eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🧁 🍭مواد لازم: 🍦آرد برنج: 600 گرم 🍦روغن جامد یا کره: 300 گرم🧈 🍦پودر شکر: 300 گرم 🍦تخم‌مرغ: 2 عدد🥚🥚 🍦پودر هل: نصف قاشق چایخوری 🍦گلاب: 140 گرم 🍦خرفه برای تزئین: به میزان لازم 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🥤طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده را در ظرفی بریزید و با همزن برقی، آن را بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد. دو قاشق پودر شکر به سفیده اضافه کنید و مجددا آن را بزنید تا سفیده کشدار شده و بعد هل و بقیه پودر شکر را هم با مواد مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. در نهایت، زرده‌های تخم‌مرغ و گلاب را به مواد افزوده و مخلوط کنید. آرد برنج را دوبار الک کنید و کم‌کم به مایه شیرینی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و در ادامه سفیده زده شده را هم با مواد مخلوط کنید. خمیر آماده شده را به مدت یک شبانه‌روز در ظرف در بسته استراحت دهید. فر را از قبل گرم کنید وکف سینی فر را با ورق کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست آن را گرد کنید و با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید و کمی دانه خرفه بپاشید. شیرینی را به مدت 10 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی‌گراد بپزید . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 3پیمانه تخم مرغ 4عدد🥚 شکر 1پیمانه شیر 1پیمانه🥛 روغن مایع نصف پیمانه پکینگ پودر 2ق م وانیل 1ق چ گردو خرد شده 1پیمانه 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 تخم مرغ 🥚و شکر و وانیل رو باهم قاطی کرده و بمدت پنج دقیقه با همزن میزنیم تا کشدار بشه بعد روغن مایع و شیر🥛 رو اضافه میکنیم یک دقیقه هم میزنیم..پکینگ پودر و ارد رو ک سه بار الک کردیم اروم اروم ب مایع کیک اضافه میکنیم با لیسک بطور دورانی مخلوط میکنیم حالا قالب رو چرب میکنیم و ی مقدار از مایع کیک رو ریخته و گردو خرد شده را تمام جاهای قالب میریزیم ماباقی مایع کیک را ریخته و توی فری ک از قبل گرم کردیم با درجه حرارت 180بمدت 35دقیقه قرار میدهیم . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍐🍐 تخم مرغ 3 عدد🥚🥚 شکر 1 لیوان آرد 2 لیوان بیکینگ پودر 1 ق غ کره آب شده 50 گرم🧈 ماست خامه ای3/4 لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل 1 ق چ دارچین و گلابی 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 اول شکر و ماست و روغن و کره 🧈رو خوب مخلوط میکنیم با همزن بعد دونه دونه تخم مرغ ها🥚🥚 رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم. گلابی ها 🍐رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید، البته به مدت کوتاه که له نشن. اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره. مایه رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 ، حرارت پایین، حدود 40-45 دقیقه میذاریم بپزه. . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 14 ق غ کره 🧈(هر قاشق 20 گرم) 1 پیمانه و 2 ق غ شکر قهوه ای 1/2 پ شکر 3/4 ق چ عصاره نعنا 2 تخم مرغ🥚🥚 بزرگ در دمای محیط 2 و نیم پ آرد 1 ق چ جوش شیرین 1/2 ق چ نمک مقداری شکلات چیپس 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 طرز تهیه کره🧈 را روی حرارت ملایم 2 دقیقه بهم بزنید تا آب شود و کنار بگذارید. شکرها, عصاره نعنا را مخلوط کرده و تخم مرغها🥚🥚 را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید. آرد, جوش شیرین, نمک🧂 و شکلات چیپسها را مخلوط,کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط و آرام بر هم بزنید تا یکدست شود. دو ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 190 گرم کنید, روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. مواد را از یخچال خارج کنید, به اندازه یک اسکوپ بستنی کف دستتان قرار دهید و گرد کنید. بعد با قطر کم روی کاغذ روغنی کمی پهن کنید. کوکی ها را با فاصله بچینید و به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. پس از خنک شدن از کاغذ جدا کنید ۰ . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات تخته ای 350گرم🍫 مغز آجیل (پسته، بادام، فندق) 🌰🥜بمقدار لازم شکلات رو رنده کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. بعد مقداری از شکلات ذوب شده رو توی قالب شکلات بریزید و یک دانه فندق،بادام یا پسته داخل آن قرار دهید بعد بقیه شکلات ذوب شده رو روی اونا بریزید. سطح آنها رو صاف کرده و کمی صبر کنید تا خنک بشه. بعد به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شه. حالا شکلاتهارو از قالب خارج کرده ودر . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد یک پیمانه روغن مایع 1 پیمانه شیر یک پیمانه 🥛 گلاب یک دوم پیمانه عسل یک پیمانه🍯 دارچین 1 قاشق مرباخوری خلال بادام وپسته برای تزئین زعفران به مقدار کم 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 طرز تهیه ابتدا آرد را در تابه ریخته تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم شیر 🥛را درون ظرف دیگری ریخته سپس گلاب را اضافه کرده زعفران را به آن اضافه کرده وقتی شیر گرم شد شعله را خاموش کرده عسل 🍯را اضافه می کنیم مواد مایع را به آرد و روغن اضافه کرده هم زده تا جا بیافتد این حلوا نباید زیاد سفت باشد همانطور که از اسمش پیداست باید دور انگشت پیچیده شود در آخر خلال بادام و پسته را به آن می افزائیم این حلوا مخصوص شهرهای جنوبی کشور است . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ.....2عدد🥚🥚 بگینک پودر....1قاشق چای خوری ماست......1 پیمانه روغن.....1 پیمانه نمک.....کمی🧂 آرد......به میزان کافی مواد داخل تارت گوشت......200 گرم پیاز.....1 عدد🧅 قارچ.....200 گرم🍄🍄🍄 فلفل دلمه ای.....1 عدد🫑 پنیر پیتزا.....به مقدار لازم🧀 رب......2قاشق غذاخوری🥫 نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پودر تخم گشنیز 🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭 طرز تهیه ابتدا خمیر تارت درست می کنیم.تخم مرغ🥚 را با ماست مخلوط کرده با چنگال می زنیم تا یکدست شود.بعد روغن را اضافه می کنیم.سپس نمک و پکین پودر را می ریزیم.کمی مخلوط می کنیم.آرد را می ریزیم تا جایی که بدست نچسبد.خمیر نرم و لطیفی بدست می آید. شروع به درست کردن مواد میانی می کنیم. خمیر تارت را باز کرده .تا دیوارههای قالب می آوریم.بهتر است با چنگال سوراخ روی خمیر ایجاد کنیم.ابتدا کمی پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم سپس مواد گوشتی را می ریزیم.دوباره پنیر می ریزیم.از خمیر نوارهای باریکی درست کرده روی خمیر می چینیم.روی خمیر هم زرده تخم مرغ🥚 و کجد می دهیم. در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.در آخر گریل را روشن می کنیم تا روی خمیر طلایی شود. . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم تخم مرغ ۵عدد درشت🥚🥚 آرد۳ لیوان شکر ۲لیوان ماست یک لیوان روغن مایع ۱لیوان کنجد و شکلات برای تزیین مقداری بکینگ پودر یک ق.چ.سرپر وانیل یک قاشق چ.