eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍳 😋 ▫️تخم‌ مرغ۶تا ▫️سير۲حبه ▫️پيازچه خرد شده 100 گرم ▫️سيب‌ زميني نگيني شده 120 گرم ▫️زيتون اسلايس شده 60 گرم ▫️پياز نگيني شده يك عدد ▫️گوجه‌ فرنگي خرد شده دو عدد ▫️پاستا 100 گرم ▫️جعفري خرد شده سه ق س ▫️روغن زيتون پنج ق س ▫️نمك و فلفل به ميزان لازم 🔸ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش مي‌كنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار مي‌گذاريم. گوجه‌فرنگي، پياز و سيب‌زميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن مي‌ريزيم سپس گوجه‌فرنگي را اضافه مي‌كنيم. تخم‌مرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن مي‌زنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخ‌شده را در تابه‌اي كه از قبل درون آن روغن داغ كرده‌ايم مي‌ريزيم، سپس تخم‌مرغ‌ها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه مي‌كنيم. حرارت را كم كرده و مي‌گذاريم تا تخم‌مرغ‌ها کاملا بپزه آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# فوق العاده خوشمزه 🥳🥳🥳🥳 شکلات آوردم براتون مغز دار، خوشمزه، پرطرفدار دیگه چی از این بهتر حتما ویدئو رو سیو کن که برای عید درستش کنی😍 مواد لازم شکلات نارگیلی پودر نارگیل 2پیمانه شیر عسلی 4ق غ شکلات تخته ای شیرینی 150گرم روغن 1ق غ پودر پسته برای تزیین مواد لازم شکلات شونیز بیسکوئیت پتی بور شکلاتی 1بسته شکلات صبحانه 3ق غ مغز فندق برای وسط شکلات به میزان لازم شکلات تخته ای شیرین 150گرم مغز فندق خرد شده 1/3پیمانه روغن 1ق غ مواد لازم شکلات پشمکی پشمک وانیلی 250گرم شکلات تخته ای تلخ 150 گرم آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم اردسفید             ۲۰۰گرم اردنخودچی         ۱۳۵گرم اردبرنج              ۶۵گرم خاکه قند(نثار )     ۲۰۰گرم روغن صاف قنادی    ۱۸۳گرم خلال بادام         ۶۵گرم پودر هل            ۱/۸ق چ وانیل                  ۱/۸ق چ طرز تهیه ابتدا خاکه قندوروغن را بادور متوسط همزن خوب بزنید تا پوک وسفید شود بعد خلال بادام خرد شده  را اضافه کنید سپس آردها وهل را  کم کم با دور کند دستگاه اضافه کنید خمیر نرم ولطیفی بدست میاید. خمیر شما اماده چونه شدن است بادست گرد کنید به اندازه ی یکسان(اندازش دست خودتونه ) ظرفی را با گلاب یا اب  پر کنید خمیر چونه شده را داخل گلاب بندازیدچند دقیقه داخل گلاب بمونه بعد از در اوردن از توی گلاب بلافاصله داخل نارگیل های رنگی یا کنجد یا هر چیز دیگری به سلیقه خودتان بندازید بعد توی سینی بچینید وتوی فر بندازیدبا دمای  150 درجه ی سانتیگراد.بعداز پخته شدن وخنک شدن درظرف دربسته بمدت طولانی نگهداری کنید .ترکهای این شیرینی عادیه نگرانش نباشید آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💙❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ 💜❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ ❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💜❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ 📲 استوری(سری 1) 🌸 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. ❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💙❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ 💜❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ ❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪❤️❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💛❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪🧡❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💚❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪💜❈ٜ۪ٜ۪ٜ۪ 🪔 🪔 ╔═•══❖•ೋ° @aspazi12 ╚═•═◇🕌⃟‌َ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜؔٛٚؔ♥️•ೋ•ೋ° ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸اول هفته تون عالی 💜روزتون پراز موفقیت 🌸و لحظاتتون زیباتر از گل 💜امیدوارم روز و هفته ای آرام 🌸ولی ‌پرشور و زیبـا 💜زندگی عاشقانه 🌸و سرنوشتی پراز 💜نغمه های شاد و رویایی 🌸و روزگاری پراز خیر و برکت 💜همراه باسلامتی و 🌸عاقبت بخیری داشته باشیـد 💜روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا 🌸🍃 🌸🍃
نسکافه_و_گردو 🥧موادلازم( برای قالب گرد بیست و پنج سانتی ) 🍘آرد سفید ۳لیوان 🍘تخم مرغ ۴ عدد شکر یک لیوان🥚 🍘نسکافه ۲ق.غ 🍘شیر ۱ لیوان🥛 🍘روغن مایع سه چهارم لیوان 🍘گردوی خرد شده نصف لیوان 🍘وانیل نوک ق چ 🍘بکینگ پودر ۱ ق.غ سر خالی 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 🍩طرز تهیه 🍩 ابتدا شیر🥛 و نسکافه را باهم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت یا مایکروفر تا یکدست و داغ بشه سپس تخم مرغ 🥚و وانیل رو با هم با دور تند هم زن دو دقیقه بزن بعد شکر رو بریز و چهار دقیقه با دور تند بزن و شیر و پودر نسکافه را که با هم مخلوط کرده روی حرارت گذاشتیم و یکدست شدن همینجور که همزن روشنه با مواد قاطی کن و با دور تند سریع هم بزنید تقریبا یک دقیقه. بعد از آن روغن رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور تند همزده و در اخر هم ارد رو و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی مواد کیک نسکافه و گردو مخصوصا ته مواد رو هم زده(دورانی و هشت ثانیه) تا تمام مواد با هم مخلوط شود. نهایتا مقداری گردوی خرد شده رو اضافه کرده همزده و توی قالبمون میریزیم و در طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه میزاریم. . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 2عدد🥚🥚 شکر قهوه ای 90گرم روغن مایع 70گرم پودر کاکائو 2ق غ آرد قنادی 130گرم موز 2عدد متوسط🍌 بکینگ پودر یک ق غ وانیل نوک ق چ جوش شیرین نصف ق چ 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 موزها 🍌را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها 🥚🥚را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر ژله کیوی : ۱ بسته خامه : ۱ پ شیر : ۱ پ 🥛 شکر : ۱/۲ پ وانیل : ۱/۲ چ پودر ژلاتین : ۳ ق غ کیوی به تعداد لازم🥝 🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝 پودر ژله کیوی رو تو یه لیوان آب جوش و یه لیوان آب سرد حل کرده کنار میذاریم . کیویا 🥝رو پوست کنده خورد میکنیم. بعد با یه قاشق شکر یه کم تفت میدیم. خامه و شیر🥛 رو در قابلمه روی حرارت گذاشته تا حل یه دست بشن بعد وانیل و شکر رو اضافه کرده حل که شد برداشته پودر ژلاتین رو اضافه کرده وقتی یه دست شد میذاریم یه کم خنک بشه . حالا تو ظرف مورد نظرمون چند تکه کیوی میریزیم و روش ژله کیوی میریزیم میذاریم تو یخچال تا ببنده بعد یه لایه مخلوط خامه رو ریخته میذاریم ببنده و همین کارو تکرار میکنیم . روی لایه آخر رو با ورقه های کیوی🥝 تزیین میکنیم🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