eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶 مواد لازم : 🔸 زردآلوی سفت ۱ کیلو 🔸شکر ۹۰۰ گرم 🔸گلاب نصف استکان 🔸 زعفران آب گرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری 🔸آبلیمو (جوهر لیمو)یک قاشق سوپخوری (کمی) 🍯روش تهیه : اگر زردآلوها سفت باشد خیلی بهتر است. شکر را در آب می ریزیم و می‌گذاریم بجوشد اما قوام نیاید. زردآلوها را که از وسط نصف کرده‌ایم درون شربت می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری می جوشانیم. اکنون زیر حرارت را خاموش می کنیم و گلاب و آبلیمو و زعفران را اضافه می کنیم و پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.
مواد لازم: ۱ لیوان شیر ۱ ق ن خمیر مایه ۴ ق ن شڪر ۳ ق ن روغن مایع یا ڪره ۱ عدد تخم مرغ ۲ لیوان آرد ۱ ق م زیره ۱ ق چ زرد چوبه ڪمے نمڪ طرز تهیه: ابتدا به شیر ولرم یک ق غ شڪر اضافه میڪنیم و روش خمیر مایه رو میریزیم درش رو میذاریم تا عمل بیاد وپف ڪنه. توے یه ظرف دیگه بقیه ے مواد غیر از آردرو با هم مخلوط میڪنیم ۲_۳ دقیقه هم مے زنیم تایڪدست بشه و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میڪنیم بعد آرد روڪم ڪم اضافه میڪنیم وهم مے زنیم تا خمیر لطیفے بدست بیاد ڪه چسبناک نباشه. ۱۰ دقیقه خمیرروورز مے دیم وبعددریک ظرف چرب شده مے ذاریم و روے خمیر رو میپوشونیم ویک ساعت تو جاے گرم استراحت میدیم تا ور بیاد. بعد خمیررو به چونه هاے مساوے تقسیم میڪنیم و با ڪمک وردنه باز میڪنیم روش رو پوشانده و نیم ساعت دیگه استراحت میدیم بعد تو ڪمے روغن داغ دو طرفش رو سرخ میڪنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باب القاسم چقدر دیدنیه تربت صحنه بوسیدنیه...👑🫀
1/5🥛 شیر رو بریزید تو شیر جوش،1 ق غ نشاسته ذرت اضافه کنید، بزارید رو حرارت ملایم...2ق غ پودر کاکائو مرغوب و3ق غ نوتلااضافه کنید و اجازه بدید رو حرارت ملایم تا کمی غلیظ بشه از روی حرارت بردارید و اجازه بدید از حرارت بیفته هر چند دقیقه یکبار همش بزنید تا ته نشین نشه بعد بریزید تو قالب و شش ساعت زمان بدید تا تو فریزر بگیره 💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫😍😋 یه فنجان شیر رو هم اضافه کنید و دوباره باهم ترکیب کنید حالا کرم ها رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تابه رو چرب کنید و یه کاغذ روغنی کفش بزارید* مواد رو داخلش بریزید و اجازه بدید چهل تا چهل و پنج دقیقه روی حرارت کم بپزه * وقتی آماده شد اونو از قالب در بیارید و با شکلات آب شده یا گاناش که قبلا گفتیم و از ترکیب خامه ،کره و شکلات درست میشه روکش کنید میتونید با رنده شکلات تخته ای هم تزئینش کنید به همین راحتی، به همین خوشمزگی
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍮 تک نفره چندلایه 🍮 🔻هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین 🔻هر بسته ژله سفید رو با یک لیوان آب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین 🔹ظرف یا قالبتون رو با روغن مایع چرب کنین مواد رو تو ظرف ریختین بذارین داخل یخچال نیمبند بشه بعد هر لایه رو لایه بعدی رو بریزین دقت کنین ژله ها نباید گرم باشن اخر کار بذارین 8 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه بعد ظرف رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین تا ژله از کف و دیواره قالب جدا ،بشه با چاقو دورشو آزاد کنین با کاتر دالبری ژله رو به صورت مربعی برش بزنین تو ظرف سرو بچینین و به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ ۵ عدد درشت آرد دو سوم لیوان شکر دو سوم لیوان عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری وانیل ۱ قاشق چای خوری آب جوش ۳ قاشق غذاخوری __مواد لازم حلوا آرد گندم ۱ لیوان شکر ۱ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک دوم لیوان زعفران به مقدار لازم روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم 🌺🍃
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولیوان اب یه لیوان گلاب سه دونه هل نبات یه لیوان گلک سه قاشق زعفرون دم کرده سه چهارم لیوان 3/4 ارد یک سوم 1/3 کره ۲۰۰ گرمی اول از همه بیاید شربتتون رو اماده کنید که اب و گلاب و هل و زعفرون و گلک و نبات رو بزارید تا با هم جوش بیان سپس داخل ظرفی جدا ارد رو تفت بدید تا تغیر رنگ بده و کره رو بهش اضافه کنید و وقتی کامل کره به خورد ارد رفت شربت رو از صافی رد کنید و طی سه مرحله به اردتون اضافه کنید و بزارید تا کامل یکدست بشه بافتش خیلی نباید نرم بشه سفتم نباشه شبیه حلوا
: آرد گندم ۱۵۰g__خرما ۵۰۰g__روغن مايع۱۲۰g__ گلاب ۲ق س__ زعفران دم كرده ۱ق م__پودر پسته__پودر بادام آرد را دو بار الك مي‌كنيم و تفت مي‌دهيم تا رنگ آن مايل به قهوه‌اي شود.روغن را به آرد مي‌افزاييم و خوب هم مي‌زنيم.خرما را از هسته جدا مي‌كنيم، با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده شده مي‌افزاييم و با قاشق بزرگي آن را هم مي‌زنيم.بعد از اين كه مواد كاملاً با هم مخلوط شد، ظرف محتوي حلوا را از روي حرارت برمي‌داريم تا حلوا كمي سرد شود(در اين مرحله اگر حلوا را ورز دهيد بهتر است).از حلوا در ظرف مناسبي مي‌ريزيم و با پودر پسته و پودر بادام تزيين مي‌كنيم.
🍮روش درست کردن موس بادام و شکلات دسر ویژه بهار 🔶 مواد لازم: ۱۵۰ گرم بادام تست و خرد شده ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای ۵۰ گرم شکر ۲ عدد سفیده تخم‌مرغ ۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته ۲ ق س پودر ژلاتین ۱/۴ پیمانه آب ۵۰ گرم شکلات تلخ رنده شده رنده شکلات یا پرک بادام جهت تزیین 🔶طرز تهیه : ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با نیمی از شکر بزنید تا خوب فومی شکل شود. سپس پنیر خامه‌ای را با نیم دیگر شکرخوب مخلوط کنید. پودرژلاتین را با مقدار آب تعیین شده به صورت بن‌ماری حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به مواد پنیری اضافه کنید. حالاخامه فرم گرفته، سفیده و مواد پنیری را به ترتیب با هم مخلوط ‌کنید. بادام خرد شده و شکلات تلخ رنده شده را هم به مواد اضافه کرده، مواد را خوب مخلوط کنیدتا یکدست شود.بعد ظرف‌های سرو را پرکرده و به مدت ۳ تا ۴ساعت در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. شما می‌توانید موس‌ها را به دلخواه با رنده شکلات یا پرک بادام تزیین کنید.