eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 بازدید مدیرکل تبلیغات اسلامی استان از منزل همکار جانباز در روز میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) 🔰حجت الاسلام والمسلمین سالاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) با حضور در منزل یکی از همکاران جانباز سازمان، از ایشان تقدیر و تجلیل به عمل آوردند. .
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات شکلاتی😍😋 مواد لازم : شکر ۳۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱۰۰ گرم مایه خمیر ۱ ق غ نمک ¼ ق چ آرد ۲۷۰ گرم کره ۱۵ گرم .
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی😍😋 با یه بافت و طعم بی نظیر و همچنین بدون تخم مرغ و شکر 🥳 مواد لازم : آرد ۲۵۰ گرم کره بادوم ۲ ق غ سس سیب ۳ ق غ بیکینگ پودر ۲ ق م شیر گیاهی ۱ پیمانه شیره خرما ۲۱۰ گرم روغن ½ پیمانه نمک نوک ق چ گردو ۴ ق غ هویج ۱ عدد مواد خامه : خامه نارگیل ۴ ق غ روغن کنجد ۲ ق غ شکلات ۱۵۰ گرم .
12.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی زمستونی نوستالژی😋 مواد لازم : وانیل ۱ ق چ پودر قند ۱ لیوان سفیده تخم مرغ ۴ عدد نان میکادو شکلات .
🌷گرامی باد روز پاسدار ؛ بر آنان ڪہ از جنس شهیدان و هم پیمان با حسین علیه السلام و از نسل فصل سرخ استقامتند. 🌺 و مبارڪ باد 🌺
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت میوه ای😍😋 موادلازم برای خمیر: ۲۲۰ گرم آرد ۴۰ گرم پودر قند یا شکر ساییده ۱/۴ ق غ نمک ۱۱۰ گرم کره ۱ تخم مرغ ۱۵-۳۰ میل آب موادلازم برای فیلینگ: ۱ پیمانه شیر ۱/۲ ق چ وانیل ۱ چوب دارچین ۳ عدد زرده تخم مرغ ۶۷ گرم شکر ۱۸ گرم نشاسته ذرت ۷-۸ گرم کره .
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک ترکیه ای😋 موادی که لازم داریم بورک پیاز: ۱عدد سویا : ۱۰۰ گرم( ۱ پیمانه) هوبج: نصف گوجه :۲ تا دونه دارچین،زیره،زردچوبه : نصف قاشق چایخوری پولبیبر: ۱ قاشق مرباخوری نمک، فلفل رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری جعفری : ۲ قاشق غذاخوری کنجد: ۲ قاشق غذاخوری رومال: شیر گیاهی : ۱/۳ پیمانه (از هر شیر گیاهی میتونین استفاده کنین) زعفرون غلیظ ۱ قاشق غذاخوری روغن: ۲ قاشق غذاخوری سیاه دونه ورق باقلوا(عزیزای دلم من از خمیر باقلوا هومینا استفاده کردم)حتما ۲ لایه روی هم بزارین. دمای ۱۸۰ درجه / ۲۰ دقیقه .
15.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•براونی شکلاتی🤤• کافیه امتحانش کنی تا عاشقش شی😋 ~مواد لازم : جوپرک ۱ لیوان موز رسیده ۳ عدد پودر کاکاو ۱ ق غ خ بکینگ پودر ۱ ق چ خ نمک نصف ق چ خ تخم مرغ ۲ عدد شکلات تلخ ۲۰۰ گرم شکر قهوه‌ای ۲/۳ لیوان کره ۵۰ گرم .
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طَلَع البَدْرُ حسین و ما ادراک ما قَدرُ حسین... 🌺سوم شعبان، ولادت امام حسين علیه‌السلام گرامی باد
🥠شیرینی پاستانه گردویی🍘 آرد4 لیوان پودرقند7 قاشق غذاخوری روغن80 گرم کره125 گرم گردومقداری سفیده تخم مرغ1 عدد سرکه سیب2 قاشق مرباخوری شکلات80 گرم وانیل شکری1 پاکت یا 5 گرم 🍘کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید . سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید) خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید . در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید . در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود(حدود 15 تا 25 دقیقه) . روی کوکی پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید. .
🍆نازخاتون( غذای مخصوص شمال كشور)😋 🍆8 عددبادنجان قلمی 🍅5 عددگوجه فرنگی درشت 🥃یك دوم لیوانآب غوره 🍃یك قاشق غذا خوری نعنای خشك 🧅3 قاشق سوپ خوری پیاز رنده شده 🍃یك قاشق غذاخوری گل پر 🥤2 لیوان آب انار 🥣(در صورت نبودن آب انار، می توان از 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار به اضافه ی مقداری شكر استفاده كرد.) 🍵طرز تهیه: بادنجان ها را می توان كبابی كرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می كنیم و خوب ساطوری می كنیم. در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی ها می ریزیم تا پوست آنها به راحتی كنده شود. سپس گوجه ها را خرد كرده و كنار می گذاریم. آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می داریم و با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط كرده و در ظرف می كشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می كنیم. .
🍗گوبولی مرغ🍗 سینه مرغ: ۱ تکه ران مرغ: ۱ تکه برنج: ۱ کیلو سیب‌زمینی : ۳ عدد نخود آب پز: ۱ پیمانه گوجه‌فرنگی: ۴ عدد پیاز : ۲ عدد روغن نمک و زردچوبه فلفل سیاه دارچین هل برگ ‌بو ادویه گوبولی (دارچین، فلفل سیاه، هل، میخک، زیره سبز برای مرغ و زیره سیاه برای گوشت) 🥘طرز تهیه 🥘 مرغ را به همراه چوب دارچین، دانه هل و فلفل سیاه، برگ بو، نمک و زردچوبه آب پز می‌کنیم. پیازها را در همان ظرفی که می‌خواهیم برنج را دم کنیم تفت می‌دهیم و به همراه کمی زردچوبه، پودر دارچین، پودر هل، ادویه گوبولی، برگ بو و دانه‌ی هل و فلفل و چوب دارچین. برنج را که در آب خیسانده‌ایم را به همراه کمی آب داخل روغن پیاز ریخته و سرخش می‌کنیم سپس آب مرغ را اضافه می‌کنیم به اندازه‌ای که نیم سانت بالاتر از برنج باشد. با حرارت کم اجازه می‌دهیم آب برنج تبخیر شده و سپس برنج را دم می‌کنیم. برای مواد کناری برنج پیاز را تفت داده و رب گوجه به همراه تمام ادویه‌ها به شکل پودری سرخ می‌کنیم. سپس نخود آب پز و سیب زمینی سرخ شده را اضافه می‌کنیم. مرغ را به همراه ادویه گوبولی سرخ میکنیم. سپس نخود آب پز و سیب زمینی سرخ شده را اضافه می‌کنیم. .