eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیرینی ترد عربی🍰😍😋 یه قرابیه ترد تقریبا مثل بامیه خودمون.خیلی تردوخوشمزه😋🥨 موادلازم: - 3 لیوان آرد سمولینا - یک لیوان آردگندم - شیر خشک 3 قاشق غذاخوری - شکر 3 قاشق غذاخوری - مخمر1ق.غ - 2 و1/2 لیوان آب گرم(کنترل شده) 🍡همه ی موادرومخلوط کرده تاخمیری مانند ویدیوبدست بیاد بعد یک دستمال تمیزروی خمیرمیکشیم وحدود1_1/5ساعت استراحت میدیم تاخمیرعمل بیاد 🍡وقتی عمل اومد کمی باقاشق هم میزنیم سپی داخل قیف میریزیم و داخل روغن داغ به شکل دلخواه پایپ میکنیم و پشت و رو میکنیم تاهردوطرف خوب طلایی بشن سپس داخل شربت ولرم میغلتونیم و توی سبدمیچینیم تاشربت اضافی خارج بشه. 🍡برای شربت هم‌ یکونیم لیوان شکر و یکونیم لیون آب همرا دوعددهل یمجوشونیم تاشکر حل بشه و میزاریم کنار تاسرد بشه. 👨‍🍳
مژده‌‌ای‌دل،ڪه‌به‌ماتاج‌سری‌دادخدا شب‌ماسوتـــــه‌دلان‌راسحری‌دادخدا سجده‌شکربه‌جاآرکه‌ازرحمت‌خویش تیــــرجانسوزدعارااثـــری‌دادخــــدا 🌹 🥰
مواد خمیر ▪️شکر .......8ق ▪️شیر .........1/2 پیمانه ▪️آب ولرم.......1/2 پیمانه روغن مایع ...... 2ق ▪️خمیر مایع........2ق ▪️کره .............1/3پیمانه ▪️نمک ............خیلی کم ▪️تخم مرغ .......2عدد ▪️آرد ....... ❌خمیر ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم . کرم 🔹شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه نوشیدنی کافی شاپی باکلاس😍😋 مواد لازم : پودر ژله با طعم دلخواه تخم شربتی شکر گلاب دلخواهه آب سرد و یخ 🌟
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یخ که برای پذیرایی معرکس👌 مواد لازم: ۱۰۰ گرم شکلات سفید ۱۰۰ گرم شکلات ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم خامه قنادی ۴ ق غ شکر ابتدا قالب یخ رو با اب پر کرده و چوب بستنی میذاریم و فریزر قرار میدیم تا ببنده شکلات هارو در ظرف جداگانه روی بخار کتری قرار میدیم تا ذوب شه سپس میذاریم یه گوشه تا مقداری از حرارت بیوفته سپس یخ هارو از قالب جدا میکنیم و در شکلات ذوب شده بزنید و روی کاغذ روغنی قرار بدین و در فریزر بذارین تا شکلات ببنده و وقتی که شکلات بست ۳ دقیقه بیرون قرار دهید تا کمی آب شه و سپس یخ رو به آرامی تکان دهید و از شکلات جدا کنید خامه و پنیر ماسکارپونه و شکر رو با همزن زده۵ دقیقه و داخل کاسه های شکلات بریزیدو و آنهارو با میوه و یا آجیل تزیین و سرو کنید نکته: حتما بذارین شکلات از حرارت بیوفته و کاملا سرد شه بعد یخ‌رو بزنید ‏داخل شکلات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون🌸 خرمای بدون هسته 5عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید) شیره انگور 2ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد) عسل 3 ق غ مغزیجات دلخواه 1/3لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد پودر نارگیل 1/3لیوان کره اب شده 5 ق غ(کره را اب کنید وسپس 5 ق بردارید) شیر 6ق غ موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ ارد سفید 2/3 لیوان حدود 100 گرم بیکینگ پودر 1و 1/4ق چ پر تخم مرغ 1عدد پودرهل یا پودر دارچین 1/4ق چ همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید، مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده 180درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میکادو بدون فر بسیار جذاب و عالی حتما ببینید
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: نصف فنجان شکر 2 فنجان کنجد نصف فنجان شیره خرما نصف فنجان ارده نصف فنجان آجیل نصف فنجان گردو به همین سادگی