6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا شاورما مرغ😍😋
مواد لازم:
مرینیت مرغ:
سینه مرغ🍗
روغن زیتون🫒
آب لیمو🍋
ادویه جات: (نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، زیره، پاپریکا، ادویه ایتالیایی)🌶🧂🧅
سیر له شده🧄
زنجبیل رنده شده(اختیاری)🫚
3 قاشق غذاخوری ماست🍶
رب گوجه فرنگی🥫
سس تاهینی(سس ارده):
ماست🍶
ارده🥣
آب لیمو🍋
نمک، فلفل سیاه🌶🧂
سس کچاپ یا سس پیتزا🍅
پنیر موزارلا یا پیتزا رنده شده🧀
ادویه ایتالیایی
پیاز خلالی🧅
جعفری خرد شده🍀
سماق
سیب زمینی سرخ شده (اختیاری)🥔
نان لواش یا پیتا🫓
#آموزش آیس پک خونگی🤩
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش تهیه :
فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبهای مافین را حاضر کنید و درون آنها کاغذ بیندازید.
در یک کاسه، آرد، بیکینپگ پودر، دارچین و یک نوک انگشت نمک را باهم مخلوط کنید. شکر را افزوده و 50 گرم از نارگیل رنده شده را نیز اضافه کنید. مخلوط ذا خوب با هم ترکیب کنید تا یکدست شود. یک گودال درون آن ایجاد کنید.
پوست 3 موز را بگیرید و به کمک یک چنگال هر سه موز را خوب له کنید. موز دیگر را درشت درشت خرد کنید.
کره را در یک شیر جوش آب کنید و سپس آن را همراه با شیر درون یک ظرف بریزید و با تخم مرغ خوب هم بزنید. عصاره وانیل را درون مخلوط اضافه کنید. مخلوط را درون گودال آردی بریزید.و سپس موزهای له شده را اضافه کنید. سعی کنید بیش از حد نیاز مایه را بهم نزنید. همین که مخلوط و یکدست شوند کفایت می کند.
مایه را درون قالبهای پوشیده شده با کاغذ شیرینی بریزید و روی هر کدام یک تکه موز قرار دهید. باقی مانده نارگیل را روی مافینها بپاشید. مافینها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آنها طلائی و برشته شود.
#آموزش آیس پک خونگی🤩
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی ساده خانگی
امروز یک دستور العمل ساده و عالی برای میان وعده تمام عیار را با شما به اشتراک می ذارم
هیچی بهتر از محصول خانگی نیست 👌🏻
دستور تهیه
(برای حدود 15 کوکی)
مواد لازم
250 گرم کره
پودر قند 125 گرم
وانیل 10 گرم
2 عدد تخم مرغ
500 گرم آرد و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
مراحل:
با مخلوط کردن کره با پودر شکر و شکر وانیلی در میکسر یا با دست شروع میکنیم، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و در آخر آرد و مخمر را اضافه کنید (2 دقیقه ورز دهید. یک توپ را تشکیل دهید، مانند فیلم و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید
توپ خود را روی یک سطح کار آردپاشی شده به ضخامت 3.5 میلی متر پهن کنید و از کاتر دلخواه استفاده کنید (کاتر شیرینی را آرد بزنید تا از چسبیدن آن به داخل آن جلوگیری کنید) سپس آنها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید.
قبل از پخت به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید
فر را با دمای 170 درجه گرم کنید
پخت بین 13-15 دقیقه
کوکی ها باید کمی رنگ گرفته باشد 😊👌
با توت فرنگی و نوتلا یا مربا و اسپری های دلخواه تزیین کنید.
#آموزش آیس پک خونگی🤩
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوآچا پنیری
مواد لازم👇
200 گرم کره یا مارگارین
نصف فنجان روغن
1 لیوان شیر گرم
1 ق غ پودر خمیرمایه
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق چایخوری نمک
آرد به میزان لازم
برای مواد داخلی👇
1 فنجان پنیر چدار یا موزارلا
1 فنجان پنیر فتا
نصف دسته شوید
نصف دسته نعنای تازه
2 عدد تخم مرغ
برای رومال:👇
2 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه👇
خمیرمایه، شیر گرم و شکر را در یک کاسه عمیق اضافه کنید، مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید.
