم: كتاب خدا و عترتم. پس دقت كنيد كه بعد از من، درباره اين دو امانت چگونه عمل خواهيد كرد».
و نيز میفرمود: «سبقت مگيريد بر اهل بيت من؛ و پراكنده نشويد از پيرامون ايشان؛ و كوتاهی نكنيد در حق آنان؛ كه دراين صورت هلاک خواهيد شد... تلاش نكنيد كه چيزی به آنان ياد دهيد كه ايشان داناتر از شمايند... مبادا شما را ديدار كنم در حالی كه از دين اسلام برگشتهايد و كافر شدهايد و شمشيرها بر روی يكديگر کشیدهاید».
و وصيت میکرد: «بدانيد كه علي بن ابي طالب، پسر عمو و وصی من است. وی در راه تأويل قرآن خواهد جنگيد همانگونه كه من در راه تنزيل قرآن جنگيدم».
سپس «اسامة بن زيد» را به عنوان فرمانده لشکر اسلام منصوب كرد و دستور داد كه اين سپاه با اكثر صحابه به سوی بلاد روم حركت كنند. مورخان نوشتهاند که مقصود حضرت اين بود كه مدينه از اهل فتنه خالی شود و كسي با اميرالمؤمنين علی(ع) در امر خلافت منازعه نكند تا جانشينی آن حضرت مستقر گردد. لذا مردم و اصحاب را مرتباً تشويق به خروج از مدينه و پيوستن به لشکر اسامه میکرد.
اندكی بعد بيماری حضرت شديد شد و سه روز نتوانست از منزل خارج شود. پس از سه روز، در حالي كه دست راست خويش را بر دوش اميرالمؤمنين(ع) و دست چپ را بر دوش «فضل بن عباس» تكيه داده بود در مسجد حاضر شد و از منبر بالا رفت و گفت: «ای مردم! بين خدا و مردم، وسیلهای كه به سبب آن خيري بيابند يا شری را دور كنند وجود ندارد مگر عمل صالح و طاعت خداوند. اي مردم! هيچكس ادعا نكند كه من بدون عمل، رستگار میگردم؛ و هيچكس اميد نداشته باشد كه بی طاعت خدا به رضای او برسد. به حق آن خدايی كه مرا به حق فرستاده است، هيچكس از عذاب الهی نجات پيدا نمیکند مگر با عمل نيكو و رحمت الهی».
پس از اداي اين خطبه، بيماری آن حضرت آنقدر شديد شد كه هنگام نماز صبح فردا نمیتوانست از جای برخيزد و خود را به مسجد برساند. در اين هنگام شنيد كه نام برخی از اصحاب به عنوان امام جماعت مطرح میشود. لذا خود را با سختی بسيار به مسجد رساند و «ابوبکر» كه در محراب ايستاده بود را كنار زد و نماز جماعت را امامت كرد.
سپس، از اينكه فهميده بود تعدادی از بزرگان صحابه، از دستور وی سرپيچی نموده و به سپاه اسامه نپیوستهاند بسيار رنجيده خاطر گرديد و سه بار فرمود:« لعن الله من تخلّف عن جيش اسامة - خدا لعنت كند كسی را كه در پيوستن به سپاه اسامه كندی و كاهلی كند» و آنگاه بر اثر خستگی رفتن به مسجد و اندوه سرپيچی ياران، بيهوش شد.
پس مسلمانان، بسيار گريستند و صدای نوحه و گريه از زنان و نزديكان حضرت بلند شد.
پيامبر(ص) بر اثر گريه و شيون مردم، چشم مبارک خود را گشود و به سوی ايشان نظر كرد و فرمود: «برای من دوات و كتف گوسفندی بياوريد تا برای شما چیزی بنويسم كه پس از آن هرگز گمراه نشويد».
يكی از اصحاب برخاست تا كتف و دوات بياورد؛ اما «عمر بن خطاب» وی را مخاطب قرار داد و گفت: «بازگرد كه بيماری بر اين مرد غالب گرديده است و هذيان میگوید! ما را كتاب خدا بس است!». عمر در حالی این حرف را زد که مطابق آیات صریح و محکم قرآن، پیامبر(ص) در بیان خویش معصوم بود و اشتباهی نمیکرد.
پس از جملهٔ عمر، بين افرادی كه گرد بستر پيامبر(ص) نشسته بودند اختلاف افتاد؛ برخی میگفتند اين حرف صحيح است؛ و بعضی میگفتند كه چگونه میتوانید در چنين حالتی، با دستور رسول خدا مخالفت كنيد؟!
پيامبر اکرم(ص) که از این تمرد و درگیری نزد او مکدر شده بود فرمود: «بعد از اين سخنان كه از شما شنيدم ديگر نيازی به آنچه خواسته بودم ندارم؛ ولی وصيت میکنم كه با اهل بيت من نيكو رفتار كنيد» سپس صورت خود را از آنان برگرداند و خواست كه از منزلش خارج شوند.
