#تاكو با نان تُرتيلا
مواد مياني نان را مي توانيد با مرغ ، گوشت قرمز و يا حتي ماهي ( تن ماهي ) تهيه كنيد . گوشت مورد نظر رابا پياز نگيني فراوان تفت داده ( ادويه سليقه ايي ) و بعد از پخت ، به آن سس گوجه فرنگي غليظ ، قارچ و سيب زميني نگيني تفت داده شده ( از قبل ) اضافه كنيد.( مواد بايد غليظ و فاقد آب باشد ) اين مواد را روى نان گذاشته وبا دست به ان شكل بدهيد.در زمان سرو ، روي آن را با سبزيجات مزه دار شده مانند فلفل دلمه اي رنگي ، گوجه گيلاسي ، كاهو ، برگ كرفس ( خرد شده ) تزئين كنيد و رنگ ، لعاب و طعم آن را چندين برابر كنيد.من يك ظرف را با مرغ و رب انار ملس و سيب زميني و قارچ و ظرف ديگر را با گوشت قرمز و سس گوجه فرنگى و سيب زميني و قارچ درست كردم.نان ترتيلا را مي توانيد آماده تهيه كنيد ، در غير اين صورت مي توانيد نان معمولي را به اندازه يك بشقاب برش دهيد
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قطاب
🥳🥳🥳🥳🥳
▫️آرد به ميزان لازم
▫️زرده تخم مرغ 2عدد
▫️کره 1/2پیمانه
▫️شیر 1/2 پيمانه
▫️پودر قند يك قاشق غذاخوري
▫️بكينگ پودر يك قاشق مربا خوري
▫️هل 1/2 قاشق غذاخوري
مواد داخل قطاب :
▫️گردو 100گرم پودرقند 100گرم هل يك قاشق سوپ خوري
🔸کره و زرده باهمزن ميزنيم تا كرم رنگ شود سپس پودر قند را اضافه كرده وباهمزن ميزنيم بعد هل و شیر رااضافه كرده و هم ميزنيم مرحله بعد بكينگ پودر را با آرد اضافه كرده وسه بارالك ميكنيم كم كم آرد به مواد اضافه ميكنيم تا جايي كه خمیر به دست نچسبد خمير به مدت يك ساعت استراحت ميدیم مواد داخل قطاب ( گردو رو آسياب ميكنيم نبايد زياد پودر شود بعد پودر قند هل رواضافه ميكنيم ) خمیر را گرد قالب ميزنيم مواد داخلش ميريزيم داخل سيني روی كاغذروغني ميزاريم درجه 180زمان 20دقیقه تا جايي كه خمير طلايي شود.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موز_و_بیسکویت
▪️شیر:1لیوان
▪️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▪️شکر:2قاشق غذاخوری
▪️گلاب :1قاشق غذاخوری
▪️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▪️گردو:3تا4عدد
▪️موز:1عدد بزرگ
▪️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید)
▪️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند.
نخواب ،اشپزی کن
یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🗞 #پرچم_اتحاد | رهبر انقلاب: هیچ روزی برای ملّت ایران افتخارآمیزتر از بیستودوّم بهمن نیست. ۱۴۰۱/۱۱/۱۹
#لبیک_یا_خامنه_ای #ایران_ما
کلی آموزش غذا و کیک براتون دارم تا کانالمون رو گم نکردی بزن تو لینک پایین 🌹
👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/3792634142Cd8a6737b59
#چوریتسو_برگر🍔😋
مواد لازم:
نمک و فلفل به میزان لازم
دنبه (چرخ کرده) ۱۰۰ گرم
گوشت (چرخ کرده) ۴۰۰ گرم
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پودر سیر ۲ قاشق مرباخوری
پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری
ابتدا گوشت چرخ کرده و دنبه چرخ کرده را با هم مخلوط کرده و خیلی خوب ورز دهید تا کاملا یکنواخت شوند.
سیر و پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر، پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.
بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید. آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هر بار آن را به خوبی ورز دهید .
برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال خوبی دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.
اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید. سپس آنها را روی ذغال کباب کرده یا درون تابه سرخ کنید و به همراه سوسیس چوریتسو نوش جان
#خوشمزه
#شام
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر عاشق غذاهای نونی هستی حتما شامی لپه رو امتحان کن
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکم پر😍😋
مواد لازم:
ماهی ۲کیلو 🐟
پیاز بزرگ ۱ عدد 🧅
سیر ۴حبه بزرگ 🧄
گشنیز،جعفری،نعنا خرد شده ۲لیوان 🍀
رب انار ۶ ق غ
لیمو ترش ۲ عدد 🍋
گردو خرد شده ۳ ق غ
زرشک ۲ ق غ
نمک،فلفل سیاه ۱ ق چ 🌶🧂
زنجبیل،زیره،زردچوبه نصف ق چ سرخالی🫚
نکته ها:
میزان پخت بسته به سلیقتون داره نیم ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ باشه خوب و آبداره اما اگر خشک تر دوست دارید ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر
حتما زیر ظرفتون پیاز بچینید که ماهی نسوزه
اگر سبزی چوچاق و خالواش میتونستید تهیه کنید حتما استفاده کنید
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقالی😍😋
آب پرتقال یک و سه چهارم لیوان
شکر سه قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
رنده پوست یک عدد پرتقال
کره بیست و پنج گرم
تمام مواد رو بجز کره باهم مخلوط میکنیم و نیازی به صاف کردن آب پرتقال نداریم چون پرز پرتقال باعثخوشمزه تر شدن این دسر میشه ، و در مورد رنده پوست پرتقال اگر فقط و فقط قسمت نارنجی رو رنده کنین و قسمت سفید رنگ بهش نچسبیده باشه ، اصصصصلا تلخ نمیشه 👌ولی باز اگر شک داشتین حذفش کنین . و روی شعله کم مرتبا هم میزنیم ، تا زمانی که شروع به غلیظ شدن و تقریبا یه کم شفاف شدن میکنه ، همین موقع کره رو اضافه میکنیم و سریع و مرتب هم میزنیم تا کره ذوب بشه،این مرحله کمتر از یک دقیقه زمان میبره تا کره ذوب بشه. بعد از ذوب شدن بلافاصله شعله رو خاموش میکنیم و میریزیم داخل ظرف.اگر دوست داشتین که اونها رو مانند ویدئو برش بزنین، حتما داخل ظرف رو طبق ویدئو با آب همدمای محیط آغشته کنین و خالی کنین، و اگر دوست داشتین بصورت لیوانی و تک نفره سرو کنید دیگه نیاز به این کار نخواهید داشت
╲\╭┓
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستنی کاکائویی
🍨🍫🍨🍫🍨
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
┗╯\╲
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