eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍮 تک نفره چندلایه 🍮 🔻هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین 🔻هر بسته ژله سفید رو با یک لیوان آب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین 🔹ظرف یا قالبتون رو با روغن مایع چرب کنین مواد رو تو ظرف ریختین بذارین داخل یخچال نیمبند بشه بعد هر لایه رو لایه بعدی رو بریزین دقت کنین ژله ها نباید گرم باشن اخر کار بذارین 8 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه بعد ظرف رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین تا ژله از کف و دیواره قالب جدا ،بشه با چاقو دورشو آزاد کنین با کاتر دالبری ژله رو به صورت مربعی برش بزنین تو ظرف سرو بچینین و به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ ۵ عدد درشت آرد دو سوم لیوان شکر دو سوم لیوان عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری وانیل ۱ قاشق چای خوری آب جوش ۳ قاشق غذاخوری __مواد لازم حلوا آرد گندم ۱ لیوان شکر ۱ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک دوم لیوان زعفران به مقدار لازم روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم 🌺🍃
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولیوان اب یه لیوان گلاب سه دونه هل نبات یه لیوان گلک سه قاشق زعفرون دم کرده سه چهارم لیوان 3/4 ارد یک سوم 1/3 کره ۲۰۰ گرمی اول از همه بیاید شربتتون رو اماده کنید که اب و گلاب و هل و زعفرون و گلک و نبات رو بزارید تا با هم جوش بیان سپس داخل ظرفی جدا ارد رو تفت بدید تا تغیر رنگ بده و کره رو بهش اضافه کنید و وقتی کامل کره به خورد ارد رفت شربت رو از صافی رد کنید و طی سه مرحله به اردتون اضافه کنید و بزارید تا کامل یکدست بشه بافتش خیلی نباید نرم بشه سفتم نباشه شبیه حلوا
: آرد گندم ۱۵۰g__خرما ۵۰۰g__روغن مايع۱۲۰g__ گلاب ۲ق س__ زعفران دم كرده ۱ق م__پودر پسته__پودر بادام آرد را دو بار الك مي‌كنيم و تفت مي‌دهيم تا رنگ آن مايل به قهوه‌اي شود.روغن را به آرد مي‌افزاييم و خوب هم مي‌زنيم.خرما را از هسته جدا مي‌كنيم، با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده شده مي‌افزاييم و با قاشق بزرگي آن را هم مي‌زنيم.بعد از اين كه مواد كاملاً با هم مخلوط شد، ظرف محتوي حلوا را از روي حرارت برمي‌داريم تا حلوا كمي سرد شود(در اين مرحله اگر حلوا را ورز دهيد بهتر است).از حلوا در ظرف مناسبي مي‌ريزيم و با پودر پسته و پودر بادام تزيين مي‌كنيم.
🍮روش درست کردن موس بادام و شکلات دسر ویژه بهار 🔶 مواد لازم: ۱۵۰ گرم بادام تست و خرد شده ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای ۵۰ گرم شکر ۲ عدد سفیده تخم‌مرغ ۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته ۲ ق س پودر ژلاتین ۱/۴ پیمانه آب ۵۰ گرم شکلات تلخ رنده شده رنده شکلات یا پرک بادام جهت تزیین 🔶طرز تهیه : ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با نیمی از شکر بزنید تا خوب فومی شکل شود. سپس پنیر خامه‌ای را با نیم دیگر شکرخوب مخلوط کنید. پودرژلاتین را با مقدار آب تعیین شده به صورت بن‌ماری حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به مواد پنیری اضافه کنید. حالاخامه فرم گرفته، سفیده و مواد پنیری را به ترتیب با هم مخلوط ‌کنید. بادام خرد شده و شکلات تلخ رنده شده را هم به مواد اضافه کرده، مواد را خوب مخلوط کنیدتا یکدست شود.بعد ظرف‌های سرو را پرکرده و به مدت ۳ تا ۴ساعت در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. شما می‌توانید موس‌ها را به دلخواه با رنده شکلات یا پرک بادام تزیین کنید.
پاستیل 1بسته ژله.ژلاتین ۲ق.غ ابجوش ۱ لیوان پودر ژله رو با ۱🥛ابجوش ۲ق.غ ژلاتین رو حرارت کتری بن ماری کنید بعد قالب های سیلیکونی رو کمی چرب کنید با قاشق مایع ژله رو داخل قالب بریزید
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نودل سیب زمینی پنیری🤤 مواد لازم : نودل سیب زمینی شیر کره پنیر پیتزا پاپریکا ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی رژیمی🫣 بدون آرد و کم کالری! مواد لازم : سیب ۱۶۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۳۵ گرم بکینگ پودر ۳ گرم ۸ گرم شکلات چیپسی تلخ ▭
18.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قارچ سوخاری مدل رستورانی🥰 مواد لازم : قارچ آرد آویشن پودر سیر و پاپریکا روغن سرخ کردنی آرد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک ساده توی تابه😋 مواد لازم : سوسیس پنیر موزارلا نون تست سس کچاپ و خردل کالباس ▭
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر سه‌سوته فقط با سه قلم مواد🤌🏼 مواد لازم : بیسکوییت پتی‌بور دنت شکلاتی شکلات تخته‌ای بیسکوییت کرم‌دار ▭
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت گوشت چرخ کرده😌 مواد لازم : گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد زرشک نصف پیمانه گردو ۱۰ عدد پاپریکا، پودر سیر تخم مرغ ۱ عدد پودر سوخاری رب گوجه ۳ ق غ فلفل دلمه ۱ عدد سیر ۲ حبه