اصحاب برخاستند و رفتند و تنها عباس، فضل و اهل بيت مخصوص او در اتاق باقی ماندند. پيامبر(ص) به آنان فرمود: «بعد از من، شما را ضعيف خواهند كرد و بر شما غالب خواهند شد».
ادامه در پست پایین 🔻
هدایت شده از اخلاق و اعتدال (کانال علیرضا حسینی عارف)
ادامه از پست بالا 🔺
عایشه میگوید: روزی فاطمه زهراء(س) نزد پیامبر اکرم(ص) آمد. حضرت(ص) به دخترش خوشامد گفت و او را کنار خود نشاند؛ سپس رازی در گوش او گفت که فاطمه(س) گریان شد. بار دیگر رازی به او گفت که آن حضرت خندان شد.
وقتی پیامبر(ص) از دنیا رفت، از آن راز سؤال کردم. حضرت صدیقه طاهره(س) جواب داد: «بار اول پیامبر(ص) به من فرمود "جبرئیل هر سال یک بار قرآن را بر من عرضه میداشت، امسال دو بار عرضه داشت. دلیلش را جز این نمیدانم که اجل من نزدیک شده و تو اولین نفر از اهل بیتم خواهی بود که به من ملحق میشوی." من از اندوه این سخن گریه کردم. سپس فرمود: "أما ترضین أن تکوني سیدة نساء أهل الجنة و نساء المؤمنین؟" یعنی: "آیا راضی نمیشوی که بانوی بانوان اهل بهشت و زنان با ایمان باشی؟" هنگامی که این سخن را شنیدم شاد و خندان شدم».
وقتی كه بيماری بر حضرت رسول(ص) سنگين شد و زمان رحلت او نزديک گرديد خطاب به حضرت اميرالمؤمنين علی(ع) فرمود: «يا علی! سر مرا در دامن خود گذار كه امر خداوند فرا رسيده است.» و وصیت کرد: «چون جان من بيرون آمد، اول تو بر من نماز كن و از من جدا مشو تا مرا به قبر بسپاری» و سپس بيهوش شد.
محدثان نقل کردهاند: آخرين جملهای كه پيامبر اکرم(ص) در زندگی خود فرمود جملهٔ «لا، مع الرفيق الاعلی» بود. گويا فرشتهٔ وحی آن حضرت را در هنگام قبض روح، مخيّر ساخته بود كه بهبودی يابد و بار ديگر به اين جهان بازگردد و يا پيك الهی، روح او را قبض كند و به سرای ديگر بشتابد؛ و پيامبر با گفتن آن جمله، سفر به سرای ديگر و لقاء الهی را برگزيد...
ديدگان خون گريه كند و دلها بسوزد برای مظلومترين پيامبر، كه میرفت در حالی كه میدانست پس از وی با دختر و جگر گوشهاش چه خواهند كرد، و چگونه اهل بيتش را به خون خواهند كشيد...
فَأوْلَئِكَ مَعَ الّذِينَ أنْعَمَ اللّهُ عَلَيْهِم مِّنَ النَّبِيِّينَ وَالصِّدِّيقينَ وَالشُّهَداء وَالصّالِحينَ وَحَسُنَ أولَئِكَ رَفِيقا...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✓ منابع اصلی:
۱. شيخ عباس قمی؛ منتهی الآمال؛ با كوشش و تلخيص آيةالله رضا استادی؛ قم: دفتر نشر مصطفی، ۱۳۸۰ ش.
۲. آیتالله جعفر سبحانی؛ فرازهايی از تاريخ پيامبر اسلام(ص)؛ تهران: نشر مشعر، ۱۳۷۷ ش.
۳. محمد بن اسماعیل بخاری، صحیح البخاري، قاهره: وزارت اوقاف مصر، ۱۴۱۰ ق.
----------
🍀 اخلاق و اعتدال ؛
کانال سید علیرضا حسینی (عارف)
در پیامرسان ایتا
@alirezahoseiniaref
هدایت شده از اخلاق و اعتدال (کانال علیرضا حسینی عارف)
در سوگ ۲۸ صفر - 2⃣
🕋 روضهٔ شهادت امام حسن مجتبی(ع)
پس از آنكه به دليل اهمال مسلمين سپاه ایمان تضعیف شد و امام حسن بن علی بن ابی طالب(ع) مجبور گردید تا برای حفظ خون شيعيان وفادار و اندكی كه حافظان قرآن و سنت بودند، با معاويه صلح کند، از كوفه به مدينه بازگشت.
از آن زمان - بنا بر حديث شريف نبوی كه فرمود: "الحسن و الحسين إبناي إمامان قاما أو قعدا" ـ دوران قعود امام مجتبی(ع) آغاز شد و مدت ده سال به طول انجامید.
