eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•میان وعده🫔• حتما امتحانش کنید عالیه🤩
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•مرغ کاراملی🍗• از طعم و عطرش نگم براتون🥲
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ترشی انبه🥭• موادلازم: -انبه ۱کیلو -سرکه یک لیوان -شکر ۲ق غ -سیر سه چهارحبه -ادویه ترشی یک ق غ -سیاه دانه -فلفل ترشی -تخم گشنیز -زعفران غلیظ دم شده -نمک و زردچوبه بمقدار لازم
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بهترین زمان برای رفتن به سمت لشکر چه زمانی است⁉️ ما در چه زمانی حرکت خودمون رو به سوی آقا آغاز کنیم تا جانمون در امان بمونه و اسیر لشکریان انبوه سفیانی نشیم⁉️ أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسر توت فرنگی🍓• ~❤️موادلازم: توت فرنگی نیم کیلو خامه صبحانه ۱۵۰ گرم شیر یک لیتر نشاسته درت ۲ ق غ شکر سه ق غ ژله توت فرنگی یک بسته دریم ویب (اختیاری) یک بشته 👨‍🍳
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیزکیک پسته🍰• میتونم بگم یکی از خوشمزه ترین چیزکیک هایی که تا بحال خوردی😍 ~❤️موادلازم: بیسکوییت پتی پور ۱۲۵ گرم پودر پسته ۲۵ گرم کره ذوب شده ۷۵ گرم خامه صبحانه ۲۶۰ گرم پنیر خامه ای ۱۸۵ گرم شیرعسلی ۷۵ گرم کره پسته ۶۰ گرم پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری +آب ۴۰ گرم کره پسته ۸۰ گرم (برای روی چیزکیک) 👨‍🍳
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز خوشمزگی این حلوا رو کسی نمیدونه😍 👨‍🍳
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نخودچی مواد لازم روغن جامد صاف شده پودر قند پودر هل آرد نخود چی آرد سفید 👨‍🍳
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عید امسال متفاوت و خاص باش😍 ژله سبزه مواد لازم: ژله آلوورا دو بسته ژله سبز یک بسته ژله قرمز یک بسته خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری رنگ سبز خوراکی چند قطره 🥂🌯 🌯🥂 طرز تهیه: دو بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط می‌کنیم مرتب هم می‌زنیم تا ذرات ژلاتین داخل آب حل بشه داحل ظرف مورد نظر رو چرب می‌کنیم ژله رو می‌ریزیم داخلش میذاریم داخل یخچال تا ببنده ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه رو بن ماری می‌کنیم چند قطره رنگ سبز خوراکی میریزیم و مخلوط می‌کنیم می‌کشیم داخل سرنگ سوزنو عمود فرو میکنیم داخل ژله با کمی فشار خامه رو خالی میکنیم مراقب باشید سوزن به ته ظرف برخورد نکنه هرچی سبزه پرتر باشه زیباتر می‌شه بعد ژله سبزو اضافه می‌کنیم بسته که شد ژله قرمز رو اضافه می‌کنیم و می‌ذاریم داخل یخچال وقتی خودشو گرفت چند ثانیه ظرفو داخل آب داغ می‌ذاریم و به راحتی ژله رو برمی‌گردونیم 👨‍🍳
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منسف_اردنی (غذای عربی) مواد لازم : گوشت گوشفندی بهتره درشت خورد شده باشه و با استخون باشه نیم کیلو برنج دو تا سه پیمانه پیاز یک عدد برگ بو هل چوب دارچین نمک زردچوبه روغن گی یا روغن زرد کشک مایع یه بسته ۴۰۰ گرمی بادام کمی گشنیز یا جعفری برای تزیین گوشت رو بشورین با آب سر بذارین بجوشه و بعد کفی که روش جمع شد رو جدا رو کنین ، پیاز هل ، دارچین ، زردچوبه رو اضافه کنین و بذارین یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزه بعد گوشت رو از آب گوشت جدا کنین و کنار بذارین ، کشک رو با آب گوشت کم کم مخلوط کنین تا هم دما بشن ، بذارین رو حرارت و مدام هم بزنین یه مقدارم روغن گی یا کره اضافه کنین تا به جوش بیفته ، اگه هم نزنین کشک میبره، بعد گوشت رو اضافه کنین و بذارین باز یه نیم ساعت دیگه باهم بپزن مزه ها به خورد هم بره و سس کشک غلیظ بشه تو خود اردن عموما کشک خشک رو میسابن و به روش سنتی درست میکنن ادویه ها و پیاز رو هم جدا کنین و دور بریزین من اصلا به گوشت نمک نزدم چون این کشک نمکش زیاد بود ، شما بچشین لازم داشت نمک بزنین برای برنج تو قابلمه کمی روغن بریزین زردچوبه و نمک رو کمی تفت بدین ، برنج شسته شده رو کمی تفت بدین و به جای آب باقی مونده آب گوشت رو بریزین و بذارین بجوشه ، بهتره کمی برنجتون شفته شه ولی اگه برنج شفته دوست ندارین که مثل همیشه درست کنین بعد هم دم بذارین. بادوم رو تفت بدین تا رنگش تغییر کنه. 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ‌ جو با شیر و‌ قارچ موادلازم جو حدودا نصف لیوان پیاز یک عدد هویج یک عدد شیر یک لیتر قارچ هرچقدر دوست دارین (من زیاد میریزم) نمک فلفل سفید اگه نداشتین فلفل سیاه گشنیز و جعفری خرد شده دو ق س خامه صبحانه کوچک طرزتهیه پیاز رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم جو از قبل خیس خورده رو اضافه و تفت دادم بعد اب و یه تیکه کره اضافه کردم تا جو بپزه و اب سوپ کم بشه وقتی جو پخته شد هویج نگینی خرد شده رو اضافه کردم بعد شیر رو گرم کردم و ریختم داخل سوپ (شیر سرد نریزین وگرنه سوپ میُبره) قارچ های خرد شده رو اضافه کردم گذاشتم بپزه نمک، فلفل و یه دونه عصاره ی گوشت ریختم وقتی خوب لعاب انداخت و‌اماده شد خامه به دلخواه اضافه و مخلوط کردم و ریختم داخل ظرف سرو حالا گشنیز و جعفری خرد شده رو ریختم و هم زدم (سبزی سوپ رو موقع پخت نمیریزم موقع سرو میریزم نیازی نداره سبزی پخته شه اینجوری‌هم‌سوپ خوشرنگ میمونه هم عطر و طعمش عالی میشه) 👨‍🍳
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمب انرژی مواد لازم: خرما پودر نارگیل 🥥 کنجد پودر بیسکوییت پتی بور🍪 ارده پودر هل و زنجبیل 👨‍🍳