eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🐟ماهی کباب بندری 🍥مواد لازم : ▫️نمك و فلفل قرمز به اندازه نیاز ▫️زعفران دم كرده چهار قاشق غذاخوری ▫️آب پياز شش قاشق غذاخوری ▫️آبليمو شش قاشق غذاخوری ▫️روغن مايع يك‌ چهارم پيمانه ▫️فيله ماهی ۱ كيلو، خرد شده 🐟طرز تهیه : روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.تكه‌هاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.ماهي‌ها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود. 💖نوش جان💖
🍥سس سزار سس رژیمی خوشمزه و کم کالری 🔸مواد لازم ▫️خلال بادام۲ قاشق غذاخوری ▫️سیردو حبه ▫️خردل۲ قاشق غذاخوری ▫️آبلیمو۳ قاشق غذاخوری ▫️روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری ▫️آب سه چهارم لیوان 🍥طرز تهیه: بعد از له‌کردن حبه‌های سیر، سایر مواد را به همراه همین سیر‌های له‌شده درون یک مخلوط‌کن بریزید و با هم ترکیب کنید تا محلولی اسموتی شکل بدست بیاید سپس می‌توانید از آن لذت ببرید. 💖
🍃 یخ های نعناعی یه انتخاب جالب برای نوشیدنی هایی مثل دوغ و شربت آبلیمو هست ..🍹🧉 🧊برای درست کردن این یخ ها چند برگ نعناع رو داخل جا یخی قرار بدید و بقیه فضای قالب رو با آب پر کنید .. به این صورت یخ های نعناعی خوشبویی خواهید داشت که به شربت و نوشیدنی شما عطر و بوی بهتری میده🧉 🧊برای اینکه یخ شفاف و کریستالی داشته باشید باید یکی از کارهای زیر رو انجام بدید : میزان شفافیت یخ با میزان املاح موجود در آب رابطه مستقیم داره .. هرچه املاح موجود در آب کمتر باشه یخ شفاف تر و کریستالی تر خواهد بود .. با استفاده از دستگاه فیلتر آب میتونید املاح موجود در آب رو کم کنید .. استفاده از آب مقطر هم میتونه در این زمینه به شما کمک کنه .. ➕یه راه دیگه اینه که دو بار آب رو بجوشونید .. آب رو داخل ظرف ریخته و بذارید به جوش بیاد .. از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک بشه و دوباره اون رو روی حرارت قرار بدید و بجوشونید .. 💖نوش جان💖
MortezaBab-01.mp3
16.69M
مداحی زیبا و شنیدنی✨ 🖤🕯
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅من فقط برای شام اومدم! 💬حسین(ع): حبیب! اسم اینم بنویس... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
💦ترشی غوره انگور خانگی؛ خوشمزه و چربی زدا 🌱مواد لازم ▫️غوره ۵۰۰ گرم ▫️سرکه (سفید)۵۰۰ گرم ▫️نمک به مقدار لازم ✅برای تهیه این ترشی در منزل غوره‌ها را با مواد ضدعفونی کننده سبزیجات خوب بشویید و آبکش کنید. سپس دم غوره‌ها را جدا کنید. ظرف مناسبی برای نگه داشتن ترشیتان انتخاب کنید و آن را خوب خشک کنید. توجه کنید اگر ظرفتان خیس باشد باعث خرابی ترشی می‌شود. نکته: بهترین ظرف برای نگه داشتن ترشی ظروف شیشه‌ای هستند اما اگر به ظرف شیشه‌ای دسترسی ندارید از ظروف پلاستیکی هم می‌توانید استفاده کنید. 💖نوش جان💖
🧅ته چین هویج 🥕🥕🥕🥕🥕 برنج : 3 پیمانه هویج : 500 گرم فیله مرغ : 300 گرم زعفران دم‌کرده : 2 قاشق سوپخوری تخم‌ مرغ: 3 عدد ماست پرچرب : 4 قاشق سوپخوری پیاز : یک عدد کره : 50 گرم دارچین : یک قاشق مرباخوری زردچوبه : یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل : به میزان لازم روغن مایع : به میزان لازم 🥘طرز تهیه ته چین هویج ☘️برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید هویج‌ها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید. کمی زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویج‌ها در تابه با یک لیوان آب بپزید. برنج‌تان را آبکش کرده، زرده‌های تخم‌ مرغ را با ماست و زعفران دم‌ شده مخلوط کنید مایه ته‌چینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابه‌تان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید. مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید. کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. 💖نوش جان💖
🍛🍛سیرپلو با تره برای 4 نفر 🧄سیر : دو گل 🧄برنج : چهار پیمانه 🧄تره خرد شده : دو لیوان 🧄زعفران : یک قاشق سوپخوری 🧄پیاز : دو عدد 🧄گوشت گوساله خورشی : نیم کیلوگرم 🧄نمک و فلفل : به مقدار لازم 🍃🍃🍃 🍱سیر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید. تره ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید. آب آن که رفت، تره ها را تقریبا ریز خرد کنید. برنج را پاک کرده و خیس کنید. پیازها را پوست کنده بشویید و خرد کنید. گوشت را پاک کرده، بشویید و تکه کنید. پیاز را با گوشت و کمی نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزد. برنج را با اضافه کردن کمی نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. آن را آبکش کنید. سیر را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنید. سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید. زعفران را سائیده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید. برنج را دم بگذارید. بعد از این که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن نیز گوشت ها را بچینید. 💖نوش جان💖
🍓طرز تهیه اسموتی رژیمی توت فرنگی 🍧مواد لازم: ۲۰۰ گرم توت فرنگی ۱ پیمانه آب ۱ پیمانه ماست ۱ بسته پودر ژله توت فرنگی (بدون شکر) 🍓دستور تهیه: یک بسته ژله توت فرنگی رو با آب گرم مخلوط کنید. توت فرنگی رو با ماست میکس و به ژله اضافه کنید. دسر رو در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار بدین. بعد از بستن دسر، با میوه تزئین کنید. 💖نوش جان💖