eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئله ازدواج شما به کجا رسید❓😉😄 ‍ | | ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه سبز، آب، سرکه، نبات، نمک، میتونی گلپر و تخم گشنیز هم بریزی و ترخون هم میتونی بریزی گوجه سبزها را بشور خشک کن، شیشه را کامل بشور و خشک کن، شیشه را پر گوجه سبز کن و نسبت سرکه به اب دو‌به یک هست دولیوان سرکه و یک لیوان آب بریز ⛔️اب جوشیده و سرد باشه⛔️ نبات یک کوچولو و یک ق غ نمک برا یک شیشه بریز و درش ببند در جای تاریک و خنک بذار میتونی اب و سرکه و نبات و نمک بجوشونی و سرد کنی بریزی رو مواد😊 یکسال میتونی نگهداری کنی🍒
21.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو زعفرانی🙈🥩 مواد لازم: میگو پیاز زعفرون زردچوبه نمک و فلفل .
24.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند شما واسه خوشمزه شدن مرغ بریون چیه؟🐥 چیزایی که لازم داریم: ۴۰ گرم کره ۱/۲ ق.چ جعفری خشک یا تازه ۱/۲ ق.چ ریحان خشک یا تازه زست لیمو نمک نمک و‌ فلفل سیاه اب نصف لیمو ترش ۲ ق.غ روغن زیتون ۱/۲ ق.چ پودر سیر ۱/۲ ق.چ‌فلفل قرمز ۱/۲ ق.چ زردچوبه زعفران پیاز+هویج+سیب زمینی+سیر+گوجه+فلفل دلمه ای ♨️دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت ✅ یک ساعت اول با فویل بپزین و یک ساعت بعدی رو بدون فویل و‌حین پخت چند بار از اب و روغن مرغ روش بمالید. .
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کرمدار😍🥰 مواد کیک👇🏻 آرد : ۱۷۰ گرمتخم مرغ: ۳ عددشکر: ۱۲۰ گرمشیر: نصف لیوانروغن مایع: نصف لیوانبکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوریزست لیمو: نصف قاشق چایخوری مواد کرم👇🏻 شیر یک لیوان زرده تخم مرغ یک عدد آرد ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری شکر پنج قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق غذاخوری وانیل کمی برای تزیین توت فرنگی( یا هر میوه ای دوست دارید) پرک بادام شیر،شکر و تخم مرغ رو داخل قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید.بعد آرد و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و هم بزنید.قالبمه رو روی حرارت ملایم بزارید مرتب هم بزنید تا غلظتی شبیه ماست پیدا کنه.بعد حرارت رو خاموش کنید و کره رو اضافه کنید.روی کرم رو با کیسه فریزر بپوشونید تا خشک و سفت نشه. برای کیک 👈🏻تخم مرغ ها و شکر رو با همزن خوب هم می زنیم تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنه.بعد زست لیمو‌ رو اضافه کنید.حالا شیر و روغن رو اضافه کنید و یه مقدار هم بزنید در حدی که فقط مخلوط بشن. بعد آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم می زنیم تا یکدست بشه. ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید با چرب کنید. حالا مایه کیک رو داخل قالب بریزید و کرم رو با قیف یا با قاشق روی قالب بریزید و با توت فرنگی و پرک بادام رو روی کیک قرار بدید قالب رو داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم ‌کردید، به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه. بعد از اینکه کیک پخت اجازه بدید تا کاملا خنک بشه بعد از قالب جدا کنید .
🔴اسامی تایید صلاحیت‌شدگان نهایی به شرح زیر: ▪️مصطفی پورمحمدی ▪️سعید جلیلی ▪️محمدباقر قالیباف ▪️علیرضا زاکانی ▪️امیرحسین قاضی زاده هاشمی ▪️مسعود پزشکیان
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کاشتن توت_فرنگی در گلدان😍🪴 .
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀پخت کاپ کیک فقط با دوتا تخم مرغ و یکم شکلات😳😋 چقدر راحت درست میشه حتما امتحان کنید😍 .
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارمالاد توت فرنگى😍😋 مواد لازم توت فرنگى🍓 ١ كيلو گرم جوش شيرين ١ ق س + ١/٥ ليتر آب سرد براى شستن توت فرنگى شكر🍚 ٥٠٠ گرم كره 🧈١ ق س آبليمو يا جوهر ليمو طرز تهيه: توت ها را شسته و در محلول جوش شيرين وآب به مدت ٥ الى ١٠ دقيقه خيس كنيد. سپس آبكشى كرده و دم توت فرنگى هارا بگيريد. در ظرف مناسبى توت ها خرد كرده و با شكر مخلوط كنيد. يك شبانه روز داخل يخچال بگذاريد. سپس توت ها و شكر را با هر وسيله اى كه در دسترس داريد له كنيد و در قابلمه مناسبى بريزيد، روى حرارت متوسط بالا قرار دهيد وقتى بجوش آمد و كف كرد كره را جهت جلوگيرى از كف زياد اضافه كرده و كف ها را جدا كنيد. مرتب هم بزنيد.دقت كنيد ته نگيرد! بعد از حدود ٣٠ دقيقه كمى از مارمالاد را در آب سرد امتحان كنيد اگر منسجم بود مارمالاد آماده است. آبليمو يا جوهر ليمو را افزوده و بعد از يك جوش برداريد. مارمالاد داغ را در شيشه هاى تميز و خشك ريخته در آن را محكم ببنديد. سپس شيشه ها را درون قابلمه اى مناسب بچينيد و مقدارى آب بريزيد طوريكه تا نيمى از شيشه ها درون آب باشد و يك ربع روى حرارت بجوشانيد. بگذاريد داخل آب خنك شده سپس در محل خنك نگهدارى نماييد. .
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته ها وا میره؟؟😳نکات کپشنو‌ بخون😍 ✅این کوفته ها رو میتونی فریزر کنی یه غذای نیمه آماده داشته باشی🤌🏻 🔻مواد لازم: گوشت چرخ شده : ۴۰۰ گرم لپه : ۱فنجان برنج : ۱فنجان تخم مرغ : ۱عدد سیب زمینی آبپز : ۱عدد سبزی معطر خشک : ۱ق غ خ سبزی تازه : ۳ق غ خ سر پر (پیازچه،نعنا،ریحان،ترخون) پیاز : ۲ عدد رب برای سس:۱ق غ خ ادویه ها: نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه مواد داخل کوفته : مغز گردو،زرشک،آلو 🔻نکته ها👇🏻 ✅ورز دادن مواد خیلی مهمه تا کاملا چسبنده بشه. ✅برای انسجام مواد میتونید نصف سینه مرغ اضافه کنید. ✅سیب زمینی آبپز برای انسجام مواد کوفته ست. ✅آب پیازو حتما بگیرید. ✅لپه و برنج حتما نیم پز باشه. ✅وقتی کوفته ها رو داخل سس در حال جوش اضافه کردید در قابلمه رو نیمه باز بزارید. ✅کوفته ها رو حتما یک الی دو ساعت یخچال بزارید. ✅میتونید کوفته ها فریز کنید موقع استفاده سس درست کنید و استفاده کنید. پارت اول .
🍁تقصیر ماست اینکه بیابان نشین شدی محروم مانده ایم ز درک حضور یار...  🍁ما از چه نیستیم شب و روز یاد تو؟! وقتی که هست أفضل أعمال انتظار... تعجیل در فرج مولایمان صلوات 🌙 .