#خوراک_قارچ_سنگدان
برای درست کردن این خوراک خوشمزه ابتدا سنگدان مرغ من خوب میشورم بعد اون قسمت سفتش جدا میکنم بعد میزارم با آب و کمی زرد چوبه و یه تکه پیاز حدود دوساعت بپزه در اواخر پخت نمک اضافه میکنم . تو این فاصله پیاز خلالی خرد میکنم قارچ هم خرد میکنم پیاز تفت میدم کمی نمک فلفل زرد چوبه و سیر اضافه میکنم باهم تفت میدم بعد سنگدان که پخته و آبش کشیده شده به پیاز اضافه میکنم با پیاز تفت میدم بعد هم قارچ اسلایس شده رو به موادم اضافه میکنم همش باهم تفت میدم در آخر هم پوره ی گوجه یا رب گوجه اضافه باهم مخلوط و تفت میدم . و سیب زمینی نگینی خرد شده رو سرخ میکنم کنار این خوراک خوشمزه سرو میکنم. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_انگلیسی
مواد لازم:
گوجهفرنگی 4 عدد متوسط
تخممرغ 4 عدد
پنیر پیتزا 1 فنجان(رنده شده)
پورهی گوجهفرنگی 1 لیوان
آب جوش نصف فنجان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفلسیاه به مقدار دلخواه .
طرز تهیه:
داخل گوجه فرنگي هارا خالي ميكنيم پنير پيتزا و تخم مرغ ميريزيم داخل سس كه شامل پوره گوجه فرنگي و نمك و فلفل و روغن زيتون و كمي آب است ميچينيم
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
#دسر_اورئو_و_کرم_کارامل
موادلازم:
پودر کرم کارامل یک بسته
شیر2/5پیمانه
شکر4/5ق.غ
پودرکاکائو1/5ق.غ
نسکافه1/2ق.چ
خامه صبحانه2ق.غ
بسکویت اورئو یک بسته
طرز تهیه:
شیر را به همراه پودر کاکائو، نسکافه و شکر بزارین که بجوشه.
کرم کارامل رو بهش اضافه کنید و بزارید 2.3دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا یکم غلیظ بشه کمی که از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه کنین حالا یه ظرف مناسب انتخاب کنید ته ظرف بسکویت رو قرار بدین بعد لایه لایه مواد و بسکویت تاظرفتون پربشه ،میتونین بسکویت رو سالم بزارید یا خرد کنید .
روشو با خامه فرم گرفته و بسکویت و برگ نعناع تزیین کنید.
نوش جان 💝
🧉🧉🧉🧉🧉🧉🧉
#خورش_سیب_آلو
مواد لازم
گوشت ۵۰۰-۳۰۰گرم- سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده ۴عدد- پیاز سرخ شده ۳تا۴ قاشق غذاخوری- روغن به میزان لازم- زعفران ساییده به میزان لازم- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری- آلوی خیس کرده حدود ۱۰-۷عدد- شکر، نمک و فلفل کمی- آب به میزان لازم
ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید.
گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود.
در ماهیتابه ای مناسب کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
سپس سیب ها را که به قطعات دلخواه برش زده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو روی آن کمی طلایی شود.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از از پخت گوشت به آرامی سیب ها را به قابلمه اضافه کنید و به دلخواه کمی شکر، نمک و فلفل به غذا بیفزایید .
آلوهای خیس شده را اضافه کنید.
زعفران ساییده و رب گوجه را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد
نوش جان 💖
🍱🍎🍱🍏🍱🍎🍱
لینک عضویت کانال🌺👇
https://eitaa.com/joinchat/3792634142Cd8a6737b59
عزیزانی که ما رو از هشتک سراسری می بینید لطفا به جمع ما بپیوندید 🙏🌺
#کلم_پلو_شیرازی
مواد برای 5 نفر
پیاز 2 عدد
روغن و نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
سبزی خرد شده (تره-ترخان-شوید-ریحان) نیم کیلو
برنج (یا 1 کیلو) 6 پیمانه
کلم خرد شده 1 کیلو
گوشت چرخ کرده 300 گرم
روغن و ادویه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 4 ق غ
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
سبزی را شسته و خوب خرد می کنیم
برنج را با نصف ق م زردچوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.
#کوفته_ریزه
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.
کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#مولا_جانم
🍁تقصیر ماست اینکه بیابان نشین شدی
محروم مانده ایم ز درک حضور یار...
🍁ما از چه نیستیم شب و روز یاد تو؟!
وقتی که هست أفضل أعمال انتظار...
#امام_زمان
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْخَلَفُ الصَّالِحُ لِلْأَئِمَّةِ الْمَعْصُومينَ الْمُطَهَّرينَ...
🌱سلام بر تو ای صاحب علم علی علیه السلام و ای آیینه دار صبر حسن علیه السلام و ای وارث شجاعت حسین علیه السلام و ای میراث دار غربت فرزندان حسین علیهم السلام .
📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
#امام_زمان
✅ شربت به لیمو😋
✍ مواد لازم:
به:دو کیلو
شکر:دو کیلو
آبلیمو:نصف استکان
آب:4 لیوان
🍜طرز تهیه :
به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم.
#شربت_به_لیمو
#توپک_قیصی_و_نارگیل
مواد لازم
قیصی ۱ و ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ
رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱/۲ ق م
پودر زنجبیل ۱/۴ ق م
گلاب ۱ ق غ
عسل ۱ ق غ
پودر نارگیل اضافه ۲ تا ۳ ق غ
قیصی هارو همراه با گلاب و عسل در مخلوط کن میکس کنید بعد پودر نارگیل و ژلاتین ، رنده پوست پرتقال ، پودر زنجبیل رو اضافه و میکس کنید تا به شکل خمیر در بیاد. از خمیر مقداری جدا کنید و توی دستتون گوله کنید وتوی پودر نارگیل بغلتونید . ژلاتین هیچ نقشی توی بافتش نداره و فقط برای افزودن ارزش غذایی و اینکه از هر سه گروه اصلی مواد غذایی توش باشه بهش اضافه شده