پس از اين سالها، معاويه تصميم گرفت كه برای استمرار پادشاهی در خاندان بنی اميه، کمکم مقدمات وليعهدی فرزندش يزيد را فراهم سازد تا خلافتِ او محقق گردد. اين امر، برخلاف شرايط صلح نامه با امام حسن(ع) بود.
مطابق معاهدهٔ صلح، معاويه بايد پس از مرگ خويش، حكومت را به امام حسن(ع) و در صورت نبود او به امام حسين(ع) میسپرد. بنابراين وی در صدد قتل امام مجتبی(ع) برآمد و نقشه مسموم كردن آن حضرت را كشيد تا اولین مانع را برطرف کند!
او برای آنكه اين نقشه حتماً عملی شود و هيچ درصد خطايی نداشته باشد، پيكی به پادشاهی روم ـ كه در همسايگی شام قرار داشت ـ فرستاد و از امپراتور آن سرزمين یک زهر قوی طلبيد. سپس آن زهر را به همراه صد هزار درهم برای «جعدة» دختر اشعث بن قيس (از منافقان كوفه) كه در همسری امام(ع) قرار داشت فرستاد و وعده داد كه اگر امام را مسموم كند و به شهادت برساند، وی را به ازدواج يزيد در خواهد آورد. جعدة فريب آن پول و آن وعدهها را خورد و تصميم به انجام آن خيانت گرفت.
در يكی از روزهاي بسيار گرم كه امام حسن مجتبی(ع) روزه بود و تشنگی بر آن حضرت اثر كرده بود، در وقت افطار، همسرش زهر را با شربتی مخلوط كرد و آن را برای حضرت آورد. چون حضرت آن شربت را آشاميد و احساس مسموميت كرد، فرمود: «إنا لله و إنا إليه راجعون» سپس خداوند را حمد كرد و روی به جعدة نمود و گفت: "ای دشمن خدا! مرا كشتی ولی بدان كه معاويه تو را فريب داد و پس از من جانشينی نخواهی يافت. خداوند تو و او را با عذاب خود خوار فرمايد".
آنگاه امام(ع) در بستر بيماری افتاد.
«جنادة بن ابي اميه» مي گويد: در بيماری امام حسن(ع) خدمت او رفتم. در مقابل حضرت طشتی گذاشته بودند كه گهگاه قی میکرد، و جگر مباركش و لختههای بزرگ خون، پاره پاره در آن طشت میریخت.
گفتم: مولای من چرا خود را معالجه نمیکنید؟ فرمود: "مرگ را به چه چيز میتوان علاج كرد؟" گفتم: إنا لله و إنا إليه راجعون. سپس امام(ع) رو به من كرد و گفت: "رسول خدا به ما خبر داد كه بعد از او دوازده خليفه و امام خواهند بود كه يازده نفر از ايشان از فرزندان علی و فاطمه هستند. همه اين ۱۲ خليفه به تيغ يا به زهر شهيد میشوند".
پس گفتم: ای پسر رسول خدا ! مرا موعظه كن. امام فرمود: "برای سفر آخرت آماده شو و زاد و توشهٔ خويش را مهيا ساز، قبل از آنكه مرگت فرا رسد ... و بدان كه در حلال دنيا حساب است، و در حرام دنيا عقاب، و مرتكب شدن به شبهههای آن، موجب عتاب؛ پس دنيا را همچون مرداری بدان و از آن مگير مگر به اندازهای كه تو را ضرورت و كفايت باشد... و اگر خواهی كه بدون داشتن قوم و قبيله و ياور، عزيز باشی و بدون داشتن سلطنت، هيبت داشته باشی، از ذلت گناه به سوی عزت اطاعت خدا خارج شو".
امام مجتبی(ع) چند روزی را در بستر بيماری بود و زجر فراوان كشيد.
زمانی كه نفَس مباركش به شماره افتاد و رنگ صورتش زرد شد و معلوم گشت كه آخرين ساعات حيات را سپری میکند، برادرش امام حسين(ع) سر حضرت را در آغوش گرفت و پيشانی وی را بوسيد و با يكديگر سخنانی طولانی گفتند.
پس امام(ع) برادر را وصی خود گرداند، اسرار امامت را به او گفت و ودايع خلافت را به او سپرد؛ و روح مقدسش به رياض قدس پرواز كرد.
ادامه در پست بعد 🔻
هدایت شده از اخلاق و اعتدال (کانال علیرضا حسینی عارف)
بقیه از پست بالا 🔺
از جمله وصايايی كه امام حسن(ع) به برادرش كرد اين بود كه: "مرا در كنار جدم رسول الله دفن كن. اما اگر «آن زن» مانع از اين كار شد، تو را به حق قرابت خويش سوگند میدهم كه مانع از درگيری شوی و نگذاری كه قطرهای خون به اين خاطر بر زمين بريزد. در اين صورت، بدن مرا در بقيع دفن كنيد تا اينكه پيامبر(ص) را ملاقات كنم و نزد او مخاصمه نمايم و از آنچه بعد از وی از اين مردم كشيدم شكايت كنم".
چون حضرت به عالم بقا رحلت فرمود، امام حسين(ع) و تعدادی از بنی هاشم بدن مبارکش را غسل دادند و به سوی روضهٔ منورهٔ حضرت رسول(ص) حركت كردند تا بدن را در آنجا دفن نمايند.
«مروان بن حكم» كه از جريان مطلع گرديد بر استر خويش سوار شد و به نزد عايشه رفت و گفت: حسين، برادر خود را آورده است تا كنار پيامبر دفن كند. بيا و مانع شو.
او پاسخ داد: چگونه مانع شوم؟
مروان از استر به زير آمد و او را سوار كرد و به نزد قبر حضرت رسول(ص) آورد.
عدهای از خاندان ابوسفيان نيز جمع شده و فرياد میزدند: عثمان مظلوم، در بدترين مكانها در بقيع دفن شود و حسن در کنار رسول خدا؟ اين اتفاق هرگز نخواهد افتاد مگر آنكه نیزهها و شمشيرها شكسته شوند و جعبهها از تير خالی گردد!
امام حسين(ع) و بنیهاشم نيز پاسخ آنان را میدادند.
«عبدالله بن عباس» میگوید: در همين سخنان بوديم كه ناگاه صدايي شنيديم و عايشه را ديديم كه بر استری سوار است و با همراهان بسيار میآید و آنان را تشويق به جنگ میکند.
چون نگاهش بر من افتاد گفت: ای ابن عباس! شما بر من جرأت را تمام کردهاید و هر روز من را آزار میکنید و میخواهيد كسی را داخل خانهٔ من كنيد كه من او را دوست ندارم!
به او گفتم: ای وای از این بدی! يک روز بر «جمل» سوار میشوی و يک روز بر استر؟! میخواهی نور خدا را خاموش کنی و با دوستان خدا بجنگی و بین رسول الله و حبيب او حائل شوی؟
در اين هنگام عایشه خود را نزد قبر پیامبر(ص) رساند و خويش را از استر بر زمين افكند و فرياد زد: به خدا سوگند كه تا يک تار مو در سرم هست نمیگذارم حسن را در اينجا دفن كنيد!
در روايت ديگر آمده است كه در اين هنگام، جنازهٔ امام حسن(ع) را تيرباران كردند آنگونه كه ۷۰ تير از بدن مطهر بيرون كشيدند.
بنی هاشم كه اينگونه ديدند خواستند شمشير بكشند و بجنگند، اما سيدالشهداء(ع) فرمود: شما را به خدا سوگند میدهم كه وصيت برادرم را ضايع ننماييد و كاری نكنيد كه خونی ريخته شود.
سپس روی به دشمنان كرد و گفت: اگر وصيت برادرم نبود میدیديد كه چگونه دماغ شما را بر خاک میماليدم و بدن او را نزد جدش دفن میکردم.
سپس جنازهٔ مطهر را برداشتند و به جانب بقيع حركت دادند و در آن مكان دفن كردند.
از ابن عباس روايت شده است كه رسول اكرم(ص) فرمود: "چون فرزندم حسن را به زهر شهيد كنند ملائكه هفت آسمان بر او گريه كنند ... و هر كه بر او بگريد، روزي كه دیدهها كور شوند چشمانش نابينا نخواهد شد... و هر كه بر مصيبت او اندوهناک شود روزی كه دلها غمگین شوند محزون نگردد ... و هر كه در بقيع او را زيارت كند روزی كه قدمها لرزان است پایش بر صراط ثابت گردد".
ألا لعنة الله علی الظالمين؛ و سيعلم الذين ظلموا أي منقلب ينقلبون.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✓ منابع اصلی:
۱. محمد بن يعقوب كلينی؛ اصول كافی؛ ترجمه و شرح سيد جواد مصطفوی؛ تهران: انتشارات ولی عصر(عج)، ۱۳۷۷ ش.
۲. شيخ عباس قمی؛ منتهی الآمال؛ با كوشش و تلخيص آيةالله رضا استادی؛ قم: دفتر نشر مصطفی، ۱۳۸۰ ش.
▪️▫️▪️▫️▪️
🍀 اخلاق و اعتدال ؛
کانال سید علیرضا حسینی (عارف)
در پیامرسان ایتا
@alirezahoseiniaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ویدیو/ محلهای استراحت و پذیرایی به شکل موکبهای اربعینی در بارگاه امام رضا(ع) که از امروز تا جمعه به شکل رایگان در اختیار زائران است
بفرستید برای زائران 📲
#ای_شاه_پناهم_بده
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
✨✨✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
📸 حضور رییس جمهوری در مسیر پیادهروی زائران به مشهد مقدس
حسینینیوز/ سرویس اخبار آستان قدس رضوی:
دکتر «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری اسلامی ایران که در آستانه سالروز شهادت امام رضا(ع) به مشهد مقدس سفر کرده است، در بدو ورود، در مسیر نیشابور به مشهد حضور یافت.
وی صبح امروز سهشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ (۲۹ صفر ۱۴۴۶ ق.) و همراه با زائرانی که با پای پیاده برای حضور در مراسم شهادت امام هشتم عازم این شهر هستند به راهپیمایی پرداخت.
رئیس جمهوری ضمن دیدار و گفتگو با زائران، در بخشی از مسیر با ایشان همراهی نموده و از پذیرایی موکب داران نیز استفاده کرد.
husayninews.com/?p=2095
#ای_شاه_پناهم_بده
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
✨✨✨✨✨
🕌 حسینینیوز ؛ مرجع اخبار آستانهای مقدس
📸 مراسم خطبهخوانی در حرم مطهر حضرت رضا(ع) با حضور رئیس جمهوری
حسینینیوز/ سرویس اخبار آستان قدس رضوی:
شامگاه دیروز سهشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ (۲۹ صفر ۱۴۴۶ ق.) و همزمان با شب شهادت امام رضا (علیه السلام) مراسم خطبهخوانی در بارگاه نورانی آن حضرت برگزار شد.
در این مراسم دکتر «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری اسلامی ایران و آقایان «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی، «عبدالناصر همتی» وزیر اقتصاد و سردار «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران حضور داشتند.
حضور دکتر «محمدجواد ظریف» معاون راهبردی دولت و آقای «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه، با لباس خادمی آستان قدس رضوی نیز در این مراسم جالب توجه بود.
#ای_شاه_پناهم_بده
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
✨✨✨✨✨
🕌 حسینینیوز ؛ مرجع اخبار آستانهای مقدس
📝 نهمین سوگواره عبرات فراخوان شد
9⃣ «کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین» نهمین دوره سوگواره هنری عبرات را فراخوان کرد.
🎥 رشتهها:
- عکس
- فیلم کوتاه و مستند
- تولیدات صوتی و رادیویی
- داستان و سفرنامه
- شعر
- خوشنویسی
- پوستر
💡 محورها:
- زیارت اربعین
- شعار اربعین امسال
- پذیرایی و مهمان نوازی عراقیها
- جلوههای شکوه پیادهروی اربعین
- شهدای مدافع حرم و محور مقاومت
🗓 مهلت ارسال آثار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۳
🖥 ارسال آثار از طریق سایت: abarat.alarbaeen.ir
▪️▫️▪️▫️▪️
#کربلاء_طریق_الاقصی
#آزادگان_عالم_در_خیمه_حسیناند
#arbaeen2024
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
✨✨✨✨✨
🕌 حسینینیوز ؛ مرجع اخبار آستانهای مقدس و رویدادهای امام حسینی
هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیو/ صادق بیت سیاح بر دوش مردم قرار گرفت
«صادق بیت سیاح» قهرمان پارالمپیکی کشورمان در رشته پارادومیدانی که به دلیل ادای احترام به پرچم عزای اهلبیت(ع) پس از رکوردزنی در پارالمپیک پاریس از کسب مدال طلا محروم شد، با استقبال مردم و مسئولین وارد کشور شد.
صادق بیت سیاح که از این استقبال و قدرشناسی مردم اشک میریخت گفت: "همه زندگی و نفسم برای امالبنین(س) است".
وی اضافه کرد: "مدال طلایم فدای تک تک مردم ایران".
شایان ذکر است که صادق بیت سیاح ورزشکار ایرانی در پارالمپیک 2024 پاریس توسط داوران دیسکالفه شد؛ یعنی مدال طلای او را پس گرفتند و رکوردی که شکسته بود را هم باطل کردند!
یک دلیل این کار، "نشان دادن پرچمی غیر از پرچم رسمی کشور ورزشکار" اعلام شد؛ زیرا این قهرمان، پرچم "یا ام البنین" را در شادی پیروزی خود نشان داد و به خاطر آن، کارت زرد دوم را گرفت!
نکته قابل توجه اینکه بیت سیاح در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو نیز پس از کسب مدال نقره پیراهنی مزین به جمله "یا ام البنین" را در دست گرفته بود، اما کارت زردی از سوی داور دریافت نکرد.
#آزادگان_عالم_در_خیمه_حسیناند
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
#صادق_بیت_سیاح
#پارالمپیک_پاریس_۲۰۲۴
✨✨✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
🔺دکتر پزشکیان پیام تشکر رهبر انقلاب را به مردم عراق ابلاغ کرد
رئیسجمهور پزشکیان که در اولین سفر خارجی خود به عراق سفر کرده است، با اهدای لوحی به نخستوزیر این کشور، پیام تشکر آیتالله خامنهای را به ایشان تقدیم کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این پیام از ملت، دولت، علماء و موکبداران عراقی به دلیل تلاشهای آنان در ایجاد رفاه، امنیت و پذیرایی از زوار اربعین تشکر کرد.
#آزادگان_عالم_در_خیمه_حسیناند
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
متن کامل ترجمهٔ پیام را در پست پایین👇 ببینید.
✨✨✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
🚩 متن کامل ترجمهٔ پیام تشکر رهبر انقلاب اسلامی از مهماننوازی موکبداران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، در پیامی از میزبانی موکبداران و ملّت بزرگ عراق و نیز تلاشهای علماء و دولت این کشور در ایام اربعین حسینی تشکر کردند.
آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیسجمهور اسلامی ایران صبح امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ لوح و متن عربی این پیام را در جریان سفر به کشور عراق به نخست وزیر این کشور اهداء کرد.
ترجمهٔ فارسی پیام رهبر معظم انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اوّلین کلمه تشکّر است؛ از صمیم قلب، از طرف خودم و از طرف ملّت بزرگ ایران تشکّر میکنم: هم از شما موکبداران که در ایّام اربعین، کرامت را و رحمت و مودّت را به منتهیٰدرجه رساندهاید؛ هم از همهی ملّت بزرگ عراق و هم از مسئولین در دولت عراق که امنیّت را و فضا را و زمینه را فراهم کردهاند؛ هم بخصوص از علمای بزرگوار و مراجع عظام عراق که فضای زیارت را، فضای برادری بین آحاد مردم و بین دو ملّت را فراهم کردهاند؛ حقیقتاً جای تشکّر دارد.
رفتار شما برادران عزیز عراقی در مواکبِ میانِ راه و رفتار کریمانهی شما با زائران حسینی، در دنیای امروز نظیر ندارد، همچنان که خود راهپیمایی اربعین در تاریخ نظیر ندارد و همچنان که حراست از امنیّت و سلامت دهها میلیون نفر، در دنیای ناامن کنونی کاری بزرگ و بینظیر است.
شما کرامت اسلامی و کرامت عربی را در رفتار خودتان و اعمال خودتان نشان دادهاید، و همه به عشق سیّدالشّهداء (سلام الله علیه) است. این عشق به حسینبنعلی یک امر استثنائی است؛ شبیه این را در هیچ جا، در هیچ زمان، سراغ نداشتیم و نداریم. امیدواریم خداوند متعال این عشق را در دلهای شما، در دلهای ما، روزبهروز افزایش بدهد.
امروز دامنهی این جاذبهی محبّت به گسترهای تبدیل شده است که از عرصهی پُر حماسهٔ غزّه تا بسیاری از جوامع غیر مسلمان را شامل میشود؛ والحمد للّه.
سیّد علی حسینی خامنهای
صفر الخیر ۱۴۴۶
#آزادگان_عالم_در_خیمه_حسیناند
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
✨✨✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیو/ پزشکیان در حرم امیرالمؤمنین علی(ع)
رییسجمهور مسعود پزشکیان که با هدف زیارت امیرالمؤمنین علی(ع) و تجدید پیمان با ایشان به عراق سفر کرده است، امروز پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ و همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) در بارگاه باصفای امیرالمؤمنین(ع) حاضر شد.
وی روز شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ در نخستین گفتگوی تلویزیونی مستقیم خود با مردم، در پاسخ به سؤال مجری درباره اینکه “چرا برای اولین سفر خارجی خود در مقام ریاست جمهوری، کشور عراق را انتخاب کردید؟” هدف اصلی خود از این سفر را “زیارت مولا علی(ع) و تجدید عهد با آن حضرت” اعلام کرده بود.
رییس جمهوری در این زمینه گفت: “راستش را بخواهید زودتر میخواستم به عراق سفر کنم، برای اینکه به نجف و زیارت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) بروم”.
وی ادامه داد: “می خواهم به آنجا بروم و بگویم در مسیر شما خواهم ماند”.
رییس جمهوری به اهمیت “تشیع واقعی” هم تأکید کرد و گفت: "مشکل ما در ایران این است که به حضرت علی(ع) عشق میورزیم، اما به توصیههای ایشان عمل نمیکنیم و گاهی از راهی که به ما نشان داده است، بیگانهایم".
شایان ذکر است دکتر پزشکیان در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، بارها به جملات و احادیث مولا علی(ع) استناد نموده و «نهجالبلاغه» را بار دیگر در فضای سیاسی و اجتماعی ایران زنده کرد.
✨✨✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
🌷 شهادت ۱۴ نفر از مستقبلین زائران اربعین به دست داعش
حسینینیوز/ افغانستان:
تعدادی از شهروندان افغانستانی شهرستان "سنگتخت و بندر" استان "دایکندی" که به استقبال زائران کربلا رفته بودند، در مرز دو استان "غور" و "دایکندی" مورد حمله افراد مسلح قرار گرفتند.
