#شکلات_مغزدار
شکلات تخته ای 350گرم🍫
مغز آجیل (پسته، بادام، فندق) 🌰🥜بمقدار لازم
شکلات رو رنده کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.
بعد مقداری از شکلات ذوب شده رو توی قالب شکلات بریزید و یک دانه فندق،بادام یا پسته داخل آن قرار دهید بعد بقیه شکلات ذوب شده رو روی اونا بریزید.
سطح آنها رو صاف کرده و کمی صبر کنید تا خنک بشه.
بعد به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شه.
حالا شکلاتهارو از قالب خارج کرده ودر
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_انگشت_پیچ
مواد لازم
آرد یک پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
شیر یک پیمانه 🥛
گلاب یک دوم پیمانه
عسل یک پیمانه🍯
دارچین 1 قاشق مرباخوری
خلال بادام وپسته برای تزئین
زعفران به مقدار کم
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرز تهیه
ابتدا آرد را در تابه ریخته تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم شیر 🥛را درون ظرف دیگری ریخته سپس گلاب را اضافه کرده زعفران را به آن اضافه کرده وقتی شیر گرم شد شعله را خاموش کرده عسل 🍯را اضافه می کنیم مواد مایع را به آرد و روغن اضافه کرده هم زده تا جا بیافتد این حلوا نباید زیاد سفت باشد همانطور که از اسمش پیداست باید دور انگشت پیچیده شود در آخر خلال بادام و پسته را به آن می افزائیم این حلوا مخصوص شهرهای جنوبی کشور است
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گوشت_قارچ
تخم مرغ.....2عدد🥚🥚
بگینک پودر....1قاشق چای خوری
ماست......1 پیمانه
روغن.....1 پیمانه
نمک.....کمی🧂
آرد......به میزان کافی
مواد داخل تارت
گوشت......200 گرم
پیاز.....1 عدد🧅
قارچ.....200 گرم🍄🍄🍄
فلفل دلمه ای.....1 عدد🫑
پنیر پیتزا.....به مقدار لازم🧀
رب......2قاشق غذاخوری🥫
نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پودر تخم گشنیز
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭
طرز تهیه
ابتدا خمیر تارت درست می کنیم.تخم مرغ🥚 را با ماست مخلوط کرده با چنگال می زنیم تا یکدست شود.بعد روغن را اضافه می کنیم.سپس نمک و پکین پودر را می ریزیم.کمی مخلوط می کنیم.آرد را می ریزیم تا جایی که بدست نچسبد.خمیر نرم و لطیفی بدست می آید.
شروع به درست کردن مواد میانی می کنیم.
خمیر تارت را باز کرده .تا دیوارههای قالب می آوریم.بهتر است با چنگال سوراخ روی خمیر ایجاد کنیم.ابتدا کمی پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم سپس مواد گوشتی را می ریزیم.دوباره پنیر می ریزیم.از خمیر نوارهای باریکی درست کرده روی
خمیر می چینیم.روی خمیر هم زرده تخم مرغ🥚 و کجد می دهیم.
در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.در آخر گریل را روشن می کنیم تا روی خمیر طلایی شود.
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_عصرانه_ساده
مواد لازم
تخم مرغ ۵عدد درشت🥚🥚
آرد۳ لیوان
شکر ۲لیوان
ماست یک لیوان
روغن مایع ۱لیوان
کنجد و شکلات برای تزیین مقداری
بکینگ پودر یک ق.چ.سرپر
وانیل یک قاشق چ.خ.
ابتدامواد ب دمای محیط برسد
زرده و سفیده جدا
سفیده رو کمی یک پنس نمک بزنین داخل یخچال بزارین.
ارد را با بکینگپودر سه بار الک کنین
زرده و نیمی ازشکر و وانیل رو بزنین تاسفید و کشدار بشه
بعد ماست رو اضافه کنین و هم بزنین
و بعد از ان روغن را اضافه کنین
پره های همزن رو شسته و خشککرده سفیده رو با باقیمانده شکر هم بزنین تا فرم بگیره و اگه ظرف رو وارونه کنین نریزه
حالا طی سه مرحله ارد و سفیده رو ب زرده اضافه کنین. دریک جهت فولد کنین.
بعد داخل قالبی که ازقبل چرب کردین یا کاغذ روغنی انداختین بریزین .قالب رو سه بار ب زمین بکوبین. روی مواد رو کنجد بپاشین .درفری که از یک ربع قبل گرم کردین گذاشته دمای۱۷۵ درجه.از بعد از ۴۵ دقیقه چک کنین.با خلال چوبی و از وسط کیک.اگر نچسبید اماده است فرتون رو خاموش کنین با در نیمه باز.ده دقیقه بعد ازفر خارج کنین و با گاناش تزیین کنین
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط_قرمز
گل کلم ، هویج🥕، خیار 🥒، کرفس ، لبو، سیر🧄 ، فلفل تند🌶 ، سبزی معطر
اول همه مواد رو بشورین و خورد کنین بزارین کامل خشک بشه بعد همه رو باهم مخلوط کنین بهش نمک و پودر گلپر و کمی شکراضافه کنین بعد ترکیب مساوی سرکه و اب جوشیده سرد بریزین.
