#دسر_اورئو_و_کرم_کارامل
موادلازم:
پودر کرم کارامل یک بسته
شیر2/5پیمانه
شکر4/5ق.غ
پودرکاکائو1/5ق.غ
نسکافه1/2ق.چ
خامه صبحانه2ق.غ
بسکویت اورئو یک بسته
طرز تهیه:
شیر را به همراه پودر کاکائو، نسکافه و شکر بزارین که بجوشه.
کرم کارامل رو بهش اضافه کنید و بزارید 2.3دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا یکم غلیظ بشه کمی که از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه کنین حالا یه ظرف مناسب انتخاب کنید ته ظرف بسکویت رو قرار بدین بعد لایه لایه مواد و بسکویت تاظرفتون پربشه ،میتونین بسکویت رو سالم بزارید یا خرد کنید .
روشو با خامه فرم گرفته و بسکویت و برگ نعناع تزیین کنید.
نوش جان 💝
🧉🧉🧉🧉🧉🧉🧉
#خورش_سیب_آلو
مواد لازم
گوشت ۵۰۰-۳۰۰گرم- سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده ۴عدد- پیاز سرخ شده ۳تا۴ قاشق غذاخوری- روغن به میزان لازم- زعفران ساییده به میزان لازم- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری- آلوی خیس کرده حدود ۱۰-۷عدد- شکر، نمک و فلفل کمی- آب به میزان لازم
ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید.
گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود.
در ماهیتابه ای مناسب کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
سپس سیب ها را که به قطعات دلخواه برش زده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو روی آن کمی طلایی شود.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از از پخت گوشت به آرامی سیب ها را به قابلمه اضافه کنید و به دلخواه کمی شکر، نمک و فلفل به غذا بیفزایید .
آلوهای خیس شده را اضافه کنید.
زعفران ساییده و رب گوجه را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد
نوش جان 💖
🍱🍎🍱🍏🍱🍎🍱
لینک عضویت کانال🌺👇
https://eitaa.com/joinchat/3792634142Cd8a6737b59
عزیزانی که ما رو از هشتک سراسری می بینید لطفا به جمع ما بپیوندید 🙏🌺
#کلم_پلو_شیرازی
مواد برای 5 نفر
پیاز 2 عدد
روغن و نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
سبزی خرد شده (تره-ترخان-شوید-ریحان) نیم کیلو
برنج (یا 1 کیلو) 6 پیمانه
کلم خرد شده 1 کیلو
گوشت چرخ کرده 300 گرم
روغن و ادویه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 4 ق غ
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
سبزی را شسته و خوب خرد می کنیم
برنج را با نصف ق م زردچوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.
#کوفته_ریزه
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.
کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#مولا_جانم
🍁تقصیر ماست اینکه بیابان نشین شدی
محروم مانده ایم ز درک حضور یار...
🍁ما از چه نیستیم شب و روز یاد تو؟!
وقتی که هست أفضل أعمال انتظار...
#امام_زمان
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْخَلَفُ الصَّالِحُ لِلْأَئِمَّةِ الْمَعْصُومينَ الْمُطَهَّرينَ...
🌱سلام بر تو ای صاحب علم علی علیه السلام و ای آیینه دار صبر حسن علیه السلام و ای وارث شجاعت حسین علیه السلام و ای میراث دار غربت فرزندان حسین علیهم السلام .
📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
#امام_زمان
✅ شربت به لیمو😋
✍ مواد لازم:
به:دو کیلو
شکر:دو کیلو
آبلیمو:نصف استکان
آب:4 لیوان
🍜طرز تهیه :
به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم.
#شربت_به_لیمو
#توپک_قیصی_و_نارگیل
مواد لازم
قیصی ۱ و ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ
رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱/۲ ق م
پودر زنجبیل ۱/۴ ق م
گلاب ۱ ق غ
عسل ۱ ق غ
پودر نارگیل اضافه ۲ تا ۳ ق غ
قیصی هارو همراه با گلاب و عسل در مخلوط کن میکس کنید بعد پودر نارگیل و ژلاتین ، رنده پوست پرتقال ، پودر زنجبیل رو اضافه و میکس کنید تا به شکل خمیر در بیاد. از خمیر مقداری جدا کنید و توی دستتون گوله کنید وتوی پودر نارگیل بغلتونید . ژلاتین هیچ نقشی توی بافتش نداره و فقط برای افزودن ارزش غذایی و اینکه از هر سه گروه اصلی مواد غذایی توش باشه بهش اضافه شده
✅دسر عربی یکنفره
✍مواد لازم:
پودر كرم كارامل ١ بسته
شير ٢ پيمانه
خامه ١٢٥ گرم
پودر ژلاتين ٢/٥ ق غ
نسكافه ١ ق م
بيسكويت پتي بور ١بسته
🍜طرز تهیه:
شير رو به همراه پودر كرم كارامل بزارين كه گرم بشه و كامل در هم حل بشن
پودر ژلاتين رو به همراه ١/٤ پيمانه آب بزارين كه به روش بن ماري كامل حل بشه
شير رو به صورت كاملا گرم به همراه بيسكويت داخل مخلوط كن با هم مخلوط كنين بعد از اينكه كامل مخلوط شدن خامه و نسكافه رو بهش اضافه كنين و همينطور به هم زدن ادامه بدين
در آخر ژلاتين حل شده رو بهش اضافه كنين و با يه قاشق با هم مخلوط كنين
تو قالب مورد نظرتون بريزين و بزارين كه كامل ببنده
#دسر_عربی
#میلک_شیک_تیرامیسو
تزیین :
▫️پودر کاکائو 2 ق غ
لایه اسپرسو :
▫️سس شکلات تلخ (هات فاج) 2 ق غ
▫️اسانس قهوه 1 ق غ
▫️شیر 1/4 لیوان
▫️بستنی (وانیلی) 1 و نیم لیوان
لایه ماسکارپونه :
▫️شیر 1/3 لیوان
▫️ماسکارپونه 200 گرم
▫️بستنی (وانیلی) 2 و نیم لیوان
🔸همه مواد رو توی بلندر یا مخلوط کن ریخته و دستگاه رو روشن میکنیم. (هر دسته از مواد جدا از هم داخل مخلوط کن میرزیم یکبار لایه ماسکارپونه یکبار هم اسپرسو)
حتما باید بستنی وانیلی رو از قبل توی فریزر قرار بدید تا خوب سفت بشه.
شیری که توی رسپی دادم کم نیست زیادش نکنید. فقط کافیه چندین بار دستگاه رو خاموش کنید و با قاشق مواد رو هم بزنید و مجددا روشن کنید.
سریع یک دست میشه.
ابتدا مقداری از لایه ماسکارپونه رو توی لیوانها میریزیم.
بعد یه کم از لایه اسپرسو.
مجددا قدری از لایه ماسکارپونه.
بازم لایه اسپرسو.
و دیگه پایان
روش اندکی پودر کاکائو الک میکنیم