خ. ابتدامواد ب دمای محیط برسد زرده و سفیده جدا سفیده رو کمی یک پنس نمک بزنین داخل یخچال بزارین. ارد را با بکینگ‌پودر سه بار الک کنین زرده و نیمی ازشکر و وانیل رو بزنین تاسفید و کشدار بشه بعد ماست رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد از ان روغن را اضافه کنین پره های همزن رو شسته و خشک‌کرده سفیده رو با باقیمانده شکر هم بزنین تا فرم بگیره و اگه ظرف رو وارونه کنین نریزه حالا طی سه مرحله ارد و سفیده رو ب زرده اضافه کنین. دریک جهت فولد کنین. بعد داخل قالبی که ازقبل چرب کردین یا کاغذ روغنی انداختین بریزین .قالب رو سه بار ب زمین بکوبین. روی مواد رو کنجد بپاشین .درفری که از یک ربع قبل گرم کردین گذاشته دمای۱۷۵ درجه.از بعد از ۴۵ دقیقه چک کنین.با خلال چوبی و از وسط کیک.اگر نچسبید اماده است فرتون رو خاموش کنین با در نیمه باز.ده دقیقه بعد ازفر خارج کنین و با گاناش تزیین کنین . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گل کلم ، هویج🥕، خیار 🥒، کرفس ، لبو، سیر🧄 ، فلفل تند🌶 ، سبزی معطر اول همه مواد رو بشورین و خورد کنین بزارین کامل خشک بشه بعد همه رو باهم مخلوط کنین بهش نمک و پودر گلپر و کمی شکراضافه کنین بعد ترکیب مساوی سرکه و اب جوشیده سرد بریزین. 🔸میتونین هویج و لبو رو خیلی کم جوش بزنین و همون اب رو بعد سرد شدن با سرکه مخلوط کنین و تو مواد بریزین . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 🔹مواد لازم: تخم مرغ سه عدد🥚 شکر.دانه ریز. یک پیمانه وانیل. نوک قاشق چایخوری گلاب. یک قاشق غذاخوری آرد. یک و نیم پیمانه بکینگ پودر. یک و نیم قاشق چایخوری شیر داغ. نصف پیمانه 🥛 روغن مایع. نصف پیمانه خلال بادوم ،پسته .یا گردو . به مقدار دلخواه 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 🔹طرز تهیه: شکر رو چند پالس با آسیاب بزنید تا ریز بشه. شکرو تخم مرغ🥚 و وانیل مخلوط کنید تا حجیم و کرم رنگ بشه شیر🥛 داغ آروم آروم اضافه کنید همزمان هم بزنید به مدت دو دقیقه روغن مایه و گلاب اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید اردو بکینگ پودر طی چند مرحله اضافه کنید تا یک دست بشه . موادو داخل ظرف دلخواه بریزید داخل فر با دمای ۱۸۰به مدت نیم ساعت بپزید . یا داخل تابه با دمکنی به مدت چهل دقیقه با شعله ملایم . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردنش احتیاج داریم به: ۱لیوان شیر 🥛 ۲ق چ پودر نسکافه ۱ق چ شکر ۶اسکوپ بستنی🍨 مراحلش توی فیلم مشخصه... شیر🥛 که جوشید،پودر نسکافه و شکر رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم تا کاملا حل بشه و میزاریم یخچال خنک بشه،لیوان های مورد نظر رو سس شکلات میزنیم،یک سوم لیوان رو نسکافه میریزیم و بستنی رو اضافه میکنیم و با شکلات و سس شکلات تزیین میکنیم . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍨😋 مواد لازم : خامه صبحانه 400 گرم پنیر ماسکارپونه 250 گرم شکر 70 گرم (تقریبا نصف لیوان) کیک خرد شده یا 2 تا 3 بسته بیسکوییت پتی بور وانیل نصف قاشق چایخوری پودر قهوه فوری 2 قاشق مرباخوری پودر کاکائو برای تزیین 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 دستور تهیه : ● خامه رو یکی دو دقیقه با دور تند همزن میزنیم. پنیر ماسکارپونه و شکر رو بهش اضافه کرده و با همزن میزنیم. وانیل رو هم اضافه کرده و یه کم دیگه هم میزنیم. پودر قهوه رو با نصف لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و میذاریم ولرم بشه. ● حالا کف ظرف به مقدار کم از مخلوط خامه و پنیر میریزیم. بعد کیک خرد شده میریزیم یا بیسکوییت های پتی بور رو توی قهوه میزنیم و کف ظرف میریزیم. دوباره از مخلوط خامه و پنیر میریزیم (خیلی زیاد نه) و همین روند رو تا پر شدن ظرف ادامه میدیم. و لایه آخر بعد از مالیدن خامه و پنیر روشو پودر کاکائو الک میکنیم. ظرف ها رو حداقل چهار ساعت میذاریم تو یخچال تا مواد خودشونو بگیرن. 😉 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