eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فینگرفود🥪😍😋 ساده ترین و خوشمزه ترین فینگرفود همینه😍
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت ماهی به روشی متفاوت ‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋🥭شیک و بستنی یخی انبه مواد لازم شِیک : ( برای یک نفر ) 👇 بستنی : ۴ اسکوپ نصف انبه شیر : یک لیوان . 🔷مواد لازم بستنی یخی : نصف انبه خامه صبحانه : ۴ ق‌غ سرپر شیر عسلی : ۲ تا ۳ ق‌غ سرپر شیر : یک لیوان سرخالی 🔺اگر دوست دارید شیکتون رقیق تر باشه مقدار شیر و اگر دوست دارید شیکتون غلیظ‌تر مقدار بستنی رو بیشتر بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بی‌قراری مادری که ۶ فرزندش را در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه از دست داده است!
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم براي چهار نَفَر : ١: جو پرك يك و نيم ليوان ٢: يك عدد هويج رنده شده ٣: يك عدد پياز ٤: پانزده شاخه جعفري ٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك ٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان ٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله سس سوپ : ١: دو قاشق غذاخوري آرد ٢: يك ليوان شير ٣: ده تا پانزده گرم كره مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم _سینه ی مرغ ۲ الی ۳ عدد _گوجه دو عدد _پنیر ۱۵۰ الی ۲۰۰۰ ( ، موتزارلا ، چدا و... ) _نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم _تخم مرغ دو عدد _آرد یک پیمانه _پودر سوخاری یک پیمانه طرز تهیه در ابتدا سینه های مرغ را از وسط نصف کرده و بین دو پلاستیک ( فریزر) قرار داده و با استیک کوب کمی به آن ضربه بزنید تا بافتی تقریبا یک دست پیدا کند و ضخامت آن نیز کمتر شود سپس به آن نمک و فلفل و کمی پودر سیر اضافه کرده و گوجه و پنیر را در بین آن قرار داده و مجددا به لبه های آن با استیک کوب ضربه زده سینه های مرغ را کاملا به آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ شده با حرارت متوسط سرخ و میل کنید
15.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیه 5سوره اسرا نابودی اسرائیل قبل از ظهور ان شاءالله اللهم عجل لولیک الفرج 🌸(صلوات+عج)🌸
1🥃 آب پرتقال طبیعی رو با4ق شکر ونصف🥃 نشاسته گل مخلوط میکنیم بعد روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم بعد1ق پودر ژلاتین با3ق آب سرد روی بخاری میزاریم تا دانه های ژلاتین باز بشه وبعد به مواد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم وبعد که کمی سفت شد۱/۴🥃 گلاب و۱/۴🥃 روغن مایه اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم که سفت سفت بشه بعد که آماده شد کف ی ظرف پودر نارگی می ریزیم وبعد مواد رو داخلش می ریزیم و دوباره روش پودر نارگیل می ریزیم وبه مدت1ساعت داخل یخچال میزاریم بعد1ساعت بیرون میاریم وقالب میزنیم و دوباره داخل پودر نارگیل میزاریم
تخم مرغ : ۴ عدد شکر : نصف پیمانه(اختیاری) شیره انگور : ۳/۴ پیمانه آب جوش : ۱/۴ پیمانه آرد : ۲/۵ پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق غ روغن : ۳/۴ پیمانه تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدم تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریختم و همش زدم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریختم و دورانی هم زدم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده ریختم و به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه گذاشتم میتونین گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه