eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر(۱ لیوان) پودر ژلاتین(۱ ق غ) شکلات کاکائویی شیرین(۵۰ گرم .
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مگه میشه انقد راحت و خفن سریع و البته خوشمزه😍👏🏻🤤 خودمم اصلا باورم نمیشد👇🏻 مواد لازم👇🏻👇🏻👇🏻 ارد ۳ ق غ خوری سر پر شکر ۳ ق غ خوری پودر کاکائو ۱/۵ ق غ خوری شیر ۵ ق غ خوری( اگر لازم داشت یکی دو ق بیشتر بریزین تا به این غلظت برسه) روغن ۳ ق غ خوری بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری وانیل نوک ق چای خوری نمک یک پنس شکلات چیپسی به دلخواه 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻❤️❤️❤️❤️ بعد که مواد ماگ کیکت اماده شد به مدت ۱ دقیقه یا ۱/۵ دقیقه بزار داخل ماکروفر بدون هیچ برنامه ی پیش فرضی فقط تایمرو بزن😍✌🏻 امیدوارم درست کنین و کلی ام لذت ببرین از خوردنش
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما یه بار امتحانش کن که عاشقش میشی😍 یه دسر شکلاتی سه سوته با طعمی متفاوت و خوشمزه که کوچک و بزرگ عاشقش میشن😋 برای میهمانی ها هم یه ایده متفاوت و جذابه👌🏻 ‌ ‌ 📍مواد لازم برای حدودا ۵ نفر (اگه مثل کلیپ سایز ظرف کوچک باشه) 👇🏻 🧁خامه صبحانه ۱۵۰ گرم 🥄شکر ۲ ق غ 🍫پودر کاکائو یک و نیم ق غ 🍥پنیر خامه ای کم نمک مثل ویلی یا پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم 🥄وانیل نوک ق چ 🍩 صبحانه ۱ ق غ (یا اگه نداشتین شکلات تخته ای ذوب شده ی هم‌دمای محیط بریزین، یا اگه هیچکدوم نبود میتونین حذفش کنین و حدود ۱ ق غ شکر اضافه تر بریزین، اما با شکلات صبحانه خیلی خوشمزه تره) ‌ ‌ 🔻طعم این دسر فوق العاده ست، اصلا طعم پنیر غالب نیست و بافت سبک و بی نظیری داره که حتما باید امتحانش کنین🤌🏻😋 ‌ 🔻میتونین همون لحظه که آماده کردین سرو کنین، اما اگه حداقل یکی دو ساعت تو یخچال بمونه یکم سفت تر میشه و فرمش رو کاملا حفظ میکنه. نوش جانتون♥️
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت ویژه😋😍 ذرت مکزیکی : سه عدد کره آب شده، پنیر پارمزان: به میزان لازم سس مایونز یا سس هزار جزیره، سس خردل و سس کچاپ : به میزان لازم کرانچی تند پودر شده جعفری : به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ😍 مواد لازم : ۲۰۰ گرم آرد(ترجیحا آرد سفید) ۳ عدد تخم مرغ ۴۵۰ میلی لیتر شیر به اندازه نوک چاقو نمک ۱ ق غ شکر (وانیل به دلخواه) پودر کاکائو همه ی مواد رو خوب باهم مخلوط کنید،بعد یک سوم از مواد رو جدا کنید و بهش ۱ ق غ (سرخالی)آرد اضافه کنیدو به دو سوم مواد دیگه دو ق غ (سر پر) پودر کاکائو اصافه کاید و خوب هم بزنید،بعد طبق ویدیو روی تابه نچسب بریزید و با شکلات سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روزهای بلند تابستون و آفتاب داغ و طولانی ، زمان مناسبیه که از این انرژی طبیعی خورشیدی استفاده کنیم هر چقدر دلمون میخواد میتونیم لواشکای خوشمزه و سالم و بهداشتی درست کنیم، یکی دوروزه هم خشک میشن چندتا نکته داره لواشک رو نذارید زیاد جلو‌آفتاب بمونه چون زیادی خشک میشه برای منم کمی خشک شده بود که در آخر کار با قلمو کمی رب انار روش زدم اوکی شدمیتونید پوست میوه رو بگیرید یا اینکه مثل من با گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید تا توی لواشک دیده نشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی😍😋 مواد لازم : کیک شکلاتی خامه قنادی ۵۰ گ ماسکارپونه ۱۰۰ گرم کرم پنیری شکلاتی خامه صبحونه
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه پرمشغله ای، این غذای لذیذ و بی‌دردسر رو بهتون پیشنهاد میکنم🤩😌 داخل یه تابه سه عدد سیب زمینی ورقه شده بریزین یک عدد پیاز رو خلالی خرد و اضافه کنین نمک، فلفل سیاه و پولبیبر روغن مایع بریزین و هم بزنین ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده و آبگيری شده مقداری جعفری خرد شده نمک، فلفل‌سیاه و قرمز، پولبیبر و پودر سیر بریزین و با دست ورز بدین از گوشت ها بردارین با دست به این صورت حالت بدین و داخل تابه روی سیب زمینی ها بچینین بین کباب ها فلفل سبز بچینین و وسط تابه یک عدد گوجه فرنگی بذارین برای سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی کمی نمک کمی زرد چوبه یک پیمانه آب باهم مخلوط کنین و روی کباب ها بریزین روی حرارت بذارین و پنجاه دقیقه زمان بدین تا بپزه بفرمایین به همین راحتی آماده شد، با برنج یا نان سرو کنین عطر و طعمش فوق العاده‌س،مطمئنم از خوردنش سیر نمیشین نوش جان😍😍
خوشمزه😍😍 مواد لازم: 100 گرم جو دوسرپرک ریز 200 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری دانه خشخاش (همان دانه تخم خرفه) 100 گرم ماست یا بجای ماست میتونید شیر و بیشتر کنید. موادلازم برای سس توت فرنگی: 2 فنجان توت قرمز شکر ب اندازه دلخواه 1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری آب طرز تهیه: جو و شیر و تخم خرفه را در یک شیشه ریخته و خوب هم بزنید. شیشه را با درب بسته ب مدت سه ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. توت ها را له کنید و با شکر در قابلمه گرم کنید، نشاسته ذرت و آب را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس به توت ها اضافه کنید مخلوط را در حین هم زدن بگذارید مدت کوتاهی بجوشد. در آخر جو دوسر و شیر و تخم خرفه ک در یخچال قرار داده بودید رو با این سس خوشمزه سرو کنید و لذت ببرید😍💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 شیر یک و یک دوم پیمانه خامه نصف پیمانه شکر 2 ق غ پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو) شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم کف شیر برا تزیین شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 برای سه نفر👇 سینه مرغ دو عدد خامه صبحانه یک پاکت (200گرمی) ادویه کاری و نمک و فلفل به مقدار لازم شیر 1 لیوان ارد گندم یا ارد قنادی 1 ق غ سر پر پیاز 2 عدد متوسط قارچ 1 لیوان خرد شده ابتدا پیاز ها را خلالی کرده وبا کمی روغن درون تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس مرغ ها رو که به صورت نوار های باریکی برش داده اید را به پیاز ها اضافه کنیدحرارت رو یکم بلند کنید و هم بزنید تا جایی که اب های اضافی تبخیر شوند سپس قارچ ها ی خرد شده را اضافه کرده و باز هم با حرارت بلند تفت دهید تا جاییکه حسابی اب های درون تابه تبخیر شودبعد نمک و ادویه کاری و فلفل اضافه شود و هم بزنید وبعد از یک دقیقه خاموش کنید حالا درون قابلمه ای کوچک یک ق غ سر پر ارد گندم را به همراه یک لیوان شیر هم روی حرارت کم هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد وبعد خاموش کنید مجدد زیر تابه را روشن کرده و سس سفید رو روی مرغ و پیاز ها ریخته و هم بزنیدو در اخر خامه را اضافه کرده و هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و با چیپس خلالی میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 شیر یک و یک دوم پیمانه خامه نصف پیمانه شکر 2 ق غ پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو) شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم کف شیر برا تزیین شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید