کاربران عزیز 🌱
به ویژه نوجوانان با توجه به اینکه بعضی از دخترامون روی سادگی و کنجکاوی شون دنبال شیفت کردن و رفتن در دنیای موازی هستند، و اینجا ما مطلبی را در موردش پست کردیم...و اینجا را هم ببینید
با این حال احساس کردیم خطر و بدی اون را هنوز نمی دونن لذا یک تحقیق میدانی دیگری انجام دادیم.
یک دوستی داریم در ژنو که در ابتدای همین کانال یعنی سه سال پیش، اون موقع که خیلی چیزا رو نمی دونستیم ، 🤷♀
این دوستمون که ژینوس نام داره برامون کلی اسرار پنهان از فراماسونا و ایلومینات ها و اینا رو در کانال اسرار تعریف کرد. در اینجا اول کانال اسرار رسانه حرفای ژینوس را ببینید📝
برای موضوع شیفت هم رفتیم تو صفحه اش و از شیفت کرذن ازش پرسیدیم.
، کلی مطلب جالب و عجیب برامون گفت که خلاصه اش رو بعدا براتون می فرستیم.
از مدرسه دخترش هم پرسیدیم که این شیفت بین اونا هم هست یا نه؟
با ما باشید تا این اطلاعات رو هم سر فرصت براتون ارسال کنیم. شماها هم به دوستانتان بگید. تو را خدا اینقدر دخترای ایرانی ساده و زود باور نباشند 😒
🔹رنج و بدبختی، اصل اساسی در آیین بودا
🔸 اساس آیین بودا بر این اصل واقع شده که عالم سراسر رنج و بدبختى است و انسان براى رهایى از این رنج باید تلاش کند.
🔸 یکی از تلاش آنان خواندن نماز (مدیتیشن، نیایش یا یوگا) و ارتباط معنوی است.
🔸 در آیین بودا «بودیسم» بر خلاف ادیان ابراهیمى که از دو بخش عمده ى نظرى ـ اعتقادى، و عملى ـ تکلیفى تشکیل شده اند، خبرى از مباحث نظرى و اعتقادى نیست و هر کس که مى خواهد پیرو این آیین شود، باید بدون هر گونه استدلالى، حقیقت رنج، یعنى شر بودن زندگى را بپذیرد و هم چنین به اصل «سامسارا» (تناسخ)، یعنى تکرار ازلى تولد و مرگ و جابه جا شدن یک روح از جسمى به جسم دیگر، ایمان داشته باشد تا بتواند با عمل به هشت راه بودا خود را از چرخه ى «سامسارا» رهایى بخشد.
مطالعه متن کامل https://B2n.ir/u88180
💢رسانه باشید ونشردهید📣
💥کانال آسیب های اجتماعی نوپدید (جهاد تبیین) را در پیام رسان ایتا دنبال کنید👇👇
@asibha_ejtemai
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ آیا آئین بودایی از لحاظ انسان شناسی و توجه به جسم انسان و روح انسان؛ آئین کاملی هست؟
✅ اخیرا برخی روشنفکران بر کارآمدی بودیسم در مقایسه با اسلام خیلی مانور می دهند!!!
💢رسانه باشید ونشردهید📣
💥کانال آسیب های اجتماعی نوپدید (جهاد تبیین) را در پیام رسان ایتا دنبال کنید👇👇
@asibha_ejtemai
❌ معنویت های دروغین ❌
در جهان مجازی زده و خالی از معنای امروز بسیاری از امور معنوی به کاریکاتور مضحکی برای شوآف و تجارت تبدیل شده است.
در ترکیه و جهان عرفان و مولوی به صنعت پولسازی بدل شده است.
تراپیستها که قرار بود طبیب روان زخم خورده انسانها باشند به تاجران افسردگی بدل شدهاند.
مسیح به ماکتی بیروح برای تجار و مجسمه سازان و نقاشان بدل شده است.
آیینهای دینی به نمایش عدد و کارناوال تغییر شکل داده است.
بودیسم به صنعت جذابی برای جذب توریسم و شوآف بدل شده است و..
انسان خالی از روح دین امروزی باید بداند که برای رهایی از افسردگی و بیمعنایی و رنج فزاینده حاصل از آن به چرخیدن بیمعنی دور خود، خرید عکس و ماکت پیامبران، داشتن تراپیست و یخ زدن در زیر برف و کولاک نیازی ندارد.
