#کرم_وانيلى
شير:۱پ
خامه صبحانه:۱/۲پ
پودروانيل:۱/۸ق چ
شكر:۳ق س
پودر ژلاتين :۱ق غ
اسانس موز کمی
موز خرد شده:۱_۲ عدد
زعفران دمکرده یا رنگ زرد کمی
پودر ژلاتين رو توى نصف استكان آب مخلوط كرده و پنج دقيقه صبر كنين، بعد بذارين روى بخار آبجوش تا كاملاً حل بشه.خامه و شير و شكرو توى قابلمه بريزين و بذارين روى شعله متوسط و مرتب هم بزنين.وقتى داغ شد و اطراف قابلمه شروع به حباب زدن كرد،از روى حرارت بردارين و وانيل رو اضافه كنين.وقتى مقدارى از حرارت افتاد ژلاتين حل شده رو اضافه كنين.مخلوط كنين تا ژلاتين به خورد شير بره و بعد از الك معمولى رد كنين اسانس و موز خرد شده و زعفرون رو اضافه کرده در قالب دلخواه ریخته و ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم
#شیرینی_کاکائویی
شكر ١٠٠گرم
كره ١٧٠گرم
پودر كاكائو ٢٥گرم
تخم مرغ ١عدد
ارد٢٠٠گرم
نمك ١/٨ق چ
بيكينگ پودر ١/٤ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
ترافل شكلاتى ١پ
كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده
شكر و پودر كاكائو را اضافه كرده
تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده
ارد را اضافه كرده خمير نرمي بدست ميايد
خمير را يكساعت در يخچال استراحت داده
از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى ان را فشار ميدهيم.
به مدت ٨دقيقه در فر ١٩٠درجه پخته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میلاد
🌸🌸با سعادت
🌸🌸🌸امام مهربانی ها
🌸🌸🌸🌸ضامن آهو
🌸🌸🌸🌸🌸امام رضا (ع)
🌸🌸🌸🌸🌸🌸بر همه
🌸🌸🌸🌸🌸عاشقان
🌸🌸🌸🌸آن
🌸🌸🌸 حضرت
🌸🌸مبارک
🌸باد
#میلاد_امام_رضا
#دهه_کرامت
#امام_رضا
لینک عضویت کانال🌺👇
https://eitaa.com/joinchat/3792634142Cd8a6737b59
عزیزانی که ما رو از هشتک سراسری می بینید لطفا به جمع ما بپیوندید 🙏🌺
#کیک_فنجانی_قابلمه_ای 🧁
✔️تخم مرغ 3 عدد ✔️شکر 1لیوان ✔️شیر نصف لیوان ✔️روغن مایع نصف لیوان ✔️پودر کاکائو 2 ق غ✔️ آرد 2,5 لیوان✔️ بکینگ پودر 1 ق غ ✔️وانیل کمی
🔸تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا وقتی که کرم رنگ شود و شکر آب شود خوب بزنید نوبت به نوبت شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید ( با همزن دستی ) و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید فنجان هاتون رو چرب کنید و مایه رو توش بریزید از نصف فنجان کمی بیشتر بریزید و روش هم یک تیکه شکلات تخته ای بذارید و در قابلمه مرد نظر بچینید تقریبا نصف قابلمه مورد نظر رو آب گرم بریزید درش رو با دم کنی یا با پارچه بپوشونید تا بخار آبش به کیک ها نریزه درش رو بسته روی حرارت بالا بذارید تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد شعله رو کم کرده 20 دقیقه با حرارت کم بپزه بعدش شعله رو خاموش کرده درش رو باز نکنید 10 دقیقه بذارید بعدش میتونید از فنجان هارو در بیارید و کیک رو هم دراورده روش رو میتونید با سس شکلات تزئین کنید
#شیرینی_گردو_روسی 🧇 😋
▫️۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده
▫️دوعددتخم مرغ
▫️نصف پیمانه پود قند
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
▫️ارد۲تا ۲ونیم پیمانه
▫️بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
🔸ابتدا پودرقندرابا کره باهمزن به مدت دو دقیقه میزنیم تارنگش سفید شود بعددوعدد تخم مرغ راهمراه وانیل اضافه کرده ودودقیقه بازباهمزن میزنیم من کمی هم زعفران غلیظ به مواد شیرینی زدم که عالی شد
🔸دراخر اردوبکینگ پودرراالک کرده وبه موادمان اضافه میکنیم فقط کم کم اضافه کنید شاید اردکمتر یابیشتری لازم باشد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد از خمیر اندازه هایی به مقدارگیلاس برداشته ودر دستگاه میگذاریم ونیازی به چرب کردن دستگاه نیست
🔸من توی شیرینی را با مخلوط خرما وگردووکنجد وهل ودارچین پرکردم
برای توی شیرینی از هرنوع حلوا،خرما وشکلات صبحانه و.....میتوان استفاده کرد
#ژله_هندوانه
✍طرزتهیه:
اول شكلات رو بروش بنمارى( حرارت غير مستقيم ) ذوب كردم و با قيف يكبار مصرف داخل گيلاسها خط كشيدم بعد كه شكلاتها سفت شد ،به ترتيب ژله هارو داخل گيلاس ريختم ،اول ژله طالبي ريختم وداخل يخچال گذاشتم، وقتي ژله طالبى بست ، كمى ژله الوئه ورا با شير مخلوط كردم و ريختم ، وقتي بست ژله هندوانه ريختم
🔸نكته: براي قسمت اول كه شكلات ميريزيد بايد به همون صورت خوابيده چند دقيقه گيلاس رو نگهداريد تا شكلات سفت بشه ، بعد خط بعدي رو بكشيد كه شكلات از جاي خودش حركت نكنه و بهم نريزه
#ميني_لازانيا_فنجاني
موادلازم:
435 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
453 گرم سوسیس خرد شده
١/٣ فنجان پنیر خامه ای
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
١/٢ فنجان پنیر خرد شده
24 خمیر یوفکا (خمیر مخصوص باقلوای یوفکا یا خمیرهزارلا)
1 فنجان سس گوجه
فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید.نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده ،سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید. سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. روی آن ازمایه گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی ترکیب گوشتی را پوشش دهید. دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید.پنیرخامه ای را هم توی خمیر بگذارید. روی آن را از مایه گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت 10تا15 دقیقه قرار دهید.تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود.
#جوجه_ترش 🍢 😋
▫️مرغ یک کیلو که من از سینه مرغ استفاده کردم
▫️گردو چرخ شده نصف لیوان
▫️پیاز سه عدد متوسط
▫️رب گوجه یک قاشق
▫️رب انار دو قاشق
▫️سیر دو حبه رنده شده
▫️روغن مایع یا زیتون سه قاشق غذا خوری
▫️زعفران و نمک و فلفل به میزان لازم
🔸من همیشه این غذا رو با پیاز خلالی درشت درست میکردم که موقع پخت پیاز رو جدا کرده و دور میریختم،ولی اینبار پیاز رو نگینی خیلی ریز کردم در حد رنده شده ،پس تاجایی که می تونین ریز ریز خرد کنید
پیاز ریز خرد شده رو با سیر و همه مواد مخلوط کردم بعد مرغ خرد شده رو اضافه و حسابی مخلوط کردم پنج تا شش ساعت یخچال استراحت دادم فقط چند بار با قاشق مواد رو زیر ورو کنید تا مرغ حسابی مزه دار بشه
بعد از اینکه مواد مزه دار شد مرغها رو از مواد جدا کردم وبه سیخ کشیدم و داخل تابه چیدم و با کره روی شعله ملایم گذاشتم تا سرخ ومغز پخت بشه ،باقی مواد که باقی مونده بود رو هم جدا داخل یک تابه دیگه ریختم و اونم با شعله ملایم گذاشتم و پخت انجام شد وقتی آبش کشیده شد کمی روغن اضافه و سرخش کردم که یک سس خوشمزه کنار کباب شد
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨به یاد سرداردلها❤️
🔸خادم امام هشتم💚
🎙شعر خوانی صابر خراسانی
#شهدا
#همه_خادم_الرضاییم
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سماق_پلو_آذری
🥳🥳🥳🥳
سماق پلو یکی از غذا سنتی و اصیل ایرانی
که اصالت اردبیلی داره سماق پلو رقیب سرسخت کوبیده است وقتی که با برنج ایرانی طبخ بشه طعم و عطر بی نظیری می گیره
مواد لازم برای ۴ نفر :
برنج خوش عطر و طعم امیریان ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
زعفران دم کرده
سماق دو قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
سیب زمینی برای تهدیگ یک عدد
ادویه ها شامل :
زردچوبه
نمک
فلفل سیاه
پاپریکا
پودر سیر
#صب_القفشه
مواد لازم:
آرد سفید: ۱ لیوان
آرد نخود: ۱ ق غ سرپر
شیرخشک: ۱ ق غ سرپر
پودر هل: ۱ ق چ
زعفران: نصف ق چ
نشاسته: ۱ ق غ
روغن: یک چهارم لیوان
خمیر فوری: ۱ ق م
تخممرغ: ۱ عدد
اب: سه چهارم لیوان یا کمتر
طرز تهیه:
تخممرغ با همزن خوب می زنیم پودر هل و زعفران اضافه کرده بعد باقی مواد به جز آب رو به تدریج اضافه می کنیم
چون نوع آرد با هم فرق می کنه غلظتش باید از لقیمات بیشتر باشه بعد خوب که موادمون مخلوط شد می زاریم خمیر استراحت کنه
خمیرمون که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا زعفران به همه جاش بره و یکدست بشه توی تابه روغن می ریزیم روغن نباید روی خمیر رو بپوشونه باید تا نصفش بیشتر نباشه روغن که گرم شد مواد رو با قاشق می ریزیم و با حرارت متوسط سرخش می کنیم وقتی سرد شد می ریزیم توی شربت و هم می زنیم تا کمی شربت به خوردش بره روی شیرینی ها رو پودر قند و هل بپاشید