در این حمله وحشیانه که دیروز پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ رخ داد، تروریستها مردم بیدفاع را تیرباران کردند که بر اثر آن حداقل ۱۴ نفر شهید و ۶ نفر زخمی شدند.
"شاخه خراسان گروه تروریستی داعش" مسؤولیت را بر عهده گرفت و اعلام کرد ۱۵ نفر را کشته است؛ اما مقامات محلی شهادت ۱۴ نفر را تأیید کردهاند.
✨✨✨✨✨
🕌 حسینینیوز ؛ مرجع اخبار آستانهای مقدس و رویدادهای امام حسینی
🚩 بنیاد بینالمللی عاشوراء همزمان با سالروز آغاز امامت حضرت بقیة الله الاعظم(عج) برگزار میکند؛
🌐 وبینار بینالمللی با عنوان
«مهدی امت و نجات انسان»
این نشست مجازی به زبان عربی برگزار میشود و شخصیتهای دینی و علمی در آن سخنرانی میکنند:
🇮🇷 آیتالله محمدحسن اختری
رئيس شورای عالی مجمع جهانی اهلبیت(ع)
و مدیرعامل بنیاد بینالمللی عاشوراء
🇱🇧 شیخ غازی حنینة
رئیس هیأت امنای تجمع علمای مسلمان لبنان
🇲🇦 دکتر حاتم العنایة
نویسنده و اندیشمند شیعه مراکشی
🇮🇶 شیخ محمد النوری
نایب رئيس مجلس علمای رباط محمدی (از اهل تصوف عراق)
دبیر وبینار:
🇱🇧 سرکار خانم فاطمة السحمرانی
شاعر و نویسنده لبنانی
🕗 زمان: شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ (۱۰ ربیع الاول ۱۴۴۶ - 14 سپتامبر 2024) از ساعت ۲۰:۳۰ به وقت تهران (۸ شب به وقت مکه)
📲 نحوه حضور در نشست:
برای پیوستن به این وبینار، روی لینک زیر ضربه بزنید:
https://meet.google.com/cky-cmzn-pfj
یا برنامه گوگل میت (Google Meet) را باز کنید و رمز زیر را وارد نمایید: cky-cmzn-pfj
▪️▫️▪️▫️▪️
#مؤسسة_عاشوراء_الدولیة
#الإمام_المهدي
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
#مؤسسة_عاشوراء_الدولیة
#ربیع_الأول_۱۴۴۶
✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
🚩 به همت بنیاد بینالمللی عاشوراء و با همکاری شورای علمای امامیه بنگلادش، به مناسبت هفته وحدت اسلامی برگزار میشود:
🕋 وبینار میلاد پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) و ولادت با سعادت امام جعفر صادق(ع)
🇧🇩 این وبینار به زبان بنگلا و با حضور شخصیتهای علمی و دینی شیعه و سنی از کشور بنگلادش برپا خواهد شد
🎙️ سخنرانان:
🔹 حجتالاسلام والمسلمین «سید احسان حسین حسینی»
🔸 مولانا «سید امداد الدین»
🔹 مولانا دکتر «محمد فاروق»
🔸 حجت الاسلام دکتر «عبدالحنان امامی»
🔹 مفتی «حافظ الرحمن»
🖋 مدیر وبینار:
حجتالاسلام والمسلمین دکتر «عبدالقدوس بادشا»
🕣 زمان: چهارشنبه ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴ (۱۴ ربیع الاول ۱۴۴۶) – از ساعت ۸:۳۰ شب به وقت داکا (۵:۳۰ بعدازظهر به وقت مکه مکرمه - ۱۸ به وقت تهران)
📲 نحوه مشارکت: برای شرکت در وبینار و تماشای آن در برنامه «گوگل میت (Google Meet)» از لینک زیر استفاده کنید:
https://meet.google.com/hqm-opcx-ovm
📲 یا Google Meet را باز کنید و رمز زیر را وارد نمایید:
hqm-opcx-ovm
▪️▫️▪️▫️▪️
#النبي_الاعظم
#مولد_النبي
#الإمام_جعفر_الصادق
#میلاد_پیامبر
#ولادت_امام_صادق
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
#مؤسسة_عاشوراء_الدولیة
#ربیع_الأول_۱۴۴۶
✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
💔 شب جمعه است هوایت نکنم میمیرم... 🥺
تو دلخوشی دنیای منی...
🍃السلام علیک یااباعبدالله الحسین
✨✨✨✨✨✨✨
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
هدایت شده از اخلاق و اعتدال (کانال علیرضا حسینی عارف)
🖤 نویسنده حماسی دوران کودکی ما درگذشت
در دوران کودکی ما خبری از بازیهای کامپیوتری هم نبود، چه رسد به اینترنت!
تفریح پسربچهها بازیهای خیابانی بود؛ از سنتی آنها مثل «هفت سنگ» و «الک دولک» گرفته، تا مدرن آنها مثل «فوتبال (با چند آجر به جای تیر دروازه)» و «والیبال (با یک طناب به جای تور)».
در این میان «کتاب» هم برای بسیاری از خانوادهها مهم بود؛ بویژه قشر مذهبی و متدین که از شرایط فرهنگی و اجتماعی دوران پهلوی برای فرزندان خود نگران بودند.
در اینجا، نقش نویسندگان و ناشرانی که با خلق آثار سالم، در تربیت آن نسل به والدین، روحانیون، معلمان و مساجد کمک کنند بسیار اهمیت داشت؛ افرادی همچون آقایان «خسروشاهی»، «علی وافی»، «موسوی گرمارودی»، «محمدی اشتهاردی»، «سرشار»، «آذر یزدی»، «گلزاده غفوری» و البته «محمود حکیمی»
اینگونه بود که سالهای نوباوگی ما با خواندن کتابهایی گذشت که امثال این نویسندگان مینوشتند و ناشرانی همچون «شفق» آنها را منتشر میکردند و نقاشیهای استاد «صادق صندوقی» هم آنها را در اذهان ماندگار میکرد؛ و یا در مجلاتی مانند «پیام شادی» و بعدها «کیهان بچهها»، «سوره، بچههای مسجد» و «رشد» چاپ میشد.
استاد «محمود حکیمی» که امروز در ۸۰سالگی درگذشت، نویسنده و مترجم پرکاری بود که عمر خود را وقف مطالعه در حوزه معارف اهلبیت(ع) و تألیف در زمینه فرهنگ اسلام و ایران - بویژه برای نسل نو - کرد.
یک ویژگی نوشتههای حکیمی «وجه حماسی» آنها بود که خواننده را به دنبال خود میکشید.
به خاطر حقی که بر گردن ما دارد، او را به فاتحهای مهمان کنیم.🙏
سید علیرضا حسینی (عارف)
@alirezahoseiniaref
هدایت شده از اخلاق و اعتدال (کانال علیرضا حسینی عارف)
🕋 عظمت پیامبر اکرم(ص) در نگاه امام صادق(ع)
جلال و عظمت پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی(ص) برای امام جعفر صادق(ع) به گونهای بود که هر گاه نام مبارک آن حضرت(ص) به میان می آمد، از شدت تأثیر، که رنگ چهرهاش زرد یا سبز میشد، به طوری که امام(ع) در آن حال، برای دوستان نیز ناآشنا مینمود.
یکی از اصحاب میگوید:
روزی به حضور امام صادق(ع) شرفیاب شدم.
آن حضرت فرمود: اباهارون! چند روزی است که تو را ندیده ام.
عرض کردم: خداوند متعال به من پسری عطا فرمود.
حضرت فرمود: خدا او را برای تو مبارک گرداند. چه نامی برای او انتخاب کردهای؟
گفتم: او را «محمد» نامیدهام.
امام صادق(ع) تا نام محمد را شنید، به احترام رسولالله(ص) صورت مبارکش را به پایین خم کرد تا جایی که نزدیک بود گونههای مبارکش به زمین بخورد؛ و زیر لب گفت: محمد، محمد، محمد...
سپس فرمود: جان خودم، فرزندانم، پدرم و جمیع اهل زمین فدای رسول خدا(ص) باد!
آنگاه مرا دستور داد: آن فرزند را دشنام مده! کتک نزن! بدی به او نرسان! و بدان در روی زمین خانهای نیست که در آن نام محمد وجود داشته باشد، مگر این که آن خانه در تمام ایام مبارک خواهد بود.
📝 منبع: سفینه البحار، شیخ عباس قمی، ج ۱، ص ۴۳۳
🔸🔹🔸🔹🔸
💝 سالروز ولادت پیامبر رحمت و خاتم رسولان حضرت محمد مصطفی(ص) و فرزند برومندش رییس مذهب حق حضرت امام جعفر صادق(ع) مبارک باد. 🌹
✨✨✨✨✨
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
🕌 بازدید رییس بنیاد عاشوراء از پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
آیت الله «محمدحسن اختری» مدیرعامل بنیاد بین المللی عاشوراء از پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت (علیهم السلام) در قم بازدید کرد.
در این بازدید، مدیران این مرکز علمیِ وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گزارشی از فعالیت های آن ارائه دادند.
سپس پیرامون همکاری این پژوهشکده با بنیاد عاشوراء برای تولید کارهای مشترک درباره امام حسین (علیه السلام) مذاکره گردید و طرفین بر معرفی حضرت سیدالشهداء(ع) در سطح بین الملل و برای مخاطبان غیر مسلمان – که از مأموریت های اصلی بنیاد است ـ تأکید کردند.
برای خواندن متن کامل خبر در پایگاه اطلاعرسانی رسمی بنیاد بینالمللی عاشوراء از لینک زیر استفاده کنید 👇
https://ashura-i-f.com/?p=2814
✨✨✨✨✨✨✨
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal