📖 السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْخَلَفُ الصَّالِحُ لِلْأَئِمَّةِ الْمَعْصُومينَ الْمُطَهَّرينَ...
🌱سلام بر تو ای صاحب علم علی علیه السلام و ای آیینه دار صبر حسن علیه السلام و ای وارث شجاعت حسین علیه السلام و ای میراث دار غربت فرزندان حسین علیهم السلام .
📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
#امام_زمان
#ماه_شوال
#کاپ_کیک_بدون_زرده_تخم_مرغ ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
▪️سفیده تخم مرغ درشت ۳ عدد
▪️روغن مایع ۲/۳ پیمانه
▪️شکر ۱ پیمانه
▪️شیر یا ماست ۲/۳ پیمانه
▪️گلاب ۱ قاشق غذاخوری از شیر یا ماست کم کنید و گلاب اضافه کنید
▪️هل کمی دلخواه
▪️وانیل کمی
▪️آرد ۳ بار الک شده ۲ پیمانه
▪️بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
🔴طرز تهیه🔻🥧
🔸سفیده ها را با همزن برقی انقدر بزنید تا پف کند و سفت شود و از کاسه نریزد.
در ظرف دیگری شکر و روغن رو بزنید تا شکر حل شود ، سپس شیر یا ماست و وانیل و گلاب و هل رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت سفیده را با لیسک با مواد قبلی فولد کنید . زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن که پف کاپ کیها از بین نرود. کپسولهای کاغذی را که در قالب مافین قرار دهید و دو سوم از مواد را داخل کپسولها بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بمدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه قرار دهید ، بسته به دمای فرتون بعد از ۲۵ دقیقه با خلال دندان چک کنید.
#بستنی_وانیلی_خانگی 🍨
شیر یک لیتر
زرده تخم مرغ ۸ عدد
وانیل یک ق چ
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند
گراتن پاستا:
پاستا پروانه ای (شکل دار به دلخواه) یک بسته
گوشت چرخ کرده500گرم
پیاز1عدد
فلفل دلمه ای1عدد کوچک
قارچ 500گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
روغن،نمک و فلفل به مقدار لازم
پاستا رو در قابلمه ای طبق دستور به جوشانید و آبکش کنید،بقیه مواد را مثل مایه گوشتی ماکارونی آماده کنید سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده و پاستا را داخل آن بریزید و صاف کنید و مایه گوشتی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید( در ریختن پنیر دست و دل باز باشین😉) و داخل فر 180 درجه به مدت 20_25دقیقه بگذارید.
#شیرینی_رومال 🍘🍘
يه دونه تخم مرغ و يك ق غ اب
مخلوط ميكنيد
شكر هم قبلي بزارين فر روي خمير ميريزين.
مواد مياني:👇
٣ ق غ نشاسته
يك پيمانه شيرخشك
٣ غ ق پنير خامه اي
يك پاكت خامه ي صبحانه
يك ليوان اب
👈اول نشاسته و اب رو مخلوط ميكنيد تا حل سپس تمامي مواد رو باهم مخلوط كرده و ميزارين روي حرارت تا غليظ بشه .خمير ها رو كه از فر خارج كرديم قشطة رو مثل فيلم ميريزيم روش و در با خلال پسته تزئين ميكنيم
#پنکیک
شیر ۱لیوان
آرد ۱لیوان
پودر قند ۴ق.غ
روغن ۴ق.غ
بکینگ ۱ق.چ
تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک ق
تخم مرغ با وانیل وپودر قند با همزن زدم بعد روغن اضافه کردم وزدم بعد شیر رو اضافه کردم ودر آخر آرد با بکینگ رو سه بار الک کردم بعد کم کم اضافه کردم وبعد با لیسک یکدست کردم
ماهی تابه نوزادی(سایز کوچک)رو اجاق گذاشتم داغ که شد یه ملاغه از مواد رو ریختم بعد روش که حباب زد برگرداندم طرف دیگش وبعد با میوه های فصل وسس شکلات ومربای سیب سرو کردم
#کیک_زبرا
۳ عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
دو لیوان آرد سفید
وانیل به مقدار لازم
بکینگ پودر به مقدار لازم
شیر یک لیوان
روغن مایع ۱/۳
آرد را ۳ بار الک کنید بذارید کنار
تخم وشیر را از نیم ساعت قبل بیرون یخچال گذاشتم بعد از نیم ساعت تخم و مرغ و یک لیوان فرانسوی شکر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی رنگ وکشدار بشه بعد یک لیوان شیر وروغن مایع را بریزید و در حد هم خوردن هم بزنید وبعد آرد الک شده و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هم بزنید بعد مایع کیک را در دو تا کاسه به اندازه هم ریختم به یکی یه قاشق آرد و اون یکی مایع کیک رنگ خوراکی ریختم بعد از اون ظرف مورد نظر چرب کردم و مایع کیک را دو قاشق ریختم وبعد از اون یکی مایع کیک ریختم همین جور ادامه میدین بعد از تمام شدن با خلال دندان از ته ظرف کیک را هر جور که خواستین خلال دندان را بکشید تا شکل خوبی ایجاد بشه امیدوارم درست کنید لذت ببرید.
