شیرینی شکلاتی
۱۲۵گرم کره که تو دمای اتاق نرم شده و۱🥛 شکرو با همزن بزنین تا کرمی بشه بعد بهش ۱تخم مرغ و نوک ق وانیلم اضافه کنید و باز با همزن بزنین تا یکنواخت بشه. تو یه بشقاب دیگه۱🥛 آرد، نصف🥛 پودر کاکائو، نوک ق نمک و نصف ق م بیکینگ پودرو با هم مخلوط کنینو بعد به مایه شیرینی اضافه اش کنینو با قاشق هم بزنین تا خمیری بشه، حالا گوله هایی کوچیکتر از گردو با دستتون بردارینو تو شکر بغلتونینو بذارینشون رو کاغذ روغنی با فاصله و بعدم برای حدود هشت تا ده دقیقه تو فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بپزینشون اولش از از فر درمیارین نرمن ولی سرد که بشن خوب شکل میگیرن پس زیاد به هوای سفت شدنشون تو فر نذارین...
گوله هام وقتی میرن تو فر شل میشنو اینطوری شیرینیاتون گردو صاف میشه
#مربای_انجیر_سیاه
انجیر سیاه ۵۰۰ گرم سالم و نرم باشه
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۲ پ
هل ۵ تا ۶ عدد شکسته
گلاب ۱/۵ ق غ
زعفران ساییده نصف ق چ کمتر
لیمو ترش کوچک ۱ عدد دو نیم شده و هسته درآورده
انجیر شسته شده رو با خلال سوراخ ایجاد کردم طوری که از دو طرف انجیر خلال رد بشه بعد داخل قابلمه ریختم و شکر و آب رو اضافه و روی حرارت زیاد گذاشتم یک لیمو نصف شده رو اضافه، در قابلمه رو گذاشتم تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کردم حالا هل رو اضافه و گذاشتم تا کم آب بشه در این میان چند بار آروم با قاشق چوبی هم زدم(آزیتا) کمی که به غلظت افتاد زعفران رو اضافه دوباره گذاشتم غلیظ تر بشه و رنگ بگیره بین دو انگشت مقداری شهد زدم و از هم انگشتانم رو باز کردم و وقتی غلظتش مثل نخ باریک کش اومد حالا گلاب رو اضافه کردم چند قل دیگه که زد بعد شعله رو خاموش کردم(آزیتا)
لیمو ترش برای این هست تا مربا کپک نزنه
از انجیر های سالم و نرم حتما استفاده بشه که تا آخر پخت سالم بمونه و له نشه
گلاب رو آخر سر ریخته تا عطرش از بین نره
مراحل پختش تقریبا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه طول میکشه
نوش جان
#مگنولیا_با_شکلات_سفید
3لیوان شیر
2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2عدد زرده تخم مرغ
نصف لیوان شکر
🎂🍮مواد بالا را در یک قابلمه بریزید و روی اجاق گاز بزارید مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و جوش بیاید و غلیظ شود و قوام بگیرد .بعد از اینکه قوام گرفت از روی اجاق گاز بردارید و 100گرم شکلات سفید و یک قاشق غذاخوری سر پز کره و یک پاکت وانیل یا کمی وانیل ایرانی در آن بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه در آخر یک پاکت خامه (200گرم) بهش اضافه کنید و 2تا3دقیقه دیگر نیز هم بزنید.
هر نوع بیسکوییتی که دوست دارید را در غذاساز بریزید و به شکل پودر در بیارید .
در جامها ابتدا دسر مگنولیا بریزید بعد بیسکوییت پودر شده و بعد موز برش زده بزارید و دوباره به همین ترتیب تکرار کنید.
روی دسر ها را با پودر بیسکوییت باقی مانده تزیین کنید و چند شاعت در یخچال استراحت بدید و سرو کنید .من در جمع یک موز بزرگ استفاده کردم
#مربای_زردآلو
🔶 مواد لازم :
🔸 زردآلوی سفت ۱ کیلو
🔸شکر ۹۰۰ گرم
🔸گلاب نصف استکان
🔸 زعفران آب گرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری
🔸آبلیمو (جوهر لیمو)یک قاشق سوپخوری (کمی)
🍯روش تهیه :
اگر زردآلوها سفت باشد خیلی بهتر است. شکر را در آب می ریزیم و میگذاریم بجوشد اما قوام نیاید. زردآلوها را که از وسط نصف کردهایم درون شربت می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری می جوشانیم. اکنون زیر حرارت را خاموش می کنیم و گلاب و آبلیمو و زعفران را اضافه می کنیم و پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.
#نان_زیره_تابه_ای
مواد لازم:
۱ لیوان شیر
۱ ق ن خمیر مایه
۴ ق ن شڪر
۳ ق ن روغن مایع یا ڪره
۱ عدد تخم مرغ
۲ لیوان آرد
۱ ق م زیره
۱ ق چ زرد چوبه
ڪمے نمڪ
طرز تهیه:
ابتدا به شیر ولرم یک ق غ شڪر اضافه میڪنیم و روش خمیر مایه رو میریزیم درش رو میذاریم تا عمل بیاد وپف ڪنه. توے یه ظرف دیگه بقیه ے مواد غیر از آردرو با هم مخلوط میڪنیم ۲_۳ دقیقه هم مے زنیم تایڪدست بشه و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میڪنیم بعد آرد روڪم ڪم اضافه میڪنیم وهم مے زنیم تا خمیر لطیفے بدست بیاد ڪه چسبناک نباشه. ۱۰ دقیقه خمیرروورز مے دیم وبعددریک ظرف چرب شده مے ذاریم و روے خمیر رو میپوشونیم ویک ساعت تو جاے گرم استراحت میدیم تا ور بیاد. بعد خمیررو به چونه هاے مساوے تقسیم میڪنیم و با ڪمک وردنه باز میڪنیم روش رو پوشانده و نیم ساعت دیگه استراحت میدیم بعد تو ڪمے روغن داغ دو طرفش رو سرخ میڪنیم.
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باب القاسم چقدر دیدنیه
تربت صحنه بوسیدنیه...👑🫀
#امام_حسن
#امام_زمان
#بستنی
1/5🥛 شیر رو بریزید تو شیر جوش،1 ق غ نشاسته ذرت اضافه کنید، بزارید رو حرارت ملایم...2ق غ پودر کاکائو مرغوب و3ق غ نوتلااضافه کنید و اجازه بدید رو حرارت ملایم تا کمی غلیظ بشه
از روی حرارت بردارید و اجازه بدید از حرارت بیفته هر چند دقیقه یکبار همش بزنید تا ته نشین نشه
بعد بریزید تو قالب و شش ساعت زمان بدید تا تو فریزر بگیره
💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی 🍫😍😋
یه فنجان شیر رو هم اضافه کنید و دوباره باهم ترکیب کنید حالا کرم ها رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تابه رو چرب کنید و یه کاغذ روغنی کفش بزارید*
مواد رو داخلش بریزید و اجازه بدید چهل تا چهل و پنج دقیقه روی حرارت کم بپزه *
وقتی آماده شد اونو از قالب در بیارید و با شکلات آب شده یا گاناش که قبلا گفتیم و از ترکیب خامه ،کره و شکلات درست میشه روکش کنید
میتونید با رنده شکلات تخته ای هم تزئینش کنید
به همین راحتی، به همین خوشمزگی
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍮 #ژله تک نفره چندلایه 🍮
🔻هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری
کنین
🔻هر بسته ژله سفید رو با یک لیوان آب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین
🔹ظرف یا قالبتون رو با روغن مایع چرب کنین
مواد رو تو ظرف ریختین بذارین داخل یخچال نیمبند بشه بعد
هر لایه رو لایه بعدی رو بریزین
دقت کنین ژله ها نباید گرم باشن
اخر کار بذارین 8 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه بعد ظرف رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین تا ژله از کف و دیواره قالب جدا ،بشه با چاقو دورشو آزاد کنین
با کاتر دالبری ژله رو به صورت مربعی برش بزنین
تو ظرف سرو بچینین و به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_حلوا
تخم مرغ ۵ عدد درشت
آرد دو سوم لیوان
شکر دو سوم لیوان
عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آب جوش ۳ قاشق غذاخوری
__مواد لازم حلوا
آرد گندم ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب یک دوم لیوان
زعفران به مقدار لازم
روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم
🌺🍃