eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍰کیک شکلاتی با روکش موز و خامه 🍌🍫 ‌ 🥠مواد لازم: 🥧آرد 500 گرم 🍥شکر 200 گرم 🥧پودر کاکائو 100 گرم 🍥بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 🥧وانیل به میزان دلخواه 🍥نمک یک پنس 🥧روغن 150 میلی لیتر 🍥آب 350 میلی لیتر 🥧شیر 200 میلی لیتر ‌ ✍مواد لازم برای رویه موز و خامه: خامه قنادی 200 میلی لیتر موز 3 یا 4 عدد شکلات چیپسی 100 گرم ‌شیر یک لیوان ‌ 🥣طرز تهیه: فر را روشن كرده و روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا مایه یکدست شود. مایه را در قالب مورد نظر ریخته و داخل فر به مدت 30 دقیقه بذارید تا آماده بشه. بگذارید کیک کاملا خنک شود.به کمک چاقو، لایه پف کرده کیک رو بردارید و پودر کنید.حالا با کمی شیر روی کیک رو خیس کنید.خامه رو با بقیه شیر و شکلات چیپسی مخلوط کنید و آن را روی کیک بریزید و موزها رو در قسمتهای مختلف آن فرو ببرید.در آخر کیک پودر شده رو رویش بریزید.‌با پودر پسته(دلخواه) تزیین کنید. .
🧆🍛استامبولی با مرغ🍛🧆 🧅مواد لازم: 🧇برنج 🧇سینه مرغ مکعبی خرد شده 🧇سیب زمینی مکعبی خرد شده 🧇لوبیا سبز 🧇پیاز رب ادویه و... 🥔طرز تهیه؛ مرغو با نمک و زردچوبه و ادویه و پیاز و سیر و فلفل اب پز کنید و‌تفت بدید،لوبیا سبز تفت بدید و‌رب اضافه کرده و‌کمی اب مرغ بریزید تا سس غلیظی داشته باشه و‌لا به لای برنج ابکش شده بریزید و سیب زمینی مکعبی سرخ کرده روی‌برنج بذارید تا دم بکشه. .
🍹كرم انبه🍹 🧊 مواد لازم 🧊 🧉ژله انبه نصف بسته 🧉اب سرد. نصف پيمانه 🧉انبه دو عدد 🧉خامه صبحانه سه ق غ 🧉گلاب يك چهارم پيمانه 🧉شكر. دو ق غ . 🥃 طرز تهیه: اگر ژله انبه نداريد (ژله و اب سرد حذف كنيد ) بجاش ميتونيد از دو ق غ ژلاتين +سه ق غ اب استفاده كنيد و بذاريد به روش بن ماري روي حرارت ، ژله انبه رنگ كرم رو زرد و خوشرنك تر ميكنه بدون ژله رنگ كرمي داره . ابتدا ژله رو با اب سرد حل كنيد و بذاريد روي حرارت تا ذرات ژله حل بشه و بعد از يك قل زد حرارت خاموش كنيد و بذاريد ژله خنك بشه . انبه را پوست بگيريد و فقط قسمت گوشتي انبه را با شكر و گلاب و خامه بريزيد تو ميكسر و ميكس كنيد تا يك پوره خوشكل بدست بياريد و در اخر هم ژله سرد شده رو بريزيد داخل ميكسر و باز هم بزنيد تا ژله با پوره كرم مخلوط بشن و بعد كرم خوشمزتون اماده است فقط بايد يه دو سه ساعتي بره تو يخچال . دوستان بافت اين كرم اسفنجي بود اكه ميخوايد اين دسر قالبي در بياريد بايد ژلاتين بيشتر اضافه كنيد تا بهتر خودشو بگيره . .
دلایل نوشیدن کافی در طول روز 👆🏻 ▫️در این پست به مضرات کم نوشیدن آب در فصل گرم تابستان اشاره کره ایم و عواقب آن را بررسی کردیم. + نوشیدن آب رو جدی بگیرید 🙏🏻 .
🍧دسر سوپانگل 🧁مواد لازم:🧁 🧊۱ لیتر شیر 🧊۴ ق م آرد 🧊۳ غ ق پودر کاکائو 🧊۱ لیوان شکر 🧊۵۰ گرم شکلات تلخ 🧊۱ ق غ کره 🧊۱ لیوان آب 🌰طرز تهیه: شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید. .
🍹پودینگ انبه و نارگیل با دانه های چیا👌😋 🥣اول بگم بهتون دانه چیا سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب ضروری، آهن، فیبر، کلسیم....هس و برای شادابی و طراوت پوست ، لاغریو....خیلی مفیده .👌 🌰مواد لازم :🌰 🥤 شیر نارگیل۲۰۰ میلی لیتر 🥤عسل ۲ ق س 🥤دانه چیا ۲/۵ ق س 🥤انبه خرد شده دو عدد 🥣 طرز تهیه: شیرنارگیل، دانه چیا و عسل رو باهم ترکیب کنید ، در صورت تمایل کمی دارچین بریزید. بزارید یه شب تا صب تو یخچال بمونه . موقع سرو اگه دیدید خیلی غلیظه کمی شیر بریزید تا رقیق شه برای سرو هم لایه لایه پودینگ و انبه خرد شده بریزید.🧉 .