سپس مارگارین یا کره و روغن نباتی و تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و در آخر آرد را کم کم اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید که به دست نچسبد سپس روی آن را پوشانده و به مدت نیم ساعت می گذاریم تا تخمیر شود.در این حین. ، مواد میانی را آماده کنید. در یک کاسه عمیق، پنیر چدار رنده شده، پنیر سفید خرد شده، شوید ریز خرد شده و نعناع تازه، 2 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر تخمیر شده را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل مرنگ در آورید سپس با وردنه، مرنگ را به شکل مستطیل در آورید.(زیاد نازک نباشد)
#آموزش آیس پک خونگی🤩
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم آموزش یه دونات مغزدار متفاوتو خوشمزه 😋
--------
100 میلی لیتر شیر گرم
25 گرم شکر
4 گرم مخمر فوری
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری روغن (10 گرم)
260 گرم آرد
1/4 قاشق چایخوری نمک
15 گرم کره
مواد لازم برای کرم داخلش:
شیر 200 میلی لیتر
20 گرم شکر
15 گرم آرد
50 گرم شکلات سفید
10 گرم کره
و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا وانیل شکری
#آموزش آیس پک خونگی🤩
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کدو_حلوایی
1کیلو کدوحلوایی رو خرد کنین و بهمراه 1پیمانه شکر، داخل قابلمه بریزین و اگه وقت دارین، درشو بزارین و همونجور چند ساعت بمونه، بعد روی حرارت ملایم قرار بدین و بپزین تا نرم شه و آبشو بکشه.در ظرف دیگه، 1بسته پودر کرم شانتی رو با 1/2شیر🥛 بزنین تا فرم بگیره، ویا از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کنین، کدوحلوایی هارو پوره کنین، خامه رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد کمی ازین مخلوط رو برای تزیین نگه دارین و به بقیش،1پیمانه گردو و 1بسته پودر بیسکوییت مادر رو اضافه کنید و مخلوط کنین. اگه دیدین شکل نمیگیره، چند دقیقه بزارین یخچال.دستتون رو کمی خیس کنین و توپکهای به اندازه گردو درست کنین و داخل پودر نارگیل کنین و با باقیمانده مخلوط پوره و خامه ایکه نگه داشتین، تزیین کنین.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الی😍😘👌
هنرآشپزی و سلامت
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_ژامبون_مرغ
⭕️👈تخم مرغ 2عدد.شیر نصف فنجون.آرد.یه فنجون.روغن 4قاشق غذا خوری.نمک کمی...همه رو باهم مخلوط کردم داخل تابه مستطیلی سرخ کردم وبعد داخل کاغذ روغنی رول کردم گذاشتم خنک که شد روی رول سس مایونز کشیدم بعد ژامبون مرغ چیدم وخیارشور خرد شده وجعفری خرد کردم دوباره رول کردم گذاشتم یخچال بعد برش دادم خیلی خوشمزه ست...یه نوع فینگر فود خوشمزه..
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لکوم_نارگیلی🥥
مواد لازم :
۴ لیوان شیر
یک لیوان شکر
یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
دو لیوان پودر نارگیل
یک پاکت وانیل ترکیهای(نوک ق.چ وانیل ایرانی)
یک قاشق غذاخوری کره
برای روش :
پودر نارگیل فراوون
مارمالاد میوهای
طرز تهیه :
شیر، آرد سمولینا و شکر رو داخل قابلمه بریزید، هم بزنید و بپزید تا زمانیکه محلبی غلیظ بشه(در حین پخت هم زدن رو فراموش نکنید) سپس از روی اجاق بردارید، وانیل و کره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. داخل یک ظرف پیرکس رو خیس کنید، مواد رو داخلش بریزید و بزارید حرارتش از بین بره بعد داخل یخچال بذارید تا سرد بشه.
بعد از اینکه خوب سرد شد، از یخچال در بیارید و دو لیوان پودر نارگیل بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دستتون رو خیس کنید، مقداری از مواد رو بردارید با دستتون قلقلی و کمی پِرس کنید و آغشته به پودر نارگیل کنید و داخل ظرف بچینید. روی شیرینی یک گودی ایجاد کنید و یک قاشق چایخوری از هر مارمالادی که دوست داشتید رو اون وسط بریزید.
اگه دوست داشتید میتونید با شکلات سفید روش رو تزیین کنید
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپكهاي #مرغ_سوخاري 😍😍
سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم .من بعضي وقتها خميرهاي وسط نون فانتزي رو درميارم وخشك ميكنم وبعد آسياب ميكنم وبصورت پودر درميارم وكمي فلفل سياه وخيلي كم پودر سيروپودر زنحبيل وكمي نمك اضافه ميكنم وبعنوان پودر سوخاري استفاده ميكنم سيب زميني رو پوست گرفتم و دو يا سه سانتي برش دادم و سه يا ٤دقيقه در آب جوش و نمك ابپز كردم و بعد در روغن سرخش كردم و شويد رويش پاشيدم ميشه يه غذاي سريع و شيك و اشتها برنگيز😎💞💓💗
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