eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری / تصاویر اولیه از حمله موشکی و پهپادی به محل حضور تروریست‌های جیش‌العدل در خاک پاکستان
مواد لازم: تخم مرغ4 عدد پنیر سفید 1 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جعفری1 مشت کره1 قاشق غذاخوری فلفل1 قاشق چایخوری آرد 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه املت پنیر: پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد.
برای گوشت، اول کف تابه یا قابلمه را با حلقه های پیاز بپوشونین، بعد گوشتها را روش بچینین، فلفل سیاه، پنج حبه سیر، یک هویج خرد شده و دو سه تا چوب دارچین و دو سه تا هل و کمی زردچوبه بریزین روی گوشت و بزارین رو حرارت ملایم تا سه چهار ساعت واسه خودش بپزه. در آخر نمک بزنین و اگر احتیاج بود کمی رب اضافه کنین. اگر مقدار گوشت و مهمانها زیاد نیست در آخر گوشتها را در کمی کره تفت بدین و روش را زعفرون بزنین که مثل عکس طلایی و خوش عطر شه! . برای پلو هم برنج را که خیس کردین با چوب دارچین خیس کنین و بجوشونین و بعد باقالی نشوید را اضافه کنین اگر آب گوشت زیاد بود به جای ابروغن از آب گوشت استفاده کنین. در صورت دلخواه به گوشت می شه رب هم زد و به پلو ادویه پلو اضافه کرد. کره و روغن هم که خوب خوشمزه وترش میکنه
🔸۳۰۰گرم خامه قنادی رو فرم میدیم،۳۰۰گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه رو اضافه میکنیم.۱قاشق چایخوری وانیل،۵_۶قاشق غذاخوری پودر قند رو اضافه کرده مجدد خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه.یه لایه کیک شکلاتی به قطر ۲سانت رو داخل رینگ قرار داده و خوب فیکس میکنیم که هیچ درزی نداشته باشه.یه لایه از مواد خامه ای میزنیم با پالت صاف میکنیم،لیدی فینگرارو داخل قهوه خنک خیلی کم خیس میکنیم و کنار هم میچینیم.دوباره همین مراحل تکرار میشه تا مواد تموم شه.قالبو حداقل ۱۲ساعت(۲۴ساعت خیلی بهتره) میذاریم یخچال تا خوب جا بیفته.در اخر رینگو باز کرده و با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم
نصف پیمانه آب ولرم و یك قاشق غذاخوري شکر و یك قاشق غذاخوري مایه خمیر وبعد با یك پیمانه شیر و نصف پیمانه روغن مایع و ۴ پیمانه آرد سفیدو یك قاشق چایخوري نمك مخلوط کنید و ورز بدین آرد رو کم کم بریزین. ده دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفي بدست بیاد که به دست نچسبه بعد بذارین یه جایي تا استراحت کنه و خمیرمون پف کنه .سپس به چونه هاي کوچیك در بیارین و هر قسمت رو لوله کنید و از وسط خمیر، دو طرف را به همدیگه تاب بدین بعد یك سوم پیمانه شیره انگور با آب رقیق کنید و حلقه هاي نون ها رو در آن بزنید و در کنجد آغشته کنید و در فر به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۲۰ بذارین پخته بشه
🥯 ▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد ▫️آرد یک پیمانه ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️شکر ۴ ق غذاخوری ▫️نمک 1/4 ق چ ▫️بکینگ پودر یک ق م ▫️وانیل کمی 🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی بشه
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تبریک روز توسط شهید مهدی سلطانی نژاد کلاس اول ابتدایی شهید حادثه تروریستی
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎈 یه روش جالب و سریع برای قاچ کردن هندونه🍉👌😍 🌈🎊🌺 🌼🍃🌼🍃🌼
42.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نه چین گوشت و بادمجان گوشت🥩 پیاز🧅 سیر🧄 فلفل سیاه،زردچوبه چوب دارچین جوز هندی رزماری برگ بو بادمجان🍆 زرشک کره🧈 شکر🍚 خلال پسته خلال بادام برنج🍚 زعفران تخم مرغ🥚 ماست🥣 گلاب هل ‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه کنجدی آسون و خوشمزه 💛🫧 تخم مرغ : ۱ عدد وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری عسل : ۱ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۲ پیمانه شیر : ۱/۴ پیمانه روغن : ۱/۳ پیمانه گلاب : ۳ قاشق غذاخوری آرد : ۱ و ۱/۳ پیمانه بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری کنجد : به میزان لازم ‎‌‌‌‌‌‌‌
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو مرغ ❤️فروارد یادتون نره ❤️ ‎‌‌‌‌‌‌‌
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمترین دعای شب آرزوها که اگه بتونی بگیریش زندگیت تکون می‌خوره چیه؟