27.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انجمن حجتیه و عجایب هفتگانه! ♦️از سکوت در مقابل ظلم و ممنوعیت الگوبرداری از امام حسین علیه‌السلام تا نفوذ در مناصب حاکمیتی! ⚠️ بخشی از آن‌چه باید در مورد این انجمنِ منحرف بدانید .
🍡🍡 🍬پودر نارگیل ۲ پیمانه 🍬شیر عسلی حدودا نصف قوطی ( ممکنه کمتر یا بیشتر لازم باشه) 🍬شکلات برای کاور ۲۰۰ گرم 🍬روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری 🧁پودر نارگیل و شیرعسلی رو مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد داخل رینگ مستطیلی کیسه فریزر میزاریم و روش موادمون رو پهن میکنیم و پالت صاف میکنیم داخل فریزر میزاریم تا سفت بشه به اندازه دلخواه برش زده شکلات را ذوب و با روغن مایع مخلوط میکنیم و نارگیل ها رو کاور میکنیم. .
🍘شیرینی بدون فر 😋 🧊مواد لازم: 🍭شعریه پاکستانی خیلی ریز شده 1 لیوان 🍭بیسکوییت ساقه طلایی پودر شده نصف لیوان 🍭بیسکوییت لوتس پودر شده 1 لیوان 🍭شیرخشک تفت داده شده 1 لیوان 🍭خامه صبحانه 1 عدد 🍭شیرعسلی 1 قوطی 🍭کرم لوتس یا کره بادام زمینی 4 ق غ 🍭کره 30 گرم‌ ‌ 🍪طرز تهیه:👇 اول شعریه رو با کره با حرارت ملایم تفت میدیمو میزاریم کنار سپس شیرخشک تفت میدیم میزاریم رنگش طلایی بشه مواظب باشین زود میسوزه. حالا همه مواد رو میریزیم توی بلندر شعریه پاکستانی +پودر بیسکوییت ساقه طلایی (من پتی بور استفاده کردم )+پودر بیسکوییت لوتس +شیرخشک تفت داده شده +کرم لوتس + شیرعسلی همه مواد جز خامه رو با هم مخلوط میکنیم خامه رو قاشق قاشق اضافه میکنیم و هم میزنیم تا موقعی که موادمون نه زیاد شل باشه نه زیاد سفت باید کشدار باشه اگه زیاد شل باشه فرم نمیگیره و اگه سفت باشه خوشمزه نمیشه امواد رو یه کمی سفت تر گرفتم و لوله ای کردم و گذاشتم فریزر سفت بشه شکلات جلکسی(میتونید شکلات تخته استفاده کنید ) رو ذوب کردم و با برس شکلات رو روش کشیدم و دوباره گذاشتم یخچال تا شکلاتش ببنده و اریب برش داد. ‌.
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 کسالت از علائم نفاق است! سبک زندگی اهل بیتی یعنی زبر و زرنگ و تیز❗️ ⬅️ اصالت دنیا نه، ولی اصالت تکلیف در دنیا بله... ⬅️ ما نمی توانیم نداریم❗️/دکتر رحیم پور 🎥 .
🥐توپک شعریه😋 🧈 ارد سفید 3 لیوان 🧈 پودر شیر خشک نصف لیوان 🧈 شکر 3 ق غ 🧈ماست یک سوم لیوان 🧈 روغن یک چهارم لیوان 🧈اب 1 لیوان 🧈 نمک کمی 🧈 بکینگ پودر 1 ق چ 🧈خمیر مایه 1 ق غ 🥣 طرز تهیه: . تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاد اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید .
🍺دسر لیوانی اوریو 🍦مواد لازم : 🍨یک لیتر شیر 🍨یک پیمانه شکر دانه ریز 🍨دو ق غ نشا ذرت 🍨دو ق غ آرد سفید 🍨وانیل 🍨یک عدد خامه صبحانه 🍨بسکویت اوریو یا مارک ایرانیش اورینو 🥣طرز تهیه : بسکویت اوریو باز کرده کرمش جدا میکنیم بعد پودر میکنیم کل مواد بالا بغیر خامه ووانیل باهم مخلوط میکنیم روی شعله میزاریم مدام بهم میزنیم تا حالت فرنی بشه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ شعله خاموش کرده خامه صبحانه ووانیل اضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی مخلوط کنید لایه اول پودر بسکویت بعد کرم وتکرار لایه ها سه ساعت دریخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده وبعد این خوشمزه لذیذ رو نوش جان کنید روش با پودر بسکویت تزیین کنید .