eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🥥 مواد لازم : ۴ لیوان شیر یک لیوان شکر یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا) دو لیوان پودر نارگیل یک پاکت وانیل ترکیه‌ای(نوک ق.چ وانیل ایرانی) یک قاشق غذاخوری کره برای روش : پودر نارگیل فراوون مارمالاد میوه‌ای طرز تهیه : شیر، آرد سمولینا و شکر رو داخل قابلمه بریزید، هم بزنید و بپزید تا زمانیکه محلبی غلیظ بشه(در حین پخت هم زدن رو فراموش نکنید) سپس از روی اجاق بردارید، وانیل و کره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. داخل یک ظرف پیرکس رو خیس کنید، مواد رو داخلش بریزید و بزارید حرارتش از بین بره بعد داخل یخچال بذارید تا سرد بشه. بعد از اینکه خوب سرد شد، از یخچال در بیارید و دو لیوان پودر نارگیل بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. دستتون رو خیس کنید، مقداری از مواد رو بردارید با دستتون قلقلی و کمی پِرس کنید و آغشته به پودر نارگیل کنید و داخل ظرف بچینید. روی شیرینی یک گودی ایجاد کنید و یک قاشق چایخوری از هر مارمالادی که دوست داشتید رو اون وسط بریزید. اگه دوست داشتید می‌تونید با شکلات سفید روش رو تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپكهاي 😍😍 سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم .من بعضي وقتها خميرهاي وسط نون فانتزي رو درميارم وخشك ميكنم وبعد آسياب ميكنم وبصورت پودر درميارم وكمي فلفل سياه وخيلي كم پودر سيروپودر زنحبيل وكمي نمك اضافه ميكنم وبعنوان پودر سوخاري استفاده ميكنم سيب زميني رو پوست گرفتم و دو يا سه سانتي برش دادم و سه يا ٤دقيقه در آب جوش و نمك ابپز كردم و بعد در روغن سرخش كردم و شويد رويش پاشيدم ميشه يه غذاي سريع و شيك و اشتها برنگيز😎💞💓💗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه 🍳 آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم برای ۸ نفر 🔻مواد اصلی تخم مرغ ۳ عدد پودر شکر ۲/۳ پیمانه وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری روغن مایع ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه ماست‏ ۱ قاشق غذا خوری سرپر آرد ۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری 🔻مواد لازم کرم میانی شیر ۳ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه تخم مرغ (زرده) ۱ عدد آرد ۲ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری کره ۲۰ گرم پودر قند (برای تزئین) به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- شکر و تخم مرغ ها و وانیل را 5 دقیقه با همزن بزنید رنده پوست لیمو و روغن مایع را افزوده در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.شیر و ماست را در لیوان با قاشق مخلوط کرده به سایر مواد افزوده با همزن بزنید تا مخلوط شوند ۲- آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط و 3 بار الک کنید کم کم به خمیر افزوده و با لیسک در یک جهت مخلوط کنید . (فولد کردن) تا خمیر یکدستی حاصل شود.مایه کیک را در قالب مناسب که از قبل چرب و ارد پاشی شده بریزید و در فراز قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی 40 تا 50 درجه قرار دهید. ۳- برای کرم میانی تمام مواد به جز کره را با هم مخلوط کرده با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس روی حرارت متوسط قرار داده مرتب هم بزنید تا غلیظ شود تقریبا به غلظت فرنی بعد از خاموش کردن ، کره را افزوده و هم بزنید. ۴- اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد ازاینکه کیک را برش زدید برای لای کیک استفاده کنید میتوانید برای مرطوب شدن لایه کیک سه قاشق شیر یا شربت یا چای شیرین سرد روی کیک بریزید و بعد کرم بزنید. نوش جان 😘 🔻سایر نکات این کیک معمولا در قالب گرد تهیه و برای تزیین روی آن از پودر قند استفاده می شود . رنده پوست پرتقال و ماست قابل حذف است آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍳 😋 ▫️تخم‌ مرغ۶تا ▫️سير۲حبه ▫️پيازچه خرد شده 100 گرم ▫️سيب‌ زميني نگيني شده 120 گرم ▫️زيتون اسلايس شده 60 گرم ▫️پياز نگيني شده يك عدد ▫️گوجه‌ فرنگي خرد شده دو عدد ▫️پاستا 100 گرم ▫️جعفري خرد شده سه ق س ▫️روغن زيتون پنج ق س ▫️نمك و فلفل به ميزان لازم 🔸ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش مي‌كنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار مي‌گذاريم. گوجه‌فرنگي، پياز و سيب‌زميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن مي‌ريزيم سپس گوجه‌فرنگي را اضافه مي‌كنيم. تخم‌مرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن مي‌زنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخ‌شده را در تابه‌اي كه از قبل درون آن روغن داغ كرده‌ايم مي‌ريزيم، سپس تخم‌مرغ‌ها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه مي‌كنيم. حرارت را كم كرده و مي‌گذاريم تا تخم‌مرغ‌ها کاملا بپزه آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# فوق العاده خوشمزه 🥳🥳🥳🥳 شکلات آوردم براتون مغز دار، خوشمزه، پرطرفدار دیگه چی از این بهتر حتما ویدئو رو سیو کن که برای عید درستش کنی😍 مواد لازم شکلات نارگیلی پودر نارگیل 2پیمانه شیر عسلی 4ق غ شکلات تخته ای شیرینی 150گرم روغن 1ق غ پودر پسته برای تزیین مواد لازم شکلات شونیز بیسکوئیت پتی بور شکلاتی 1بسته شکلات صبحانه 3ق غ مغز فندق برای وسط شکلات به میزان لازم شکلات تخته ای شیرین 150گرم مغز فندق خرد شده 1/3پیمانه روغن 1ق غ مواد لازم شکلات پشمکی پشمک وانیلی 250گرم شکلات تخته ای تلخ 150 گرم آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم اردسفید             ۲۰۰گرم اردنخودچی         ۱۳۵گرم اردبرنج              ۶۵گرم خاکه قند(نثار )     ۲۰۰گرم روغن صاف قنادی    ۱۸۳گرم خلال بادام         ۶۵گرم پودر هل            ۱/۸ق چ وانیل                  ۱/۸ق چ طرز تهیه ابتدا خاکه قندوروغن را بادور متوسط همزن خوب بزنید تا پوک وسفید شود بعد خلال بادام خرد شده  را اضافه کنید سپس آردها وهل را  کم کم با دور کند دستگاه اضافه کنید خمیر نرم ولطیفی بدست میاید. خمیر شما اماده چونه شدن است بادست گرد کنید به اندازه ی یکسان(اندازش دست خودتونه ) ظرفی را با گلاب یا اب  پر کنید خمیر چونه شده را داخل گلاب بندازیدچند دقیقه داخل گلاب بمونه بعد از در اوردن از توی گلاب بلافاصله داخل نارگیل های رنگی یا کنجد یا هر چیز دیگری به سلیقه خودتان بندازید بعد توی سینی بچینید وتوی فر بندازیدبا دمای  150 درجه ی سانتیگراد.بعداز پخته شدن وخنک شدن درظرف دربسته بمدت طولانی نگهداری کنید .ترکهای این شیرینی عادیه نگرانش نباشید آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💙❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ 💜❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ ❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💜❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ 📲 استوری(سری 1) 🌸 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. ❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💙❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ 💜❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ ❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💜❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ 🪔 🪔 ╔═•══❖•ೋ° @aspazi12 ╚═•═◇🕌⃟‌َ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜؔٛٚؔ♥️•ೋ•ೋ° ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