eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 توت فرنگ يخ زده ١٠ عدد درشت بلوبري يخ زده حدود ٣٠ عدد بستني وانيلي ٨ اسكوپ سيروپ ( عصاره) توت فرنگي و بلوبري ١ ق چ از هر كدوم ابتدا توت فرنگي يخ زده و چند تيكه يخ رو در ميكسر ميزنيم تا پوره بشه بعد ٤ اسكوپ بستني و سيروپ توت فرنگي رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم ( ميتونيد سيروپ رو حذف كنيد ) سپس بلوبري يخ زده و چند تيكه يخ رو در ميكسر ميزنيم تا پوره بشه بعد ٤ اسكوپ بستني و سيروپ بلوبري رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم من برش نازك از موز و توت فرنگي رو به ليوان چسبوندم ١٠ مين در فريزر گذاشتم سپس از اسموتي داخل ليوان رو پر كردم واسه زيباتر شدنش از كمي تخم شربتي استفاده كردم براي تزيين از بيسكوييت ارئو ، بلوبري ، توتفرنگي ، فيساليس استفاده كردم
پاولوای توت فرنگی 😍😍 😍😍 ویژه ولنتاین ❤️ مواد لازم برای۸ نفر توت فرنگی🍓 یا هر میوه دیگر برای تزیین به مقدار لازم خامه‏ برای تزئین به مقدار لازم سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری پودر شکر ۱ پیمانه تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد طرز تهیه ۱- فر رو با دمای 150 درجه روشن کنید ۲- سفیده ها ی تخم مرغ رو در یک کاسه آینقدر بزنید تا سفت و فومی بشه و با برگردوندن ظرف نریزه ۳- بعد به تدریج پودر شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده هم زده و در آخر سرکه سیب رواضافه و هم بزنید تا سفت و منسجم بشه ۴- حالا این مایه رو توی قالب به شکل قلب که داخلش کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و بذارید تو فر دمای فر 120 درجه حدود یک ساعت با دمای کم توی فر بماند ۵- بعد از خنک شدن حالتی مثل مرنگ دارد با احتیاط از کاغذ جدا کنید و در ظرف بذارید و با خامه و توت فرنگی🍓😋 یا هر میوه دیگه روشو تزیین کنید
مواد لازم آرد قنادی:350 گرم کره یا مارگارین:150 گرم پودر قند:100گرم تخم مرغ:1عدد60 گرمی باشه نمک 1 پنس وانیل :1/2ق چ طرز تهیه بجز تخم مرغ و وانیل باقی مواد رو تو میکسر بریزید و هم بزنید تا بشکل خرده نان دربیاد ؛ سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید ؛ همزن رو خاموش کنید کمی بادست ورز بدید تا خمیر نچسب و یکدستی بدست بیاد اگر وقت داشتید یه ربع تو یخچال استراحت بدید اگر نه که پهن کنید به قطر 3 میلی متر و قالب زده توی سینی چرب نشده بچینیدشون ـ با دمای 175 درجه مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید ـ زیرشون کمی طلایی بشه کافیه برای تهیه بیسکوئیت کاکائویی ، 20 تا 30 گرم از آرد بردارید و جاش پودر کاکائو بزنید
⁨توئیت سردار حاجی‌زاده: خورشید امروز با طلوع می‌کند گفته می‌شود تا ساعتی دیگر از موشک هایپرسونیک ایران که فتاح نام دارد رونمایی خواهد شد .
موادلازم یک پیمانه آرد یک پیمانه پودر قند یک پیمانه روغن جامد چند قطره اسانس موز چندتا هم نان میکادو طرزتهیه: آرد و توی قابلمه ریخته و تفت میدهیم با حرارت خیلی کم فقط باید بوی خامی آرد بره رنگش تیره نشه بعد از حرارت برداشته روغن و پود قندرو همراه اسانس اضافه کرده هم میزنیم باز دوباره برا دو دقیقه روی حرارت گذاشته هم میزنیم . حالا با لیسک از موادمون برداشته روی نون میکادو میمالیم بعد ی نون میکادو دیگه روش میزاریم دوباره از موادمون بصورتی ک سه طبقه بشه محکم با دستمون سفت میکنیم فشار میدیم به مدت نیم ساعت تو یخچال قرار داده بعد برش میدیم
🍰 ارد دو پیمانه جوش شیرین نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر 1قاشق چایخوری ماست 1پیمانه شکر سفید 1پیمانه روغن مایع نصف پیمانه تخم مرغ 1عدد وانیل کمی 🥚ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.روغن را اضافه کرده و با همزن بزنید.ماست را اضافه کرده هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.زمانی که آرد را اضافه می کنید مواد را خیلی هم نزنید. مواد کیک را در قالب ریخته و قالب را در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید بعد سرد شدن خامه فرم گرفته روی کیک زدم و میوه هارو چیدم و کمی ژلاتین رقیق روی میوه ها زدم تا براق بمونن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان
_شکلاتی🍫 🥄مواد لازم: 🍭جو پرک ۴۰۰ گرم 🍭کره ۲۰۰ 🍭شکر۱۵۰گرم 🍭عسل۴ قاشق غذاخوری 🍭فندق۱۰۰ گرم 🍭شکلات تخته ای۵۰ گرم 🍭روغن مایع۱ قاشق چایخوری 🥣طرز تهیه قابلمه ­ای انتخاب کرده و کره، شکر و عسل را درون آن بریزید سپس بر روی شعله متوسط گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا مواد به طور کامل حل شوند. حال جو پرک را افزوده و به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند و از روی حرارت بردارید. قالب مستطیلی شکلی را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. و ترکیبی را که آماده کرده اید بر روی آن بریزید. مقدار فندقی را که ریز کرده اید به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد به خوبی به هم بچسبند با قاشق آن­ها را فشار دهید. فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و قالب را درون فر بگذارید، تا مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه رنگ اسلایس ­ها طلایی شوند. اسلایس ­ها را از فر بیرون آورید و صبر کنید تا کمی حرارت آن کاهش یابد. حال می­توانید آن­ها را ببرید.روی اسلایس ­ها را سس شکلات بریزید.
لینک عضویت کانال🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/3792634142Cd8a6737b59 عزیزانی که ما رو از هشتک سراسری می بینید لطفا به جمع ما بپیوندید 🙏🌺