فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قله دماوند از زاویه دید دیگر
#قله_دماوند
#زندگی_جریان_دارد
مکاتبه مهندس نیسی رئیس اتاق اصناف کشاورزی مرکز استان خوزستان با کمیسیون کشاورزی مجلس وتاکید بر اعتراضات ونارضایتی کشاورزان خوزستان در خصوص کلیت وتمامی سامانه خصوصی سبک ودرخواست جلوگیری در اسرع وقت با هدف کاهش خسارات وهزینه های بیشتر
#سامانه_شخصی_سبک
واقعا متاسفم که افرادی سود جو و تازه به دوران رسیده باعث ناراحتی و نگرانی کشاورزان و دامداران زحمتکش می شوند
خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
سهرابی، مجری طرح گندم گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۵۵۶ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.
به گزارش بازار، سهراب سهرابی، مجری طرح گندم گفت: اولین برداشت خوشه های گندم از ۷ فروردین در استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان آغاز شد و در ادامه مناطق معتدل و سرد کشور هم اضافه خواهند شد.
به گفته او، بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۵۵۶ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۰ هزار تن بدلیل برداشت زودهنگام ناشی از شرایط اقلیمی رشد داشته است.
سهرابی با بیان اینکه خوزستان با ۳۷۰ هزار تن بالاترین میزان خرید را به خود اختصاص داده است، افزود: بنابر ابلاغ دستور العمل خرید تضمینی گندم به تمام استان ها، ۱۱۵۰ مرکز در مناطق مختلف آماده خرید گندم هستند و ۲۱ هزار دستگاه کمباین آماده برداشت هستند.
مجری طرح گندم ادامه ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید گندم به ۱۳.۵ میلیون تن برسد که حداقل ۱۰.۵ میلیون تن خرید تضمینی خواهیم داشت.
به گفته او، اولین برداشت ها در فروردین آغاز و تا شهریور ادامه دارد و همواره مقدمات لازم سامانه خرید تضمینی بازرگانی دولتی، اطلاعات کشاورزان درج می شود و در ادامه مقدمات پیگیری وجوه کشاورزان در حال انجام است.
سهرابی گفت: با اتخاذ برنامه ریزی مناسب و حمایت های لازم از کشاورزان و فراهم شدن مقدمات لازم، امکان خودکفایی گندم فراهم است.
#گندم
هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی اعلامکرد: ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه برای تامین و پایداری امنیت غذایی هدفگذاری شده است.
هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
به گزارش قدس آنلاین، «آقارضا فتوحی» افزود: براساس برنامه هفتم توسعه، امسال نزدیک به ۴۰۰ هزار هکتار کشت فراسرزمینی باید در کشورهای هدف در راستای تامین محصولات راهبردی کشور انجام شود.
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی، کشورهای عراق، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، روسیه، کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین را کشورهای هدف برای کشت فراسرزمینی نام برد.
وی تصریحکرد: برنامه ما این است که ۴۰۰ هزار هکتار کشت فراسرزمینی با مشارکت بخش خصوصی و سرمایهگذاران به ویژه ایرانیانی که شرکت های بینالمللی دارند و در خارج ساکن هستند، انجام شود.
فتوحی گفت: با توجه به محدودیت آب و خاک کشور، تغییر اقلیم و افزایش جمعیت، یکی از مهمترین اولویتها در بخش کشاورزی، سرمایهگذاری در کشاورزی فراسرزمینی است.
وی درباره مشوق های کشت فراسرزمینی، اظهار داشت: بر اساس آیین نامه کشاورزی فراسرزمینی، اولویت پرداخت تسهیلات با افرادی است که کشاورزی فراسرزمینی انجام دهند.
این مسوول از تخصیص و پرداخت منابع ارزی از سوی دولت برحسب ۲۰ درصد آورده نقدی افرادی که میخواهند کشت فراسرزمینی انجام دهند خبر داد و گفت: علاوه بر منابع ارزی، حمایتهای دیگری از جمله ارائه نهادهها و خدمات فنی و مهندسی از کشت فراسرزمینی انجام میشود.
وی گفت: افرادی که در کشورهای هدف میخواهند کشت فراسرزمینی انجام دهند، برای جذب حمایتهای تسهیلاتی دولت میتوانند اسناد مالکیت زمینی که در کشورهای دیگر اجاره کردهاند را به تایید سفارتخانهها، ثبت اسناد، امور اراضی یا وزارت کشاورزی آن کشورها برسانند و مدارک تایید شده را به دفتر کشاورزی فراسرزمینی ارائه دهند تا ما آنها را به بانک مرکزی معرفی کنیم.
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهادکشاورزی اضافهکرد: کارشناسان سازمان نظام مهندسی و منابع طبیعی کشور آمادگی لازم را برای ارائه خدمات فنی و مهندسی به کشتهای فراسرزمینی دارند.
وی با اشاره به واردات نزدیک به ۲۵ میلیون تن نهاده و محصولات اساسی بهویژه محصولات آببر همچون دانههای روغنی، علوفه و برنج از کشورهای هدف، اذعانداشت: ما با توسعه کشت فراسرزمینی به دنبال آن هستیم بخش خصوصی این محصولات را در دیگر کشورها با بهرهگیری از منابع آب و خاک آنها تولید و وارد کشور کند تا با قیمت مناسبتری به دست کشاورزان و مصرف کنندگان برسد.
فتوحی در همین حال گفت: طبق آییننامه کشاورزی قراردادی، شرکتهای بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام با بخش خصوصی برای واردات این محصولات قرارداد منعقد میکند و دستگاههای مرتبط مانند وزارت امور اقتصادی و بانکها نیز همراهی لازم را برای واردات تولیدات کشت فراسرزمینی انجام خواهند داد.
وی درباره میزان واردات تولیدات کشت قراردادی به کشور، تصریح کرد: اغلب کشورهای هدف، علاوه بر مازادشان، زمین به کشتهای فراسرزمینی اختصاص میدهند، اما کشوری مانند عراق که خودش نیاز به محصولات اساسی دارد، طبق انعقاد قرارداد، در مورد واردات درصدی از این تولیدات توافق میکند.
فتوحی در مورد چگونگی بیمه کشتهای فراسرزمینی اظهارداشت: بیمه محصولات در کشت فراسرزمینی براساس ضوابط و معیارهای کشت در کشورهای مبدا صورت میگیرد ضمن آن که در برخی کشورها، صندوق بیمه کشاورزی ایران نیز ورود پیدا میکند.
وی درباره اهمیت و نقش دیپلماسی اقتصادی برای توسعه کشاورزی فراسرزمینی گفت: دیپلماسی اقتصادی تنها در بخش گاز، نفت و صنعت مطرح نیست و در بخش امنیت غذایی نیز حائز اهمیت است.
مشاور وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: ما به وزارت امور خارجه پیشنهاد دادهایم در برخی از کشورهای هدف برای کشت فراسرزمینی، رایزن کشاورزی داشته باشند.
وی افزود: رایزن اقتصادی میتواند بستر کشت فراسرزمینی را برای بخش کشاورزی ایران آماده کند.
فتوحی سطح کشاورزی فراسرزمینی در جهان را افزون بر ۸۰ میلیون هکتار عنوان و اظهار داشت: کشاورزی فراسرزمینی بیشتر توسط کشورهای توسعه یافته از جمله آمریکا، انگلستان، چین و ژاپن و حتی کشورهای عربی همچون عربستان و امارات انجام میگیرد.
وی خاطرنشانکرد: ایران کشت فراسرزمینی را در سال ۱۳۹۵ در برخی کشورها آغاز کرد.
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهادکشاورزی گفت: ایران در بخشهای کوچکی در بعضی کشورها مانند برزیل ۴۰ تا ۵۰ هزار هکتار کشاورزی فراسرزمینی دارد و به دنبال توسعه آن است.
#کشت_فرا_سرزمینی
سیدحسین رحیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: براساس تبصره هفت ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تا پایان سال گذشته همه مجوزهای در کشور باید به طور الکترونیکی و در بستر درگاه ملی مجوزها صادر می شد.
وی اضافه کرد: براساس این ماده قانونی، پروانههای کاغذی در پایان این مهلت از اعتبار ساقط می شوند و همه خدمات و تسهیلات به مجوزهایی که از درگاه ملی مجوزهای کشور صادر شده است، تعلق می گیرد.
دبیر نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان بیجار با اشاره به اینکه تا ۲۵ اردیبهشت سال جاری به کشاورزان مهلت داده اند اقدام به بارگذاری مدارک و اطلاعات خود در این سامانه کنند، ادامه داد: سامانه ای به نام سبک (سامانه اطلاعات بهره برداران بخش کشاورزی) با طراحی و مدیریت بخش خصوصی ایجاد شده و می خواهند کشاورزان اطلاعات شخصی و کاری خود را در آن وارد کنند.
رحیمی بیان کرد: کشاورزان با چه اطمینانی اطلاعات خود را در این سامانه وارد کنند در حالیکه هیچ نهاد دولتی بر آن نظارت ندارد و در صورت انتشار این اطلاعات چه کسی یا کسانی پاسخگو خواهند بود؟
#نظارت
سیدحسین رحیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:
براساس تبصره هفت ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تا پایان سال گذشته همه مجوزهای در کشور باید به طور الکترونیکی و در بستر درگاه ملی مجوزها صادر می شد.
وی اضافه کرد: براساس این ماده قانونی، پروانههای کاغذی در پایان این مهلت از اعتبار ساقط می شوند و همه خدمات و تسهیلات به مجوزهایی که از درگاه ملی مجوزهای کشور صادر شده است، تعلق می گیرد.
دبیر نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان بیجار با اشاره به اینکه تا ۲۵ اردیبهشت سال جاری به کشاورزان مهلت داده اند اقدام به بارگذاری مدارک و اطلاعات خود در این سامانه کنند، ادامه داد: سامانه ای به نام سبک (سامانه اطلاعات بهره برداران بخش کشاورزی) با طراحی و مدیریت بخش خصوصی ایجاد شده و می خواهند کشاورزان اطلاعات شخصی و کاری خود را در آن وارد کنند.
رحیمی بیان کرد: کشاورزان با چه اطمینانی اطلاعات خود را در این سامانه وارد کنند در حالیکه هیچ نهاد دولتی بر آن نظارت ندارد و در صورت انتشار این اطلاعات چه کسی یا کسانی پاسخگو خواهند بود؟
#ایرنا
#نظارت
#سامانه_شخصی_سبک
#تغییر_در_راه_هست
#اتاق_اصناف_کشاورزی_ایران
#اخبار_کشاورزی_ایران
✅ فراخوان درگاه ملی مجوزهای کشور
🔸به اطلاع همه فعالان اقتصادی اعم از صنفی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی میرساند؛ براساس تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ الکترونیکی شوند و از این تاریخ هر فعال اقتصادی که مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشد، از نظر قانون و سامانههای دولتی و بانکی فاقد مجوز محسوب میشود.
فعالان اقتصادی میتوانند با مراجعه به درگاه ملی مجوزها و با داشتن کارت ملی، کدپستی و شماره مجوز، مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند تا نامشان در بانک اطلاعات کسب و کارها قرار گیرد.
••❁🇮🇷❁••
@hamedan
↙️ پایگاه اطلاعرسانی فرمانداری همدان
☘روابط عمومی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان
La Embajadora del Estado Plurinacional de Bolivia en Irán, Romina Pérez, junto a otros embajadores y autoridades del Ministerio de Agricultura de Irán, y de la Oficina de UNESCO de Teherán, entre otras instituciones, participaron de la primera “Reunión de la Junta Directiva del Centro Internacional de Gestión Integral de Cuencas y Biodiversidad en Zonas Áridas y Semiáridas” que se llevó acabo el 23 de abril, en la sede de la Organización de Recursos Naturales y Cuencas de Irán.
23 de abril de 2024
سفیر محترم دولت چند ملیتی بولیوی در ایران سرکار خانم رومینا پرز ، به همراه جمعی از سفرا و مسئولین وزارت جهاد و کشاورزی ایران ، و نمایندگان دفتر یونسکو در ایران ، در اولین جلسه نشست شورای حکام مرکز بین المللی مدیریت جامع حوزه آب خیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه خشک در سازمان منابع طبیعی و حوزه آب خیز ایران مشارکت کردند.