انسان قرن بیست و یکمی برای تولید معنا و معنویت و رسیدن به آرامش درونی بیش از هر چیز نیازمند خلوت و تفکری عمیق به مبداء هستی و خدای متعال است و باید با خواندن آثاری کلامی و متفکرانه ، راه تفکر و استدلال برای رسیدن به خدا را برای خود باز کند.
❌ مزخرفاتی مثل متافیزیک اسلامی ، هاله درمانی ، چاکراه درمانی ، انتخاب اسم بر اساس مزاج و حروف ابجد و.... نه تنها در دین مبین اسلام ، بلکه در هیچ مقاله علمی هم به اثبات نرسیده است و تبدیل شده به دکانی برای پول به جیب زدن یک عده در لباس روحانی و جامعه شناس و ... با چاشنی سوء استفاده از دین . فقط از این جماعت اثبات این مهملات را بخواهید ، نه سند دینی دارند ، نه سند علمی اثبات شده !
#عقلانیت_دینی
💥کانال آسیب های اجتماعی نوپدید (جهاد تبیین) 👇👇
@asibha_ejtemai
🔸 حزب شیطان در برابر معنویتگرایی ناشی از انقلاب اسلامی
▫️حزب شیطان مقابله با موج معنویتگرایی ناشی از انقلاب اسلامی در سراسر جهان و بهویژه در کشورهای غربی را در دستور کار قرار داد. چارهٔ این کار از سوی استکبار، ایجاد نهضتی معنوی در مقابل انقلاب اسلامی دانسته شد.
▫️بودیسم از آنجا که در عین توجه به معنویت، اولاً: دینی الهی و توحیدی نیست، و ثانیاً: بسیار دنیاگریز بوده و خطری را برای شیطان و حزبش ایجاد نمیکند، انتخاب و در مقابل انقلاب اسلامی قرار داده شد.
▫️ادیان کوچک و جدید با پیروان اندک، به لطف اینترنت، سراسر آمریکا را به اشغال خود درآورد و بودیسم مطرحترین دین آمریکای شمالی شد.
▫️هالیوود نیز در این راه به کمک آمد و با ساخت فیلم تلاش کرد تا ضمن نشان دادن شکوه این دین، فرایند نزدیک شدن آن را به تمدن غرب تبیین کند.
▫️جالب این است که همین جریان در یک دور برگشتی، از سوی حزب شیطان وارد ایران شد و موج گرایش به تصوف و شکلگیری انجمنها و کلاسهای یوگا و مشابه آن را با ترکیب بودیسم، مسیحیت، و تصوف ایجاد کرد.
▫️این دوره در ایران مقارن با حاکمیت گروههای موسوم به دوم خرداد بود که طی آن در سطحی دولتی از این گروهها و کتابها و انتشاراتشان حمایت میشد!
▫️جبههٔ گستردهٔ فرهنگی شیطان، اینچنین در مقابل انقلاب اسلامی صف کشید تا آخرین حربههای خود را پیش از نابودی تجربه کند.
دکتر محمدهادی همایون
💢رسانه باشید ونشردهید📣
💥کانال آسیب های اجتماعی نوپدید (جهاد تبیین) را در پیام رسان ایتا دنبال کنید👇👇
@asibha_ejtemai
ترویج آیین ذن بودیسم در سینما غرب 📽🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ در قرن ششم میلادی یک راهب سیلانی به نام «بودیدارما» آیین بودا را به چین برد. او در «معبد شائولین» نُه سال به مراقبه پرداخت و پس از کسب محبوبیت، آیینی مرکب از بودا و تائوئیسم به نام ذن بودیسم ایجاد کرد.
🔷 این فرقه، راه نجات و وصول به مرتبهی اشراق را فقط در باطن و ضمیر انسانی منحصر میکند و طرز عمل و سبک عبادت نزد آنان تنها از طریق تفکر میسور است.
♦️ در این فرقه کونگفو، کاراته و ورزشهای رزمی دیگر دارای یک سلسله حرکتهای اساسی و اصلی است که هر کدام نمادی عرفانی محسوب میشود.[1]
ادامه دارد....🔻🔻
ترویج آیین ذن بودیسم در سینما غرب 📽🔻
قسمت (پایانی) 2️⃣
♦️ این جریان، راهی برای سلوک و رسیدن به حقیقت یا پرورش فکری و روحی در فیلمها نشان داده میشود.
🔷 شخصیت داستانی تحت تعالیم ذن به تواناییهایی میرسد و از این طریق با مشکل فردی یا عمومی مقابله میکند.
🔶 در فیلم «گوی اژدها: تکامل» پسر جوانی برای کسب آمادگی و مقابله با فرد شرور، تحت تعلیم استاد ذن قرار میگیرد و قدرتهای مافوق بشری به دست میآورد.
🔷 «بروس وین» در مجموعه فیلمهای «بتمن» در ابتدای داستان با حادثهای روبرو میشود که اولین جرقهی مبارزه با افراد شرور در آن زمان شکل میگیرد. او برای رسیدن به هدفش به معبدی در کوه میرود و زیر نظر یک استاد ذن با مشکلات روحی کنار میآید و برای مبارزه آماده میشود.
🔶 شخصیت اصلی داستان در فیلم «مبارزه خیابانی: افسانهی چان لی» سالها نزد پدرش برخی تعالیم ذن را فرا میگیرد. وی پس از این که افراد شرور پدرش را میربایند برای آزاد کردن او اقدام میکند؛ ولی هنوز ضعیف است و توانایی مقابله ندارد.
🔷 فردی ناشناس، وی را با تعالیم دیگری از ذن آشنا میسازد که به او نیرویی فرا انسانی میدهد. او پس از این دورهی آموزشی به آرامش کامل میرسد و برای مقابله و ریشهکنی افراد شرور قیام میکند.
🔶 در مجموعه انیمیشنهای «کونگفو پاندا» پاندایی تنبل و پرخور که علاقه به کونگفو دارد، تحت نظر یک استاد تعلیم میبیند و به قهرمان داستان و منجی دیگر موجودات تبدیل میشود. او پس از گذشت زمان در انیمیشنهای کوتاه «کونگفو پاندا: رازهای پنج آتشین» و «کونگفو پاندا: رازهای اساتید» برای شاگردان خود احوال اساتید مهم کونگفو را بیان میدارد.
🔷 او با تبیین شخصیت اساتید سعی دارد به شاگردانش بفهماند که اصل مهم در کونگفو، تعالی نفس است و آنان را با تعالیم ذن آشنا میسازد.
🔶 منجی در فیلم «آخرین کنترل کنندهی باد» پسری نوجوان است که «اواتار» خوانده میشود. او میتواند چهار عنصر خاک، آب، آتش و باد را کنترل کند و وظیفه دارد میان قبایل چهارگانه، صلح و نظم برقرار سازد و این فرد از کودکی در معبد بودایی و تحت تعالیم ذن قرار میگیرد تا برای مبارزه در آینده آماده شود.
🔷 آن چه این فیلمها در مورد ذن نشان میدهند در جهت تبلیغ و ترویج ذن است؛ اما آیا چنین مکتبی شایستگی ترویج دارد❓
🔻 پاسخ این سؤال را باید در عقاید و آموزههای ذن بودیسم جستوجو کرد. مهمترین اشکالات در این نگرش شبه عرفانی عبارت است از:
1️⃣ در این آیین، متون مقدس و اعتقاد به خدا، معاد، وحی و نبوت وجود جایگاهی ندارد. همچنین مناسک و ساخت معبد نفی شده است. این مطلب به این معنا است که در ذن، دین وجود ندارد.
🔶 آنچه در این آیین به چشم میخورد نیروی تائو و عوامل طبیعی است و به همین دلیل با عرفان هم ارتباطی ندارد.
2️⃣ آیین بودا اساس مکتب ذن را تشکیل میدهد.
3️⃣ در این آیین؛ عقلانیت، علم و فلسفه مطرود است. نفی میشود و هیچ جایگاهی میان آموزههای آن ندارد.
4️⃣ در این آیین انزواطلبی مطلق حاکم است.[2]
🔻 پینوشت:
[1]. فعالی، محمدتقی، آفتاب و سایهها، تهران: نشر عابد، ۱۳۹۰، صص ۳۳۱ _ ۳۳۸.
[2]. جواد امینخندقی، دین و سینما، آموزههای اخلاقی و ارزشی، قم: نشر ولاء، ۱۳۹۱، ص ۱۶۶.
💢رسانه باشید ونشردهید📣
💥کانال آسیب های اجتماعی نوپدید (جهاد تبیین) را در پیام رسان ایتا دنبال کنید👇👇
@asibha_ejtemai