eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍲خورشت مرغ و آلو زرد🍲 🍗مرغ با استخوان ۵۰۰ گرم 🧅پیاز خلال شده ۱ عدد 🍑آلو بخارا ۱۵۰ گرم 🍑آلو زرد ۸۰۰ گرم 🥣زعفران دم کرده ۱ استکان 🥄زرد چوبه ۱ ق .غ 🥄خلال بادام و پسته برای تزئین 🍲🍛طرز تهیه خورشت مرغ و آلو زرد ابتدا پیاز و مرغ را به همراه کمی آب تفت می دهیم،سپس زرد چوبه را اضافه کرده با مرغ خوب مخلوط می کنیم و کمی صبر می کنیم تا رنگ مرغ ها تغیر کند. سپس آلو بخارا را به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم،سپس آلو زرد را اضافه می کنیم. در انتها زعفران دم کرده را به همراه کمی خلال بادام و پسته و ۱/۵ لیتر آب اضافه و مدت ۱:۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا کامل جا بیوفتد،سپس آماده سرو است .
🍛🍛خوراک خوشمزه ۲ عدد بادمجان ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳ عدد گوجه فرنگی ۵ عدد قارچ ۱ عدد پیاز ۳ حبه سیر ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد فلفل دلمه‌ای ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی یک دوم قاشق غذا خوری شوید خشک نمک و فلفل 🧆پوست بادمجان‌ها را بگیرید و سپس آن‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک در آورید. کمی نمک روی بادمجان‌ها بریزید و به آن ۲۰ دقیقه زمان دهید تا استراحت کند. به کمک این کار تلخی بادمجان‌ها گرفته می‌شود. سپس آن‌ها را آبکشی کنید و بادمجان‌ها را با دست فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس درون تابه‌ای کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس بادمجان‌ها را درون روغن سرخ کنید. پیاز و سیر را رنده کنید و آن‌ها را روی حرارت ملایم در تابه‌ای جداگانه با روغن تفت دهید تا کاملا نرم شوند. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید. این کار را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و قارچ‌ها را خرد کنید و آن‌ها را به گوشت اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا موادتان کاملا بپزند. سپس رب گوجه فرنگی، شوید خشک را اضافه کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند .
🎂🍨کرم وانیلی 🍨🎂 🍥شکر۱/۲ پیمانه 🥤نشاسته۲ قاشق غذا خوری 🍥آب سرد۱/۲ پیمانه 🥤تخم مرغ۲ عدد 🍥وانیل‏۱/۲ قاشق چای خوری 🥤نمک ۱/۴ قاشق چای خوری 🍥کرم وانیلی🍥 نشاسته را به آرامی در آب سرد حل کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود؛ سپس از الک ریز رد کنید تا کاملا صاف و یکدست شود. زرده‌ها و سفیده ها را از هم جدا بزنید. زرده‌ها را با شکر مخلوط و وانیل و نمک را اضافه کنید؛ به حدی بزنید تا زرده‌ها، سفید و کشدار شود. شیر را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. نشاسته حل شده در آب را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایه غلیظی به شکل ماست بدست آید. در این مرحله زرده‌های زده شده را به این مواد آرام آرام اضافه کنید و مرتب هم بزنید. و مواد را که خوب با هم مخلوط شده از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سفیده‌های زده شده و پف کرده را به مایه بالا که سرد شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید. مایه آماده است، می توانید در هر قالبی که مایل هستید بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال نگهدارید و سپس سرو کنید. .
🍵سوپ اسفناج با مرغ 🌿اسفناج 2 فنجان 🌿آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری 🌿پاستا برنجی 1 فنجان 🌿پنیر پارمزان رنده شده یک سوم فنجان 🌿پیاز بزرگ 1 عدد 🌿تخم گشنیز1 قاشق چای خوری 🌿روغن زیتون2 قاشق غذاخوری 🌿سیر رنده شده2 حبه 🌿سینه مرغ بدون پوست و بی استخوان4 تکه 🌿نمک و فلفل به مقدار لازم 🍵🍵🍵طرز تهیه🍵🍵🍵 مرحله 1 - مرغ‌ها را با نمک و فلفل آغشته کنید. مرحله 2 - در یک قابلمه روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم کنید. سپس مرغ‌ها را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای کمرنگ متمایل شود. مرغ‌ها را در یک بشقاب جدا کنار گذارید. مرحله 3 - پیاز، سیر و تخم گشنیز را به آب روغن مرغ‌ها اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا پیازها نرم شود. مرحله 4 - آب به مخلوط پیاز ا اضافه کرده و آن را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کرده و پاستای برنجی شکل را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا مدت 10 دقیقه بپزد. مرحله 5 - مرغ‌ها را به قابلمه اضافه کرده و دو مرتبه جوش آورده و 1 دقیقه مخلوط با هم بجوشد. مرحله 6 - حرارت را کم کنید، آب‌لیمو را اضافه کرده و مزه و ادویه را دوباره تست کنید.. .
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یکی از شهرک‌نشیان صهیونیست: ما سال‌ها در کنار مقر تیپ گولانی زندگی کردیم و نمی‌دانستیم اینجا یک پادگان نظامی است؛ اما حزب‌الله مطلع بود و آن را با پهپاد هدف قرار داد! .
🍲شوید پلو و ماش 👩🏻‍🍳مواد لازم 🔸برنج ۴ پیمانه 🔸سبوس دوم برنج ۱ قاشق غذاخوری 🔸شوید تازه پاک کرده ۴۰۰ گرم و یا شوید خشک ۶ قاشق غذاخوری 🔸روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری 🔸ماش ۳۵۰ گرم 🔸نمک به مقدار لازم. ✅✅✅ 🍛طرز تهیه🍛 ابتدا ماش را تمیز کرده و بشویید و با ۲ لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا پخته و آب آن تمام شود. سپس برنج، سبوس برنج، شوید و آب را با ماش مخلوط کرده و در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد و آب آن خشک شود. سپس روغن را به آن اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد. می توانید ماش را از شب قبل خیس دهید و همزمان با برنج مخلوط و طبخ نمایید. .
🥕🥕🥘خوراک هویچ🥘🥕🥕 🥗مواد لازم 🍥هویج : یک عدد بزرگ 🍥روغن کنجد : به میزان لازم 🍥پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ 🍥کدو خورشتی : سه عدد بزرگ 🍥نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری : به میزان لازم 🥙🥙دستور پخت🥙🥙 کدو خورشتی را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. هویج را خلالی خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم تا نرم شود. در آخر کدو خورشتی رنده شده را به مواد قبلی افزوده و چند دقیقه حرارت می دهیم تا غذا آماده شود. .
🍪 شیرینی سه آرد 🍪 🍩🍩🍩 آرد شیرینی ۱ پیمانه آرد نخودچی ۲/۳ پیمانه آرد برنج ۱/۲ پیمانه کره ۱۰۰ گرم روغن جامد ۲ ق غذا خوری پودر هل ۱ ق مربا خوری وانیل ۱/۴ ق چای خوری پودر قند ۱ پیمانه 🍮این شیرینی چون نیازی به پختن و فر ندارد باید آرد ها را تفت دهید برای این کار ابتدا آرد شیرینی پزی یا همان آرد سفید را داخل تابه ریخته و با دمای کم شروع به تفت دادن کنید به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس به ترتیب آرد نخودچی را افزوده و ۵ دقیقه دیگر هم بزنید در ادامه آرد برنج را هم اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا بوی خامی آردها برطرف شود. 🍮مرحله دوم: تهیه خمیر آرد ها را دو بار الک کنید سپس مجدد داخل تابه ریخته و به آن کره و روغن را اضافه کنید و سریع و تند هم بزنید تا جذب آرد شود سپس در ادامه پودر هل و وانیل را افزوده و هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و پودر قند را الک کنید و هم بزنید تا خمیر تهیه شود. 🍮مرحله سوم : تهیه شیرینی سه آرد بدون فر صبر کنید تا خمیر خنک شود سپس از مواد به اندازه کوچکی بردارید و در دست گرد کنید و به دلخواه روی آن مهر بزنید . .