رسپی امتحان شده
#شيرينى_تر_موزى_شكلاتى
ابتدا یک کیک شکلاتی هر مدلی که دارین رو پودر کنین بعد بهش مقداری گردوی خرد شده اضافه کنین به همراه یک موز پوره شده خوب ورز بدین بعد مقداری گاناش(ترکیب شکلات تخته ای اب شده و خامه صبحانه) اضافه میکنین و خوب ورز میدین تا جاییکه خمیر منسجمی بدست بیاد بعد مواد رو داخل پلاستیک فریزر لوله میکنین و میگذارین یکساعتی داخل فریزر باشه تا خودشو خوب بگیره بعد از فریزر خارج میکنین و برش میزنین و با مقداری شگلات آب شده و پودر پسته تزیینش میکنین، به همین راحتی و خوشمزگی
#تانتونی_مرغ
مواد لازم برای 3 نفر
300 گرم سینه مرغ
2 عدد فلفل د لمه ای
150 گرم قارچ
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1 ق س رب گوجه فرنگی
به میزان لازم نمک و فلفل
نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است
به میزان لازم پودر آویشن
مقد اری روغن مایع
طرز تهیه:
1. سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از آنکه شستید، به صورت نگینی خرد کنید.
2. در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. 1 قاشق روغن به مواد اضافه کرده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.
3. مواد را 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.
4. 4-3 قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید
#دسر_ليواني
طبقه اول:
كيك شكلاتي
خورد شده براى پايه
طبقه دوم:
دو عدد دريم ويب (پودرخامه خارجي)
يك ليوان شير سرد
يك عدد خامه صبحانه
چهار عدد پنير كيبي (صد گرم پنير خامه ي )
نسكافه مقداري كه با كمي ابگرم مخلوط ميكنيم
همه اينا با هم ميكس ميكنيم
طبقه سوم:
صد گرم شكلات تخته ي (يا شكلات گلگسي)با صد گرم خامه به روش بن ماري ذوب ميكنيم
و روش ميريزيم.
#پای_مرغ_وقارچ
مواد لازم
فیله مرغ 4 عدد
قارچ ریز شده 2 لیوان
خامه 1 بسته
کره 100 گرم
آرد 1/3 لیوان
شیر نصف لیوان
پیازچه خرد شده 1/3 لیوان
آب مرغ 1 لیوان
نمک . فلفل سیاه
طرز تهیه
ابتدا فیله ها را روی تخته ی آشپزی خرد کنید.
کره را در تابه ذوب کرده و فیله های خرد شده را درون آن بریزید. در حین تفت دادن کم کم نمک، فلفل سیاه و پیازچه ها را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. قارچهای خرد شده را به تابه اضافه کنید.
خامه، شیر و آب مرغ را روی مواد بریزید. در صورت تمایل می توانید یک قاشق سس خردل هم اضافه کنید.
در همین حین که مواد آرام آرام می جوشد، با آرد و کره و کمی آب، خمیر پای را آماده کنید. فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
حالا در پیتزا خوری مورد نظر، مواد را بریزید و روی آن را با خمیر پای بپوشانید.
اگر مقداری کره یا تخم مرغ زده شده روی خمیر بمالید پای مرغ شکل طلائی رنگ زیبایی پیدا می کند.
حالا ظرف را به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر قرارميدهيم
نوش جان