🔸میتونین هویج و لبو رو خیلی کم جوش بزنین و همون اب رو بعد سرد شدن با سرکه مخلوط کنین و تو مواد بریزین
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده😋
🔹مواد لازم: تخم مرغ سه عدد🥚
شکر.دانه ریز. یک پیمانه
وانیل. نوک قاشق چایخوری
گلاب. یک قاشق غذاخوری
آرد. یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر. یک و نیم قاشق چایخوری
شیر داغ. نصف پیمانه 🥛
روغن مایع. نصف پیمانه
خلال بادوم ،پسته .یا گردو . به مقدار دلخواه
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🔹طرز تهیه: شکر رو چند پالس با آسیاب بزنید تا ریز بشه. شکرو تخم مرغ🥚 و وانیل مخلوط کنید تا حجیم و کرم رنگ بشه
شیر🥛 داغ آروم آروم اضافه کنید همزمان هم بزنید به مدت دو دقیقه
روغن مایه و گلاب اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید اردو بکینگ پودر طی چند مرحله اضافه کنید تا یک دست بشه .
موادو داخل ظرف دلخواه بریزید داخل فر با دمای ۱۸۰به مدت نیم ساعت بپزید .
یا داخل تابه با دمکنی به مدت چهل دقیقه با شعله ملایم
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کافه_گلاسه
برای درست کردنش احتیاج داریم به:
۱لیوان شیر 🥛
۲ق چ پودر نسکافه
۱ق چ شکر
۶اسکوپ بستنی🍨
مراحلش توی فیلم مشخصه...
شیر🥛 که جوشید،پودر نسکافه و شکر رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم تا کاملا حل بشه و میزاریم یخچال خنک بشه،لیوان های مورد نظر رو سس شکلات میزنیم،یک سوم لیوان رو نسکافه میریزیم و بستنی رو اضافه میکنیم و با شکلات و سس شکلات تزیین میکنیم
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تیرامیسو_لیوانی 🍨😋
مواد لازم :
خامه صبحانه 400 گرم
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
شکر 70 گرم (تقریبا نصف لیوان)
کیک خرد شده یا 2 تا 3 بسته بیسکوییت پتی بور
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری 2 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو برای تزیین
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
دستور تهیه :
● خامه رو یکی دو دقیقه با دور تند همزن میزنیم. پنیر ماسکارپونه و شکر رو بهش اضافه کرده و با همزن میزنیم. وانیل رو هم اضافه کرده و یه کم دیگه هم میزنیم. پودر قهوه رو با نصف لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و میذاریم ولرم بشه.
● حالا کف ظرف به مقدار کم از مخلوط خامه و پنیر میریزیم. بعد کیک خرد شده میریزیم یا بیسکوییت های پتی بور رو توی قهوه میزنیم و کف ظرف میریزیم. دوباره از مخلوط خامه و پنیر میریزیم (خیلی زیاد نه) و همین روند رو تا پر شدن ظرف ادامه میدیم. و لایه آخر بعد از مالیدن خامه و پنیر روشو پودر کاکائو الک میکنیم.
ظرف ها رو حداقل چهار ساعت میذاریم تو یخچال تا مواد خودشونو بگیرن. 😉
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_های_رژیمی_با_جو_و_شکلات
یک #صبحانه یا #میانوعده عالی
فر رو گرم میکنیم روی ۳۵۰ درجه فارنهایت
چهار پیمانه جو پرک ،
نصف پیمانه عسل ،🍯
یک و یک چهارم پیمانه ماست کم چرب،
دو عدد تخم مرغ،🥚🥚
یک چهارم پیمانه روغن مایع،
یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر و
یک قاشق مربا خوری پر دارچین
رو میریزیم توی مخلوط کن یا غذا ساز روشن می کنیم تا موقعی که یک مایع نسبتا یک دست به دست بیاد.قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم یک قاشق غذا خوری سر پر از مواد میریزیم داخل هر قسمت و شکلات میذاریم روش . میذاریم توی فر تا بپزه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که دورش یکم طلایی بشه. ۱۶ تا شیرینی بزرگ برای من شد.میتونین به جای شکلات کشمش، گردو یا مغزهای خرد شده دیگه هم استفاده کنین.
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_باقلوایی
تخم مرغ 5 عدد🥚🥚🥚
وانیل کمی
ماست 4 ق غ
روغن مایع نصف پیمانه
ارد 7 ق غ سرپر
بکینگ پودر 2 ق چ
گردوی خرد شده و پودر دارچین به میزان لازم
مواد لازم برای شربت
شکر 2/5 پیمانه(من دو پیمانه سرخالی ریختم که خیلی شیرین نشه)
اب یک و یک چهارم پ
زعفران و گلاب کمی(من کمی پودر هل هم ریختم)
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
خب اول شربت رو اماده میکنیم شکر و اب رو میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه بعد گلاب و زعفرون و پودر هل رو اضافه میکنیم وقتی جوش اومد برمیداریم و میذاریم توی یخچال تا خنک بشه
تخم مرغ🥚🥚 رو با کمی وانیل با همزن خوب میزنیم بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و در اخر ارد مخلوط با بگینک پودرکه چند بار الک شده رو میریزیم و مخلوط میکنیم و توی قالب چرب شده یه لایه از مواد میریزیم بعد پودر دارچین و گردوی خرد شده و بعد بقیه مواد .حالا قالب رو حدود 20 دقیقه توی فر 180 درجه که از قبل گرم شده میگذاریم .من اخر بار شعله گریل رو هم کمی روشن کردم تا روش طلایی بشه وقتی خاگینه رو از فر دراوردیم در حالیکه داغ داغه شربت سرد رو روش میریزیم و میذاریم تا شربت به خوردش بره. یکساعت بعد برش میدیم
.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