🥞پنکیک ژاپنی🥞 🧇۲ عدد زرده تخم مرغ 🧇 یک چهارم پیمانه شکر 🧇 نصف پیمانه شیر 🧇سه چهارم پیمانه پودر آماده پنکیک 🧇۴ عدد سفیده تخم مرغ 🧇کره (برای سرو) 🧇سیروپ (برای سرو) 🥞طرز تهیه یک روش متفاوت و جالب از طرز تهیه پنکیک صبحانه را برایتان آموزش داده ایم که برای پذیرایی از مهمان ها گزینه خوبی محسوب می شود. ۱-در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ، شکر، شیر و پودر پنکیک را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. ۲-در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده های تخم مرغ را تا زمانی هم بزنید که کاملا پف کنند. ۳-سفیده تخم مرغ را به مخلوط پنکیک اضافه کرده و به صورت دورانی آن ها را مخلوط کنید. ۴-قالب های فلزی و گرد را با روغن چرب کرده و در وسط تابه بگذارید. حرارت را تا حد امکان کم کنید. هر کدام از قالب ها را با سه چهارم پیمانه از مواد پر کنید. در تابه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سطح آن ها طلایی شود. سپس با کفگیر برگردانید و ۵ دقیقه دیگر با در بسته بپزید تا طرف دیگر پنکیک ها نیز طلایی شود. ۵-آن ها را به همراه کره و سیروپ موردعلاقه سرو کنید. 👨‍🍳 .
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🎥 واقعاً حرم سلام الله علیها این جوریه... 🎙آیت الله میرباقری .
🥗باقلا قاتق گیلانی 🧆مواد لازم 🧅پاچ باقلای کشاورزی ۳۰۰گرم 🧅تخم مرغ ۳ عدد 🧅شوید خشک ۴ حبه 🧅کره یا روغن زیتون ۱۰۰ گرم 🧅سیر کوبیده شده ۴ حبه 🧅نمک ، فلفل و زردچوبه ، دارچین طرز تهیه🌮 کافی پوست باقلا را جدا کنید و به همراه کمی روغن یا کره تفت دهید .بعد از کمی تفت دادن باقلا ،سیر کوبیده شده ,شوید و کمی زردچوبه و نمک را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند.سپس ۱ لیتر آب روی آنها بریزید تا باقلا نیم پز شود و وقتی آب داخل باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه میکنیم .تخم مرغ ها باید کاملا پخته شوند و نباید در غذا هم زده شوند .در پایان پخت باقلا هم میتوانید آن را با کمی دارچین و نمک خوش عطر تر و لذیذ تر کنید وبا برنج سرو کنید . .
🍛خوراک لوبیا چیتی و قارچ غذایی خوشمزه و آسون🥘 🧄لوبیا چیتی خام ۲۰۰ گرم(۱ لیوان) 🧄قارچ ۱۰-۱۲ عدد کوچک(نقلی) 🧄پیاز ۱ عدد 🧄رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری 🧄نمک و فلفل ،زردچوبه و آویشن،دارچین مقدار لازم 🧄سیر پوره شده ۱ حبه یا پودر سیر 🧄کره مقداری 🧄آب لیموی تازه مقدار لازم 🥙طرز تهیه ابتدا طبق روال پخت همه حبوبات لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه،بعد بزارید تا کاملا پخته شود،بعد در این فاصله مینی قارچ هامونو جداگانه با کره سرخ کنید با حرارت بالا تا قارچ ها سرخ بشن و آب نندازن ،پیازها را هم جداگانه خلالی خرد کنید و با زردچوبه سرخ کنید تا طلایی بشه،حالااا یه قابلمه مناسب بردارید لوبیاهای پخته+پیاز سرخ شده طلایی+قارچ سرخ شده+رب سرخ شده+ادویه مخلوط کنید و سپس مقداری آبجوش بریزید روی مواد و با شعله ملایم روی گاز تا پخته و جا افتاده بشه،بسیار خوشمزه و لذیذ و پر خاصیت برای تزیین هم من از خامه ترش و مقداری پیازچه استفاده کردم .