eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
برای گوشت، اول کف تابه یا قابلمه را با حلقه های پیاز بپوشونین، بعد گوشتها را روش بچینین، فلفل سیاه، پنج حبه سیر، یک هویج خرد شده و دو سه تا چوب دارچین و دو سه تا هل و کمی زردچوبه بریزین روی گوشت و بزارین رو حرارت ملایم تا سه چهار ساعت واسه خودش بپزه. در آخر نمک بزنین و اگر احتیاج بود کمی رب اضافه کنین. اگر مقدار گوشت و مهمانها زیاد نیست در آخر گوشتها را در کمی کره تفت بدین و روش را زعفرون بزنین که مثل عکس طلایی و خوش عطر شه! . برای پلو هم برنج را که خیس کردین با چوب دارچین خیس کنین و بجوشونین و بعد باقالی نشوید را اضافه کنین اگر آب گوشت زیاد بود به جای ابروغن از آب گوشت استفاده کنین. در صورت دلخواه به گوشت می شه رب هم زد و به پلو ادویه پلو اضافه کرد. کره و روغن هم که خوب خوشمزه وترش میکنه
🔸۳۰۰گرم خامه قنادی رو فرم میدیم،۳۰۰گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه رو اضافه میکنیم.۱قاشق چایخوری وانیل،۵_۶قاشق غذاخوری پودر قند رو اضافه کرده مجدد خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه.یه لایه کیک شکلاتی به قطر ۲سانت رو داخل رینگ قرار داده و خوب فیکس میکنیم که هیچ درزی نداشته باشه.یه لایه از مواد خامه ای میزنیم با پالت صاف میکنیم،لیدی فینگرارو داخل قهوه خنک خیلی کم خیس میکنیم و کنار هم میچینیم.دوباره همین مراحل تکرار میشه تا مواد تموم شه.قالبو حداقل ۱۲ساعت(۲۴ساعت خیلی بهتره) میذاریم یخچال تا خوب جا بیفته.در اخر رینگو باز کرده و با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم
نصف پیمانه آب ولرم و یك قاشق غذاخوري شکر و یك قاشق غذاخوري مایه خمیر وبعد با یك پیمانه شیر و نصف پیمانه روغن مایع و ۴ پیمانه آرد سفیدو یك قاشق چایخوري نمك مخلوط کنید و ورز بدین آرد رو کم کم بریزین. ده دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفي بدست بیاد که به دست نچسبه بعد بذارین یه جایي تا استراحت کنه و خمیرمون پف کنه .سپس به چونه هاي کوچیك در بیارین و هر قسمت رو لوله کنید و از وسط خمیر، دو طرف را به همدیگه تاب بدین بعد یك سوم پیمانه شیره انگور با آب رقیق کنید و حلقه هاي نون ها رو در آن بزنید و در کنجد آغشته کنید و در فر به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۲۰ بذارین پخته بشه
🥯 ▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد ▫️آرد یک پیمانه ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️شکر ۴ ق غذاخوری ▫️نمک 1/4 ق چ ▫️بکینگ پودر یک ق م ▫️وانیل کمی 🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی بشه
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تبریک روز توسط شهید مهدی سلطانی نژاد کلاس اول ابتدایی شهید حادثه تروریستی
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎈 یه روش جالب و سریع برای قاچ کردن هندونه🍉👌😍 🌈🎊🌺 🌼🍃🌼🍃🌼
42.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نه چین گوشت و بادمجان گوشت🥩 پیاز🧅 سیر🧄 فلفل سیاه،زردچوبه چوب دارچین جوز هندی رزماری برگ بو بادمجان🍆 زرشک کره🧈 شکر🍚 خلال پسته خلال بادام برنج🍚 زعفران تخم مرغ🥚 ماست🥣 گلاب هل ‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه کنجدی آسون و خوشمزه 💛🫧 تخم مرغ : ۱ عدد وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری عسل : ۱ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۲ پیمانه شیر : ۱/۴ پیمانه روغن : ۱/۳ پیمانه گلاب : ۳ قاشق غذاخوری آرد : ۱ و ۱/۳ پیمانه بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری کنجد : به میزان لازم ‎‌‌‌‌‌‌‌
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو مرغ ❤️فروارد یادتون نره ❤️ ‎‌‌‌‌‌‌‌
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمترین دعای شب آرزوها که اگه بتونی بگیریش زندگیت تکون می‌خوره چیه؟
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سينه و ران مرغ >> ١ كيلو مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم پياز>> ١ عدد رب انار ترش>> ١ پيمانه رب انار ملس>> ١ پيمانه آب سرد >> ١ ليتر ❄️ زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ شكر>> ٣قاشق غ خ نمك>> ١/٢ قاشق چ خ زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب مرغ چوبی😍😋 مواد لازم: مخلوط ران و سینه ی مرغ🍗 پیاز🧅 سیر🧄 فلفل دلمه ای قرمز🫑 جعفری🍀 پودر سوخاری🍘 نمک،فلفل سیاه، پولبیبر،زردچوبه،فلفل قرمز،پودر سیر🌶🧂🧄